×
بین الملل
شناسه خبر : 190313
تاریخ انتشار : جمعه 1403/06/30 ساعت 19:43
حماس: حمله به بیروت جنایت جنگی است

حماس: حمله به بیروت جنایت جنگی است

جنبش حماس، انصارالله یمن و گروههای فلسطینی در بیانیه‌ های جداگانه ای ضمن محکوم کردن حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت، این اقدام را یک جنایت جنگی ارزیابی کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  در بیانیه جنبش حماس آمده است: ما تجاوزات وحشیانه تروریست‌ها به ضاحیه جنوبی بیروت را محکوم می‌کنیم و آن را جنایتی جدید در چارچوب سلسله جنایات رژیم اشغالگر، نقض حاکمیت لبنان و تشدید تجاوز می‌دانیم.

طبق گزارش شبکه خبری المیادین، حماس تاکید کرد: آنچه کابینه رژیم اشغالگر انجام می‌دهد، جنایات جنگی بوده و نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی برای متوقف کردن آنها و پاسخگویی عاملان آن است.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما دستان برادران خود در حزب‌الله و مقاومت اسلامی لبنان را می‌فشاریم و بر همبستگی کامل خود با آنها تاکید و از مواضع شجاعانه آنها قدردانی می‌کنیم. ما همچنین از اصرار برادرانمان در حزب‌الله برای همسویی با ارزش‌های ملی، مذهبی و انسانی با ادامه نبرد برای حمایت از مردم غزه تمجید و قدردانی می‌کنیم.

حماس در این بیانیه اضافه کرد: رژیم اشغالگر فاشیستی در رسیدن به اهداف خود موفق نخواهد بود و مقاومت با از بین بردن پروژه صهیونیستی در منطقه به راه آزادی آن ادامه خواهد داد.

انصار الله یمن: همه ملت‌های منطقه در برابر صهیونیست‌ها بایستند

محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت را به شدت محکوم و بر ایستادگی یمن در کنار لبنان و مقاومت اسلامی قهرمان آن در تقابل با اقدامات بی قید و بند صهیونیست‌ها تاکید کرد.

وی در این بیانیه ابراز داشت: ما ادامه پوشش جنایت‌های رژیم تروریستی اسرائیل توسط آمریکا که به ضرر امنیت و ثبات ملت‌های منطقه است را محکوم می‌کنیم.

عبدالسلام خاطرنشان کرد که تجاوز جدید به ضاحیه جنوبی بیروت که بعد از کشتار خونین انفجار دستگاه‌های الکترونیک در لبنان انجام شد بر ملت‌های منطقه لازم می‌کند که مسئولیت خود را بپذیرند و با دشمن جنایتکار صهیونیستی که بدون استثنا همه را هدف حمله قرار می‌دهد، مقابله کنند.

گروههای فلسطینی: این جنایت عزم مقاومت را سست نمی کند

جنبش خلق برای آزادی فلسطین با صدور بیانیه‌ای حمله وحشیانه اشغالگران صهیونیست به ضاحیه جنوبی بیروت را یک جنایت جدید توصیف و تاکید کرد که این جنایت باعث سستی در عزم و اراده مقاومت نمی‌شود.

این بیانیه ابراز داشت که حمله اشغالگران به ساختمان‌های مسکونی در ضاحیه بیروت به مجموعه جنایت‌های ارتش تروریست و کابینه فاشیست و جنایتکار اسرائیل اضافه می‌شود.

جبهه خلق با اعلام همبستگی خود با ملت و مقاومت لبنان و رهبران مقاومت در رویارویی با دشمن تروریست و صهیونیستی تاکید کرد که این جنایت‌ها و گسترش دامنه نسل کشی تنها یک گزینه فراروی امت اسلام و ملت‌های منطقه باقی می‌گذارد که همان گزینه مقاومت و مبارزه با تمامی ابزارهای ممکن است، چرا که امت اسلام در جنگ دفاع از سرنوشت و موجودیت خود قرار دارد.

جنبش انتفاضه فتح نیز با صدور بیانیه‌ای حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به لبنان که به شهادت انسان‌های بی‌گناه منجر شد را محکوم و آن را تنش آفرینی خطرناک دانست که اشغالگران صهیونیست مسئولیت کامل پیامدهای آن را باید بپذیرند.

این بیانیه تاکید کرد که چنین اقدامات وحشیانه‌ای چیزی جز خفت و شکست برای صهیونیست‌ها و شهرک نشین به دنبال نخواهد داشت.

جنبش انتفاضه فتح همبستگی کامل خود را با ملت برادر و دوست در لبنان و حزب الله اعلام و تاکید کرد که خودکامگی اشغالگران و تلاش آنها برای بازگرداندن بازدارندگی خود باعث جنایت‌های بیشتر در لبنان و فلسطین و یمن و خاورمیانه می‌شود و این اقدامات یک قمار غیر حساب شده است که باعث می‌شود اشغالگران هزینه‌های سنگینی برای آن بپردازند

این بیانیه پس از آن صادر شد که ارتش رژیم صهیونیستی به وسیله یک جنگنده اف-۳۵ یک ساختمان را در ضاحیه جنوبی بیروت هدف قرار داد.

وزارت بهداشت لبنان در این باره اعلام کرد: بر اثر حمله هوایی اسرائیل به بیروت تا بدین لحظه ۹ نفر شهید و ۵۹ نفر مجروح شدند.

این وزارتخانه اعلام کرد که حال هشت تن از مجروحان وخیم است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند
هواشناسی ایلام هشدار داد؛ برف و باران تشدید می‌شود
جنپو به تمرینات استقلال اضافه شد