×
اقتصادی
شناسه خبر : 188857
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/26 ساعت 22:48
جلسه کمیسیون اصل 90 با فرزین ؛سامانه وام ازدواج باز می شود

جلسه کمیسیون اصل 90 با فرزین ؛سامانه وام ازدواج باز می شود

سخنگوی کمیسیون اصل 90 با بیان اینکه بنا شد ظرف یک هفته آینده سامانه ثبت نام وام قرض الحسنه ازدواج و فرزند باز شود، گفت: همچنین سهم بانکها در جهت اعطای تسهیلات قرض الحسنه نیز مشخص می شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: علی کشوری درباره نتایج جلسه امروز کمیسیون اصل 90 با مسئولان بانک مرکزی درباره مشکلات مردم در حوزه وام ازدواج و فرزندآوری، اظهار داشت: تصمیم گیری درباره حل مشکلات وام ازدواج و فرزند موکول شد به جلسات اینده تا به نتایج متقن و دقیقی برسیم.

او با تاکید براینکه کمیسیون اصل 90 چند مورد را برای بانک مرکزی تعیین کرده و اولتیماتوم اجرایی تا یک هفته آینده به این بانک داده است، گفت: به بانک مرکزی اعلام کردیم تا یک هفته آینده سامانه ثبت نام وام قرض الحسنه ازدواج و فرزند باز شود تا کسانی که پشت خط هستند بتوانند ثبت نام کنند.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 ادامه داد: سامانه ثبت نام وام ازدواج و فرزند ظاهرا یک سقف معینی دارد و وقتی سهمیه آن پر شود سامانه با اختلال همراه شده و قفل می شود؛ بنا شده بانک مرکزی ظرفیتهای بانکها را در این حوزه مجددا بررسی کرده و اگر بانکی ظرفیت خالی داشته باشد امکان ثبت نام برای متقاضیان باز شود.

کشوری افزود: بانک مرکزی در جلسه گزارشی از وضعیت پرداخت تحصیلات ازدواج از 1400 تا 1402 و 1403 تا الان ارائه داد. بیشتر بانک مرکزی به گزارش عملکرد پرداخت اما مردم دغدغه ثبت نام در سامانه و دریافت وام ازدواج و فرزند را دارند. بنابراین قرار شد تا یک هفته آینده سامانه ثبت نام تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزند باز شود.

او با تاکید براینکه بانک مرکزی باید گزارش کاملی از منابع و مصارف قرض الحسنه بانکها ارائه دهد، گفت: همچنین بنا شد سهم بانکها در جهت اعطای تسهیلات قرض الحسنه مشخص شود چرا که الان سهم بانکها مشخص و دقیق نیست.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 اضافه کرد: در برخی موارد باید آمایش سرزمینی صورت گیرد. هم اکنون آمایش سرزمینی دقیق درباره این موضوع وجود ندارد حتی در گزارش بانک مرکزی هم برخی از استانها لحاظ نشده بودند.

کشوری با تاکید براینکه در جلسات اتی این کمیسیون با مسئولان بانک مرکزی همچنان مشکلات مردم در حوزه دریافت تسهیلات به خصوص ازدواج و فرزند آوری مورد بررسی قرار خواهد گرفت درباره ورود کمیسیون اصل 90 به ماجرای وام کارمندان بانکها، گفت: ایراداتی در شکل دریافت وام کارمندان بانکها وجود دارد ولی دریافت وام کارمندان بانکها به صورت خلاف و غیرقانونی نبوده است.

وی ادامه داد: در برخی از گزارشها اعلام کردند فلان بانک چند میلیارد به کارمندانش وام داده طوری القا شده که مثلا 700 نفر این وام را گرفته اند درحالی که آن بانک سه هزار کارمند دارد. بنابراین رقم وامی که عملا به آنها پرداخت شده پایین تر از آن چیزی هست که اعلام می شود.

