×
بین الملل
شناسه خبر : 188599
تاریخ انتشار :

حمله یمنی‌ها با موشک‌های بالستیک به «تل‌آویو» + فیلم

رسانه‌های صهیونیستی از حمله موشکی مبارزان یمنی به قلب اراضی اشغالی خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع عبری صبح امروز یکشنبه از پرتاب یک یا چند فروند موشک زمین به زمین بالستیک از یمن به سوی مناطق مرکزی اراضی اشغالی خبر دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی در پی این حمله به ناتوانی در هدف قرار دادن این موشک اذعان کرد و از برخورد آن به تل‌آویو خبر داد.

بنابر اعلام کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی این موشک که از یمن پرتاب شده به منطقه‌ای در نزدیکی یک فرودگاه در تل‌آویو اصابت کرده است.

برخی منابع اعلام کردند موشک پرتاب شدت از یمن، موشک بالستیک حاطم ۲ بوده که از موشک‌های پیشرفته نیروهای مسلح یمن محسوب می‌شود.

رسانه‌های عبری: موشک یمن از لایه‌های دفاعی «اسرائیل» عبور کرد

رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند که حملات یمن به اراضی اشغالی به پایان نرسیده و این کشور، تل آویو را به غافلگیری‌ها و نه یک غافلگیری تهدید کرده است.

در این گزارش آمده است، تعداد زیادی موشک به سمت این موشک یمنی شلیک شد اما آنها نتوانستند آن را رهگیری کنند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد: ارتش اسرائیل در خصوص شکست اطلاعاتی درباره شلیک این موشک که به مرکز اسرائیل اصابت کرد تحقیق می‌کند چرا که این موشک مسافت زیادی را از سمت یمن پیموده و شناسایی نشد.

تکنولوژی جدید یمنی‌ها برای عبور از سامانه‌های موشکی رژیم اسرائیل

 منابع ویژه یمنی به شبکه خبری المیادین اعلام کردند که نمی‌توان به روایت صهیونیست‌ها در خصوص عملیات انجام شده ارتش یمن در سرزمین‌های اشغالی اعتماد داشت.

این منابع تصریح کردند که ارتش یمن وعده انجام عملیات دقیق و غافلگیر کننده را داده و تمامی وعده‌های خود را بدون استثنا عمل خواهد کرد. عملیات یمنی‌ها تنها یک واکنش نخواهد بود، بلکه با عملیاتی دقیق و برنامه ریزی شده و استراتژیک دنبال خواهد شد.

بر اساس این گزارش یمنی‌ها تصریح کردند که دشمن صهیونیستی از این به بعد نباید روی سامانه‌های موشکی خود حساب باز کند.

این منابع اعلام کردند که یمنی‌ها پیش از این نیز پهپاد یافا را به اهداف مورد نظر خود در سرزمین‌های اشغالی شلیک کرده بودند و با سلاح‌های جدید خود بانک اهداف استراتژیک تل آویو را هدف قرار خواهند داد و دشمن نمی‌تواند زمان و مکان عملیات آینده را پیش بینی کند.

این منابع خاطرنشان کردند که یمن به تکنولوژی جدیدی دست پیدا کرده که از بخشی از آن در حمله به ناوهای آمریکایی در دریای سرخ استفاده کرده است. این تکنولوژی باعث ناکام ماندن رهگیری موشک‌ها و پهپادها توسط دشمن می‌شود.

یمنی‌ها اعلام کردند که به خوبی سامانه‌های دفاعی دشمن صهیونیستی را ارزیابی و بررسی کرده‌اند و از سامانه‌های دفاعی ناوهای آمریکایی در دریای سرخ نیز به خوبی درس گرفته‌اند.

توقف حرکت قطارها در سرزمین‌های اشغالی در نتیجه حملات موشکی

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که در نتیجه حمله موشکی صورت گرفته به سرزمین‌های اشغالی، حرکت قطارها در بیشتر مناطق سرزمین‌های اشغالی متوقف شده است.

صبح امروز نیروهای مسلح یمن یک موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی شلیک کردند که با وجود تلاش‌های مکرر سامانه‌های دفاع موشکی این رژیم در رهگیری موشک، اما موشک مذکور به نزدیکی تل آویو اصابت کرد.

خبرنگار المیادین گزارش داد که آتش نشانی در سرزمین‌های اشغالی مشغول تلاش برای خاموش کردن آتش‌سوزی های ایجاد شده در نتیجه سقوط ترکش‌های این موشک است.

تحقیقات اولیه رسانه‌های رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که بیش از ۲۰ بار تلاش سامانه‌های پدافندی این رژیم در رهگیری موشک یمنی ناکام مانده است.

اصابت موشک بسیار قدرتمند و مافوق صوت یمن به یک منطقه نظامی

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که موشک یمنی شلیک شده به سمت اراضی اشغالی یک موشک بسیار قوی و مافوق صوت بوده است که توانست تمام لایه‌های دفاعی این رژیم را کنار بزند.

در ادامه این گزارش آمده است: موشک مذکور به یک منطقه نظامی در منطقه اللد واقع در نزدیکی فرودگاه بن گوریون اصابت کرده است.

بیش از ۲ میلیون صهیونیست به سمت پناهگاه‌ها فرار کردند

به دنبال اصابت یک موشک بالستیک دوربرد یمنی به قلب اراضی اشغالی بیش از ۲ میلیون صهیونیست به سمت پناهگاه‌ها فرار کردند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از فرار ۲ میلیون و ۳۶۵ هزار صهیونیست به سمت پناهگاه‌های موجود در اراضی اشغالی طی صبح امروز خبر دادند.

