×
اجتماعی
شناسه خبر : 188761
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/26 ساعت 11:04
تشکیل کمیته‌ای برای بررسی پرونده‌های انضباطی دانشجویی دانشگاه تهران

رئیس دانشگاه تهران خبر داد:

تشکیل کمیته‌ای برای بررسی پرونده‌های انضباطی دانشجویی دانشگاه تهران

رئیس دانشگاه تهران از صدور نامه‌ای به معاون و رئیس سازمان خدمات دانشجویی این دانشگاه برای تشکیل کمیته‌ای به منظور بررسی مجدد تمام پرونده‌های دانشجویی در سه سال اخیر و احکام انضباطی صادر شده خبر داد و گفت هیچ دانشجوی اخراجی در دانشگاه تهران نداریم.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سید محمد مقیمی امروز (دوشنبه) در هفتادوپنجمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور به موضوع حاکمیت قانون اشاره کرد و گفت: در دانشگاه تهران ‌و در بحث حاکمیت قانون موضوع اصلی این بود که تجسس ‌و پیگیری در مسائل شخصی ممنوع است و هیچکس حق ندارد فراتر از قانون حرکت کند، هر چه قانون تکلیف کرده اعمال و اگر قصوری بوده نسبت به آن پاسخگو هستیم.

او در این نشست که به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد، به موضوع حوزه دانشجویان انضباطی در دانشگاه تهران پرداخت و گفت: روز گذشته در نامه ای به معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی این دانشگاه پیرو دستور اخیر رئیس جمهور اعلام شد تا طی یک هفته کمیته ای برای بررسی مجدد تمام پرونده های دانشجویی در سه سال اخیر و احکام انضباطی صادر شده تشکیل شود.

مقیمی تاکید کرد: هیچ دانشجوی اخراجی در دانشگاه تهران نداریم و نگاه ما در دانشگاه همیشه پدرانه بوده و در مقطعی هم نگاه ویژه تر داشتیم تا دانشجو به کمیته انضباطی فراخوانده نشود. همچنین تلاش کردیم امور قبل از تشکیل پرونده با وساطت رتق و فتق شود.

او اضافه کرد: در این نامه به وجهی تاکید کرده‌ایم که کمیته تجدیدنظر همه پرونده ها را با رعایت اصل رافت اسلامی وپدرانه بررسی کننده تا سال تحصیلی جدید را با شرایط و فضای بهتری شروع کنیم.

مقیمی افزود: از آنجا که برای تنظیم روابط اجتماعی در حوزه دانشجویی، شیوه‌نامه اجرایی آیین‌نامه انضباطی دانشجویان، ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ملاک عمل قرار گرفته و همواره سیاست مدیریت دانشگاه در سه سال اخیر، رسیدگی به تخلفات و دعاوی جمعیت حدود ۵۰ هزار نفری دانشجویی با اتکا به سازوکار درون دانشگاهی و به دور از دخالت نهادهای برون دانشگاهی همچنین تاکید بر موازین شرعی، اخلاقی، قانونی و حقوقی با رعایت اصل برائت و تفسیر به نفع متهم تخلف و رأفت اسلامی بوده، تاکید شده است تا در بررسی مجدد پرونده‌ها همین رویه مورد توجه قرار گیرد و تا جایی که امکان جلب رضایت شاکیان خصوصی وجود دارد و یا می‌توان با اخذ تعهد برای عدم تکرار تخلفات موضوعات مواد ۲۴ تا ۵۷ شیوه‌نامه اجرایی آئین‌نامه انضباطی دانشجویان، تخفیفاتی در احکام صادرشده قائل شد، اقدام لازم اعلام‌ شود.

نامه رئیس دانشگاه تهران

پیرو دستور رئیس جمهور  مبنی بر رسیدگی مجدد پرونده‌های انضباطی دانشجویان، کمیته ای جهت تجدید نظر در احکام انضباطی صادرشده برای معدود دانشجویان تشکیل شده است.

این امکان فراهم می شود تا با حضور دانشجویان مذکور و بر طبق ضوابط مربوطه توأم با اصل رأفت اسلامی، نسبت به بررسی مجدد پرونده‌ها اقدام لازم صورت گیرد.

رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران هم‌ طی یک هفته آینده گزارش نهایی را ارائه می کند.

