×
اقتصادی
شناسه خبر : 188440
تاریخ انتشار : شنبه 1403/06/24 ساعت 10:02
پرتاب موفقیت آمیز ماهواره «چمران 1» به فضا+فیلم

پرتاب موفقیت آمیز ماهواره «چمران 1» به فضا+فیلم

ماهواره تحقیقاتی «چمران1» توسط ماهواره‌بر قائم 100 به فضا پرتاب شد و با موفقیت در مدار 550 کیلومتری قرار گرفت و نخستین سیگنال‌های خود را ارسال کرد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: ماهواره تحقیقاتی «چمران ۱» توسط گروه فضایی صنایع الکترونیک ایران (صاایران) با همکاری و مشارکت پژوهشگاه هوافضا و شرکت‌های خصوصی دانش بنیان طراحی و ساخته شده است.

این ماهواره حدود ۶۰ کیلوگرم وزن دارد و ماموریت اصلی آن تست سیستم های سخت افزاری و نرم افزاری برای اثبات فناوری مانور مداری در ارتفاع و فاز است.

ارزیابی زیرسامانه پیشرانش گاز سرد در سامانه های فضایی و عملکرد زیرسامانه های ناوبری و کنترل وضعیت از ماموریت فرعی ماهواره چمران۱ به شمار می‌رود.

ماهواره بر سوخت جامد قائم ۱۰۰ نیز که توسط متخصصین نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طراحی و ساخته شده است در دومین عملیات مداری خود توانست عملیات مدارگذاری ماهواره چمران۱ را با موفقیت به انجام برساند.

ایران در انتظار ۸ پرتاب فضایی

رئیس سازمان فضایی هم اعلام کرد  تا ۸ پرتاب داخلی و خارجی در سال جاری داریم.

به گفته حسن سالاریه  دو پرتاب مهم داخلی پیش‌رو داریم که یکی از آنها بلوک انتقال مداری «سامان-۱» و دیگری یک ماهواره تحقیقاتی است.

سالاریه افزود: ماهواره‌های «طلوع ۳» و «ظفر ۲» با پرتابگر خارجی در آذر و دی ماه ۱۴۰۳ پرتاب می‌شوند.

او گفت: ماهواره «پارس ۲» به زودی پرتاب می‌شود و این ماهواره نسخه ارتقاء یافته ماهواره «پارس-۱» است.

سلامی: پرتاپ ماهواره چمران۱ نماد همکاری دولت و سپاه است

فرمانده‌کل سپاه پاسداران در پیامی خطاب به وزرای دفاع و ارتباطات، پرتاب موفق ماهواره «چمران‌ـ‌۱» با ماهواره‌بر قائم-۱۰۰ را نماد تجلی همکاری سپاه و دولت دانست.

سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پی پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره چمران1 با ماهواره‌بر قائم100 نیروی هوافضای سپاه پیام تبریکی صادر کرد.

متن این پیام به‌شرح زیر است:

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

 برادران گرانقدر:
امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده
وزیر محترم دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

سید ستار هاشمی
وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلام  علیکم؛
موفقیت ارزشمند و افتخارآفرین پرتاب "ماهواره تحقیقاتی چمران1" و قرار گرفتن آن در مدار 550کیلومتری توسط "ماهواره‌بر قائم100" با همت و اراده مشترک گروه فضایی صنایع الکترونیک ایران و همکاری پژوهشگاه هوافضا و شرکت‌های دانش‌بنیان که بیانگر عزم و اراده ایران و ایرانی برای فتح قله‌های رفیع پیشرفت در حوزه فناوری‌های نوظهور و برتر در عصر نبرد فناوری قدرت‌های جهانی است، موجب مسرت و خرسندی آحاد همرزمان و همکاران در "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" گردید.

این دستاورد بزرگ و باشکوه که یکی از جلوه‌های تجلی‌بخش همکاری "دولت" و "نهاد مقدس سپاه" در خلق یک رویداد و افتخار شکوهمند ملی است، نشان داد فرزندان رشید و دانشمند این سرزمین در عبور از فضای تحریم‌های گسترده و ظالمانه بین‌المللی برای تأمین الزامات و نیازهای پیشرفت "ایران قوی" تحت هدایت‌های حکیمانه و دوراندیشانه رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی و فرماندهی‌کل قوا حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مدّ ظلّه العالی) لحظه‌ای غفلت نکرده و برای سرافرازی ملت و مملکت اسلامی شبانه‌روز خود را در میدان جهاد و آفرینش صحنه‌های دل‌انگیز پیش‌برندگی کشور مصمم و استوار یافته‌اند.

