×
بین الملل
شناسه خبر : 188555
تاریخ انتشار : شنبه 1403/06/24 ساعت 21:02
ادامه جنگ یعنی فاجعه انسانی در نوار غزه

ادامه جنگ یعنی فاجعه انسانی در نوار غزه

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه هشدار داد با ادامه جنگ در این باریکه باید منتظر فاجعه انسانی باشیم.

نورنیوز-گروه اجتماعی: دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه نسبت به خطر وقوع یک فاجعه انسانی واقعی در این باریکه با توجه به ادامه جنگ و افزایش شمار آوارگان هشدار داد.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه با صدور بیانیه اعلام کرد: ما یک فراخوان فوری برای نجات ۲ میلیون آواره در نوار غزه پیش از آنکه فرصت از دست برود، صادر می‌کنیم.

این دفتر گزارش داد که تعداد آوارگان روز به روز در حال افزایش است و تعداد آنها به طور کلی از ۱.۹ میلیون نفر به ۲ میلیون آواره در استان‌های مختلف نوار غزه رسیده است.

در این بیانیه آمده است: به دلیل شروع زمستان و شرایط سخت آب و هوایی، نوار غزه در آستانه یک فاجعه انسانی واقعی است و در نتیجه ۲ میلیون نفر در زمستان به دلیل فرسودگی چادرها و عدم استفاده کامل از خدمات، بدون سرپناه خواهند بود و ناگزیر به خوابیدن بر روی زمین خواهند شد.

این دفتر همچنین اعلام کرد: ۷۴ درصد از چادرهای آوارگان در نوار غزه غیرقابل استفاده شده است. ما جنایت رژیم اشغالگر اسرائیل را در این زمینه محکوم می‌کنیم. این اقدامات با هدف آوارگی اجباری و مجبور کردن ۲ میلیون آواره به ترک خانه‌های خود و پناه بردن به مناطقی است که آمادگی پذیرش صدها هزار آواره در چادرهای نامناسب و در مناطق غیرانسانی و ناامن را ندارند.

در ادامه این بیانیه تاکید شده است: ما رژیم اشغاگر اسرائیل و دولت آمریکا را مسئول کامل شرایط فاجعه باری می‌دانیم که ملت فلسطین در نوار غزه با آن دست و پنجه نرم می‌کنند و از تمام جهان می‌خواهیم که این جنایات را محکوم کنند.

ارتش رژیم صهیونیستی با هدف کوچاندن فلسطینی‌ها از سرزمینشان مدعی وجود مناطق امن در برخی مناطق نوار غزه می‌شود تا آوارگان را از نقطه‌ای به نقطه دیگر منتقل کرده و مقدمات هدف قرار دادن چادرهای آنها را فراهم کند.

در همین راستا، ارتش رژیم صهیونیستی طی ماه‌های اخیر چندین اردوگاه آوارگان و چادرهای آنها را با انجام حملات هوایی بمباران کرده و صدها نفر از آنها را به شهادت رسانده و یا زخمی کرده است.

 در حالی‌ که جنگ مرگبار غزه دوازدهمین ماه خود را سپری می‌کند، رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت حماس با میانجی‌گری قطر و مصر و با حضور آمریکا از چند ماه پیش، مذاکرات غیرمستقیم و پر افت‌وخیزی را برای دستیابی به توافق آغاز کرده‌اند.

