×
سیاسی
شناسه خبر : 190317
تاریخ انتشار : جمعه 1403/06/30 ساعت 20:18
سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به فعالیت‌های شرورانه رژیم اسرائیل پایان دهد

سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به فعالیت‌های شرورانه رژیم اسرائیل پایان دهد

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: جمهوری اسلامی ایران به شدت این حملات تروریستی هولناک را محکوم می‌کند و از شورای امنیت می‌خواهد که رژیم اسرائیل را محکوم کند و اقدامات قاطعی برای پایان دادن به فعالیت‌های شریرانه آن در منطقه انجام دهد.

 نورنیوز-گروه سیاسی: امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نشست شورای امنیت با اشاره به جنایات اخیر اسرائیل در لبنان اعلام کرد: شورای امنیت باید اقدامات قاطعی برای پایان دادن به فعالیت‌های شرورانه این رژیم در منطقه انجام دهد.

امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره سوریه گفت: حملات تروریستی وحشیانه‌ای که با هدف کشتار جمعی غیرنظامیان بی‌گناه در لبنان توسط رژیم اسرائیل در تاریخ‌های ۱۷ و ۱۸ سپتامبر و همچنین در بخشی از سوریه انجام شد، نقض آشکار حقوق بین‌الملل، به‌ویژه حقوق بین‌الملل بشردوستانه و حقوق بشر است و جنایتی علیه بشریت به شمار می‌آید.

ارشدترین دیپلمات جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل افزود: جمهوری اسلامی ایران به شدت این حملات تروریستی هولناک را محکوم می‌کند و از شورای امنیت می‌خواهد که رژیم اسرائیل را محکوم کند و اقدامات قاطعی برای پایان دادن به فعالیت‌های شریرانه آن در منطقه انجام دهد.

ایروانی درباره سوریه نیز گفت: ما به‌طور قاطع به یک راه‌حل سیاسی برای بحران سوریه پایبند هستیم. هرگونه راه‌حلی باید کاملاً به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه احترام بگذارد، حضور غیرقانونی نیروهای خارجی، از جمله نیروهای ایالات متحده را پایان دهد، از بهره‌برداری ایالات متحده از منابع سوریه جلوگیری کند و همچنین حمایت مداوم رژیم اسرائیل و ایالات متحده از گروه‌های تروریستی را متوقف سازد.

او تصریح کرد: ایالات متحده و هم‌پیمانانش همچنان به سیاست شکست‌خورده تحریم‌های یک‌جانبه و غیرانسانی خود ادامه می‌دهند و عملاً از آن‌ها به عنوان ابزاری برای مجازات جمعی مردم سوریه استفاده می‌کنند.

سفیر ایران اضافه کرد: همان‌طور که پیش‌تر نیز گفته‌ایم، این اقدامات زیان‌بار باید به‌عنوان یک تعهد قانونی و ضرورت اخلاقی لغو شوند، زیرا تنها موجب ایجاد سختی‌های غیرضروری و مانع از بهبود سوریه می‌شوند.

متن سخنان امیر سعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد، در نشست شورای امنیت پیرامون وضعیت در جمهوری عربی سوریه در روز جمعه به وقت محلی برابر با ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۴ به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

آقای رئیس،

سوریه همچنان با چالش‌های امنیتی مواجه است، به‌ویژه در مناطقی که تحت اشغال نیروهای غیرقانونی ایالات متحده و گروه‌های تروریستی تعیین‌شده توسط سازمان ملل قرار دارد.

حاکمیت، استقلال سیاسی، وحدت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه باید توسط همه کاملاً محترم شمرده شود و نیروهای خارجی غیرقانونی باید از خاک آن خارج شوند.

نمونه برجسته‌ای از این اشغالگری، حضور نیروهای ایالات متحده است که تحت بهانه مبارزه با تروریسم، از گروه‌های تروریستی حمایت و محافظت می‌کند، و همچنین تجاوزات مداوم رژیم اشغالگر اسرائیل در حمایت از گروه‌های تروریستی.

رژیم اسرائیل به‌طور عمدی غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی سوریه را هدف قرار می‌دهد و با نقض حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه بدون هیچ پاسخی از سوی شورای امنیت، به اقدامات خود ادامه می‌دهد. تنها صبح امروز، این رژیم تروریستی بار دیگر غیرنظامیان را در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی دمشق هدف قرار داد. تجاوزات و اقدامات غیرقانونی رژیم اسرائیل تهدیدی جدی برای صلح و امنیت بین‌المللی محسوب می‌شود.

شورا باید برای متوقف کردن نقض‌های مداوم رژیم اسرائیل علیه حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه، از جمله ادامه اشغال جولان سوریه، اقدام کند.

حملات تروریستی وحشیانه‌ای که با هدف کشتار جمعی غیرنظامیان بی‌گناه در لبنان توسط رژیم اسرائیل در تاریخ‌های ۱۷ و ۱۸ سپتامبر و همچنین در بخشی از سوریه انجام شد، نقض آشکار حقوق بین‌الملل، به‌ویژه حقوق بین‌الملل بشردوستانه و حقوق بشر است و جنایتی علیه بشریت به شمار می‌آید.

جمهوری اسلامی ایران به شدت این حملات تروریستی هولناک را محکوم می‌کند و از شورای امنیت می‌خواهد که رژیم اسرائیل را محکوم کند و اقدامات قاطعی برای پایان دادن به فعالیت‌های شریرانه آن در منطقه انجام دهد.