همچنین تیم‌های آتش نشانی خود را به محل اصابت موشک یمنی در تل آویو رساندند تا آتش ناشی از این حمله را خاموش کنند.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی: موشک بالستیک یمن ۲۰۰۰ کیلومتر را تنها در ۱۵ دقیقه طی کرده است

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به پیمودن مسافت ۲ هزار کیلومتری موشک بالستیک یمن برای رسیدن به تل آویو اشاره کرد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که موشک بالستیک یمن مسافت ۲ هزار کیلومتری از این کشور تا قلب اراضی اشغالی را در مدت ۱۵ دقیقه پیموده است.

نیروی هوایی تل‌آویو: در برابر موشک یمن شکست خوردیم

صهیونیست‌ها اذعان کردند که یمن برای چندمین بار موفق شد به سیستم‌های دفاعی رژیم صهیونیستی نفوذ کند.

رادیو رژیم صهیونیستی اذعان کرد که این نخستین باری نیست که یمن موفق می‌شود به سیستم‌های دفاعی این رژیم نفوذ کند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی به نقل از نیروی هوایی ارتش این رژیم به شکست در برابر رهگیری موشک یمن اذعان کردند.

همچنین تحقیقاتی در خصوص علت یابی این شکست سنگین آغاز شده است.

نقشه+شلیک+موشک
موشک یمن، برای رسیدن به اراضی اشغالی، از آسمان عربستان و اردن عبور و بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر طی کرده است.


نورنیوز
نظرات
آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هاآرتص: درصورت ازسرگیری جنگ، ارتش اسرائیل در خطر واقعی قرار می‌گیرد
صلیب سرخ: صدها هزار خانواده در غزه زیر خط فقر زندگی می‌کنند
گزارش تصویری| «هولی» جشن رنگ ها در هندوستان
رژیم صهیونیستی 5 اسیر لبنانی را تحویل داد
نورنما | شهرت به چه قیمتی!
مسکو: تمام افراد دخیل در حمله پهپادی گسترده در خاک روسیه مجازات می‌شوند
کاخ سفید: گفت‌و‌گو با مقامات اوکراین مثبت بود
کاخ سفید: ترامپ هنوز با نخست وزیر جدید کانادا صحبت نکرده است
منبع یمنی: منتظر صدور دستور برای حمله به اسرائیل هستیم
بهادری جهرمی: جای تحریف به همه توصیفات رهبری درباره شهید رئیسی استناد کنید
برگشت بخش دوم لایحه بودجه به مجلس به‌ دلیل برخی ابهامات و اشکالات
وزیر دفاع وارد بلاروس شد
جلسه تعیین دستمزد به یکشنبه هفته آینده موکول شد
همراه اول و وزارت نفت برای هوشمندسازی صنعت نفت‌وگاز تفاهم‌نامه امضا کردند
پادکست | داستان های قرآنی
ریزش ناگهانی ساختمان در خیابان طالقانی / آواربرداری ادامه دارد +فیلم
فقط 7 درصد از سد کرج آب دارد
آکسیوس از توافق لبنان و رژیم صهیونیستی برای حل اختلافات مرزی خبر داد
ذوالفقاری: ایران با برخوردهای سیاسی و غیرمنصفانه از سوی غرب روبه‌رو است
کالاس: هیچ جایگزینی برای راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران وجود ندارد
مصر: قطع برق غزه نقض کنوانسیون ژنو است
نورنما | 22 اسفند ،روز بزرگداشت شهدا گرامی باد
راه‌اندازی مسیر تاکسی هوایی کرج - زنجان
مخبر: جهش تولید و اقتصاد مقاومتی، رسالت امروز فرزندان شهدا است
واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به کشتارها در سوریه
اوکراین دست داشتن در حمله سایبری به ایکس را رد کرد
تحریم‌های جدید ترامپ علیه کانادا: تنها چاره، پیوستن به آمریکاست!
پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم برای آینده کشور بسیار ضروری است
اعلام جزئیات و ضوابط ثبت نام در نوبت دوم کنکور سراسری سال 1404
گزارش تصویری| اجرای تمرین «Photo Ex» در رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی 2025
پیام کارت زرد میدری
فردا دانشجویان با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند
تحریم و تهدید، ناکام ماند! چرا رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین اهمیت دارد؟
تکذیب افزایش چند برابری قیمت گوشی در سال آینده/ بازار آرام موبایل در آستانه عید
هشدار شاباک به فعالان معترضی که مسیر خودروی نتانیاهو را بستند
وزیر کار: دستمزد 1404 نزدیک به تورم است/پیام حذف یارانه به 100 هزار نفر ارسال شده
روابط عمومی سپاه هم اظهارات رفیق‌دوست را تکذیب کرد
تمجید لاوروف از سفر رئیس سازمان امنیت و همکاری اروپا به مسکو
همراه اول و دانشگاه علم‌وفرهنگ تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند
تبادل نظر یا مذاکره
توپ در زمین آمریکاست
«پاسخ ایرانی» به «ادعای امریکایی»
چند درصد از کارگران زیر خط فقر زندگی می کنند؟
ریسک‌های بورس در سال 1404
کرایه تاکسی‌ها 36.8 درصد گران شد
خواهر ‌منصوره قدیری‌جاوید‌؛ فقــط قصاص می‌خواهیم
انتاریو کانادا بر برق صادراتی به آمریکا 25 درصد تعرفه می‌بندد
سقوط36 هزار واحدی شاخص بورس
کمیته استیناف محکومیت استقلال را تایید کرد
اعلام اسامی داوران هفته بیست و سوم لیگ برتر/ برگزاری 7 بازی از هفته بیست و سوم با VAR
X
آگهی تبلیغاتی