×
بین الملل
شناسه خبر : 188599
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/06/25 ساعت 10:07
حمله یمنی‌ها با موشک‌های بالستیک  به «تل‌آویو» + فیلم

حمله یمنی‌ها با موشک‌های بالستیک به «تل‌آویو» + فیلم

رسانه‌های صهیونیستی از حمله موشکی مبارزان یمنی به قلب اراضی اشغالی خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع عبری صبح امروز یکشنبه از پرتاب یک یا چند فروند موشک زمین به زمین بالستیک از یمن به سوی مناطق مرکزی اراضی اشغالی خبر دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی در پی این حمله به ناتوانی در هدف قرار دادن این موشک اذعان کرد و از برخورد آن به تل‌آویو خبر داد.

بنابر اعلام کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی این موشک که از یمن پرتاب شده به منطقه‌ای در نزدیکی یک فرودگاه در تل‌آویو اصابت کرده است.

برخی منابع اعلام کردند موشک پرتاب شدت از یمن، موشک بالستیک حاطم ۲ بوده که از موشک‌های پیشرفته نیروهای مسلح یمن محسوب می‌شود.

رسانه‌های عبری: موشک یمن از لایه‌های دفاعی «اسرائیل» عبور کرد

رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند که حملات یمن به اراضی اشغالی به پایان نرسیده و این کشور، تل آویو را به غافلگیری‌ها و نه یک غافلگیری تهدید کرده است.

در این گزارش آمده است، تعداد زیادی موشک به سمت این موشک یمنی شلیک شد اما آنها نتوانستند آن را رهگیری کنند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد: ارتش اسرائیل در خصوص شکست اطلاعاتی درباره شلیک این موشک که به مرکز اسرائیل اصابت کرد تحقیق می‌کند چرا که این موشک مسافت زیادی را از سمت یمن پیموده و شناسایی نشد.

تکنولوژی جدید یمنی‌ها برای عبور از سامانه‌های موشکی رژیم اسرائیل

 منابع ویژه یمنی به شبکه خبری المیادین اعلام کردند که نمی‌توان به روایت صهیونیست‌ها در خصوص عملیات انجام شده ارتش یمن در سرزمین‌های اشغالی اعتماد داشت.

این منابع تصریح کردند که ارتش یمن وعده انجام عملیات دقیق و غافلگیر کننده را داده و تمامی وعده‌های خود را بدون استثنا عمل خواهد کرد. عملیات یمنی‌ها تنها یک واکنش نخواهد بود، بلکه با عملیاتی دقیق و برنامه ریزی شده و استراتژیک دنبال خواهد شد.

بر اساس این گزارش یمنی‌ها تصریح کردند که دشمن صهیونیستی از این به بعد نباید روی سامانه‌های موشکی خود حساب باز کند.

این منابع اعلام کردند که یمنی‌ها پیش از این نیز پهپاد یافا را به اهداف مورد نظر خود در سرزمین‌های اشغالی شلیک کرده بودند و با سلاح‌های جدید خود بانک اهداف استراتژیک تل آویو را هدف قرار خواهند داد و دشمن نمی‌تواند زمان و مکان عملیات آینده را پیش بینی کند.

این منابع خاطرنشان کردند که یمن به تکنولوژی جدیدی دست پیدا کرده که از بخشی از آن در حمله به ناوهای آمریکایی در دریای سرخ استفاده کرده است. این تکنولوژی باعث ناکام ماندن رهگیری موشک‌ها و پهپادها توسط دشمن می‌شود.

یمنی‌ها اعلام کردند که به خوبی سامانه‌های دفاعی دشمن صهیونیستی را ارزیابی و بررسی کرده‌اند و از سامانه‌های دفاعی ناوهای آمریکایی در دریای سرخ نیز به خوبی درس گرفته‌اند.

