×
ورزشی
شناسه خبر : 188767
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/26 ساعت 11:39
سرخ ها به دنبال غول کشی

الاهلی - پرسپولیس

سرخ ها به دنبال غول کشی

پرسپولیس در حالی امشب به مصاف الاهلی می رود که تیم عربستانی از ستاره های سرشناس زیادی در ترکیبش بهره می برد.

نور نیوز- گروه ورزشی: الاهلی در حالی از ساعت 21:30 امشب در ورزشگاه ملک عبدالله جده، میزبان هفته اول لیگ نخبگان آسیا مقابل پرسپولیس است که از ستارگان سرشناسی مانند ادوارد مندی دروازه بان سنگالی و سابق چلسی، فرانک کسیه هافبک ساحل عاجی و سابق میلان و بارسلونا، روبرتو فیرمینیو بازیکن تیم ملی برزیل و سابق لیورپول، ریاض محرز ستاره الجزایری و سابق منچسترسیتی، ایوان تونی مهاجم تیم ملی انگلیس و... در ترکیب تیم‌های خود بهره می‌برد و این نشان می دهد تیم ماتیاس یایسله سرمربی آلمانی الاهلی، چه تیم پرمهره و خطرناکی در اختیار دارد.

با این حال، پرسپولیس هم پر امید به عربستان سفر کرده است. سرخپوشان پایتخت که در شش سال گذشته دو بار به فینال لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کردند، در این فصل هم بازیکنان خوبی را در اختیار دارند. از الکسی گندوز الجزایری درون دروازه تا ایوب العملود مراکشی، گئورگی گولسیانی گرجستانی، مهرداد محمدی که لژیونر بوده و ملی پوش است تا علی علیپور که آخرین بازمانده سرخ ها از تقابل آخر با الاهلی به شمار می رود. ضمن اینکه بازیکنان دیگری هم هستند که دست خوان کارلوس گاریدو را برای انتخاب نفرات باز گذاشته اند و سرمربی اسپانیایی قرمزها که تیمش بعد از دو تساوی در لیگ، در آخرین بازی اش مقابل فولاد برنده شد، اعلام کرده به شاگردانش اطمینان دارد و تیمش را برای برد برابر الاهلی به میدان می فرستد. البته گاریدو قبل از اینکه به پرسپولیس بیاید، در سال 2019 برای چند ماهی هدایت العین را برعهده داشته و با این تیم اماراتی در لیگ قهرمانان آسیا 2019 حضور داشت اما نتوانست عملکرد خوبی داشته باشد و از شش بازی خود در مرحله گروهی، تنها به 2 امتیاز دست پیدا کرد. با این حال، نمی توان آن عملکرد را با شرایط حال حاضر مقایسه کرد و باید دید او این بار در لیگ نخبگان چه نتایجی می گیرد.

پرسپولیس در رقابت‌های مختلف آسیایی، 35 مرتبه در برابر تیم‌های عربستانی قرار گرفته که در 12 مسابقه پیروزی رسیده، 12 بازی هم با نتیجه مساوی همراه شده و البته در 11 تقابل هم شکست خورده است. قرمزها به تیم‌های عربستانی 32 گل زده‌اند و در عین حال 43 گل هم دریافت کرده‌اند. الاهلی هم، تاکنون، 26 مرتبه در برابر تیم‌های مختلف ایرانی قرار گرفته که در 11 بازی به برتری رسیده و در 10 مسابقه هم طعم شکست را چشیده است. همچنین پنج تقابل این تیم با ایرانی‌ها با نتیجه تساوی همراه بوده است. الاهلی در این 26 بازی، 39 گل زده و 37 گل دریافت کرده است.

پرسپولیس همچنین چهار بار در برابر الاهلی، قرار گرفته که دو برد، یک تساوی و یک شکست حاصل آن بوده است. ضمن اینکه قرمزها تاکنون موفق شده هشت گل به الاهلی بزنند که دو گل آن، توسط علیپور وارد دروازه این تیم شده و باید دید او در بازگشت دوباره اش به پرسپولیس، می تواند در این بازی اولین گلش را به ثمر برساند یا خیر.

