×
بین الملل
شناسه خبر : 188412
تاریخ انتشار : شنبه 1403/06/24 ساعت 08:29
هریس: اکنون زمان دستیابی به آتش بس در غزه است

هریس: اکنون زمان دستیابی به آتش بس در غزه است

کامالا هریس، نامزد دموکرات ریاست جمهوری آمریکا، به طرفداران فلسطین که سخنرانی انتخاباتی او در آریزونا را قطع کردند، گفت:"من به صراحت گفته ام: اکنون زمان دستیابی به توافق آتش بس و آزادی گروگان ها است. "

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش "واشنگتن پست", تظاهرکنندگان در حالی که هریس برای حدود ۱۵ هزار نفر در شهر گلندیل در آریزونا، سخنرانی می کرد، فریاد زدند: "فلسطین را آزاد کنید. "

آریزونا یکی از ایالت های مهم است که هریس امیدوار به پیروزی بر دونالد ترامپ رقیب جمهوریخواه خود در آن است.

هریس در حالی که سخنرانی خود را برای خطاب مستقیم به معترضان متوقف کرد، گفت: "من به صراحت گفته ام: اکنون زمان دستیابی به توافق آتش بس و آزادی گروگان ها است. "

هریس همچنین به معترضان گفت: من و جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا شبانه‌روز کار می‌کنیم تا توافق آتش‌بس را بدست آوریم و گروگان‌ها را آزاد کنیم. من به صدای شما احترام می گذارم، اما ما اینجا هستیم تا در مورد رقابت انتخاباتی در سال ۲۰۲۴ صحبت کنیم.

پیش از این، کامالا هریس، نامزد حزب دموکرات آمریکا برای انتخابات ریاست جمهوری ۵ نوامبر ۲۰۲۴، توسط معترضان در تظاهراتی در میشیگان به دلیل ادامه حمایت واشنگتن از اسرائیل مورد انتقاد قرار گرفت.

نشریه «نیوزویک» با اشاره به تاثیرگذاری گروه‌های حامی فلسطین در نتایج انتخابات آمریکا و تلاش «جنبش ملی غیرمتعهد» این کشور در اعمال فشار به دولت برای آتش‌بس فوری و دائمی در غزه، نوشت که این گروه‌ها همزمان با داغ شدن کمپین هریس-والز خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم اسرائیل از سوی نامزد دموکرات‌ها شدند.

چند نفر از مقامات عالی رتبه «جنبش ملی غیرمتعهد» آمریکا و گروه‌های حامی فلسطین در این کشور، روز (چهارشنبه) با کامالا هریس معاون رئیس جمهوری و تیم والز فرماندار ایالت مینه سوتا که به تازگی به عنوان یار انتخاباتی هریس معرفی شده است، ‌ملاقات کردند.

با این حال مشاور امنیت ملی کامالا هریس، نامزد دموکرات ریاست جمهوری آمریکا و معاون جو بایدن رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که وی از توقف انتقال تسلیحات به اسرائیل در بحبوحه جنگ با غزه حمایت نمی کند.

فیل گوردون در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: «هریس از تحریم تسلیحاتی اسرائیل حمایت نمی‌کند.»

او افزود که هریس همیشه متعهد به حفاظت از اسرائیل خواهد بود.

این بیانیه در بحبوحه درخواست ها برای شفافیت موضع هریس در مورد حمایت آمریکا از جنگ مرگبار غزه منتشر می شود. هریس شخصاً در مورد انتقال تسلیحات آمریکا به اسرائیل که برای کشتن غیرنظامیان استفاده می شود، اظهار نظر نکرده است.

دولت آمریکا از آغاز جنگ ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه به پشتیبانی و حمایت همه جانبه تسلیحاتی، نظامی، سیاسی و اقتصادی از این رژیم اقدام کرده است. در همین راستا، تاکنون محموله های سلاح زیادی از جمله بمب های سنگین چند طنی وارد سرزمین های اشغالی شده و در حملات به مناطق مسکونی نوار غزه استفاده شده است. در اثر ریخته شدن این بمب ها روی نوار غزه، هزاران شهروند فلسطینی شهید یا زخمی شده اند.

در همین زمینه، اردیبهشت سالجاری وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) بطور علنی اعلام کرد که از زمان عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ برابر با ۱۵ مهر ۱۴۰۲ تاکنون بیش از ۵۰ هزار گلوله توپ ۱۵۵ میلی متری M۷۹۵ به سرزمین های اشغالی فلسطین ارسال کرده است. این گلوله‌های بزرگ در واحدهای توپخانه «هویتزر» استفاده می‌شوند.

وزارت دفاع آمریکا همچنین گفته بود در طی این مدت، ۳۰ هزار چاشنی M۴ برای هویتزر و همچنین هزاران گلوله توپ و گلوله تانک تحویل رژیم صهیونیستی داده است.