توقف حرکت قطارها در سرزمین‌های اشغالی در نتیجه حملات موشکی

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که در نتیجه حمله موشکی صورت گرفته به سرزمین‌های اشغالی، حرکت قطارها در بیشتر مناطق سرزمین‌های اشغالی متوقف شده است.

صبح امروز نیروهای مسلح یمن یک موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی شلیک کردند که با وجود تلاش‌های مکرر سامانه‌های دفاع موشکی این رژیم در رهگیری موشک، اما موشک مذکور به نزدیکی تل آویو اصابت کرد.

خبرنگار المیادین گزارش داد که آتش نشانی در سرزمین‌های اشغالی مشغول تلاش برای خاموش کردن آتش‌سوزی های ایجاد شده در نتیجه سقوط ترکش‌های این موشک است.

تحقیقات اولیه رسانه‌های رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که بیش از ۲۰ بار تلاش سامانه‌های پدافندی این رژیم در رهگیری موشک یمنی ناکام مانده است.

اصابت موشک بسیار قدرتمند و مافوق صوت یمن به یک منطقه نظامی

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که موشک یمنی شلیک شده به سمت اراضی اشغالی یک موشک بسیار قوی و مافوق صوت بوده است که توانست تمام لایه‌های دفاعی این رژیم را کنار بزند.

در ادامه این گزارش آمده است: موشک مذکور به یک منطقه نظامی در منطقه اللد واقع در نزدیکی فرودگاه بن گوریون اصابت کرده است.

بیش از ۲ میلیون صهیونیست به سمت پناهگاه‌ها فرار کردند

به دنبال اصابت یک موشک بالستیک دوربرد یمنی به قلب اراضی اشغالی بیش از ۲ میلیون صهیونیست به سمت پناهگاه‌ها فرار کردند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از فرار ۲ میلیون و ۳۶۵ هزار صهیونیست به سمت پناهگاه‌های موجود در اراضی اشغالی طی صبح امروز خبر دادند.

همچنین تیم‌های آتش نشانی خود را به محل اصابت موشک یمنی در تل آویو رساندند تا آتش ناشی از این حمله را خاموش کنند.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی: موشک بالستیک یمن ۲۰۰۰ کیلومتر را تنها در ۱۵ دقیقه طی کرده است

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به پیمودن مسافت ۲ هزار کیلومتری موشک بالستیک یمن برای رسیدن به تل آویو اشاره کرد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که موشک بالستیک یمن مسافت ۲ هزار کیلومتری از این کشور تا قلب اراضی اشغالی را در مدت ۱۵ دقیقه پیموده است.

نیروی هوایی تل‌آویو: در برابر موشک یمن شکست خوردیم

صهیونیست‌ها اذعان کردند که یمن برای چندمین بار موفق شد به سیستم‌های دفاعی رژیم صهیونیستی نفوذ کند.

رادیو رژیم صهیونیستی اذعان کرد که این نخستین باری نیست که یمن موفق می‌شود به سیستم‌های دفاعی این رژیم نفوذ کند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی به نقل از نیروی هوایی ارتش این رژیم به شکست در برابر رهگیری موشک یمن اذعان کردند.

همچنین تحقیقاتی در خصوص علت یابی این شکست سنگین آغاز شده است.