رئیس دانشگاه تهران به معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی دستور داد که ظرف یک هفته آینده در احکام انضباطی که طی سه سال گذشته به دلایل مختلف برای معدود دانشجویان این دانشگاه صادر شده است، تجدید نظر کند.

سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در دستور مکتوب به علیرضا وجهی، معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران آورده است:

جناب آقای دکتر علیرضا وجهی

معاون محترم دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران

سلام علیکم؛

با عنایت به دستور اخیر جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران مبنی بر رسیدگی مجدد پرونده‌های انضباطی دانشجویان، مقتضی است جهت تجدید نظر در احکام انضباطی صادرشده برای معدود دانشجویانی که در سه سال اخیر به دلایل مختلف در شورای انضباطی دانشگاه صادر است، این امکان فراهم شود تا با حضور دانشجویان مذکور و بر طبق ضوابط مربوطه توأم با اصل رأفت اسلامی، نسبت به بررسی مجدد پرونده‌ها اقدام لازم صورت گیرد و ظرف یک هفته آینده گزارش نهایی ارائه گردد.

از آنجا که برای تنظیم روابط اجتماعی در حوزه دانشجویی، شیوه‌نامه اجرایی آئین‌نامه انضباطی دانشجویان، ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ملاک عمل قرار گرفته و همواره سیاست مدیریت دانشگاه در سه سال اخیر، رسیدگی به تخلفات و دعاوی جمعیت حدود پنجاه هزار نفری دانشجویی با اتکا به سازوکار درون دانشگاهی و به دور از دخالت نهادهای برون دانشگاهی و همچنین تاکید بر موازین شرعی، اخلاقی، قانونی و حقوقی با رعایت اصل برائت و تفسیر به نفع متهم تخلف و رأفت اسلامی بوده است؛ تاکید می‌گردد که در بررسی مجدد پرونده‌ها همین رویه مورد توجه قرار گیرد و تا جایی که امکان جلب رضایت شاکیان خصوصی وجود دارد و یا می‌توان با اخذ تعهد برای عدم تکرار تخلفات موضوعات مواد ۲۴ تا ۵۷ شیوه‌نامه اجرایی آئین‌نامه انضباطی دانشجویان، تخفیفاتی در احکام صادرشده قایل شد، اقدام لازم ملحوظ گردد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
بورس قرمزپوش شد؛ شاخص کل 3572 واحد سقوط کرد
سفر نخست‌وزیر عراق به تهران
فروش 12 مدل خودروی وارداتی آغاز شد
بررسی خسارات صنایع خوزستان در جنگ رمضان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
تخلفات در امتحانات نهایی شناسایی شد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
واترپلوی جوانان ایران برابر چین مغلوب شد
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
رکوردی که هیچ استانی آرزوی شکستن آن را ندارد
سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
آیا واشنگتن توان تشدید حملات به ایران را دارد؟
دستور پزشکیان برای برق صنایع؛ 7 تصمیم عملیاتی تصویب شد
قیمت جهانی نفت جهش کرد؛ برنت بالای 94 دلار ایستاد
آغاز ثبت‌نام چهل‌ و چهارمین جایزه کتاب سال 1405
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت
بحران تحریم‌های کره شمالی؛ توقیف یک شناور توسط کره جنوبی
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود
چین پرتابگرهای فضایی برقی را آزمایش می‌کند
پاسخ قشقاوی به ادعای جدید ترامپ؛ دروغ‌های تکراری دیگر اثر ندارد
سرلشکر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم
جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
وزارت کشور: مقدمات صدور گواهینامه رانندگی برای بانوان فراهم شده است
تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز
زائران اربعین اعتبار 6 ماهه گذرنامه زیارتی را جدی بگیرید
وزش باد شدید و گردوخاک در چند استان
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ جزئیات قتل و ابهامات پرونده
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مادر شهیدان مظفر
چرا کشورهای عربی وارد میانجیگری ایران و آمریکا شدند؟
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
بهیاران 4 استان جنوبی بدون کنکور دانشجو می‌شوند
ترامپ پروژه‌ای را دنبال می‌کند که اوباما نپذیرفت
ثبت‌نام زائران اربعین حسینی؛ کدام مرزها بیشترین تقاضا را دارند؟
داغ میناب تازه شد؛ تشییع اعضای پیکر 34 شهید مدرسه شجره طیبه
واردات گوشت با قبض انباری؛ ثبت سفارش 110 قلم کالا بدون منشأ ارز آزاد شد