در حال حاضر یکی از مهمترین نکات مورد اختلاف، اصرار نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر اشغال محور فیلادلفیا در مرز غزه و مصر است و این درحالی است ‌که حماس بر عقب‌نشینی کامل نظامیان صهیونیست از این منطقه اصرار دارد.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم اشغالگر پیشتر اعلام کرده بود که «دیوید بارنیا» رئیس موساد، اخیرا بر اصرار این رژیم بر ادامه اشغال محور فیلادلفیا طی مرحله اول از توافق، تاکید و ادعا کرده که عقب‌نشینی از این منطقه در مرحله دوم انجام می‌شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ناکامی اروپا در تحریم‌های جدید روسیه
برنهام تشکیل دولت جدید انگلیس را آغاز کرد
تحولات منطقه و اقتصاد؛ محور سفر هیئت ایرانی به پاکستان
تنها بازیکن آرژانتین که جوانمردانه رفتار کرد
سازمان ملل خواستار کاهش فوری تنش‌ها در منطقه شد
اطلاعیه درباره برگزاری امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم
المشاط: محاصره دریایی عربستان پاسخ به ادامه محاصره یمن است
ادعای جنجالی نماینده اردنی درباره نظامیان آمریکایی
جزئیات حملات دشمن جنایتکار آمریکایی به کشور/صدای پاسخ نیروهای مسلح ایران در اردن شنیده شد
برد پرگل هاکی ایران مقابل عراق در آسیا
درخواست قانونگذاران دموکرات آمریکا برای توقف جنگ علیه ایران
تحلیلگر سابق سیا: آمریکا توان حمله زمینی به جزایر ایران را ندارد
ادامه ناامنی و خشونت در آمریکا؛ 9 کشته و زخمی در حادثه تیراندازی
تبریک عراقچی به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
منابع مالی بازسازی خوزستان تأمین شد
گزافه گویی جدید ترامپ علیه ایران
روسیه، اوکراین را مسئول حمله پهپادی به خط لوله خزر دانست
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 29 تیر 1405
انتقام یا اعتراف؛ کدام آمریکا را رسواتر کرد؟
روسیه: آماده فراهم کردن بستر گفت‌وگوی ایران و کشورهای عربی هستیم
باب‌المندب؛ اهرم فشار جدید صنعا علیه ریاض
ایجاد مسیرهای جدید پرواز اربعین
نماینده پارلمان عراق: خروج آمریکا شرط ثبات منطقه است
مشکل آتش‌بس دقیقاً اینجاست
الزیدی درباره سفرش به تهران با سفیر ایران گفت‌وگو کرد
وزش باد کیفیت هوای تهران را ناسالم کرد
زاخارووا: اوکراین به‌دنبال بی‌ثبات کردن بازارهای جهانی نفت است
روسیه ورود بدون ویزای شهروندان چینی را تا 2027 تمدید کرد
پزشکیان: حل مشکلات کشور بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
نخست‌وزیر جدید انگلیس: حمایت از اوکراین تغییر نمی‌کند
شهادت ستوان دوم مهداد پاشایی در حمله آمریکای جنایتکار به تبریز
آتش‌سوزی منزل مسکونی در بندرعباس 6 قربانی گرفت
عارف: ایران باید در جمع 10 کشور برتر هوش مصنوعی قرار گیرد
رضایت از تصمیم ترامپ برای حمله به ایران به منفی 30 درصد رسیده است
ضربات سنگین نیروی دریایی سپاه در موج 23 عملیات نصر2 به دشمن متجاوز آمریکایی
سخنگوی دولت: شایعات پیرامون افزایش قیمت بنزین کذب است
مسکو و پیونگ‌یانگ بر تعمیق همکاری‌های راهبردی تأکید کردند
تصمیم‌های سیاسی باید پیوست اقتصادی داشته باشند
حادثه دریایی در سواحل عمان
آغاز اجرای طرح آزمایشی توافق لبنان و اسرائیل با نظارت آمریکا
شومر: ترامپ فاسدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
نورنما | حال و هوای مسیر پیاده روی اربعین از بصره تا کربلا
بی‌اطلاعی وزارت ورزش از پاداش 350 میلیاردی تیم ملی فوتبال
سرکنسول جدید ایران در طرابوزان معرفی شد
محدودیت صادرات خرما برداشته شد
پیشنهاد بزرگ ایتالیا به گواردیولا
همتی: اصلاح سیاست ارزی و برخورد با بانک‌های ناسالم در اولویت است
سخنگوی دولت وارد هرمزگان شد
پرسپولیس قرارداد عمری را تمدید کرد
سخنگوی ارتش: تداوم جنگ برای رسیدن به بازدارندگی کامل است