×
بین الملل
شناسه خبر : 188599
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/06/25 ساعت 10:07

حمله یمنی‌ها با موشک‌های بالستیک به «تل‌آویو» + فیلم

رسانه‌های صهیونیستی از حمله موشکی مبارزان یمنی به قلب اراضی اشغالی خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع عبری صبح امروز یکشنبه از پرتاب یک یا چند فروند موشک زمین به زمین بالستیک از یمن به سوی مناطق مرکزی اراضی اشغالی خبر دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی در پی این حمله به ناتوانی در هدف قرار دادن این موشک اذعان کرد و از برخورد آن به تل‌آویو خبر داد.

بنابر اعلام کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی این موشک که از یمن پرتاب شده به منطقه‌ای در نزدیکی یک فرودگاه در تل‌آویو اصابت کرده است.

برخی منابع اعلام کردند موشک پرتاب شدت از یمن، موشک بالستیک حاطم ۲ بوده که از موشک‌های پیشرفته نیروهای مسلح یمن محسوب می‌شود.

رسانه‌های عبری: موشک یمن از لایه‌های دفاعی «اسرائیل» عبور کرد

رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند که حملات یمن به اراضی اشغالی به پایان نرسیده و این کشور، تل آویو را به غافلگیری‌ها و نه یک غافلگیری تهدید کرده است.

در این گزارش آمده است، تعداد زیادی موشک به سمت این موشک یمنی شلیک شد اما آنها نتوانستند آن را رهگیری کنند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد: ارتش اسرائیل در خصوص شکست اطلاعاتی درباره شلیک این موشک که به مرکز اسرائیل اصابت کرد تحقیق می‌کند چرا که این موشک مسافت زیادی را از سمت یمن پیموده و شناسایی نشد.

تکنولوژی جدید یمنی‌ها برای عبور از سامانه‌های موشکی رژیم اسرائیل

 منابع ویژه یمنی به شبکه خبری المیادین اعلام کردند که نمی‌توان به روایت صهیونیست‌ها در خصوص عملیات انجام شده ارتش یمن در سرزمین‌های اشغالی اعتماد داشت.

این منابع تصریح کردند که ارتش یمن وعده انجام عملیات دقیق و غافلگیر کننده را داده و تمامی وعده‌های خود را بدون استثنا عمل خواهد کرد. عملیات یمنی‌ها تنها یک واکنش نخواهد بود، بلکه با عملیاتی دقیق و برنامه ریزی شده و استراتژیک دنبال خواهد شد.

بر اساس این گزارش یمنی‌ها تصریح کردند که دشمن صهیونیستی از این به بعد نباید روی سامانه‌های موشکی خود حساب باز کند.

این منابع اعلام کردند که یمنی‌ها پیش از این نیز پهپاد یافا را به اهداف مورد نظر خود در سرزمین‌های اشغالی شلیک کرده بودند و با سلاح‌های جدید خود بانک اهداف استراتژیک تل آویو را هدف قرار خواهند داد و دشمن نمی‌تواند زمان و مکان عملیات آینده را پیش بینی کند.

این منابع خاطرنشان کردند که یمن به تکنولوژی جدیدی دست پیدا کرده که از بخشی از آن در حمله به ناوهای آمریکایی در دریای سرخ استفاده کرده است. این تکنولوژی باعث ناکام ماندن رهگیری موشک‌ها و پهپادها توسط دشمن می‌شود.

یمنی‌ها اعلام کردند که به خوبی سامانه‌های دفاعی دشمن صهیونیستی را ارزیابی و بررسی کرده‌اند و از سامانه‌های دفاعی ناوهای آمریکایی در دریای سرخ نیز به خوبی درس گرفته‌اند.

توقف حرکت قطارها در سرزمین‌های اشغالی در نتیجه حملات موشکی

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که در نتیجه حمله موشکی صورت گرفته به سرزمین‌های اشغالی، حرکت قطارها در بیشتر مناطق سرزمین‌های اشغالی متوقف شده است.

