×
سیاسی
شناسه خبر : 190335
تاریخ انتشار : شنبه 1403/06/31 ساعت 08:47
عراقچی: اسرائیل به هدف جنگ‌افروزی خود نخواهد رسید ولی پاسخ جنایاتش را خواهد گرفت

در بدو ورود به نیویورک؛

عراقچی: اسرائیل به هدف جنگ‌افروزی خود نخواهد رسید ولی پاسخ جنایاتش را خواهد گرفت

وزیر امور خارجه ایران با اشاره به جنایات تروریستی رژیم اسرائیل با تاکید بر اینکه تهران ما با دقت این اقدامات را رصد و سیاست های خود را تنظیم می کند، گفت: رژیم اسرائیل قطعا به اهداف خود برای افزایش تنش و جنگ نخواهد رسید ولی پاسخ جنایت های خود را خواهد گرفت.

نورنیوز-گروه سیاسی: سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران که جمعه شب به وقت محلی در صدر هیاتی برای شرکت در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد وارد نیویورک شد، در جمع خبرنگاران گفت: نشست امسال مجمع عمومی سازمان ملل در شرایط ملتهب غرب آسیا در حال برگزاری است؛ در شرایطی که منطقه با افزایش هر روزه تنش و اقدامات تروریستی و جنایتکارانه اسرائیل علیه مردم فلسطین در غزه، کرانه باختری و لبنان مواجه است و این، شرایط بسیار خطرناکی را در منطقه ایجاد کرده است و اسرائیل احتمال گسترش جنگ را بشدت دنبال می کند.

وزیر خارجه دولت چهاردهم اضافه کرد: در این شرایط، طبیعی است مهمترین موضوع در دیدارها ما در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل و در اجلاس هایی که در مجمع عمومی و حاشیه آن برگزار می شود، از جنبش عدم تعهد، سازمان همکاری اسلامی، بریکس، اکو و ... در همه اینها از نظر ما موضوع اصلی بحث افزایش تنش و اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی است که باید با مقابله جامعه بین المللی مواجه شود.

ارشدترین دیپلمات جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: رژیم صهیونیستی سعی می کند منطقه را به وضعیت خطرناکی پیش ببرد و این واقعا برای کل جامعه بین الملل، یک خطر بزرگی است که تنش در منطقه امکان افزایش به سایر مناطق را هم دارد.

عراقچی گفت: ما در دیدارهای دوجانبه ای که هم بنده و هم رئیس جمهور محترم خواهند داشت، دیدارهای سطح بالا که با کشورهای مختلف خواهند داشت. دیدارهای متوازنی است. هم دیدار با سران و وزرای خارجه منطقه، هم در حوزه اروپا، هم در حوزه شرق آسیا و هم حوزه آفریقا و هم جهان عرب که همگی متوازن تنظیم شده است.

موضوعات متعدد محور گفتگوهای هیات جمهوری اسلامی ایران؛ از مسایل منطقه و بحران اوکراین تا مذاکرات هسته‌ای.

وزیر امور خارجه دولت چهارهم ادامه داد: موضوعات متعددی علاوه بر روابط دوجانبه که همیشه موضوع گفتگو است، بحث مسایل منطقه، بحران های بین الملل مانند بحران اوکراین و بحث مذاکرات هسته ای و مسائل دیگر مطرح است.

عراقچی در عین حال تاکید کرد: طبیعی است که جنایت های رژیم صهیونیستی بخصوص جنایت هایی که در دو سه روز گذشته صورت داده است، موضوع اصلی این گفتگوها خواهد بود.

وزیر امور خارجه ایران تصریح کرد: به اعتقاد من، رژیم صهیونیستی برای خروج از باتلاقی که خودش را در غزه گرفتار کرده است، بعد از یکسال جنگ و کشتار بیرحمانه مردم در غزه به هیچ یک از اهدافی که خودش تعیین کرده بود، نرسیده و این رژیم را در موقعیت یک موجود خطرناک در منطقه قرار داده است که بخاطر حفظ و نجات خودش از شرایط فعلی، به هر جنایتی حاضر است دست بزند و منطقه را دچار آتش و جنگ بکند.

