×
ورزشی
شناسه خبر : 188774
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/26 ساعت 12:31
سلام دوباره آبی‌ها به آسیا

استقلال - الغرافه

سلام دوباره آبی‌ها به آسیا

استقلالی‌ها در بازگشت دوباره‌شان به آسیا، امیدوارند به پیروزی خوبی برابر الغرافه دست پیدا کنند.

نورنیوز- گروه ورزشی: استقلال در حالی از ساعت 21:30 امشب کارشان را در هفته اول لیگ نخبگان آسیا با دیدار برابر الغرافه آغاز می‌کند که دو سال پیاپی به خاطر عدم کسب مجوز حرفه‌ای از حضور در لیگ قهرمانان آسیا محروم بود ولی برای این دوره توانست مشکلاتش را برطرف کند تا مجوز شرکت در اولین دوره لیگ نخبگان آسیا را پیدا کند.

نکته دیگری که در خصوص این بازی باید به آن اشاره کرد، این است که در شرایطی که بازسازی ورزشگاه آزادی تهران به پایان نرسیده، استقلال باید در ورزشگاه شهدای شهر قدس الغرافه پذیرایی کند. ورزشگاهی که در این مدت تلاش زیادی شد تا بتواند مجوز بازی در آن از سوی نمایندگان AFC صادر شود. هر چند تصاویری که منتشر شده، نشان دهنده این است که چمن این استادیوم در وضعیت مطلوبی قرار ندارد. از سویی این ورزشگاه منطقه قلعه حسن خان، تنها گنجایش 8500 تماشاگر دارد و باید امیدوار بود که مشکلی به لحاظ ازدحام جمعیت در آن به وجود نیاید و دردسر ساز نشود. مثل حادثه ای که دیروز برای دو نفر از افرادی که در بخش تاسیسات این ورزشگاه، مشغول کار بودند، رخ داد و آنها دچار برق‌گرفتگی و سوختگی شدند. این در حالی است که بازیکنان الغرافه دیشب هم زیر نور کم استادیوم تمرین کردند که بازتاب بدی داشت!

اما شاگردان جواد نکونام در حالی در این مسابقه به میدان می روند که پس از یک برد، یک تساوی و یک باخت، هفته پرحاشیه ای را پشت سر گذاشتند و سرمربی این تیم تا آستانه برکناری پیش رفت اما در نهایت، صلح میان نکونام و مسئولان هلدینگ خلیج فارس برقرار شد تا او در این بازی هم هدایت آبی ها را بر عهده داشته باشد. دیداری که نکونام به خوبی می داند تا چه حد در آینده کاری او سرنوشت ساز است و باید دید او و بازیکنانش مانند رامین رضاییان، دیدیر اندونگ، گائل کاکوتا و جلال الدین ماشاریپوف، در این مسابقه چه عملکردی را به نمایش می گذارند. جالب اینکه نکونام که قبلا به عنوان سرمربی فولاد، دو بار با الغرافه بازی کرده و یک برد و یک مساوی کسب کرده است.

این در شرایطی است به نظر می رسد الغرافه، در وضعیت مطلوبی به سر می برد. این تیم که هدایتش را یک مربی پرتغالی به نام پدرو مارتینز بر عهده دارد از بازیکنان خارجی خوبی در ترکیبش بهره می برد که بدون شک مهم‌ترین آنها، خوسلو، بازیکن اسپانیایی و ستاره سابق رئال مادرید است که نقش مهمی در قهرمانی‌های فصل قبل لوس بلانکوس داشت. دیگر بازیکن این تیم قطری، فلورین کومان، وینگر زهردار و ملی‌پوش رومانیایی است که از استوا بخارست به الغرافه پیوسته و تاکنون در چهار مسابقه دو بار موفق به گلزنی شده که هر دو گل او نیز در بازی برابر الریان، دیگر حریف آسیایی استقلال و پرسپولیس بوده است. همچنین، رودریگو مورنو ماچادو، مهاجم مطرح اسپانیایی که سابقه بازی در بنفیکا، والنسیا، لیدز، بولتون و حتی تیم پایه‌های رئال مادرید را در کارنامه دارد، با 28 بازی ملی و هشت گل برای تیم ملی کشورش، با قراردادی قرضی از الریان به الغرافه پیوسته است. ماتیاس نانی بازیکن آرژانتینی و سابق رم، محمد مونتاری مهاجم تیم ملی قطر، فرجانی ساسی ملی‌پوش تونسی، فابریسیا دیاز بازیکن ملی‌پوش و 20 ساله اروگوئه‌ای، دامه ترائوره و سیدو سانو ملی‌پوش 19 ساله سنگالی و بالاخره جانگ هیون سو، مدافع سابق تیم ملی کره جنوبی و باشگاه الهلال، دیگر بازیکنان مطرح الغرافه هستند. ضمن اینکه یاسین براهیمی بازیکن مطرح الجزایری این تیم به تهران نیامده است.

