×
بین الملل
شناسه خبر : 188757
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/26 ساعت 10:33
انصار‌الله و راهبردهای جدید نظامی

حسن هانی‌زاده*

انصار‌الله و راهبردهای جدید نظامی

همزمان با شکست روند مذاکرات آتش‌بس برای پایان دادن به جنگ غزه انصارا... یمن در یک هماهنگی مشترک با حزب‌ا... لبنان با پرتاب 20 موشک بالستیک نسل جدید عملا وارد جنگ با رژیم صهیونیستی شدند.

نورنیوز -گروه بین الملل: همزمان با شکست روند مذاکرات آتش‌بس برای پایان دادن به جنگ غزه انصارا... یمن در یک هماهنگی مشترک با حزب‌ا... لبنان با پرتاب 20 موشک بالستیک نسل جدید عملا وارد جنگ با رژیم صهیونیستی شدند.

این موشک‌ها برای نخستین بار در طول 11 ماه بحران غزه مورد استفاده قرار می‌گیرند در حالی که حزب‌ا... لبنان نیز از موشک‌های جدیدی برای تغییر معادله جنگ غزه رونمایی کرد. انصار‌ا... یمن با پرتاب 20 موشک بالستیک رادار گریز توانستند تاسیسات راهبردی رژیم صهیونیستی را در شهر بندری یافا و شرق تل‌آویو هدف قرار دهند که این حمله شگفتی ژنرال‌های ارتش اسرائیل را به دنبال داشت. بررسی اولیه بقایای این موشک‌ها ثابت می‌کند که انصارا... یمن و حزب‌ا... لبنان به فناوری جدیدی در تولید سلاح‌های تهاجمی نسل جدید دست یافته‌اند.عبور موشک‌های انصارا... از 6 لایه سامانه دفاع هوایی ارتش رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه و اراضی اشغالی نشان می‌دهد که محور مقاومت در حال اتخاذ استراتژی جدید جنگی برای تغییر معادله جنگ غزه است.

20 موشک پرتاب شده به سوی یافا و تل‌آویو اهداف از پیش تعیین شده خود را بدون برخورد با موانعی به دقت وبدون ضریب خطایی منهدم کردند. حزب ا... لبنان نیز به‌صورتی موازی و هماهنگ 60 موشک نسل جدید بومی سازی شده را به سوی تاسیسات جاسوسی و شنود رادیویی ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه جولان اشغالی پرتاب کرد و این تاسیسات را منهدم ساخت. پس از این حمله موازی موشکی بود که بیش از 2 میلیون نفر از صهیونیست‌های ساکن تل‌آویو و شهر بندری یافا به پناهگاه‌ها رفتند و کلیه فعالیت‌های اقتصادی، صنعتی و خدماتی در تل‌آویو متوقف شد.

بهره گیری حزب‌ا... لبنان و انصار‌ا... یمن از موشک‌های نسل جدید رادار گریز و نقطه‌زن در حالی صورت می‌گیرد که تلاش‌های منطقه‌ای و جهانی برای پایان دادن به بحران غزه با شکست مواجه شده است. هجده دور مذاکره طی 11 ماه اخیر بین بازیگران بحران غزه و رژیم صهیونیستی در قاهره مصر و دوحه قطر انجام شد اما هیات اسرائیلی هر بار با طرح مسائل حاشیه‌ای و غیر عملیاتی مذاکرات را با شکست مواجه ساخت. شکست مذاکرات آتش بس موجب شده تا محور مقاومت برای جلوگیری از نسل کشی و کشتار مردم بی‌دفاع غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی به‌صورتی جدی و مستقیم وارد صحنه جنگ شود. این استراتژی جدید قطعا ناشی از ناتوانی نهادهای بین‌المللی برای پایان دادن به کشتار مردم غزه طراحی و عملیاتی شده و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را مجبور خواهد ساخت به یک آتش بس پایدار در غزه تن در دهد. لذا موشک‌های پرتاب شده از سوی انصارا... یمن وحزب‌ا... لبنان به سمت اراضی اشغالی پیام مهمی برای بنیامین نتانیاهو و ژنرال‌های جنگ طلب اسرائیل به همراه دارد و آن اینکه محور مقاومت بدون هیچگونه ملاحظه کاری قادر به تغییر معادله جنگ غزه است.

