×
اجتماعی
شناسه خبر : 188761
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/26 ساعت 11:04
تشکیل کمیته‌ای برای بررسی پرونده‌های انضباطی دانشجویی دانشگاه تهران

رئیس دانشگاه تهران خبر داد:

تشکیل کمیته‌ای برای بررسی پرونده‌های انضباطی دانشجویی دانشگاه تهران

رئیس دانشگاه تهران از صدور نامه‌ای به معاون و رئیس سازمان خدمات دانشجویی این دانشگاه برای تشکیل کمیته‌ای به منظور بررسی مجدد تمام پرونده‌های دانشجویی در سه سال اخیر و احکام انضباطی صادر شده خبر داد و گفت هیچ دانشجوی اخراجی در دانشگاه تهران نداریم.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سید محمد مقیمی امروز (دوشنبه) در هفتادوپنجمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور به موضوع حاکمیت قانون اشاره کرد و گفت: در دانشگاه تهران ‌و در بحث حاکمیت قانون موضوع اصلی این بود که تجسس ‌و پیگیری در مسائل شخصی ممنوع است و هیچکس حق ندارد فراتر از قانون حرکت کند، هر چه قانون تکلیف کرده اعمال و اگر قصوری بوده نسبت به آن پاسخگو هستیم.

او در این نشست که به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد، به موضوع حوزه دانشجویان انضباطی در دانشگاه تهران پرداخت و گفت: روز گذشته در نامه ای به معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی این دانشگاه پیرو دستور اخیر رئیس جمهور اعلام شد تا طی یک هفته کمیته ای برای بررسی مجدد تمام پرونده های دانشجویی در سه سال اخیر و احکام انضباطی صادر شده تشکیل شود.

مقیمی تاکید کرد: هیچ دانشجوی اخراجی در دانشگاه تهران نداریم و نگاه ما در دانشگاه همیشه پدرانه بوده و در مقطعی هم نگاه ویژه تر داشتیم تا دانشجو به کمیته انضباطی فراخوانده نشود. همچنین تلاش کردیم امور قبل از تشکیل پرونده با وساطت رتق و فتق شود.

او اضافه کرد: در این نامه به وجهی تاکید کرده‌ایم که کمیته تجدیدنظر همه پرونده ها را با رعایت اصل رافت اسلامی وپدرانه بررسی کننده تا سال تحصیلی جدید را با شرایط و فضای بهتری شروع کنیم.

مقیمی افزود: از آنجا که برای تنظیم روابط اجتماعی در حوزه دانشجویی، شیوه‌نامه اجرایی آیین‌نامه انضباطی دانشجویان، ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ملاک عمل قرار گرفته و همواره سیاست مدیریت دانشگاه در سه سال اخیر، رسیدگی به تخلفات و دعاوی جمعیت حدود ۵۰ هزار نفری دانشجویی با اتکا به سازوکار درون دانشگاهی و به دور از دخالت نهادهای برون دانشگاهی همچنین تاکید بر موازین شرعی، اخلاقی، قانونی و حقوقی با رعایت اصل برائت و تفسیر به نفع متهم تخلف و رأفت اسلامی بوده، تاکید شده است تا در بررسی مجدد پرونده‌ها همین رویه مورد توجه قرار گیرد و تا جایی که امکان جلب رضایت شاکیان خصوصی وجود دارد و یا می‌توان با اخذ تعهد برای عدم تکرار تخلفات موضوعات مواد ۲۴ تا ۵۷ شیوه‌نامه اجرایی آئین‌نامه انضباطی دانشجویان، تخفیفاتی در احکام صادرشده قائل شد، اقدام لازم اعلام‌ شود.

نامه رئیس دانشگاه تهران

پیرو دستور رئیس جمهور  مبنی بر رسیدگی مجدد پرونده‌های انضباطی دانشجویان، کمیته ای جهت تجدید نظر در احکام انضباطی صادرشده برای معدود دانشجویان تشکیل شده است.

این امکان فراهم می شود تا با حضور دانشجویان مذکور و بر طبق ضوابط مربوطه توأم با اصل رأفت اسلامی، نسبت به بررسی مجدد پرونده‌ها اقدام لازم صورت گیرد.

رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران هم‌ طی یک هفته آینده گزارش نهایی را ارائه می کند.

رئیس دانشگاه تهران به معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی دستور داد که ظرف یک هفته آینده در احکام انضباطی که طی سه سال گذشته به دلایل مختلف برای معدود دانشجویان این دانشگاه صادر شده است، تجدید نظر کند.

سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در دستور مکتوب به علیرضا وجهی، معاون دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران آورده است:

جناب آقای دکتر علیرضا وجهی

معاون محترم دانشگاه و رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران

سلام علیکم؛

با عنایت به دستور اخیر جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران مبنی بر رسیدگی مجدد پرونده‌های انضباطی دانشجویان، مقتضی است جهت تجدید نظر در احکام انضباطی صادرشده برای معدود دانشجویانی که در سه سال اخیر به دلایل مختلف در شورای انضباطی دانشگاه صادر است، این امکان فراهم شود تا با حضور دانشجویان مذکور و بر طبق ضوابط مربوطه توأم با اصل رأفت اسلامی، نسبت به بررسی مجدد پرونده‌ها اقدام لازم صورت گیرد و ظرف یک هفته آینده گزارش نهایی ارائه گردد.