صبح امروز نیروهای مسلح یمن یک موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی شلیک کردند که با وجود تلاش‌های مکرر سامانه‌های دفاع موشکی این رژیم در رهگیری موشک، اما موشک مذکور به نزدیکی تل آویو اصابت کرد.

خبرنگار المیادین گزارش داد که آتش نشانی در سرزمین‌های اشغالی مشغول تلاش برای خاموش کردن آتش‌سوزی های ایجاد شده در نتیجه سقوط ترکش‌های این موشک است.

تحقیقات اولیه رسانه‌های رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که بیش از ۲۰ بار تلاش سامانه‌های پدافندی این رژیم در رهگیری موشک یمنی ناکام مانده است.

اصابت موشک بسیار قدرتمند و مافوق صوت یمن به یک منطقه نظامی

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که موشک یمنی شلیک شده به سمت اراضی اشغالی یک موشک بسیار قوی و مافوق صوت بوده است که توانست تمام لایه‌های دفاعی این رژیم را کنار بزند.

در ادامه این گزارش آمده است: موشک مذکور به یک منطقه نظامی در منطقه اللد واقع در نزدیکی فرودگاه بن گوریون اصابت کرده است.

بیش از ۲ میلیون صهیونیست به سمت پناهگاه‌ها فرار کردند

به دنبال اصابت یک موشک بالستیک دوربرد یمنی به قلب اراضی اشغالی بیش از ۲ میلیون صهیونیست به سمت پناهگاه‌ها فرار کردند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از فرار ۲ میلیون و ۳۶۵ هزار صهیونیست به سمت پناهگاه‌های موجود در اراضی اشغالی طی صبح امروز خبر دادند.

همچنین تیم‌های آتش نشانی خود را به محل اصابت موشک یمنی در تل آویو رساندند تا آتش ناشی از این حمله را خاموش کنند.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی: موشک بالستیک یمن ۲۰۰۰ کیلومتر را تنها در ۱۵ دقیقه طی کرده است

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به پیمودن مسافت ۲ هزار کیلومتری موشک بالستیک یمن برای رسیدن به تل آویو اشاره کرد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که موشک بالستیک یمن مسافت ۲ هزار کیلومتری از این کشور تا قلب اراضی اشغالی را در مدت ۱۵ دقیقه پیموده است.

نیروی هوایی تل‌آویو: در برابر موشک یمن شکست خوردیم

صهیونیست‌ها اذعان کردند که یمن برای چندمین بار موفق شد به سیستم‌های دفاعی رژیم صهیونیستی نفوذ کند.

رادیو رژیم صهیونیستی اذعان کرد که این نخستین باری نیست که یمن موفق می‌شود به سیستم‌های دفاعی این رژیم نفوذ کند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی به نقل از نیروی هوایی ارتش این رژیم به شکست در برابر رهگیری موشک یمن اذعان کردند.

همچنین تحقیقاتی در خصوص علت یابی این شکست سنگین آغاز شده است.

