×
بین الملل
شناسه خبر : 188866
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/06/27 ساعت 08:28
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: بیش از 500 تحریم علیه ایران وضع کرده‌ایم

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: بیش از 500 تحریم علیه ایران وضع کرده‌ایم

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پی سیاست های دوگانه بازدارندگی، فشار و دیپلماسی دولت جو بایدن اذعان کرد که واشنگتن بیش از 500 تحریم علیه تهران اعمال کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در پاسخ به سوالی درباره سالگرد مهسا امینی و احتمال اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران گفت: ما تحریم های زیادی علیه ایران وضع کرده ایم. ما بیش از ۵۰۰ نهاد و شخصیت ایرانی را در این زمینه تحریم کرده ایم و در چند هفته اخیر نیز تحریم های جدیدی علیه ایران وضع کرده ایم که تعدادی از آنها مربوط به حقوق بشر بوده اند.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا افزود که سابقه ما رویکرد ما را نشان می دهد. درحال حاضر ما اقدامی برای اعلام نداریم.

استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل نیز در پاسخ به سوالی در این زمینه با تاکید بر حمایت از حقوق زنان و دختران گفت: زنان در همه جهان باید در ابراز عقیده و نحوه لباس پوشیدن آزاد باشند.

او افزود: دبیرکل سازمان ملل به صورت مکرر با مقامات ایران در خصوص این مسایل گفتگو کرده است و به این گفتگوها ادامه خواهد داد.

دولت دموکرات جو بایدن همچنانکه آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه این دولت ۲۴ مرداد ماه ۱۴۰۲ اعلام کرد « سیاست بازدارندگی، فشار و دیپلماسی» را در قبال جمهوری اسلامی ایران دنبال کرده است.

ایالات متحده آمریکا در ناآرامی های سال ۱۴۰۱ ایران، به بهانه حمایت از حقوق بشر، تحریم‌هایی را همگام با متحدان غربی خود اعمال کرد.

دولت بایدن اگرچه اعلام کرده که هدفش تغییر نظام ایران نیست اما از آغاز ناآرامی های سال ۱۴۰۱ در ایران، همسو با مخالفان و در حمایت از آنان گام برداشت اما و در پی فروپاشی ائتلاف اپوزیسیون و توافق از سرگیری روابط و همکاری های ایران و عربستان سعودی در ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۱با میانجیگری چین، به دیپلماسی غیرعلنی با جمهوری اسلامی ایران برای تداوم گفتگوهای غیرمستقیم روی آورد.

سرانجام، نتیجه بیش از دو سال گفتگوهای غیرمستقیم میان تهران- واشنگتن، اعلام فرایند آغاز آزادسازی دارایی‌های توقیف شده ایران و تبادل زندانیان میان تهران - واشنگتن در بحبوحه احساس خطر دولت بایدن از منافع خود در غرب آسیا به دلیل توقیف چند کشتی متخلف و اردوکشی نظامی با ژست امنیت سازی در تنگه هرمز، در روز پنجشنبه ۱۹ مردادماه ۱۴۰۲(۱۰ اوت /آگوست) بود.

وزارت خزانه داری آمریکا در پی ناآرامی های سال ۱۴۰۱ ایران در ٣١ شهریور آن سال، پلیس امنیت اخلاقی و چند مقام دیگر ایرانی را در پی درگذشت دختر جوان ۲۲ ساله ایرانی به نام "مهسا (ژینا) امینی" تحریم کرد.

دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری (اوفک) نیز ۱۴ مهرماه ۱۴۰۱ در تداوم دخالت در امور داخلی ایران، نام هفت مقام ارشد جمهوری اسلامی ایران را در فهرست تحریم‌ها قرار داد و گفت که این افراد به دلیل نقش داشتن در سرکوب اعتراض‌ها و قطع دسترسی ایرانیان به اینترنت تحریم شده‌اند.

غرب به رهبری آمریکا همزمان با تداوم تحریم های حقوق بشری، سوم آذرماه سال ۱۴۰۱ در ژنو سوئیس، قطعنامه‌ای را در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد به بهانه ناآرامی‌های ایران، با عنوان آنچه «وضعیت حقوق بشر در ایران» خواند، به تصویب رساند که در پی آن، کمیته‌ای حقیقت یاب در این زمینه تشکیل شد.

دولت بایدن همچنین از طریق سازو کارهای بین المللی و سازمان ملل به نام دفاع از حقوق زنان ایرانی، ۱۴دسامبر ۲۰۲۲ (۲۳ آذرماه ۱۴۰۱ )، پیش نویس قطعنامه خاتمه عضویت ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل را در شورای اجتماعی و اقتصادی سازمان ملل (اکوسوک) در نیویورک ارائه کرد که با ۲۹ رای موافق، ۸ رای مخالف و ۱۶ رای ممتنع به تصویب رسید و بدعتی را در این زمینه به بهانه حقوق بشر پایه گذاری کرد.