استقلال تاکنون، 28 مرتبه مقابل حریفانی از قطر قرار گرفته که در 12 مسابقه به پیروزی رسیده، 11 مصاف با نتیجه تساوی همراه شده و پنج بار هم شکست خورده است. در این 28 بازی، استقلال 48 گل زده و 32 گل هم دریافت کرده است. استقلال و الغرافه هم، تا پیش از این دو بار در برابر هم قرار گرفته‌اند که خروجی آن یک برد برای آبی‌های و یک تساوی بوده است. این در حالی است که الغرافه تاکنون 17 مرتبه در برابر تیم‌های ایرانی بازی کرده که تنها موفق به پنج برد شده و در 12 رویارویی دیگر، به سه تساوی و 9 باخت رسیده است. حالا باید دید استقلال می‌تواند دهمین شکست این تیم را رقم بزند یا خیر.

استقلال+الغرافه
 


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وزیر کشور : دشمنان چشمان خود را بر واقعیات ایران باز کنند
عراقچی: ایرانیان در برابر حملات بزدلانه سر خم نمی‌کنند
قالیباف: از صبح امروز صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد
سردار موسوی: در دفاع از ملت غیور و شجاع، لحظه‌ای تعلل نمی‌کنیم
لغو میزبانی آمریکایی از جام جهانی2026؛ خواست جامعه جهانی
شبکه العهد عراق: باوجود تهدید به حمله هوایی مردم ایران در روز قدس شرکت کردند
حمله موشکی حزب الله به پایگاه کنترل هوایی «میرون»
قائم‌پناه: مردم ایران شعار استقلال و عزت فریاد زدند
حملات اخیر پاکستان در افغانستان 268 کشته و مجروج برجای گذاشت
مدرسه میناب؛ نقض فاحش هنجارهای اساسی بشردوستانه
مجموعه تاریخی فرح آباد و فدراسیون چوگان آسیب دید
جلالی: با حضور نیروهای فرامنطقه‌ای در تنگه هرمز مخالفیم
قدردانی شورای هماهنگی تبلیغات از حضور مقتدرانه مردم در روز قدس
سران گروه 7 خواستار پایان سریع جنگ با ایران شدند
بازتاب راهپیمایی روز قدس در رسانه‌های عربی
ادعای گروسی درباره تلاش برای از سرگیری مذاکرات هسته‌ای
فیلسوف روس: از ایستادگی ایرانیان شگفت‌زده شدم
گزارش تصویری | حضور دهه نودی ها در راهپیمایی روز جهانی قدس
گزارشگران حقوق بشری سازمان ملل متحد: حمله به ایران مصداق تجاوز است
تردد از محور چالوس و آزادراه تهران-شمال ممنوع شد
هیچ مدرکی درباره تسلیحاتی بودن برنامه هسته‌ای ایران وجود ندارد
هشدار گاردین درباره پیامدهای تجاوز تل آویو و واشنگتن علیه ایران
جزییات مراسم وداع و تدفین امیر دریاسالار شهید علی شمخانی اعلام شد
حمله به بهارستان؛ 2 شهروند شهید و 36 نفر مجروح شدند
رژیم صهیونی مدارس و مراکز درمانی را هدف حملات قرار می‌دهد
تحلیلگر امور نظامی: آمریکایی‌ها تصور نمی‌کردند جنگ طولانی شود
888 زخمی و 109 شهید در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به کردستان
⁠ اطلاعات آمریکا: حکومت ایران در معرض خطر فروپاشی نیست
عراقچی:دشمنان به قدرت ایران اعتراف خواهند کرد
سنتکام کشته شدن 4 تن از خدمه هواپیمای سوخت رسان آمریکا را تایید کرد
قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه 22 اسفند 1404 + جدول
نبرد اراده‌ها در افق سرخ قدس؛ شکل گیری هندسه جدید بازدارندگی مقاومت
آنکارا: یک کشتی ترکیه‌ای را با اجازه ایران از تنگه هرمز عبور دادیم
آغاز توزیع گسترده میوه شب عید
خطیب جمعه تهران: تا آمریکا و رژیم صهیونی هستند بشریت روی آرامش نخواهد دید
سه شیفته شدن کارخانه ها برای جبران تولیدات آسیب دیده از جنگ
علی لاریجانی: عقل ترامپ به اراده و رشادت ملت ایران نمی‌رسد
کنترل نفت فقط تا 20 روز آینده در دست اقتصاد جهانی خواهد بود
دشمن در مقابله با ملت ایران با در بسته مواجه شد
آغاز موج 44 عملیات وعده صادق 4/شلیک انبوه موشکهای نقطه زن و فوق سنگین به شمال اراضی اشغالی
طنین «الله‌اکبر»درآسمان بارانی تهران؛راهپیمایی روز جهانی قدس درسراسر کشور+ فیلم حمله موشکی
کاروان ایران با نام «دنا» به بازی‌های آسیایی ساحلی اعزام می‌شود
المالکی: حمله به حشدالشعبی تجاوز آشکار به حاکمیت عراق است
ادامه حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/صدای انفجار در پایتخت و البرز+ فیلم
قهرمان سازی ترامپ از چهره شکست خورده اش
گوشت قرمز ارزان شد
وزیر نفت: روز قدس جنایتکاری رژیم صهیونیستی را آشکار می‌سازد
بدرقه حمید هیراد به خانه ابدی با همخوانی «آخر نماندی»+فیلم
آمریکا و اسرائیل صحنه را باخته‌اند
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال از ساعت 13 امروز جمعه یک‌طرفه می‌شوند