×
ورزشی
شناسه خبر : 188767
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/26 ساعت 11:39
سرخ ها به دنبال غول کشی

الاهلی - پرسپولیس

سرخ ها به دنبال غول کشی

پرسپولیس در حالی امشب به مصاف الاهلی می رود که تیم عربستانی از ستاره های سرشناس زیادی در ترکیبش بهره می برد.

نور نیوز- گروه ورزشی: الاهلی در حالی از ساعت 21:30 امشب در ورزشگاه ملک عبدالله جده، میزبان هفته اول لیگ نخبگان آسیا مقابل پرسپولیس است که از ستارگان سرشناسی مانند ادوارد مندی دروازه بان سنگالی و سابق چلسی، فرانک کسیه هافبک ساحل عاجی و سابق میلان و بارسلونا، روبرتو فیرمینیو بازیکن تیم ملی برزیل و سابق لیورپول، ریاض محرز ستاره الجزایری و سابق منچسترسیتی، ایوان تونی مهاجم تیم ملی انگلیس و... در ترکیب تیم‌های خود بهره می‌برد و این نشان می دهد تیم ماتیاس یایسله سرمربی آلمانی الاهلی، چه تیم پرمهره و خطرناکی در اختیار دارد.

با این حال، پرسپولیس هم پر امید به عربستان سفر کرده است. سرخپوشان پایتخت که در شش سال گذشته دو بار به فینال لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کردند، در این فصل هم بازیکنان خوبی را در اختیار دارند. از الکسی گندوز الجزایری درون دروازه تا ایوب العملود مراکشی، گئورگی گولسیانی گرجستانی، مهرداد محمدی که لژیونر بوده و ملی پوش است تا علی علیپور که آخرین بازمانده سرخ ها از تقابل آخر با الاهلی به شمار می رود. ضمن اینکه بازیکنان دیگری هم هستند که دست خوان کارلوس گاریدو را برای انتخاب نفرات باز گذاشته اند و سرمربی اسپانیایی قرمزها که تیمش بعد از دو تساوی در لیگ، در آخرین بازی اش مقابل فولاد برنده شد، اعلام کرده به شاگردانش اطمینان دارد و تیمش را برای برد برابر الاهلی به میدان می فرستد. البته گاریدو قبل از اینکه به پرسپولیس بیاید، در سال 2019 برای چند ماهی هدایت العین را برعهده داشته و با این تیم اماراتی در لیگ قهرمانان آسیا 2019 حضور داشت اما نتوانست عملکرد خوبی داشته باشد و از شش بازی خود در مرحله گروهی، تنها به 2 امتیاز دست پیدا کرد. با این حال، نمی توان آن عملکرد را با شرایط حال حاضر مقایسه کرد و باید دید او این بار در لیگ نخبگان چه نتایجی می گیرد.

پرسپولیس در رقابت‌های مختلف آسیایی، 35 مرتبه در برابر تیم‌های عربستانی قرار گرفته که در 12 مسابقه پیروزی رسیده، 12 بازی هم با نتیجه مساوی همراه شده و البته در 11 تقابل هم شکست خورده است. قرمزها به تیم‌های عربستانی 32 گل زده‌اند و در عین حال 43 گل هم دریافت کرده‌اند. الاهلی هم، تاکنون، 26 مرتبه در برابر تیم‌های مختلف ایرانی قرار گرفته که در 11 بازی به برتری رسیده و در 10 مسابقه هم طعم شکست را چشیده است. همچنین پنج تقابل این تیم با ایرانی‌ها با نتیجه تساوی همراه بوده است. الاهلی در این 26 بازی، 39 گل زده و 37 گل دریافت کرده است.

پرسپولیس همچنین چهار بار در برابر الاهلی، قرار گرفته که دو برد، یک تساوی و یک شکست حاصل آن بوده است. ضمن اینکه قرمزها تاکنون موفق شده هشت گل به الاهلی بزنند که دو گل آن، توسط علیپور وارد دروازه این تیم شده و باید دید او در بازگشت دوباره اش به پرسپولیس، می تواند در این بازی اولین گلش را به ثمر برساند یا خیر.