نقشه+شلیک+موشک
موشک یمن، برای رسیدن به اراضی اشغالی، از آسمان عربستان و اردن عبور و بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر طی کرده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
برنامه قطعی برق قم امروز 21 شهریور اعلام شد + لینک مشاهده خاموشی
ایران 1 - 0 استرالیا؛ نبرد حساس برای صعود فینال والیبال قهرمانی آسیا
سیا 71 سند محرمانه درباره 11 سپتامبر را منتشر کرد
قیمت خودرو امروز شنبه 21 شهریور 1405+ جدول قیمتها
اعلام جدول خاموشی برق کرمانشاه؛ شنبه 21 شهریور کدام مناطق خاموش می‌شوند؟
مشکل جدید استقلال؛ فرودگاه بین‌المللی بصره پروازهای ایران را لغو کرد
مرز مهران همچنان فعال است
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی
کافه فرهنگ | یک همنشینی فرهنگی در روز ملی سینما
سفر اضطراری فرمانده سنتکام به عربستان همزمان با پیشروی ارتش یمن
برنامه قطعی برق کهگیلویه بویراحمد امروز شنبه 21 شهریور 1405 + لینک جدول خاموشی
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ شاهین و اطلس چند قیمت خوردند؟
نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در راه است
دلار توافقی امروز 21 شهریور 1405 چقدر شد؟ + قیمت خرید و فروش
رئیس سازمان انرژی اتمی در نشست سالانه آژانس حاضر می‌شود
آخرین قیمت طلای جهانی امروز شنبه 21 شهریور 1405؛طلا زیر فشار تورم و نفت 108 دلاری
جزئیات جلسه‌ای که برای فروپاشی 72 ساعته ایران برنامه‌ریزی کرد
المیادین: مذاکره تا زمان پذیرش شروط ایران امکان‌پذیر نیست
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا؛حمله پهپادی به عربستان وشرط پزشکیان برای بازگشایی تنگه هرمز
واژگونی ماشین عروس در اتوبان آزادگان
بسکتبال ایران در ناگویا اولین برد خود را جشن گرفت
گفت‌وگوی وزرای خارجه عراق و عربستان درباره حمله به خط لوله نفت
3 استدلال حقوقی ایران برای محدودسازی همکاری با آژانس
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ زمان مسابقه والیبال ایران و استرالیا
بسته‌شدن موقت مرزهای شلمچه و چذابه توسط کشور عراق
ضربه سنگین به گروهک تروریستی در سراوان
اعلام شرط بازگشایی تنگه هرمز از سوی پزشکیان ؛ توافق جدید ایران و عمان
دیدار پزشکیان و نخست‌وزیر مالزی
رویترز: کرایه حمل ابرنفتکش‌ها به بالاترین سطح رسید
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 21 شهریور 1405؛ رعد و برق در شمال کشور + وضعیت استانها
انتخاب موثرترین درمان برای سرطان پستان با هوش مصنوعی
چرایی سوءاستفاده بیولوژیکی از هوش مصنوعی
چرا بایذ بوها را جدی بگیریم؟
سرنخ تازه‌ای از چگونگی انبساط جهان
شکاف 1.5 میلیون دلاری حقوق در دنیای هوش مصنوعی
علت تأخیر اعلام نتایج امتحانات نهایی دوازدهم اعلام شد
ادامه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به چند منطقه در جنوب لبنان
واریز مستمری شهریور 1405 مددجویان بهزیستی و کمیته امداد
عربستان سعودی خط لوله نفت خام شرق-غرب را تعطیل کرد؟!
تکلیف بازی‌های معوق لیگ برتر روشن شد
سفیر ایران در آژانس: واکنش تهران به قطعنامه شورای حکام پس از ارزیابی اعلام می‌شود
دیدار معاونان وزرای خارجه ایران و روسیه؛ تأکید بر توسعه همکاری‌های راهبردی
المیادین: مذاکره تا زمان پذیرش شروط ایران امکان‌پذیر نیست
قطعی برق خراسان رضوی فردا شنبه 21 شهریور اعلام شد + برنامه خاموشی مشهد
زیان 11 میلیارد دلاری کانال سوئز به دلیل بحران کشتیرانی در باب‌المندب
وعده الزیدی به اهالی سنجار
جدول قطعی برق اصفهان فردا شنبه 21 شهریور ؛ خاموشی‌های فردا را ببینید
تازه‌ترین جزئیات پرونده مرگ دیگو مارادونا؛ ماجرای داروهای تجویزی چه بود؟
شهادت یک مدافع امنیت در جزیره بوموسی در پی حملات آمریکا
بختیاری‌زاده چراغ سبز نشان داد؛ صالح حردانی به استقلال برگشت