نقشه+شلیک+موشک
موشک یمن، برای رسیدن به اراضی اشغالی، از آسمان عربستان و اردن عبور و بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر طی کرده است.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چگونه موساد روزبه وادی را به جاسوسی علیه ایران کشاند؟ + فیلم
نحوه شهادت سرلشگر غلامعلی رشید به روایت همسر وی+فیلم
شروع قدرتمند بسکتبال ایران در کاپ آسیا 2025 با پیروزی مقابل گوام + برنامه دیدار بعدی
تأکید دوباره ایران براستفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای در سالگرد فاجعه هیروشیما
جزئیات سه‌مرحله‌ای اجرای سکوهای دیجیتال در ایران
کاخ سفید: تحریم‌های ثانویه علیه روسیه پایان هفته اجرایی می‌شود
شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز
معافیت مالیاتی طلا در بورس
دو وزیر غنا در سانحه سقوط بالگرد جان باختند
ایران اتهام ارسال موشک به روسیه برای جنگ اوکراین را رد کرد
تیراندازی مرگبار در پایگاه فورت استوارت ارتش آمریکا
نوسان محدود سکه و طلا در روز کم‌رمق بازار؛ کاهش معاملات به‌دلیل تعطیلی
دربی امیدها؛ تساوی بدون گل در درفشی‌فر
عراقچی: پیام‌هایی از طرف مقابل به ما رسیده است
ترامپ تعرفه واردات از هند را دو برابر کرد/هند واکنش نشان داد
پوتین امتیاز مهمی به ترامپ نمی‌دهد
وزیر خارجه آلمان: جنگ هسته‌ای نباید تکرار شود/ دیپلماسی راه‌حل ایران است
گشت‌زنی هواپیمای شناسایی آمریکایی در مناطق حساس هسته‌ای روسیه
هدیه بسته اینترنت 200 گیگی خبرنگاران شنبه فعال می‌شود
واکنش حزب الله به تصمیم دولت لبنان درباره سلاح‌های نظامی
قیمت برنج 210 تا 220 هزار تومان کاهش یافت
عکس های منتخب جهان ، 6 آگوست 2025
تعلیق یک شرکت هواپیمایی به دلیل گران‌فروشی بلیت اربعین
سرعت گرفتن پروژه تامین آب با ورود رئیس جمهور به موضوع خشکسالی
پزشکیان: نگذاریم مردم زیر چرخ فشارهای اقتصادی خرد شوند
رایزنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و گروسی
اسپانیا خرید جنگنده‌های آمریکایی اف-35 را متوقف کرد
جشنواره فیلم ونیز هک و اطلاعات شرکت کنندگان لو رفت
موشک‌های ایران به کدام اهداف حساس اسرائیل اصابت کردند؟
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 15 مرداد 1404
کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در سیستان و بلوچستان+تصاویر
دروازه‌بان سابق رئال مادرید، استقلالی شد
دستگیری 37 هزار متهم اقتصادی و کشف میلیون‌ها قلم کالای احتکارشده توسط فراجا
از بمباران اتمی تا نسل‌کشی مدرن؛ سکوتی که خطر می‌آفریند
شهادت 232 و بازداشت 195 خبرنگار از ابتدای جنگ غزه
اعلام نتایج آزمون ورودی پایه هفتم مدارس استعدادهای درخشان
ایران به عضویت کمیته ارزیابی شهرهای تالابی جهان درآمد
ایران می‌تواند آسیب بزرگی به اسرائیل وارد کند
احمدیان نماینده ویژه پزشکیان شد
بیانیه سپاه پاسداران درباره واکنش قاطع به تهدیدات امنیتی
یوسف پزشکیان به سعید جلیلی پاسخ داد؛ مشاور قالیباف انتقاد کرد + عکس
روسیه: دیدار سه‌ ساعته پوتین و فرستاده ترامپ سازنده بود + فیلم
پایان هفته دوم مرداد با افت شاخص 34 هزار واحد بورس تهران
سناریوی مشترک واشنگتن و لندن؛ جوسازی هسته‌ای برای فشار بر ایران و روسیه
تمدید مهلت بخشودگی 100 درصدی جریمه دیرکرد بیمه شخص ثالث تا فردا
تاکنون یک میلیون و 700 هزار نفر برای راهپیمایی اربعین از مرزهای کشور خارج شده‌اند
در غزه، غذا اینگونه با مرگ معامله می‌شود + فیلم
تیم جدید طارمی برای فصل بعد لو رفت
گلایه قطعه‌سازان از وزیر صمت: هر دو خودروساز را به یک چشم ببینید! + فیلم
نوراینفو | شورای دفاع چه خواهد کرد؟
X
آگهی تبلیغاتی