×
بین الملل
شناسه خبر : 188753
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/26 ساعت 09:56
بایدن: هوشیاری سرویس مخفی ستودنی است/ترامپ: روز بسیار جالبی بود!

جزئیات جدید درباره عامل سوءقصد به دونالد ترامپ

بایدن: هوشیاری سرویس مخفی ستودنی است/ترامپ: روز بسیار جالبی بود!

رسانه‌های آمریکا جزئیات جدیدی از عامل سوء‌قصد به نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری 2024 این کشور منتشر کردند. از سوی دیگر بایدن رئیس جمهور امریکاهم به این سوءقصد واکنش نشان داد و گفت: هوشیاری سرویس مخفی ستودنی است

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش سی‌ان‌ان، «رایان واسلی روث» عامل سوءقصد به دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا یک قبضه مسلسل نیمه خودکار کلاشینکف AK۴۷ به همراه داشته و در تلاش برای تصویر برداری از عملیات ترور ترامپ بوده است.

وی یکی از فعالان کمپین‌های انتخاباتی دموکرات‌ها محسوب می‌شود که در گذشته سابقه ۱۹ بار کمک مالی به این کمپین‌ها را داشته است. ریان واسلی روث یک سال پیش در گفت‌وگو با نیویورک تایمز خواستار جنگ با روسیه در حمایت از اوکراین شده بود.

به نوشته سی‌ان‌ان رایان روث، یک بسازبفروش در حوزه مسکن در هاوایی است که در شبکه‌های اجتماعی به بررسی مسائل سیاسی و رویدادهای جاری می‌پرداخت و گاهی از دونالد ترامپ انتقاد می‌کرد.

دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا و رئیس‌جمهور سابق این کشور در واکنش به دومین اقدام برای ترورش اعلام کرد که «من از سرویس مخفی و همه نهادهای انتظامی برای کار فوق‌العاده‌شان در نجات‌دادن جان من قدردانی می‌کنم.»

کامالا هریس، معاون رئیس جمهور و نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا، به حادثه سوقصد به جان دونالد ترامپ، رقیب جمهوری‌خواه وی، واکنش نشان داد.

ستاد انتخاباتی ترامپ اعلام کرده است که او از این سوقصد جان سالم به‌در برده و در امنیت است. هریس در واکنش به این حادثه گفت: از گزارش‌های تیراندازی در نزدیکی رئیس جمهور سابق، دونالد ترامپ و ملک او در فلوریدا مطلع شدم. خوشحالم که او در امنیت است. خشونت هیچ جایی در آمریکا ندارد.

مظنون این تیراندازی هم‌اکنون در بازداشت پلیس به‌سر می‌برد و انگیزه او هنوز مشخص نشده است. این حادثه تقریباً دو ماه بعد از ترور نافرجام ترامپ در ایالت پنسیلوانیا رخ داده است. ترامپ و هریس نوامبر امسال برای جانشینی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

 بایدن: هوشیاری سرویس مخفی ستودنی است

رئیس جمهور آمریکا در واکنش به سوءقصد به جان نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور، از سلامت وی پس از این حادثه ابراز خرسندی کرد.

به گزارش  آکسیوس، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در واکنش به ترور دوباره و نافرجام دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور، گفت که تحقیقات دراین‌باره ادامه دارد.

بایدن پس از اطلاع از تیراندازی به ترامپ در باشگاه گلف وی در «وست‌پام بیچ» در فلوریدا گفت: هوشیاری سرویس مخفی و سایر نهادهای اجرایی ذی‌ربط و تلاش آنها برای مصون نگه داشتن رئیس جمهور سابق و اطرافیانش، قابل ستایش است.

وی افزود: از اینکه رئیس جمهور سابق آسیبی ندیده است، آسوده‌خاطر شدم. تحقیقات درباره این حادثه جریان دارد و نهادهای اجرایی در حال جمع‌آوری اطلاعات بیشتر درباره آن هستند.

رئیس جمهور آمریکا که از نامزدی حزب دموکرات در انتخابات ماه نوامبر کناره‌گیری کرده است، اضافه کرد: همانطور که بارها گفته‌ام، در کشور ما خشونت سیاسی یا هر نوع خشونت دیگر هیچ جایی ندارد و به تیمم دستور داده‌ام تا برای سرویس مخفی تمام منابع و تجهیزات مورد نیازش را فراهم و اقدامات پیشگیرانه را برای حصول اطمینان از تداوم امنیت رئیس جمهور سابق اتخاذ کند.

دو منبع آگاه که نخواستند نامشان فاش شود اعلام کردند که مظنون به ترور ترامپ که هم‌اکنون در بازداشت نیروهای امنیتی به سر می‌برد، رایان واسلی روث نام دارد. وی متهم به ترور رئیس جمهور پیشین آمریکا است.

پیشتر کامالا هریس، معاون رئیس جمهور و نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا، به حادثه سوقصد به جان دونالد ترامپ، رقیب جمهوری‌خواه وی، واکنش نشان داده بود.

واکنش ترامپ به دومین ترور نافرجام علیه او

دونالد ترامپ به دومین ترور نافرجام علیه خود واکنش نشان داد و گفت: من می‌خواهم از همه به‌دلیل نگرانی و آرزوهای خوب تشکر کنم؛ روز بسیار جالبی بود.

 دونالد ترامپ، کاندیدا جمهوری خواه، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:  من می‌خواهم از همه به‌دلیل نگرانی و آرزوهای خوب تشکر کنم؛ روز بسیار جالبی بود. من می‌خواهم از سرویس مخفی و نیروهای وطن‌پرست تشکر کنم. من بسیار افتخار می‌کنم که آمریکایی هستم.

