×
سیاسی
شناسه خبر : 189948
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/06/27 ساعت 15:37
بزرگترین معروف، وفاق و خطرناک‌ترین منکر، تفرقه و اختلاف است

پزشکیان در دیدار جمعی از علما و بزرگان اهل تسنن:

بزرگترین معروف، وفاق و خطرناک‌ترین منکر، تفرقه و اختلاف است

رئیس جمهور خطرناک‌ترین منکر را تفرقه توصیف کرد و گفت: زمانی باید برای اسلام نگران بود که ما چنان در اختلافات غرق شویم که یک رژیم جنایتکار در سایه سکوت زنان و کودکان را به خاک و خون بکشد.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان شامگاه دوشنبه، در آغاز هفته وحدت، در دیدار جمعی از علما و بزرگان اهل تسنن، با تبریک فرارسیدن ایام میلاد حضرت محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع) تصریح کرد: ما از ابتدا حرف و شعارمان وحدت، انسجام و وفاق بود و حالا هم خواست خدا بود که برگزاری اولین نشست خبری در دولت چهاردهم و نیز دیدار با شما با چنین روزی مقارن شود که آن را به فال نیک می‌گیریم.

رئیس جمهور با اشاره به سیره عمل پیامبر گرامی اسلام در تلاش برای ایجاد و تقویت برادری در هنگام ورود به مدینه و نیز زمان فتح مکه، با طرح این سوال که آیا ما امروز در عمل واقعاً از سخن و سیره رسول رحمت پیروی می‌کنیم؟ افزود: نتیجه عمل ما همین اختلافاتی است که ما را درگیر و گرفتار خود کرده و باعث شده رژیم صهیونیستی جرأت پیدا کند چنین گستاخانه زنان و کودکان بی‌گناه و مظلوم فلسطینی را که در حکم ناموس مسلمانان هستند، به خاک و خون بکشد.

پزشکیان با بیان اینکه ما مسلمانان، یک خدا، یک کتاب و یک پیامبر داریم، اما درباره دستورات صریح خداوند و قرآن و سیره و سخن رسول گرامی اسلام برای وحدت، با یکدیگر اختلاف می‌کنیم، این تفرقه و اختلاف را به نوعی عصیان در برابر خداوند دانست و گفت: در دستورات دینی ما رفع اختلاف و ایجاد وحدت از نماز و روزه اولی‌تر است و در دولت چهاردهم تاکنون سعی کرده‌ایم در عمل، به دنبال اجرای این دستور دین باشیم و در آینده نیز همین مسیر را دنبال خواهیم کرد.

وی بزرگترین معروف را وفاق و وحدت و خطرناک‌ترین منکر را تفرقه و اختلاف توصیف و تصریح کرد: زمانی باید برای اسلام نگران بود و فریاد وا اسلاما سر داد که ما چنان در اختلافات خود غرق شویم که یک رژیم جنایتکار در سایه سکوت و بی‌تفاوتی ما زنان و کودکان بی‌گناه را به خاک و خون بکشد.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه البته باور ما این است که زن مؤمن و مسلمان عفت و حجاب دارد، اضافه کرد: اختلافی بر سر این موضوع نداریم، اما اینکه بیاییم بر سر این موضوع به گونه‌ای عمل کنیم که محل سوءاستفاده دشمن شود، خطرناک و زیان‌بار است. غیرت دینی ما باید در زمینه ظلم، بی‌عدالتی و ریخته شدن خون فلسطینیان بی‌گناه در غزه به جوش بیاید.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه نیک می‌دانم که عمل به این سخنان به هیچ وجه راحت نیست، اما در حد توان برای اجرای آنها تلاش خواهم کرد، گفت: به عنوان نمونه تا امروز در جمع اعضای دولت یک فرد اهل تسنن حضور نداشته، اما امروز یکی از معاونان رئیس جمهور سنی مذهب است. ما تلاش خواهیم کرد فارغ از قومیت، نژاد، مذهب، گویش و وابستگی‌های گروهی و جناحی، توانمندترین افراد را در مسئولیت‌ها قرار دهیم.

وی با بیان اینکه نمی‌دانم برای ایجاد دسته‌بندی‌هایی که امروز فقط به صرف نزدیکی و دوستی افراد با هم و نه توانمندی‌های آنان شکل گرفته، آیا خدا از ما می‌گذرد یا نه، افزود: بیایید در هفته وحدت، همه قلباً برای رفع اختلافات و تقویت انسجام و وفاق و به دنبال آن برای رفع تبعیض، بی‌عدالتی، فقر، فساد، رانت و رشوه تلاش کنیم. فرصت حل مشکلات یکی از بزرگترین نعماتی است که خدا در اختیار ما قرار داده و باید به شدت مراقب باشیم که کفران نعمت نکنیم.