عراقچی اضافه کرد: جنایت هایی که اسرائیل این چند روزه انجام داده است و مسائلی که در لبنان به وجود آمد و تروری که امروز علیه ابراهیم عقیل (حاج عبدالقادر) یکی از فرماندهان حزب الله صورت دادند، اینها دست و پا زدن های یک رژیم مستاصل هست که در یک بن بست خطرناک گرفتار شده است و سعی می کند کل منطقه را با خودش به این باتلاق بکشد.

وزیر خارجه ایران تاکید کرد: کشورهای منطقه و جمهوری اسلامی ایران همواره با هوشیاری با این مسایل برخورد کردند. ما با دقت رصد می کنیم و با دقت سیاست های خودمان را تنظیم می کنیم. رژیم اسرائیل قطعا به اهداف خودش برای افزایش تنش و جنگ نخواهد رسید ولی پاسخ جنایت های خود را خواهد گرفت.

عراقچی ادامه داد: در مورد مسائل لبنان، طبیعی است حزب الله خودش تصمیم می گیرد و واکنش های مناسبی را نشان خواهد داد . در مورد سایر مسایل به اقتضای موضوع تصمیم گیری خواهد شد. ترور شهید اسماعیل هنیه (رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس) در تهران بی پاسخ نخواهد بود.

وزیر خارجه دولت چهاردهم اضافه کرد: اینها سیاست هایی است که ما اعلام کرده ایم ولی با دقت، هوشیاری و سنجیدن همه جوانب قضیه بدون اینکه اجازه دهیم رژیم صهیونیستی به سیاست های خودش بتواند عمل کند، ان شاء الله پیگیری و اقدام خواهیم کرد و در مجمع عمومی امسال سازمان ملل هم از موضوعات اصلی گفتگوهای ما، همین موضوع خواهد بود.

عراقچی همچنین گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران همواره مقابله با سیاست یکجانبه گرایی آمریکا و کلا کشورهای غربی که دنبال زیاده خواهی های خودشان و ادامه سیاست های استعماری گذشته در شکل جدیدی هستند، بوده است و این سیاست ما ادامه پیدا خواهد کرد.

وزیر امور خارجه دولت چهاردهم افزود: ما با کشورهای دیگری که همفکر ما هستند، چند جانبه گرایی و بررسی مسایل بین المللی در سازو کارهای جند جانبه را دنبال می کنیم.

او ادامه داد: در اجلاس هایی که امسال در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل برگزار می شود، بخصوص اجلاس سران برای آینده که ابتکاری است که امسال صورت می گیرد، ما حضور خواهیم داشت و مواضع جمهوری اسلامی ایران را در خصوص مسایل بین المللی، چند جانبه گرایی و دیگر موضوعاتی که مربوط به توسعه محیط زیست و غیره می شود، با قوت بیان خواهیم کرد.

وزیر خارجه ایران تاکید کرد: ما هیچ وقت در سازمان های بین المللی، فرصت استفاده از این تریبون ها را از دست نداده ایم برای اینکه مواضع محکم و معقول و منطقی جمهوری اسلامی ایران را بیان کنیم.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله
انرژی پاک چگونه به سلاح برتری اقتصادی کشورها بدل شد
قلعه‌نویی: ایران شاید ابرقدرت نباشد، اما ابرملت جهان است
نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد
ماجرای حشرات ریز چیتگر چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 +رشد 10 میلیون تومانی سکه
انهدام پایگاه جاسوسی در پایتخت
روند ابتلا به آنفلوآنزا در هفته پنجم سال کاهشی شد
تابستان زودرس و سدهای خالی؛ زنگ خطر آب به صدا درآمد
چگونه با گوش دادن به موسیقی اضطراب را کنترل کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 8 اردبهشت 1405 / دلار 5 هزار تومان رشد کرد
چین: آمریکا عامل وضعیت کنونی تنگه هرمز است
سیل شدید در جنوب چین؛ تخلیه بیش از 200 نفر