سخنگوی کمیسیون اصل90 با تاکید براینکه کارمندان بانک هم جزئی از مردم هستند، گفت: اما نباید پرداخت تسهیلات به صورت غیرقانونی باشد و در مقابل به مردم سخت گیری شود.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وزیر دفاع پاکستان: اسلام آباد برای تنش زدایی بین ایران و آمریکا نقش‌آفرینی می‌کند
جزئیات اصلاح آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان اعلام شد
شناسایی «دولت فلسطین» کافی است؟
چند واقعیت دربارۀ ماشه
عضو ارشد حماس: آمریکا قابل اعتماد نیست
امروز در نرخ طلاق به میانگین جهانی نزدیک شده‌ایم
مهاجرانی: ایران در برابر ظلم سکوت نمی‌کند
واکنش رسانه‌های غربی به رای نیاوردن قطعنامه روسیه و چین
همه احتمالات پیش رو
آزمایش موفق بزرگترین توربین بادی معلق در چین
ایروانی: جنایتکار جنگی نباید در مجمع عمومی سخن بگوید
اسنپ‌بک و تداوم ابهام راهبردی
0-4 | بایرن مونیخ توقف ناپذیر در شب 100 گله شدن کین +خلاصه بازی
ردپای داماد در پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران
غرب در مسیر تشدید تنش؛ فراخوان سفرای ایران از سه کشور اروپایی
جنجال در نیویورک؛ ویزای رئیس‌جمهور کلمبیا لغو شد
پزشکیان نیویورک را به مقصد تهران ترک کرد
ایران سفرای خود را از آلمان، فرانسه و انگلیس فراخواند
آسوشیتدپرس: آژانس در حال بازرسی از یک سایت آسیب‌ندیده ایران است
ردپای ایلان ماسک و شاهزاده اندرو در لیست پرونده جنجالی اپستین
فرار از تله تحریم‌ها با رونق گردشگری
حکم اعدام برای متهمان شبکه جاسوسی موساد و منافقین در کرج
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 5 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
حمایت از بومی‌سازی و صادرات فناوری با قرارداد جدید وزارت ارتباطات
نوراینفو | 6 راز موفقیت برای مدیریت مالی
تامین برق یک شهر با راکتور هسته‌ای در حیاط پشتی خانه
زمستان بدون مازوت؟ ترس مجدد از خاموشی‌ها و آلودگی هوا
زنگ خطر پایان سیاست دوحزبی در انگلیس/ فاراژ در آستانه نخست‌وزیری؟
سخنان سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران در نشست شورای امنیت سازمان ملل
مستند ایرانی جایزه جشنواره بوسان را گرفت
فرزند شهید نصرالله: آمریکا از طرح‌های شیطانی علیه کشورهای اسلامی استفاده می‌کند
مورایس: استقلال در حال رشد است
واکنش ایران به سخنرانی «نتانیاهو» در مجمع عمومی سازمان ملل در مقابل صندلی‌های خالی
ظریف: فعالسازی اسنپ‌بک، سودی برای اروپا نخواهد داشت
پزشکیان: اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا منطقه را به سمت آتش سوق می‌دهد
آلمان: تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران اعمال خواهند شد
کشورهای اسلامی برای مردم خود و ملت‌های مسلمان با توسعه همکاری‌ها امنیت و رفاه ایجاد کنند
تکذیب بازرسی آژانس در فردو و نطنز +فیلم
ترافیک سنگین در تمامی محور‌های ورودی تهران
چین: فعال کردن مکانیسم اسنپ‌بک به حل اختلافات کمکی نخواهد کرد.
تعقیب و گریز قاچاقچیان سوخت توسط پلیس هرمزگان
بن بست مذاکرات امنیتی بین اسرائیل و سوریه در آخرین لحظه
ایران جهان را به ایستادگی در برابر استانداردهای دوگانه و مزورانه فرامی‌خواند
شهادت 93 دانش‌آموز و 30 استاد دانشگاه در جنگ 12 روزه
اعلام زمان رای گیری شورای امنیت درباره ایران
وزیر خارجه عراق حمله به هر شهرونده عراقی را حمله به عراق دانست
جدول به روز لیگ برتر پس از بازی استقلال
تحقیر نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل
جنایت رژیم صهیونیستی توهین به کرامت انسانی است
استقلال(1) -شمس آذر (1) /توقف آبی پوشان در خانه+ فیلم
X
آگهی تبلیغاتی