نتانیاهو: از خبر تلاش برای ترور ترامپ شوکه شدم

به گزارش تایمز آو اسرائیل، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به حادثه تیراندازی در گردهمایی انتخاباتی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در ایالت پنسیلوانیا، اعلام کرد که از این حادثه شوکه شده است.

او طی پیامی در شبکه «ایکس» با اشاره به اینکه از شنیدن گزارش‌ها درباره این حادثه شوکه شده، نوشت که برای سلامتی ترامپ دعا می‌کند.
پول نداری ارز دیجیتال بخری؟ سریع اعتبار بگیر و سرمایه گذاری‌تو شروع کن

«بتزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی نیز در پیامی نوشت: «از سرزمین مقدس برای رئیس‌جمهور ترامپ دعا می‌کنم».

واکنش ایلان ماسک به سوءقصد جدید برای ترامپ: چرا بایدن یا کامالا را ترور نمی‌کنند؟

ایلان ماسک در پاسخ به حساب کاربری که گفته : «چرا می‌خواهند دونالد ترامپ را بکشند؟»، نوشت: «و هیچکس حتی تلاش نمی‌کند بایدن یا کامالا {هریس} را ترور کند».


مهر
نظرات

آخرین اخبار
محاصره بنادر ایران، منطقه و اقتصاد جهانی را با شرایطی غیرقابل پیش‌بینی روبرو می کند
تجاوز مجدد تروریست‌های آمریکایی به شهرهای ساحلی ایران؛ پاسخ فراگیر و مستمر نیروهای مسلح
موافقت مشروط عربستان در پیوستن به توافق ابراهیم
تعطیلی سفارت آمریکا در امارات
آژیر هشدار در سفارت آمریکا در بغداد
اتهام زنی آمریکا به ایران درباره یمن / روسیه ادعای واشنگتن را رد کرد
حمله موشکی به اربیل عراق
ایران و تنگه هرمز محور نشست اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس
گزارش‌ها از تجاوز عربستان سعودی به یمن با چراغ سبز ترامپ
افزایش 9 درصدی بهای نفت در پی اعلام ازسرگیری محاصره ایران از سوی ترامپ
دیدار مدیر اف‌بی‌آی با وزیر کشور پاکستان
امارات مدعی حمله به دو نفتکش این کشور شد
حادثه دریایی در 40 مایلی شمال شرق سواحل عمان
ادعای ترامپ متجاوز: توانمندی‌های ایران را در تنگه هرمز از بین می‌بریم
نمایندگی ایران در سازمان ملل: ادعای انتقال تجهیزات نظامی به یمن کاملاً بی‌اساس است
ورود الزیدی به آمریکا و اعلام اهداف سفر وی
فشار سناتورهای دموکرات بر کاخ سفید برای شفاف‌سازی درباره فاجعه میناب
بررسی راهکارهای تسهیل خدمات کنسولی در دیدار مقامات ایران و افغانستان
وزیر خارجه عمان: سیاست انزوای ایران شکست خورده است
نقض مجدد تفاهمات؛ واشنگتن محاصره دریایی ایران را کلید زد
آتش‌سوزی گسترده در ارتفاعات بلوار رسول اعظم(ص) شیراز
استارمر خواستار از سرگیری آتش‌بس ایران و آمریکا شد
بازداشت یک فرد مسلح در نزدیکی ساختمان کنگره آمریکا
توافق ایران و تاجیکستان بر توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل و ترانزیت
استقلال در حال بررسی میزبانی از بازی‌های آسیایی در بصره
حمله پهپادی و موشکی یمن به فرودگاه ابها در پاسخ به بمباران صنعا
نقشه راه جدید ایران و روسیه برای اتصال شبکه‌های برق
اخبار جنگ در جنوب کشور؛ تکذیب خبر انفجار در لار و سیریک
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد
گفتگوی تلفنی وزرای امورخارجه ایران و قبرس
مخالفت قاطع سازمان بین‌المللی دریانوردی با طرح ترامپ برای دریافت عوارض از تنگه هرمز
سنتکام از آماده‌سازی برای اعمال مجدد محاصره دریایی خبر داد
شنیده شدن صدای انفجار در جده
تقویت پیوند اقتصادی ایران و چین
کریم آدیمی در یک‌قدمی نیوکمپ
کنایه عراقچی به ترامپ: در دریافت عوارض از تنگه هرمز ما منصف تر خواهیم بود!
وزیر آموزش و پرورش: بازنگری در محتوای آموزشی و کتاب‌ها آغاز شد
سقوط ذخایر استراتژیک نفت آمریکا
اعتراض گسترده در یمن به حمله عربستان به فرودگاه صنعاء
قدردانی عارف از عملکرد نهادهای امدادی در مراسم وداع رهبری
محکومیت حمله به فرودگاه صنعا توسط وزارت امور خارجه ایران
ائتلاف سعودی حمله موشکی یمن را تأیید کرد
انصارالله: حمله به فرودگاه صنعا، نقض آشکار حاکمیت یمن است
علی‌اف: جمهوری آذربایجان در حال بررسی خروج کامل از شورای اروپا است
تشدید تنش‌های سایبری؛ فنلاند سفیر روسیه را احضار کرد
واکنش باشگاه استقلال به شایعات جدایی یاسر آسانی
مکرون: اروپا باید برای دفاع از خود آماده باشد
واکنش وزیر صمت به قطعی برق صنایع
چرا وزارت صمت نقشی در تعیین قیمت‌ خودرو ندارد؟
بسته 120 میلیون یورویی اروپا برای تقویت پدافند هوایی مولداوی