العالم
نظرات

آخرین اخبار
نخست وزیر سابق ژاپن: ترامپ خودشیفته و منفعت طلب است
نجات دو جان با دست‌های خالی آتش نشانان
حمله انتحاری در پاکستان با 20 کشته و زخمی
مشاور سابق پنتاگون: ترامپ برای توافق با ایران مستاصل شده است
2 ژنرال دیگر آمریکایی برکنار شدند
پکن: جنگ علیه ایران ادامه یابد تنگه هرمز هرگز به ثبات نخواهد رسید
جفری ساکس: دو رژیمِ قاتل، جهان را به لبه پرتگاه می‌کشانند
ماکرون: نمی‌توان ترامپ را جدی گرفت
نماینده کنگره: ترامپ بله‌ قربان‌گو می‌خواهد
سی‌ان‌ان در گزارشی به نقل از منابع اطلاعاتی آمریکا، ادعاهای ترامپ درخصوص ایران را رد کرد
مقاومت عراق: مردم خود را برای پیروزی بزرگ آماده کنند
محدودیت حمل سلاح شخصی توسط نیروهای نظامی در پایگاه‌ها لغو شد
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به فرودگاه کاشان/انفجار در قم، کرج و تبریز
دیپلمات سابق آمریکا: حمله به پل در ایران احمقانه بود
برکناری احتمالی مدیر اطلاعات ملی تکذیب شد
جزئیات قطعنامه پیشنهادی بحرین درباره تنگه هرمز/رای گیری صبح امروز
پنتاگون برکناری رئیس ستاد ارتش آمریکا را تایید کرد
محمد علیزاده: از جنگ نمی‌ترسم، اما از قربانی شدن هم‌وطنانم چرا!
سفارت ایران در لندن: اروپا منافع خود را در اولویت قرار دهد و نه اسرائیل را
معاون گوترش: برای کاهش تنش و توقف درگیری ها تلاش می‌کنیم
دبیرکل اتحادیه عرب: بحران‌های خاورمیانه راه حل نظامی ندارد
پاسخ ستاره فوتسال به تهدید عصر حجر ترامپ
ترامپ: چرا آنها تماس نمی گیرند؟
سردار شکارچی: راهبرد ما تنبیه متجاوز تا پشیمانی کامل است
علی‌اف: کمک‌های بشردوستانه به ایران ادامه خواهد یافت
آغاز موج 91وعده صادق 4/ هدف‌گیری ناوگروه آبراهام لینکلن توسط 4 موشک قدر
سفر 28 میلیون نفر از هموطنان در نوروز امسال
روسیه خطاب به آمریکا و اسرائیل: دست از «بازی با آتش» بردارید
حمله به شرکت آمریکایی Oracle در پاسخ به ترور دکتر خرازی و همسر ایشان
سقوط یک جنگنده پیشرفته دشمن در قشم با پدافند هوایی
هشدار عراقچی نسبت به تبعات صدور قطعنامه از سوی شورای امنیت درباره تنگه هرمز
انهدام یک پهپاد انتحاری رژیم صهیونیستی در قزوین
جنگ علیه ایران بدهی آمریکا را 295 میلیارد دلار بیشتر کرد
بحران سوخت در فرانسه
واکنش کنایه‌آمیز عراقچی به اظهارات ترامپ
هگست فرمانده کل نیروی زمینی ارتش آمریکا را برکنار کرد
تیم ملی کشتی فرنگی عازم قرقیزستان شد
نورنما | میدان تجریش ـ موکب دریاسالار شهید علی شمخانی
مخبر: حمله به شرکت‌های داروسازی جنگ تمام‌عیار است
مقام مستعفی سازمان ملل: بمباران پل «بی‌-1» ایران جنایت جنگی است
نخست‌وزیر ایرلند نسبت به تبعات تهدید اخیر ترامپ علیه ایران هشدار داد
ابراهیم رضایی: دشمن باید منتظر شگفتانه‌های دیگری در روزهای آینده باشد
نورنما | هجوم پهپادی ارتش به مقر جنگنده ها
حمله موشکی یمن به اهداف حیاتی اسرائیل
پلها مستحکم تر ساخته می شوند اما اعتبار و اعتماد به آمریکا هرگز ترمیم نمی شود
حمله به مرکز پشتیبانی ارتش آمریکا در بغداد
زمانی که نیاکان شما در عصر حجر بودند، ایران در قلب گهواره تمدن بود
فعال شدن عرضه شیرخشک یارانه‌ای در داروخانه‌ها
سفیر ایران در سازمان ملل در نامه به شورای امنیت حمله به انستیتو پاستور را محکوم کرد
احتمال بازگشایی دوطرفه جاده چالوس