آخرین باری که پرسپولیس در کشور عربستان بازی کرد به تقابلش با النصر بازمی‌گردد که با ارائه یک نمایش منطقی، موفق شد کریستیانو رونالدو و یارانش را با تساوی متوقف کند و هواداران این تیم بازهم امیدوار هستند که تیم‌شان در عربستان نتیجه خوبی کسب کند و با امتیاز زمین مسابقه را ترک کند. حالا هم پرسپولیسی‌ها امیدوارند تیم شان باز هم بتواند موفق باشد و غول عربستانی را در خانه اش زمین گیر کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اسب رم کرده حادثه آفرید
تخم شربتی تشنگی را کاهش می‌دهد، اما جایگزین آب نیست
زلزله 4.5 ریشتری اندیمشک را لرزاند
برکات و اعمال ماه ربیع الاول
ایران در معماری مالی بریکس؛ فاصله عضویت تا دسترسی
خوزستان روی خط گرما؛ دمای اهواز به 51.1 درجه رسید
دریادار عظمایی: واقعیت در میدان است نه در اظهارات مقامات آمریکا
قاضی دیوان عدالت اداری: دریافتی یک قاضی 45 تا 50 میلیون تومان است
حملات پهپادی به قایق‌های اکوادوری بخشی از عملیات مخفی سیا بوده است
وزارت خارجه: جامعه بین‌المللی نباید از جنایات جنگی آمریکا و اسرائیل به سادگی عبور کند
ادعای هگست درباره بحران ناو آبراهام لینکلن
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و یونان
سازمان ملل: راه‌حل مساله تنگه هرمز، دیپلماسی است
الحوثی: قرآن عامل افشای حقیقت صهیونیسم است
واکنش سفارت ایران در کنیا به سیاست‌های ترامپ در منطقه
ناو هواپیمابر جورج واشنگتن جایگزین آبراهام لینکلن در خاورمیانه می‌شود
سرعت باد در زابل به 115 کیلومتر بر ساعت رسید
مخبر: پایدارترین‌ راه نظم جدید منطقه، اجرای سازکار اقتصادی-امنیتی هرمز مستقل از آمریکاست
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا جمعه 23 مرداد ماه اعلام شد+جدول
هشدار یمن به عربستان
گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش
کارت سفر بزودی رونمایی می‌شود/ زمان+ جزییات
بیانیه حقوق بشری علیه ایران مصداق واضح فرافکنی منافقانه است
تمدید مهلت معرفی مشمولان سربازی تا پایان آبان‌ماه
خسارت سنگین به ناوگان پهپادهای ریپر آمریکا در جنگ ایران
168 روزانتظار برای بازگشت هیجان به فوتبال ایران؛ مدعیان آماده یک فصل داغ
ترافیک در سه جاده اصلی خراسان رضوی سنگین اما روان است
تمدید ماموریت امنیتی اتحادیه اروپا در رفح و کرانه باختری
واریز 110 همت دیگر از مطالبات گندم‌کاران آغاز شد
حماس: ترور رئیس پلیس غزه ادامه سیاست ایجاد هرج‌ومرج در این منطقه است
زاخارووا: اوکراین تهدید پهپادی را به سطح جهانی گسترش داده است
انفجار در بندر روتردام قربانی گرفت
ادعای معاندین در مورد ارتکاب جنایت علیه یک نیروی حافظ امنیت صحت ندارد
قاتلان 4 شهروند کرمانی پس از 3 سال دستگیر شدند +جزئیات جنایت
رزمایش مشترک ترکیه،عربستان و پاکستان در چارچوب توافق مکه
پالیتیکو: جنگ ایران می‌تواند باتلاقی خطرناک‌تر از عراق برای آمریکا باشد
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 22 مرداد؛سکه به 190 میلیون تومان رسید
تصادف مرگبار در جاده آذرشهر
وزارت دفاع: مشکل تأمین مواد ناریه معادن را حل می‌کنیم
هشدار سازمان ملل درباره تشدید بحران انسانی در یمن
انفجار در کارخانه تولید مهمات ایتالیا
سبقت قیمت گازوئیل اروپا از سوخت هواپیما در بحران عرضه
جنگ آمار در هرمز؛ چرا مراجع رسمی روایت نفتی ترامپ را زیر سئوال می برند؟
شارژ پهپادها در آسمان با پرتو لیزر
آدرس جدید دسترسی به برخی خدمات بانک ملی ایران اعلام شد+ لینک
ساعات قطعی برق تهران فردا جمعه 23 مرداد مشخص شد+ لینک
حضور قالیباف و عراقچی در سوگ شهادت امام رضا(ع) در مشهد
حمله پهپادی یمن به پالایشگاه آرامکو
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا جمعه 23 مرداد/ طلا سقوط می کند؟
95 تن محصول فاسد در آستارا امحا شد