*تحلیلگر مسائل بین‌الملل


آرمان ملی
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
تخمین وجود 3 میلیون بیمار نادر در کشور
پیدا شدن جسد سومین کوهنورد گمشده در ماسوله
کارت ورود به جلسه آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی منتشر شد
رونمایی از پوستر شانزدهمین جشنواره فیلم عمار
مربی بدنساز اوسمار ویرا به تهران رسید
واردات 74 هزار تن برنج برای تنظیم بازار داخلی
دو کشته در آتش‌سوزی یک واحد مرغداری
ایران زیربار حرف مفت تسلیم نمی رود
ترامپ بار دیگر هو شد + فیلم
شورش در زندانی در اکوادور با 31 کشته + فیلم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (123) « پلدختر»
مردم از سینما دور شده‌اند یا سینما از مردم؟
فرار خاموش انگلیسی‌ها به دبی
ممنوعیت مصاحبه افسران ارتش اسرائیل با خبرنگاران
میانگین ایده آل تعداد فرزند برای هر خانواده در حال حاضر 2.5 فرزند است
اعتراف تلخ نامادری به قتل پسر 2 ساله با متادون
کولاک و برف سنگین فینال لیگ کانادا + فیلم
علت افزایش تصادفات در بزرگراه‌ها چیست؟
آتش‌سوزی مرگبار در ساختمان نیمه‌کاره سردار جنگل
چینش متفاوت صندلی وزرا در صحن علنی
بقایی: آمریکا در عمل نشان داد که هیچ‌گونه حسن نیت و جدیتی در زمینه مذاکره و توافق ندارد
«ایران» نیازمند یک نقشه راه استراتژیک
تاجگردون: اجرای برنامه هفتم‌ در شرایطی متفاوت آغاز شد
مجسمه «والرین» از میدان انقلاب به مهرآباد می‌رود
بازداشت پدر کودک‌آزار اشنویه با دستور فوری دستگاه قضایی
ایران؛ سرزمین صلح و سازش
جزئیات شهادت مامور پلیس خوزستان در درگیری با اشرار مسلح
دوفوریتی | آب،کم نیست؛ اصلا نیست!
قرائت گزارش میزان اجرای برنامه هفتم در مجلس
عارف: در یک سال گذشته شرایط جنگی را در نظر گرفته بودیم
از 1000 خودرو، یک سوم در بررسی معاینه فنی مردود شدند
افزایش مسمومیت‌های الکلی و کاهش سن بیماران
مقام حماس: رژیم صهیونیستی مسؤول هرگونه درگیری احتمالی در رفح است
توقیف و کشف 280 کیلو مواد مخدر در هرمزگان
معمای پیروزی ممدانی در نیویورک؛پوست‌اندازی سیاسی آمریکا
مسئول رویداد اهواز کیست؟
جزئیات قتل پدر به دست پسر 12 ساله اش اعلام شد
نوسان در اوج؛ بازار کار فارغ‌التحصیلان روی خط 6 میلیون
عارف به مجلس رفت
رای سنای آمریکا به پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت
واکنش ترامپ به استعفای مدیران بی‌بی‌سی: سخنرانی من را دست‌کاری کردند!
هشدار تل‌آویو به آنکارا: سربازان ترکیه جایی در غزه نخواهند داشت
82.42 درصد میزان مشارکت در رای گیری ویژه عراق
عیدی سال 1405 کارگران و کارمندان مشخص شد+ زمان پرداخت
برنامه کامل مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 19 آبان + ساعت بازی والیبال
جزئیات اجرای طرح «توریست‌کارت» اعلام شد
دو انفجار مهیب در جنوب لبنان؛ ساختمان‌های حولا زیر آوار رفتند
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 19 آبان+ وضعیت استان ها
برنامه امروز مسابقات ورزشکاران ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
هوای تهران در وضعیت قرمز؛ تعطیلی 48 ساعته فعالیت‌های ورزشی و معادن
X
آگهی تبلیغاتی