×
بین الملل
شناسه خبر : 190323
تاریخ انتشار :

کنترل‌های مرزی جدید به اقتصاد آلمان آسیب می‌زند

یک بررسی جدید شرکت بیمه اعتباری "آلیانتس ‎ترید" نشان می‌دهد که گسترش کنترل‌های مرزی در آلمان ممکن است پیامدهای منفی قابل توجه در مقیاس میلیاردها یورویی برای اقتصاد و به طور کلی تولید ناخالص داخلی این کشور داشته باشد.

نورنیوز- گروه بین‌الملل: ‎یک بررسی جدید شرکت بیمه اعتباری "آلیانتس ‎ترید" نشان می‌دهد که گسترش کنترل‌های مرزی در آلمان ممکن است پیامدهای منفی قابل توجه در مقیاس میلیاردها یورویی برای اقتصاد و به طور کلی تولید ناخالص داخلی این کشور داشته باشد.

‎بر اساس گزارش جدید  شرکت بیمه اعتباری "آلیانتس ترید" (Allianz Trade)، گسترش کنترل‌های مرزی در آلمان ممکن است پیامدهای منفی قابل توجه در مقیاس میلیاردها یورویی برای اقتصاد و به طور کلی تولید ناخالص داخلی این کشور داشته باشد.

‎این گزارش با اشاره به این که "زمان‌های انتظار اضافی در مرزها باعث ایجاد یک واکنش زنجیره‌ای می‌شود" می‌افزاید که زیان‌های وارده به تولید ناخالص داخلی در پی قوانین جدید کنترل مرزی "ممکن است به مبلغی دو رقمی در مقیاس میلیاردها یورو برسد."

این شرکت بیمه اعتباری در ادامه با اشاره پیامدهای منفی این تصمیم جدید دولت آلمان، پیش‌بینی می‌کند که "زمان‌های انتظار اضافی در مرزها می‌تواند هزینه‌های حمل‌ونقل و کالاها برای واردات را حدود ۱.۷ درصد افزایش دهد و به این ترتیب هم حجم تجارت کلی و هم رقابت‌پذیری را کاهش دهد."

‎یاسمین گرشل یکی از اقتصاددانان ارشد این شرکت در همین زمینه یادآور می‌شود که کاهش سطح رقابت‌پذیری‌ در شرایطی رخ خواهد داد که این میزان "در حال حاضر نیز برای تولیدکنندگان آلمانی در سطحی پایین قرار دارد."
‎این گزارش با اشاره به این که این کنترل‌ها به زنجیره‌ای از واکنش‌ها منجر می‌شود می‌افزاید حجم تجارت در پی برنامه جدید دولت آلمان، "ممکن است تا سقف ۱.۱ میلیارد یورو در سال زیان ببیند."

‎شرکت بیمه اعتباری "آلیانتس ترید" در ادامه با اشاره به این که این وضعیت می‌تواند "ریسک‌های رکود را تقویت کند" پیش‌بینی کرده است که برنامه جدید کنترل مرزی ممکن است "به زیان‌ در تولید ناخالص داخلی تا ۱۱.۵ میلیارد یورو منجر شود."

‎آلمان از روز دوشنبه ۱۶ سپتامبر (۲۶ شهریور)، کنترل‌های مرزی خود را که پیش‌تر در شرق و جنوب کشور برقرار بود، به تمامی مرزهای زمینی گسترش داده است. هدف از این کنترل‌ها "محدود کردن مهاجرت غیرقانونی و کاهش جرم و جنایت" اعلام شده است. نانسی فزر، وزیر کشور آلمان، پیش از این وعده داده بود که اختلالات عمده در ترافیک برای مسافران روزانه در این مرزها پیش نخواهد آمد.

کند شدن ترافیک در مرزها

‎بر اساس گزارش شرکت بیمه اعتباری "آلیانتس ترید"، گذر از مرزها در محدوده شنگن، در شرایط عادی به طور میانگین ۳.۳۴ دقیقه زمان می‌برد. انتظار می‌رود با اعمال این کنترل‌ها شرایط، مشابه با شرایط حاکم بر مرزهای خارجی شنگن شود که در آن، عبور از مرز با کنترل‌های تصادفی ممکن است زمان سفر در مسیرهای ترانزیت را تا ۲۰ دقیقه افزایش دهد.

‎گرشل می‌گوید: «ما نه تنها انتظار داریم که هزینه‌ها افزایش یابد، بلکه انتظار داریم که اختلالاتی در زنجیره تامین و کاهش واردات به آلمان به میزان تقریبا ۸ درصد را نیز شاهد باشیم.»

‎از آنجا که حدود دو سوم واردات آلمان از طریق مرزهای زمینی صورت می‌گیرد، این به معنای کاهش سالانه تا سقف ۱.۱ میلیارد یورویی واردات است. به گفته او "با از دست رفتن این واردات، ممکن است تولید برخی محصولات نهایی کاهش یابد یا شرکت‌ها مجبور شوند ذخیره‌سازی بیشتری انجام دهند که هزینه‌های بالاتری دارد، زیرا توان تولید به موقع در بخش صنعتی محدود می‌شود."

این تحلیل با تقسیم‌بندی پیامدهای این برنامه جدید کنترل مرزی برای صنایع مختلف، نشان می‌دهد که بخش مواد غذایی احتمالا با افزایش ۲.۶ درصدی هزینه‌های تجاری و از دست دادن وارداتی به ارزش ۶۲ میلیون یورو مواجه خواهد شد. در خدمات تجاری این میزان ۲.۴ درصد افزایش هزینه و ۵۵ میلیون یورو از دست رفتن واردات خواهد بود، و در بخش حمل‌ونقل، افزایش هزینه‌ها ۱.۸ درصد و از دست رفتن واردات ۵۱ میلیون یورو برآورد شده است.

‎این گزارش همچنین نشان می‌‌دهد که در بخش‌های مهندسی مکانیک و صنایع شیمیایی و دارویی، افزایش هزینه‌ها به ترتیب ۱.۲ و ۲.۳ درصد کمتر است، اما به دلیل حجم بالای تجارت، کاهش واردات در این بخش‌ها به ترتیب ۱۴۷ میلیون و ۱۴۲.۱ میلیون یورو خواهد بود.

‎افزون بر این، بخش آموزش و صنایع سرگرمی به شدت تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. محدودیت‌هایی که منجر به ایجاد ترافیک می‌شود، ممکن است استفاده از خدمات تفریحی مانند سفرهای یک‌روزه یا سفرهای آخر هفته را که مستلزم عبور از مرز است، کاهش دهند.
 


دویچه وله
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دیپلمات فرانسه به وزارت خارجه صهیونیست‌ها احضار شد
بقائی: ایران تحت فشار از حقوق هسته‌ای خود نخواهد گذشت
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
X
آگهی تبلیغاتی