×
سیاسی
شناسه خبر : 188611
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/06/25 ساعت 11:05
دستاوردهای صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای ایران برای جهانیان نمایان خواهد شد

رییس سازمان انرژی اتمی هنگام ورود به وین تاکید کرد:

دستاوردهای صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای ایران برای جهانیان نمایان خواهد شد

رییس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: در شصت و هشتمین نشست سالانه کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، توانمندی‌ها و واقعیت اهداف صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، مواضع جمهوری اسلامی بیان و اهداف و دستاوردهای ارزشمند و صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای ایران برای جهانیان نمایان خواهد شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، هنگام ورود به وین به‌منظور حضور در شصت و هشتمین نشست سالانه کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مورد استقبال محسن نذیری اصل، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی در سازمان‌های بین‌المللی در وین و عباس باقرپور اردکانی، سفیر کشورمان در اتریش قرار گرفت.

اسلامی در بدو ورود به وین با اشاره به برنامه‌های خود در این دوره از نشست سالانه آژانس بین‌‌المللی انرژی اتمی، اظهار کرد: فردا (دوشنبه 26 شهریور) در اجلاس کنفرانس عمومی آژانس سخنرانی خواهم داشت که در آن ضمن اشاره به توانمندی‌ها و واقعیت اهداف صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، مواضع جمهوری اسلامی را بیان خواهم کرد.

او افزود: در این سفر دیدارهای چند جانبه‌ای خواهیم داشت که نشست، دیدار و گفت‌وگو با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و جمعی از مقامات هسته‌ای و عالی‌رتبه کشورها در زمینه موضوعات هسته‌ای و همکاری‌های دوجانبه از اهداف مهم این سفر خواهد بود.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: برپایی غرفه صنعت هسته‌ای در نمایشگاه جانبی کنفرانس و برگزاری نشستی به مناسبت پنجاهمین سال تاسیس سازمان در مسیر به اشتراک گذاشتن مهم‌ترین تجربیات و دستاوردهای علمی و فناورانه کشورمان در این رویداد، یک اقدام مهم است.

او خاطرنشان کرد: با همت و تلاش همکاران عزیزمان، اهداف و دستاوردهای ارزشمند و صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای ایران برای جهانیان نمایان خواهد شد.

 به مناسبت پنجاهمین سال تاسیس سازمان انرژی اتمی ایران در بخش رویداد جانبی شصت و هشتمین نشست سالانه کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی؛ کارشناسان صنعت هسته‌ای کشورمان به معرفی و ارایه تجربیات، دستاوردها و توانمندی‌های ایران در حوزه ساخت نیروگاه اتمی، راکتورهای تحقیقاتی، چرخه سوخت، فناوری کاربرد پرتوها، ایزوتوپ‌های پایدار و آموزش نیروی انسانی متخصص می‌پردازند.

 همچنین در نمایشگاه جانبی این کنفرانس، توانمندی‌های صنعت هسته‌ای کشورمان در حوزه‌های کاوش ربات، اپلیکیشن‌‌های ربات در صنعت هسته‌ای، تولید انرژی پاک و پایدار،  محصولات رادیودارویی و صنعتی؛ سیستم‌های اندازه‌گیری هسته‌ای و نیز توانمندی‌‌های ایران در زمینه توسعه فناوری پلاسما در حوزه صنعت، محیط زیست، درمان و سلامت، امنیت غذایی و نیز اقدامات انجام شده در زمینه پسمانداری هسته‌ای توسط متخصصان و کارشناسان ایرانی به بازدیدکنندگان معرفی خواهد شد.

