×
سیاسی
شناسه خبر : 188611
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/06/25 ساعت 11:05

رییس سازمان انرژی اتمی هنگام ورود به وین تاکید کرد:

دستاوردهای صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای ایران برای جهانیان نمایان خواهد شد

رییس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: در شصت و هشتمین نشست سالانه کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، توانمندی‌ها و واقعیت اهداف صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، مواضع جمهوری اسلامی بیان و اهداف و دستاوردهای ارزشمند و صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای ایران برای جهانیان نمایان خواهد شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، هنگام ورود به وین به‌منظور حضور در شصت و هشتمین نشست سالانه کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مورد استقبال محسن نذیری اصل، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی در سازمان‌های بین‌المللی در وین و عباس باقرپور اردکانی، سفیر کشورمان در اتریش قرار گرفت.

اسلامی در بدو ورود به وین با اشاره به برنامه‌های خود در این دوره از نشست سالانه آژانس بین‌‌المللی انرژی اتمی، اظهار کرد: فردا (دوشنبه 26 شهریور) در اجلاس کنفرانس عمومی آژانس سخنرانی خواهم داشت که در آن ضمن اشاره به توانمندی‌ها و واقعیت اهداف صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، مواضع جمهوری اسلامی را بیان خواهم کرد.

او افزود: در این سفر دیدارهای چند جانبه‌ای خواهیم داشت که نشست، دیدار و گفت‌وگو با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و جمعی از مقامات هسته‌ای و عالی‌رتبه کشورها در زمینه موضوعات هسته‌ای و همکاری‌های دوجانبه از اهداف مهم این سفر خواهد بود.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: برپایی غرفه صنعت هسته‌ای در نمایشگاه جانبی کنفرانس و برگزاری نشستی به مناسبت پنجاهمین سال تاسیس سازمان در مسیر به اشتراک گذاشتن مهم‌ترین تجربیات و دستاوردهای علمی و فناورانه کشورمان در این رویداد، یک اقدام مهم است.

او خاطرنشان کرد: با همت و تلاش همکاران عزیزمان، اهداف و دستاوردهای ارزشمند و صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای ایران برای جهانیان نمایان خواهد شد.

 به مناسبت پنجاهمین سال تاسیس سازمان انرژی اتمی ایران در بخش رویداد جانبی شصت و هشتمین نشست سالانه کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی؛ کارشناسان صنعت هسته‌ای کشورمان به معرفی و ارایه تجربیات، دستاوردها و توانمندی‌های ایران در حوزه ساخت نیروگاه اتمی، راکتورهای تحقیقاتی، چرخه سوخت، فناوری کاربرد پرتوها، ایزوتوپ‌های پایدار و آموزش نیروی انسانی متخصص می‌پردازند.

 همچنین در نمایشگاه جانبی این کنفرانس، توانمندی‌های صنعت هسته‌ای کشورمان در حوزه‌های کاوش ربات، اپلیکیشن‌‌های ربات در صنعت هسته‌ای، تولید انرژی پاک و پایدار،  محصولات رادیودارویی و صنعتی؛ سیستم‌های اندازه‌گیری هسته‌ای و نیز توانمندی‌‌های ایران در زمینه توسعه فناوری پلاسما در حوزه صنعت، محیط زیست، درمان و سلامت، امنیت غذایی و نیز اقدامات انجام شده در زمینه پسمانداری هسته‌ای توسط متخصصان و کارشناسان ایرانی به بازدیدکنندگان معرفی خواهد شد.

شصت و هشتمین نشست سالانه کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از 26 تا 30 شهریور ماه (16 تا 20 سپتامبر2024) در وین پایتخت اتریش برگزار می‌شود. کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یکی از نهادهای اصلی سیاست‌گذاری آژانس بوده که متشکل از همه کشورهای عضو است. این کنفرانس هر سال در ماه سپتامبر در مقر آژانس در وین برگزار می‌شود و مقامات عالی‌رتبه کشورها و نمایندگان کشورهای عضو برخی از موضوعات را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
معاون اجرایی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی : برای تأمین بنزین نگرانی نداریم
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 13 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
زلنسکی: پوتین خودش به کی‌یف بیاید
کنگره باید اختیارات جنگی ترامپ را محدود کند
پزشک قلابی با 15 شاکی/ قربانیان؛ زنان مبتلا به بیماری خاص
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(78) «بهمن»
رئیس پارلمان لبنان: طرح انحصار سلاح ارتش صلح داخلی را تضمین می‌کند
آغاز نشست شورای حکام آژانس از دوشنبه با محوریت ایران
عربستان بار دیگر سیاست‌های کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کرد
هالیوود و روایت جنجالی علیه ایران + فیلم
بیشتر می‌کشیم؛ راهبرد تهاجمی واشنگتن
دولت ترامپ خرید دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک را محدود کرد
عمار حکیم: ایران سنگر خط مقدم جهان اسلام است
وزارت خارجه اردن: اخراج فلسطینی‌ها از غزه نقض حقوق بشر است
چرا اسرائیل در روز نخست نبرد، به استراتژیست‌ها شلیک کرد نه موشک‌ها؟
جامعه موسیقی ایران در سوگ درگذشت هوشمند عقیلی
وزیر خارجه ایران: سوء تفاهمات رفع شد/ هیچ اختلافی با قطر نداریم
آتش‌سوزی عمدی در تورنتو جان 2 عضو خانواده ایرانی را گرفت
زمان پرداخت مرحله جدید «کالابرگ» به سه دهک اول اعلام شد
از یکجانبه‌گرایی تا چندجانبه‌گرایی؛ دیپلماسی دفاعی ایران در معماری نوین نظام جهانی
هدیه ویژه حامی مالی المپیاکوس به مهدی طارمی و ستاره‌های تازه‌ وارد تیم
انتقاد اسپانیا از سکوت اتحادیه اروپا در قبال نسل‌کشی در غزه
وزیر جنگ آمریکا: قرار است بیشتر بُکشیم
صدور ردیف استخدامی 3 هزار عضو هیئت علمی دانشگاه‌ها
بیشتر لبنانی‌ها مخالف خلع سلاح حزب الله هستند
پرواز مجدد جنگنده های ونزوئلا بر فراز ناو آمریکایی
هوای تهران در شرایط «قابل قبول» قرار گرفت
یونیسف: بیش از 700 هزار کودک در غزه از تحصیل محروم شده‌اند
X
آگهی تبلیغاتی