بی‌شک این راه ادامه خواهد داشت و دشمنان عزت، عظمت و اقتدار انقلاب و نظام اسلامی به‌رغم عملیات روانی و جنگ سیاه تبلیغاتی رسانه‌های استکباری، همچنان در انتظار رونمایی از نمادهای پیشرفت ‌ها و موفقیت‌های غرورانگیز جدید فرزندان ملت شریف و قهرمان ایران که نتیجه ایمان، اراده، تکیه بر ذهن‌های پویا و خلاق برای ارتفاع بخشیدن به آوازه ایران عزیز از زمین به فضاست، خواهند بود.

این پیروزی بزرگ در مسیر پیمایش گام دوم انقلاب شکوهمند اسلامی را به امام و امت مقتدر و همچنین آن برادران عالی‌قدر و یکایک مسئولین، دانشمندان،  متخصصان و نقش‌آفرینان این رخداد در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تبریک و تهنیت عرض نموده و دوام توفیق و سربلندی همگان را از خدای قادر متعال طلب می‌کنم.

سرلشکر پاسدار حسین سلامی

فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
«بهار شیراز» اول زمستان به تلویزیون می‌آید
بازدهی هفتگی؛ چرخش سرمایه ها به کدام سمت؟
یورش اشغالگران به نمازگزاران در مسجد الاقصی
افتتاح نخستین فروشگاه مشترک همراه اول و دیجی‌کالا در قلب بازار دیجیتال تهران
بازی لیگ برتر فوتسال برای دومین بار لغو شد
آغاز پرداخت حقوق آذر ماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی
واکنش مخبر به حواشی نشست فعالان سیاسی خراسان‌جنوبی با پزشکیان
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد؛ /کدام محورهای مواصلاتی مسدودند
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
اقتصاد جهانی به سود چه کسانی می‌چرخد؟
راهدار ماسالی حین خدمت‌رسانی به کاربران جاده‌ای جان باخت
انتخاب داوران ژاپنی برای دیدار تراکتور - الدحیل
لاوروف خواستار بی‌طرفی گروسی در گزارش‌دهی درباره برنامه هسته‌ای ایران شد
نشست پاریس؛ مهندسی بی‌دفاع‌سازی لبنان
بازار طلا به سمت خریدهای خرد رفت/ هشدار نسبت به تبعات مسدودسازی حساب فعالان صنف
ترامپ: احتمال جنگ با ونزوئلا وجود دارد
پیشنهاد صالحی برای مذاکرات ایران و آمریکا
تراکتور نقره داغ شد
مومنی: با اقدامات پیش‌دستانه، خسارت‌های بارندگی‌های شدید به حداقل رسید
پیکر شهروند مسجدسلیمانی غرق‌شده در سیلاب کشف شد
مصرف 75 درصد گاز شبکه در بخش خانگی و تجاری
بقایی: آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی حذف شد
«تهدید ایران» همچنان برای اسرائیل پابرجاست
کدام مدارس فردا شنبه 29 آذرماه تعطیل هستند؟
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
حمله سایبری به وزارت خارجه انگلیس/چین دوباره متهم شد
خارک به پربارش‌ترین نقطه ایران تبدیل شد
لبنان ستون ثبات در منطقه است و از آن حمایت می‌کنیم
بیانیه تراکتور درباره اتفاقات دیدار با پرسپولیس
ماکرون: اروپا باید دوباره با پوتین گفتگو کند
تهران درگیر سرما و آلاینده‌ها
وزیر بهداشت: خرید دارو انجام شده اما در انتقال ارز مشکل داریم
افزایش 6 درصدی قیمت مسکن در تهران
ونزوئلا نفتکش‌ها را با اسکورت نظامی راهی دریا کرد
هشدار صریح چین به آمریکا؛ برای مقابله آماده‌ایم
آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
هشدار مجلس؛‌ عواقب ناگوار مدیریت سیاسی در پتروشیمی ها
سرمربی بلژیک: رتبه بیستم ایران اتفاقی نیست
واکنش وزیر ورزش به حکم حبس دوومیدانی‌کاران در کره
یک متمّم ضروری برای روز جهان عاری از خشونت و افراط‌گرایی
آیین‌نامه ارتقای رتبه معلمان به زودی ابلاغ می شود+جزییات
افزایش 50 درصدی عوارض آزادراه‌ها در برخی مسیرها
ایران تحریم‌های جدید کانادا را محکوم کرد
هواپیمای ربوده‌شده در فرودگاه لس‌آنجلس سقوط کرد
دسترسی به غذا در غزه بهتر شد اما زندگی همچنان وخیم است
خشونت و افراط‌گرایی هیچ جایگاهی در جمهوری اسلامی ندارد
بازداشت کارگر روسی به اتهام جاسوسی برای ایران
ورود جدی وزیر کار به موضوع تأخیر7ماهه در پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان
حذف سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی
X
آگهی تبلیغاتی