آخرین باری که پرسپولیس در کشور عربستان بازی کرد به تقابلش با النصر بازمی‌گردد که با ارائه یک نمایش منطقی، موفق شد کریستیانو رونالدو و یارانش را با تساوی متوقف کند و هواداران این تیم بازهم امیدوار هستند که تیم‌شان در عربستان نتیجه خوبی کسب کند و با امتیاز زمین مسابقه را ترک کند. حالا هم پرسپولیسی‌ها امیدوارند تیم شان باز هم بتواند موفق باشد و غول عربستانی را در خانه اش زمین گیر کند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عراقچی: همکاری نزدیک‌تر مسکو - تهران اقدام مؤثرتر در برابر تحریم‌ها را امکان‌پذیر می‌کند
حمایت روسیه از تلاش برای عادی‌سازی گفت‌وگو میان آمریکا و ونزوئلا
تراکتور 0 - پرسپولیس 0 | جدال 6 ساله در جام حذفی +گزارش زنده
مصرف گاز در بخش خانگی به 72 درصد رسید؛ افزایش 100 میلیون مترمکعبی در چهار روز
درخواست کمک مادورو از ارتش کلمبیا
ستاره پرسپولیس از بلیط دیدار با تراکتور حذف شد
مرگ دردناک دو جوان در پی حادثه سقوط خودرو در سد دز
اقدام جنجالی کاخ سفید: ممنوعیت ورود هواداران ایران و سه کشور دیگر به آمریکا
معیشت در محاصره قیمت‌ها
تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد نصب شد
پاکستان: به نیروی بین‌المللی غزه نمی‌پیوندیم؛ مسائل کارائیب باید مسالمت‌آمیز حل شود
قالیباف: نحوه اجرای کالابرگ هفته آینده بررسی می‌شود
احزاب مخالف، نخست‌وزیر ژاپن را در مورد تایوان تحت فشار گذاشتند
دیدار مقامات واشنگتن و مسکو در خاک آمریکا در جهت پایان یافتن جنگ اوکراین
آماده‌باش بیش از 25 هزار نیروی عملیاتی هلال‌احمر برای زمستان
رژیم صهیونیستی جنوب و شرق لبنان را هدف حملات هوایی قرار داد
نبرد میلیاردی برای چند دقیقه توجه نوجوان
پنج سد تامین کننده آب شرب تهران 165 میلیون مترمکعب آب دارند
اعزام نیروهای آمریکا به اکوادور؛ ونزوئلا خواستار نشست شورای امنیت شد
بن‌بست واشنگتن در تشکیل نیروی «تثبیت‌کننده» غزه
رایزنی وزیران خارجه چین و ونزوئلا و محکومیت «تاکتیک‌های قلدرمآبانه»
معاون آموزشی وزارت بهداشت منصوب شد
خالد مشعل: حماس هرگز خلع سلاح نمی‌شود
خاک سرخ، نیلگون خلیج‌فارس؛ جلوه‌های هرمز در رسانه‌های جهان
بارش برف در محورهای کشور؛ ممنوعیت تردد بدون زنجیر چرخ در جاده‌های کوهستانی
برف شدید عامل لغو بازی دوستانه آلومینیوم و تیم امید شد
دستیار ترامپ: نبوغ و زحمت آمریکایی‌ها صنعت نفت ونزوئلا را ایجاد کرد
کشف 600 هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای آبی بوشهر
کارت سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی حذف نمی‌شود
ونزوئلا گردان‌های رزمی کارگری را برای مقابله با تهدیدهای آمریکا تشکیل داد
بن‌بست دیپلماسی ترامپ؛ درگیری مرزی تایلند و کامبوج ادامه دارد
فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهرها با دستور وزیر کشور از امروز آغاز شد
اعطای درجه سپهبدی شهید محمد باقری به خانواده ایشان
پزشکیان: اختیارات به‌تدریج به سطوح مدیریتی و استان‌ها واگذار خواهد شد
کنگره آمریکا تحریم‌های سوریه را به‌طور دائم لغو کرد
افتتاح واحد استحصال و فرآوری شمش طلا در خراسان جنوبی با حضور رئیس‌جمهور
حزب‌الله: صبر مقاومت لبریز شده و از سلاح دست نمی‌کشیم
پزشکیان: ایران اکنون در قوی ترین جایگاه ممکن قرار دارد
زلزله 4.2 ریشتری در هجدک ثبت شد؛ خسارت گزارش نشده است
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(140) «جونقان»
هوای تهران با شاخص کیفیت 59 در وضعیت قابل قبول
اسکان اضطراری 240 مسافر در محور بردسکن-سبزوار
آیا سیاست سد راه فوتبال می‌شود؟
جنگ اوکراین؛ آیا افق پایان قابل رؤیت است؟
قیمت گوشت قرمز امروز 27 آذر 1404 + جدول
تذکر مجلس به پزشکیان بابت عدم تحقق مصوبات پرستاری
سرمای شدید در غزه جان 17 فلسطینی را گرفت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 27 آذر 1404+ جدول
سرقت میلیاردی خانوادگی؛ پسر جوان در کیش به خوشگذرانی پرداخت
هشدار پلیس راهور: رانندگان در معابر خلوت پایتخت عجله نکنند
X
آگهی تبلیغاتی