از آنجا که برای تنظیم روابط اجتماعی در حوزه دانشجویی، شیوه‌نامه اجرایی آئین‌نامه انضباطی دانشجویان، ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ملاک عمل قرار گرفته و همواره سیاست مدیریت دانشگاه در سه سال اخیر، رسیدگی به تخلفات و دعاوی جمعیت حدود پنجاه هزار نفری دانشجویی با اتکا به سازوکار درون دانشگاهی و به دور از دخالت نهادهای برون دانشگاهی و همچنین تاکید بر موازین شرعی، اخلاقی، قانونی و حقوقی با رعایت اصل برائت و تفسیر به نفع متهم تخلف و رأفت اسلامی بوده است؛ تاکید می‌گردد که در بررسی مجدد پرونده‌ها همین رویه مورد توجه قرار گیرد و تا جایی که امکان جلب رضایت شاکیان خصوصی وجود دارد و یا می‌توان با اخذ تعهد برای عدم تکرار تخلفات موضوعات مواد ۲۴ تا ۵۷ شیوه‌نامه اجرایی آئین‌نامه انضباطی دانشجویان، تخفیفاتی در احکام صادرشده قایل شد، اقدام لازم ملحوظ گردد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
وزیر بهداشت: ذخایر دارو و تجهیزات پزشکی با برنامه‌ریزی قبلی تأمین شد
پیام تسلیت عارف برای درگذشت پیشکسوت کشتی ایران
وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن
توافق وزارت نیرو و صمت برای افزایش سهم برق صنایع در تابستان
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و کایا کالاس درباره تحولات منطقه
مخاطرات پیدا و پنهان هند از جنگ ایران چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 11 اردیبهشت 1405+ جدول
صادق: شهرداری‌ها و نظام مهندسی در بازسازی خدمات رایگان ارائه می‌کنند
نشست وزرای گردشگری اکو در جمهوری آذرباجان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام اعزام عتبات عرفه در سامانه حج و زیارت
جزئیات دستمزد مقطوع مشاغل صنفی برای محاسبه حق‌بیمه
بحران تنگه هرمز، صنعت هوانوردی اروپا را زمین‌گیر کرد
«آنتیک» صدرنشین جدید سینماها؛ پژمان و مجید رکود را شکستند
واشنگتن‌پست: پیش‌بینی ترامپ درباره فروپاشی صنعت نفت ایران بعید است
فراخوان جامعه کارگری برای حضور در تجمعات سراسری روز کارگر
حسین‌زاده: اینترنت برای معیشت روستاییان یک ضرورت است، نه کالای لوکس
چگونه جنگ خلیج فارس جهان را وارد هشدار گرسنگی می کند؟
اجرای رالی موتورسیکلت‌ها در محکومیت حمله به آثار تاریخی ایران
سفارت ایران در لندن اتهام دخالت در حملات تروریستی را رد کرد
واکنش بقایی به گزارش آمریکا درباره اقدام تجاوزکارانه علیه ملت ایران
پیام پزشکیان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر
برخی خدمات ابری آمازون در خلیج فارس همچنان مختل است
تمدید واردات کالاهای اساسی از مرزها تا پایان شهریور
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز جمعه 11 اردیبهشت1405+ جدول
گزارش معاریو از «جنگ اعصاب» میان ترامپ و نتانیاهو
طباطبایی: ایران داعیه‌دار صلح است اما در برابر زور پاسخ قاطع می‌دهد
آیا ستاره مراکشی ها در جام جهانی پا به توپ می‌شود؟
گزارش الجزیره از خسارت چندین میلیارد دلاری تجهیزات آمریکا در جنگ ایران
تعرفه حقوق ورودی خودرو در انتظار تصویب دولت
وزارت ارتباطات: «اینترنت پرو» طرح ما نبود
قیمت جهانی طلا در مسیر کاهش هفتگی
هشت پلیس در انفجار خانه ای در نیویورک زخمی شدتد
تداوم شرایط سالم هوا در پایتخت
عارف: کارگران در خط مقدم دفاع از معیشت مردم ایستاده‌اند
رئیس انجمن قطعه‌سازان: بخش عمده قیمت خودرو در بازار کاذب است
کلسترول بالا فقط مشکل افراد چاق نیست
نقش بنادر شمالی در تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی
شوک هرمز، صادرات آمریکا را بلعید
هاآرتص: جبهه لبنان سخت‌ترین میدان نبرد برای ارتش اسرائیل
اینستاگرام با حساب‌های بازنشرکننده محتوا مقابله می‌کند
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 11 اردیبهشت+ وضعیت استانها
آخرین وضعیت ترافیک در محورهای شمالی کشور
پلیس فتا نسبت به افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی هشدار داد
ابلاغ پیام تشکر رهبر انقلاب از شورای مفتیان فدراسیون روسیه
انتقال پنج نفر به بیمارستان پس از چاقوکشی در دبیرستان آمریکایی
سفر ترامپ به چین و تصمیم گیری درباره جنگ با ایران
معاون وزیر آموزش و پرورش از جبران افت تحصیلی ابتداییها در بستر مجازی خبر داد
ایران و روسیه درباره همکاری‌های هسته‌ای رایزنی کردند
فرمانده پیشین ناتو: جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
فرار سرمایه از دوبی به سنگاپور در پی تنش‌های منطقه‌ای