پیش از سخنان رئیس جمهور در این مراسم، تعدادی از علما و بزرگان اهل سنت نیز در سخنانی به تشریح دیدگاه‌ها، مطالبات و انتقادات خود از اعمال برخی محدودیت‌ها از جمله در زمینه پذیرش داوطلبان کنکور اهل سنت، پرداختند که دکتر پزشکیان قول داد به این مسائل رسیدگی شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
تنش‌های منطقه‌ای و بحران انرژی؛ چرا ترامپ معافیت قانون جونز را تمدید کرد؟
برنامه بازی‌های دوستانه تیم ملی؛ تقابل با تیم‌های اروپایی و روسیه
تبریک قالیباف به سرلشکر عبداللهی
بقائی: آمریکا به جای دیپلماسی به «اعتیاد بیمارگونه به تحریم» پناه برده است
هشدار سازمان ملل؛ اسرائیل با پروژه نسل‌کشی و آپارتاید در حال پیشروی است
رئیس قوه قضاییه انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح را تبریک گفت
دبیر ستاد اربعین؛ امسال کوچک‌ترین حادثه امنیتی نداشتیم
درآمد دلالی خودرو اعلام شد
لحظه برخورد خودرو با یک هواپیما در فرودگاه میلان+ فیلم
ایوب آقاخانی دبیر چهل و پنجمین جشنواره تئاتر فجر شد
پیام معاون اول رئیس‌جمهور برای فرماندهان جدید نیروهای مسلح
برنامه قطعی برق اصفهان فردا 20 مرداد اعلام شد
ترامپ و نتانیاهو شکست‌های خود را پیروزی جلوه می‌دهند
آخرین وضعیت دستیار اسپانیایی استقلال برای حضور در نیمکت آبی‌ها
آیا صلح ترامپ، چهره تازه‌ای از اشغال است؟
برنامه قطعی برق کرمان فردا سه شنبه 20 مرداد + لینک
زمان بازی تراکتور و پیکان در هفته نخست لیگ برتر فوتبال ایران اعلام شد
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا سه شنبه 20 مرداد اعلام شد+ لینک
استراتژی جدید ایران در امنیت سایبری؛ گذار به معماری «اعتماد صفر» در زیرساخت‌های حیاتی
برنامه قطعی برق تهران فردا سه شنبه 20 مرداد+ لینک
ترامپ از ریال می‌گوید؛ هدف واقعی او چیست؟
شکست استراتژی ترامپ در جنگ با ایران
رسوایی بزرگ در فیفا؛ افشای رابطه غیراخلاقی اینفانتینو با همکار سابقش
زلزله 4.7 ریشتری اندیمشک، شهرهای شمال خوزستان را لرزاند
اذعان رسانه اسرائیلی بر قطعی بودن تسلیم ترامپ در برابر ایران
رئیس جدید ستادکل نیروهای مسلح را بیشتر بشناسید
کارت بازی یاسر آسانی صادر شد
ادعای مضحک ترامپ برای دریافت غرامت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران
ایران هیمنه آمریکا را شکست
کاهش دمای تهران از فردا
جدیدترین تحولات یمن؛ تداوم حملات پهپادی به مواضع عربستان
نورویدئو | پاتریوت ها شلیک کردند؛امنیت چه کسی ماند ؟
خسارت 13 میلیارد دلاری آمریکا در جنگ علیه ایران
عربستان راه‌اندازی مجدد پالایشگاه جازان را به تعویق انداخت
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در 15 شهر؛ تهران و مشهد در اولویت
قیمت مرغ در بازار تغییر می‌کند؟ وزارت جهاد کشاورزی از برنامه جدید صادرات خبر داد
عارف: برنامه هفتم پیشرفت باید با شرایط جدید کشور اصلاح شود
جزئیات سبد 40 میلیون تومانی بازنشستگان نیروهای مسلح اعلام شد
انتصاب 6 فرمانده ارشد نیروهای مسلح با حکم فرمانده کل قوا؛مطالبات مهم رهبری از فرماندهان
تصویر جدیدی از رهبر معظم انقلاب منتشر شد
آخرین تصاویر ماهواره‌ای از تنگه‌ هرمز؛ ترامپ همچنان دروغ می‌گوید
شرایط ترخیص کالاهای کولبری و ملوانی اعلام شد
پیش‌بینی بارش‌های فراتر از نرمال در نیمه دوم پاییز
پزشکیان: رهبر معظم انقلاب کاملاً سلامت هستند
حدادعادل: پیروی از رهبر شهید یعنی حکیمانه فکر کردن و حکیمانه عمل کردن
نورنما | فضاهای خالی؛ ترسی مدرن در اینترنت
رایزنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی درباره توافق مکه
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه 20 مرداد 1405؛ بازار در انتظار سیگنال دلار و اونس
قطعی برق ایلام امروز دوشنبه 19 مرداد+ لینک
اولین اعترافات قاتلان حمیدرضا رجب‌زاده؛ بازداشت متهم زن هنگام فرار از کشور