×
ورزشی
شناسه خبر : 188767
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/26 ساعت 11:39
سرخ ها به دنبال غول کشی

الاهلی - پرسپولیس

سرخ ها به دنبال غول کشی

پرسپولیس در حالی امشب به مصاف الاهلی می رود که تیم عربستانی از ستاره های سرشناس زیادی در ترکیبش بهره می برد.

نور نیوز- گروه ورزشی: الاهلی در حالی از ساعت 21:30 امشب در ورزشگاه ملک عبدالله جده، میزبان هفته اول لیگ نخبگان آسیا مقابل پرسپولیس است که از ستارگان سرشناسی مانند ادوارد مندی دروازه بان سنگالی و سابق چلسی، فرانک کسیه هافبک ساحل عاجی و سابق میلان و بارسلونا، روبرتو فیرمینیو بازیکن تیم ملی برزیل و سابق لیورپول، ریاض محرز ستاره الجزایری و سابق منچسترسیتی، ایوان تونی مهاجم تیم ملی انگلیس و... در ترکیب تیم‌های خود بهره می‌برد و این نشان می دهد تیم ماتیاس یایسله سرمربی آلمانی الاهلی، چه تیم پرمهره و خطرناکی در اختیار دارد.

با این حال، پرسپولیس هم پر امید به عربستان سفر کرده است. سرخپوشان پایتخت که در شش سال گذشته دو بار به فینال لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کردند، در این فصل هم بازیکنان خوبی را در اختیار دارند. از الکسی گندوز الجزایری درون دروازه تا ایوب العملود مراکشی، گئورگی گولسیانی گرجستانی، مهرداد محمدی که لژیونر بوده و ملی پوش است تا علی علیپور که آخرین بازمانده سرخ ها از تقابل آخر با الاهلی به شمار می رود. ضمن اینکه بازیکنان دیگری هم هستند که دست خوان کارلوس گاریدو را برای انتخاب نفرات باز گذاشته اند و سرمربی اسپانیایی قرمزها که تیمش بعد از دو تساوی در لیگ، در آخرین بازی اش مقابل فولاد برنده شد، اعلام کرده به شاگردانش اطمینان دارد و تیمش را برای برد برابر الاهلی به میدان می فرستد. البته گاریدو قبل از اینکه به پرسپولیس بیاید، در سال 2019 برای چند ماهی هدایت العین را برعهده داشته و با این تیم اماراتی در لیگ قهرمانان آسیا 2019 حضور داشت اما نتوانست عملکرد خوبی داشته باشد و از شش بازی خود در مرحله گروهی، تنها به 2 امتیاز دست پیدا کرد. با این حال، نمی توان آن عملکرد را با شرایط حال حاضر مقایسه کرد و باید دید او این بار در لیگ نخبگان چه نتایجی می گیرد.

پرسپولیس در رقابت‌های مختلف آسیایی، 35 مرتبه در برابر تیم‌های عربستانی قرار گرفته که در 12 مسابقه پیروزی رسیده، 12 بازی هم با نتیجه مساوی همراه شده و البته در 11 تقابل هم شکست خورده است. قرمزها به تیم‌های عربستانی 32 گل زده‌اند و در عین حال 43 گل هم دریافت کرده‌اند. الاهلی هم، تاکنون، 26 مرتبه در برابر تیم‌های مختلف ایرانی قرار گرفته که در 11 بازی به برتری رسیده و در 10 مسابقه هم طعم شکست را چشیده است. همچنین پنج تقابل این تیم با ایرانی‌ها با نتیجه تساوی همراه بوده است. الاهلی در این 26 بازی، 39 گل زده و 37 گل دریافت کرده است.

پرسپولیس همچنین چهار بار در برابر الاهلی، قرار گرفته که دو برد، یک تساوی و یک شکست حاصل آن بوده است. ضمن اینکه قرمزها تاکنون موفق شده هشت گل به الاهلی بزنند که دو گل آن، توسط علیپور وارد دروازه این تیم شده و باید دید او در بازگشت دوباره اش به پرسپولیس، می تواند در این بازی اولین گلش را به ثمر برساند یا خیر.

آخرین باری که پرسپولیس در کشور عربستان بازی کرد به تقابلش با النصر بازمی‌گردد که با ارائه یک نمایش منطقی، موفق شد کریستیانو رونالدو و یارانش را با تساوی متوقف کند و هواداران این تیم بازهم امیدوار هستند که تیم‌شان در عربستان نتیجه خوبی کسب کند و با امتیاز زمین مسابقه را ترک کند. حالا هم پرسپولیسی‌ها امیدوارند تیم شان باز هم بتواند موفق باشد و غول عربستانی را در خانه اش زمین گیر کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ناگفته های مخبر از روز حادثه بالگرد شهید رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
وزیر خارجه آمریکا راهی هند می‌شود
محیط‌زیست تهران: منشأ گرد و غبار هنوز مشخص نشده است
سپاه از انفجار کنترل‌شده در محدوده باقرشهر خبر داد
ادعاهای متناقض ونس درباره ایران؛ از تهدید نظامی تا دم زدن از بازآرایی روابط
وزیر رژیم صهیونیستی: باید ترکیه را کشور متخاصم دانست
مترو و اتوبوس تا هفته آینده رایگان است
مترو برا چه کسانی رایگان می‌ماند؟
رئیس الحشد الشعبی با سفیر انگلیس درباره تحولات منطقه گفت‌وگو کرد
بررسی حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
صدها زائر ایرانی به‌زودی حج ‌می‌رسند
نبی: لژیونرها تا پایان هفته به اردوی تیم ملی در ترکیه می‌پیوندند
دیدار و رایزنی غریب‌آبادی و سفیر چین در تهران
مسکو: تمرکز ما بر تحولات خاورمیانه و وضعیت پیرامون تنگه هرمز است
آمریکا یک صرافی ایرانی و 19 کشتی مرتبط با صادرات نفت ایران را تحریم کرد
امارات مدعی پرواز پهپادها از خاک عراق به‌سوی «البراکه» شد
تعیین ضرب‌الاجل یک هفته‌ای برای ایران به‌منظور آمدن پای توافق!
رییس بازرسی سازمان اداری: رضایت‌ مردم از خدمات دستگاه‌های اجرایی نامطلوب است
طرح انتخابات تناسبی مجلس به کارگروه تخصصی کمیسیون امور داخلی ارجاع شد
صادرات چای مجاز شد
جنگ خاورمیانه رونق‌بخش صنعت توریسم در جنوب اروپا و مراکش
حمله حزب‌الله به سکوی گنبد آهنین
پوتین وارد پکن شد
تأکید رهبر انقلاب بر نقش افزایش جمعیت در خلق تمدن نوین ایران اسلامی
غریب‌آبادی: ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز نظامی آماده و یکپارچه است
حماس گزارش شورای صلح غزه را تحریف واقعیت خواند
نورنما | ربات های کنگ فوکار چینی
روسیه: نیروگاه بوشهر طی هفته‌های آینده به سطح برنامه‌ریزی‌شده بازمی‌گردد
زلزله 4.6 ریشتری نورآباد دلفان در استان لرستان را لرزاند
نورویدیو | چرا پرونده چین به قلب قدرت ایران منتقل شد ؟
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه 12 فرد، 29 نهاد و 19 کشتی مرتبط با ایران اعمال کرد
حضور «رها» با بازی شهاب حسینی در جشنواره «ریندنس» انگلستان
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
چرا هوای تهران در شرایط خطرناک قرار گرفت؟
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
جزئیات جلسه شهردار تهران با پزشکیان؛ رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ وبازسازی شتاب میگیرد؟
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