×
سیاسی
شناسه خبر : 190055
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/06/28 ساعت 14:51
پزشکیان: رخداد لبنان مایه شرمساری کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکایی‌هاست

واکنش رئیس جمهور به حادثه تروریستی در لبنان

پزشکیان: رخداد لبنان مایه شرمساری کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکایی‌هاست

رئیس جمهور با اشاره به وقایع روز گذشته در لبنان، چنین رخدادی را مایه شرمساری کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکایی‌ها دانست که از هیچ امکانی برای پیشبرد اهداف غیرانسانی خود فروگذار نمی‌کنند.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان صبح امروز - چهارشنبه - در جلسه هیئت دولت تصریح کرد: اینکه از ابزارهایی که به شکل مرسوم برای ارتقای آسایش و رفاه حال بشر ساخته شده‌اند، به عنوان ابزار ترور و نابودی علیه کسانی که نگاه آنها با ما همسو نیست، استفاده شود، گواه سقوط انسانیت و غلبه خوی وحشی‌گری و جنایت‌پیشگی است.

رئیس جمهور افزود: این رخداد یک بار دیگر نشان داد که کشورهای غربی و آمریکایی‌ها اگر چه در ظاهر ادعا می‌کنند که به دنبال برقراری آتش‌بس هستند، اما در عمل تمام قد از جنایت، کشتار و ترورهای کور رژیم صهیونیستی، حمایت می‌کنند. علاج اصلاح این وضعیت و قطع زنجیره ظلم و جنایات رژیم صهیونیستی و حامیانش علیه فلسطینیان مظلوم و جهان اسلام، وحدت و انسجام مسلمانان و کشورهای اسلامی است.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به رای اعتماد اعضای هیئت دولت به دکتر یدالله رحمانی، به عنوان استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد و دکتر آرش زره‌تن لهونی، به عنوان استاندار جدید کردستان، ضمن آرزوی موفقیت برای آنان اظهار کرد: همزمانی انتخاب آقای زره‌تن به اولین استاندار اهل تسنن کشور با هفته وحدت، فرصت بسیار ارزشمندی برای تقویت وحدت، انسجام و وفاق در کشور است.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به ظرفیت‌های ناب منطقه اورامانات و نیز کهگیلویه و بویراحمد به خصوص در زمینه گردشگری افزود: ظرفیت‌های بعضا بکر و دست نخورده این بخش از کشور، به خصوص در استان کردستان که با اقلیم کردستان عراق نیز هم‌مرز است، با توجه به اعلام آمادگی و اشتیاق آنها برای گسترش همکاری‌ها با ایران، فرصت بزرگ و بی‌نظیری را پیش‌روی این مناطق قرار داده تا بتوانیم ضمن تقویت وفاق و انسجام، با ایجاد رونق و اشتغال در این استان‌ها معضل بیکاری و کولبری را نیز رفع کنیم.

پزشکیان ادامه داد: ما ادعا نمی‌کنیم که عملکرد ما بی‌عیب است، اما همه تلاش خود را برای عمل به شعارها و وعده‌ها به کار گرفته‌ایم و در این راستا انتخاب آقای زره‌تن، حضور زنان در مناصب مدیریتی و انتخاب مسئول اهل سنت برای معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، گواه صدق ادعای دولت برای به کارگرفتن توانمندترین افراد فارغ از وابستگی‌های جناحی و مذهب، جنسیت، قومیت و نژاد است.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به فرارسیدن روز شعر و ادب فارسی، یاد استاد شهریار شاعر بزرگ کشور را گرامی داشت و بخش‌هایی از شعر «همای رحمت» را در جلسه قرائت کرد.

در جلسه امروز هیئت دولت همچنین وزیر امور خارجه گزارشی از جنایت جدید رژیم صهیونیستی ارائه کرد و گفت که صبح امروز گروهی از متخصصین و جراحان و پرستاران ایرانی برای کمک به مجروحان این رخداد به لبنان اعزام شده‌اند.

وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده برای اجرای دستور رئیس جمهور در راستای بررسی وضعیت دانشگاهیانی که برای ادامه تحصیل یا تدریس دچار مشکل شده بودند و اصلاح آیین‌نامه انضباطی ارائه کردند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست نیز گزارشی از آخرین وضعیت نشست زمین در مناطق مختلف کشور و اقدامات ضروری در این ارتباط ارائه کرد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تأکید قرارگاه حمزه بر جلوگیری از فعالیت‌های ضدایرانی در اقلیم کردستان
پیگیری رئیس‌جمهور برای بازگشت سردار آزمون +فیلم
تبادل اسرا در جنگ روسیه و اوکراین؛رایزنی‌ها برای مفقودشدگان ادامه دارد
حزب حاکم ترکیه: انحلال قسد گامی برای وحدت سوریه است
اسلامی:نمی‌توانیم از گداخت هسته‌ای غافل بمانیم
پل‌های تخریب‌شده جنگ با کیفیت بالا بازسازی شدند
کرملین: رئیس سیا با پوتین دیدار نکرد
شیوع مرگبار دیفتری در نیجریه؛ 50 کودک قربانی شدند
تدوین نخستین منبع جامع آموزش رادیوتراپی و درمان سرطان در ایران
ایستادگی دیوان کیفری بین‌المللی مقابل تحریم‌های آمریکا
قلعه‌نویی در نشست فنی AFC؛ بررسی مسیر آینده فوتبال آسیا
صالحی: زمینه بازگشت نام‌آوران ایرانی فراهم می‌شود
همتی: بانک‌ها به سمت رمزنگاری پساکوانتومی می‌روند
معاون رئیس‌جمهور: نگاه دولت توسعه‌محور به همه مناطق ایران است
جدول زمان قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 5 شهریور اعلام شد
گزارش تصویری | سیل ویرانگر در مرز تبت و نپال
مسکو: غرب به دنبال حذف روسیه از معادلات حمل‌ونقل ارمنستان است
هفته دولت با پروازهای تازه و افتتاح هزاران واحد مسکونی در تهران
سرتاسر آمل در مدار 5G / هدیه 10 گیگابایتی همراه اول برای مشترکان آملی
دفترچه انتخاب رشته ارشد 1405 منتشر شد؛ آغاز انتخاب رشته از فردا
نوری المالکی: اجازه نخواهیم داد عراق به ورطه جنگ داخلی بیفتد
رئیس دانشگاه آزاد: دانشگاه‌ها از مقاله‌محوری به نظریه‌پردازی حرکت کنند
آغاز برنامه 3 ساله ایران برای مقابله با تهدیدات کوانتومی علیه بانک‌ها
رد ادعای آلودگی گوشت‌های وارداتی از سوی سازمان دامپزشکی
جنوب لبنان در آتش حملات اسرائیل؛ توپخانه و انفجارها در چند منطقه
ترافیک نیمه‌سنگین و محدودیت تردد در جاده‌های شمالی
نقشه پزشکیان در میدان جنگ اقتصادی چیست؟
اجرای ارکستر سازهای ایرانی «روح‌الله خالقی» در بوستان آب‌وآتش
سه‌گانه رئیس جمهور برای حل مشکلات
طلسم‌شکنی مهاجم برزیلی چلسی در لندن
نفوذ ایتالیا و فرانسه در اعطای وام «صندوق اتحادیه اروپا برای اوکراین»
قطعی برق تهران فردا پنجشنبه 5 شهریور + لینک
پایان چک‌های رمزدار؛ چک‌های تضمین‌شده از مهرماه آنی پرداخت می‌شوند
میراث ماندگار حکیم ایرانی؛ نوآوری رازی در ثبت روند بیماری و درمان
معرفی برگزیدگان بیست و یکمین جشنواره شهید رجایی
انفجار بزرگ در نقل و انتقالات استقلال
ابلاغ مسیر جدید تأمین ارز برای نوسازی ناوگان حمل‌ونقل کشور
نتیجه فشار حداکثری؛ تعمیق همکاری ایران با شرکای شرقی
جنایت خونین در شهرری؛ مرد جوان با گلوله وینچستر به قتل رسید
هشدار چین به آمریکا درباره تحریم ایران
قیمت نقره امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ ورود نقره به کانال 17 میلیونی
نورویدئو | تحریم ایران یا جنگ بر سر حاکمیت اقتصاد جهان؟
سخنگوی سپاه: اگر آمریکا شرایط ایران را نپذیرد، تنگه هرمز باز نخواهد شد
هشدار پلیس به مسافران شمال؛ این جاده‌ها تا 9 شهریور محدودیت تردد دارند
رأی جدید دیوان عدالت اداری؛ پیش‌پرداخت خودرو دیگر از افزایش قیمت مصون نیست
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ هر گرم به 21 میلیون تومان رسید
کلاهبرداری 35 هزار میلیارد تومانی با وعده پیش‌فروش مسکن
قیمت دلار با کارت ملی مشخص شد
هشدار هواشناسی برای شمال و جنوب کشور؛ احتمال سیلاب و وزش باد شدید
آخرین قیمت دینار عراق امروز چهارشنبه 4 شهریور 1405؛ دینار ارزان شد