ما این اقدام غیرقانونی بین‌المللی را در نشست شورای امنیت که برای بعدازظهر امروز برنامه‌ریزی شده است، مورد بحث قرار خواهیم داد.

آقای رئیس،

وضعیت بشردوستانه و اقتصادی سوریه همچنان بحرانی است. جمهوری اسلامی ایران تلاش‌های خستگی‌ناپذیر نهادهای سازمان ملل و شرکای بشردوستانه را در راستای کاهش رنج‌های مردم سوریه می‌ستاید.

علیرغم چنین تلاش‌های ارزشمندی، سیاسی‌سازی کمک‌های بشردوستانه و ممانعت از تلاش‌های بین‌المللی برای حمایت از بازسازی سوریه توسط کشورهای غربی، منجر به طولانی‌تر شدن درگیری‌ها و تشدید رنج‌های مردم سوریه شده است.

ایالات متحده و هم‌پیمانانش همچنان به سیاست شکست‌خورده تحریم‌های یک‌جانبه و غیرانسانی خود ادامه می‌دهند و عملاً از آن‌ها به عنوان ابزاری برای مجازات جمعی مردم سوریه استفاده می‌کنند.

همان‌طور که پیش‌تر نیز گفته‌ایم، این اقدامات زیان‌بار باید به‌عنوان یک تعهد قانونی و ضرورت اخلاقی لغو شوند، زیرا تنها موجب ایجاد سختی‌های غیرضروری و مانع از بهبود سوریه می‌شوند.

همچنین ضروری است که کمک‌های بشردوستانه بی‌طرفانه و غیرسیاسی به تمامی مناطق سوریه ارائه شود تا جان‌ها نجات یابند و بحران کاهش یابد.

آقای رئیس،

ما به‌طور قاطع به یک راه‌حل سیاسی برای بحران سوریه پایبند هستیم. هرگونه راه‌حلی باید کاملاً به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه احترام بگذارد، حضور غیرقانونی نیروهای خارجی، از جمله نیروهای ایالات متحده را پایان دهد، از بهره‌برداری ایالات متحده از منابع سوریه جلوگیری کند و همچنین حمایت مداوم رژیم اسرائیل و ایالات متحده از گروه‌های تروریستی را متوقف سازد.

ایران قویاً از ازسرگیری فوری نشست‌های کمیته قانون اساسی حمایت می‌کند. در این راستا، ما کاملاً از تعامل فعال نماینده ویژه با تمامی طرف‌های درگیر در حل این مناقشه حمایت می‌کنیم.

سپاسگزارم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
خیبر (2)- تراکتور (1) | جدال برای صدر جدول لیگ برتر + گل دوم خیبر
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
زمین‌گیر شدن بوئینگ‌های ام‌دی 2 شرکت معروف آمریکایی
دنیامالی: پاداش قهرمانان بازنگری می‌شود
کاخ سفید: بی‌بی‌سی ماشین تبلیغاتی است!
غزه تحویل گرفتن 15 پیکر شهید از رژیم صهیونیستی را تأیید کرد
کاهش 50 درصدی سقط جنین در کشور
امشب هر دو مسیر تونل رسالت مسدود است
پیروزی و صعود فوتسال ایران مقابل تاجیکستان + گل ها
محکومیت شرکت «بادران گستران» به دو سال ممنوعیت از فعالیت در حوزه رمزارز
آغاز تولید فصل سوم «کارآگاه علوی» با حضور وحید رهبانی
افزایش فشار ترامپ بر مخالفان سیاسی
دوگانگی غرب؛ از تطهیر جولانی تا تحریم غزه
دیدار تراکتور و پرسپولیس با تماشاگر برگزار می‌شود
مذاکرات کابل-اسلام‌آباد در نشست «استانبول» بی‌نتیجه ماند
300 پرونده قتل در 6 ماه اول سال منجر به سازش شد
احضار مدیرعامل و سرپرست رسانه‌ای استقلال به کمیته اخلاق
علوی: شایعه برگزاری شهرآورد بدون تماشاگر صحت ندارد
شش کشته در آتش‌سوزی کارخانه لوازم آرایشی در ترکیه+ فیلم
افشای دخمه‌های مرگ
رشد قیمت املاک نداریم
هشدار جدی درباره بحران آب در تهران؛ محدودیت‌ها آغاز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 17 آبان 1404 + جدول
هیچ تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و دارو اتخاذ نشده است
جنگ 12 روزه آزمایشگاه واقعی برای تست گزاره‌های معیوب علیه ایران بود
آمار تکان‌دهنده سازمان ملل از حملات ژیم صهیونیستی به کرانه باختری
نخستین قطار باری روسیه به بندر خشک آپرین رسید + فیلم
عارف: دولت حق ندارد خلاف منویات مردم کاری کند
زندی در صدر رنکینگ جهانی تکواندو
واردات خودرو امسال به 50 هزار دستگاه هم نمی‌رسد
نبیه بری: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح نیست
حذف 4 صفر از پول ملی کلید خورد/رفع فیلتر تلگرام منوط به جزئیات توافق است
رشد بورس در نخستین روز هفته
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 17 آبان 1404
استراتژی بقا در عصر هوش مصنوعی
جزئیات تغییر در پرداخت کالابرگ الکترونیک
آزادی 14 زندانی جرائم غیر عمد در ایام فاطمیه با کمک خیران
4 شهر خوزستان در وضعیت بنفش
آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضاییه
قاتل فراری کرمانشاه در تهران دستگیر شد
واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش به «کاهش سن ورود به مدرسه»
X
آگهی تبلیغاتی