شصت و هشتمین نشست سالانه کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از 26 تا 30 شهریور ماه (16 تا 20 سپتامبر2024) در وین پایتخت اتریش برگزار می‌شود. کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یکی از نهادهای اصلی سیاست‌گذاری آژانس بوده که متشکل از همه کشورهای عضو است. این کنفرانس هر سال در ماه سپتامبر در مقر آژانس در وین برگزار می‌شود و مقامات عالی‌رتبه کشورها و نمایندگان کشورهای عضو برخی از موضوعات را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
حدادی: اوسمار سرمربی پرسپولیس است/ استقلال نباید به AFC معرفی شود
ترافیک نیمه سنگین در محورهای شمالی
پیام جذاب مهدویان به مناسبت روز ملی خلیج فارس
در سایه هپروت ترامپ، جهان آماده شوک دوم انرژی
ترامپ: یک رئیس‌جمهور اجازه دارد در یکی از مأموریت‌ها به فضا برود
ناتوانی در مذاکره و لغو برجام عامل اصلی شکل‌گیری جنگ علیه ایران
نگرانی سایپا بابت تامین ورق های فولادی حل شد
ترامپ به رژه مسکو دعوت نشد
شرمن: دولت ترامپ فاقد دیپلماسی مؤثر با ایران است
سفیر ایران در هند: پایان جنگ پیش‌شرط حل اختلافات با آمریکاست
پیام قالیباف به مناسبت روز ملی خلیج فارس
هزینه جنگ با ایران ممکن است به 50 میلیارد دلار برسد
قدردانی نخست‌وزیر ژاپن از ایران برای اجازه تردد کشتی ژاپنی
عراقچی:روز ملی خلیج فارس یادآور حماسه بیرون راندن پرتغالی‌ها از تنگه هرمز است
هشدار فرمانده نیروی هوافضای سپاه به دشمن آمریکایی
رضایی: میدان و دیپلماسی در یک مسیر واحد حرکت می‌کنند
وزارت بهداشت غزه: شمار شهدا به 72 هزار و 601 نفر رسید
قابلیت جدید گوگل؛ تولید مستقیم فایل با هوش مصنوعی جمینای
سی‌ان‌ان: کارنامه تورمی ترامپ بدتر از بایدن و کارتر است
شرط حماس برای ورود به مرحله دوم آتش بس اعلام شد
رئیس‌جمهور لبنان: تجاوزات اسرائیل با وجود آتش‌بس ادامه دارد
زمان ثبت‌نام آزمون سراسری اعلام شد
آینده خلیج فارس بدون حضور آمریکا رقم خواهد خورد
ادعای ترامپ درباره زیرساخت‌های نفتی ایران ایران اغراق‌آمیز است
انتصاب سرپرستان بیمه مرکزی و بانک ملی ایران
مدودف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست
معاون نیروی دریایی: ادعای نابودی توان دریایی ایران بی‌اساس است
وزیر خارجه روسیه: تجاوز آمریکا و اسرائیل به خزر آسیب زد
امنیت خلیج فارس بدون حضور بیگانگان و قدرت‌های استکباری معنا می‌یابد
تعهد صنف جایگاه‌های سوخت به حفظ نیروها در شرایط بحرانی
جزئیات سقوط مرگبار کودک ایرانی از طبقه ششم در اتاوا
سردار علایی: خلیج فارس مهم‌ترین مؤلفه قدرت ملی ایران است
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 10 اریبهشت 1405+ جدول
وزیر صمت: فولاد خودروسازان تأمین است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنج شنبه 10 اردیبهشت ؛ توقف دلار روی 180 هزار تومان
اوپک‌پلاس در آستانه تصمیم جدید برای افزایش تولید نفت
جنگ علیه ایران، ضعف‌های ارتش آمریکا را آشکار کرد
حضور گسترده ورزشکاران در مراسم روز خلیج فارس روی پل طبیعت
تنش‌ها در خاورمیانه نفت برنت را به 126 دلار رساند
هزینه واردات نفت پاکستان به 800 میلیون دلار در هفته رسید
چرا قیمت روغن نوسان دارد؟
نوراینفو | روش های بهبود زندگی در هفت روز
نوراینفو | برای کاهش سریع چربی بدن چه بخوریم؟
حمله پهپادی حزب‌الله به الجلیل غربی
رکوردشکنی دوباره قیمت بنزین در آمریکا
چه عواملی باعث نوسان قیمت کالاهای اساسی شده است؟
اقدامات فوری پس از آسیب به دندان‌های شیری و دائمی کودکان
دمای گیلان تا اواسط هفته آینده 8 درجه گرم تر می شود
چرا پنتاگون صورت حساب نجومی جنگ را پنهان می کند؟
عارف : امنیت خلیج فارس خط قرمز و غیرقابل معامله ایران است