نتانیاهو سوم تیرماه با اعلام مخالفت مجدد خود با توقف جنگ علیه نوار غزه، خواستار دریافت سلاح بیشتری از آمریکا برای تداوم قتل عام و نسل کشی در منطقه شده بود. او در جلسه کابینه خود با انتقاد از آنچه آن را کُندی کمک تسلیحاتی آمریکا به رژیم صهیونیستی خوانده بود، گفته بود که از حدود چهار ماه قبل ارسال تسلیحات از آمریکا به تل آویو کاهش قابل توجهی یافته است.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
آمریکا خواستار لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه «جولانی» شد
نبرد حساس در اَمان؛ استقلال برای بازگشت به مسیر پیروزی می‌جنگد
دستور فوری عارف به وزیر آموزش و پرورش درباره حادثه سرویس مدارس
زمان و جزییات پیش فروش 3 محصول شرکت خوردوسازی سایپا اعلام شد
ذخایر سدهای کشور به سطح بحرانی رسید
کنفدراسیون فوتبال آسیا استقلال و تراکتور را نقره داغ کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 14 آبان1404+ جدول
تأخیر بیمه‌ها در پرداخت مطالبات مراکز درمانی به بیش از 6ماه رسید + فیلم
آغاز ثبت‌نام مرحله جدید وام بازنشستگان تأمین اجتماعی + نحوه ثبت نام
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران ( 120) «بندر مقام»
رأی نیویورک، آغاز فروپاشی ترامپیسم و زوال نظم کهنه
گروسی خواهان «بهبود جدی» همکاری ایران با آژانس شد
جزئیات نحوه محاسبه سوابق بیمه‌ای در قانون جدید تأمین اجتماعی + جدول افزایش سنوات بیمه
واکنش عجیب ترامپ به شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات
نرخ بلیت هواپیما هنوز افزایش نیافته است
13 آبان؛ فلج شدن کانون کودتا و تناقضات
چرخه بی‌پایان «نه‌»ها
جزئیات حادثه سقوط هواپیمای باری در آمریکا+ فیلم
آزمایش هسته‌ای آمریکا این جزیره‌ را تبخیر کرد! + تصاویر
تحرکات آمریکا در منطقه
وارونه‌نویسی تاریخ
تصادف مرگبار پژو 405 در بزرگراه امام علی؛ دو کشته و دو مصدوم
غیرحضوری شدن مدارس چندین شهرستان در پی آلودگی هوا
عربستان خواهان خرید 48 جنگنده اف-35 از ترامپ
نتانیاهو در اندیشه انحلال کنست و برگزاری انتخابات زودهنگام
زهران ممدانی : سلسله سیاسی نیویورک را سرنگون کردیم
افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان به 30 سال
اقتصادنگار | کادوی دولتی‌ها به زوج‌های جوان با دستکاری در وام ازدواج
آغاز بررسی طرح ملی هوش مصنوعی در صحن علنی مجلس
حذف پروانه ساخت؛ آزادی خلاق یا آغاز آشفتگی در سینما؟
ملی‌پوشان والیبال با بازوبند مشکی به میدان می‌روند
برنی سندرز: پیروزی زهران ممدانی نشانه قدرت مردم زحمت‌کش است
صداوسیما شبکه عبری‌زبان تاسیس می‌کند
ترامپ دو ایالت ویرجینیا و نیوجرسی را از دست داد
صابر کاظمی ستاره جوان والیبال ایران درگذشت
برنامه مسابقات ورزشی امروز چهارشنبه 14 آبان1404 + ساعت بازی استقلال
زهران ممدانی شهردار نیویورک شد
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 14 آبان 1404 + وضعیت استان‌ها
فرودگاه مهرآباد حجم اینترنت رایگان خود را پنج برابر کرد
تشخیص سن واقعی کاربران فضای مجازی با هوش مصنوعی
رصد مغز از طریق یک دانه نمک!
کشف راهی برای درمان شایع‌ترین عامل نابینایی سالمندان
ساخت دستگاه ضربان‌ساز قلب در ابعاد نانویی
چهار راهکار ساده برای جلوگیری از ریزش مو
آزادی مشروط دو تبعه فرانسوی
مقاومت جسد یک اسیر صهیونیست را تحویل داد
پایان مرخصی تاج‌زاده و انتقال او به زندان
انتخابات انجمن منتقدان و نویسندگان آثار سینمایی برگزار شد
مدارس و دانشگاه‌های کدام یک از شهرستان خوزستان فردا غیرحضوری شد؟
نورنما | حادثه‌ای که با یک معجزه ختم به‌خیر شد!
X
آگهی تبلیغاتی