×
بین الملل
شناسه خبر : 188401
تاریخ انتشار : جمعه 1403/06/23 ساعت 22:16

پسر شهید هنیه: بهترین انتقام پدرم، عقب‌نشینی ارتش اشغالگر از غزه است

پسر شهید اسماعیل هنیه در مصاحبه‌ای با تشریح برخی جزئیات مربوط به ترور پدرش، نظر خود را درخصوص «بهترین انتقام» خون این شهید تبیین کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: عبدالسلام هنیه، پسر شهید اسماعیل هنیه در مصاحبه‌ای گفت که بهترین انتقام خون این شهید، توقف تجاوزات رژیم اشغالگر علیه مردم فلسطین و عقب‌نشینی کامل از غزه است.

«عبدالسلام هنیه»، پسر شهید اسماعیل هنیه، رهبر فقید دفتر سیاسی جنبش حماس، در مصاحبه‌ای در خصوص انتقام خون پدرش گفت: «چگونگی پاسخ مسأله‌ای است که به سیاسیون و ایران مربوط است، اما به نظر من توقف جنگ علیه مردم فلسطین و خروج کامل از غزه، بهترین پاسخ به جنایت ترور شهید اسماعیل هنیه است».

هنیه در مصاحبه اختصاصی با القدس العربی فاش کرد که عاملان این ترور، تلفن همراه پدرش را ردیابی کرده بودند و با دقت بالایی، محل اقامت او در ساختمانی متعلق به سپاه پاسداران ایران را با موشک هدایت‌شونده هدف قرار دادند.

او تأکید کرد که این ترور بر خلاف ادعاهای پیشین، با بمب دستی جاسازی شده در اتاقش رخ نداده است.

بخش‌های از این مصاحبه در ادامه آمده است:

-خبر شهادت پدرتان را چگونه دریافت کردید و در آن لحظات کجا بودید؟

من در استانبول ترکیه بودم. ساعت 5:30 صبح روز چهارشنبه 31 جولای گذشته، یکی از جوانان به من خبر داد که پدرم مورد حمله قرار گرفته و به شدت مجروح شده است. به او گفتم که پدرم شهید شده است. اتفاقا شب ترور، مادرم به ترکیه رسید. وارد اتاقش شدم و به او گفتم که شوهرش به شدت مجروح شده است. چند دقیقه بعد به او گفتم که شهید شده است. او شروع به گریه کرد اما در ادامه شکر خدا را به جا آورد.

بلافاصله پس از انتشار خبر در رسانه‌ها، رهبری جنبش حماس که به ریاست خالد مشعل در ترکیه حضور داشتند، به محل اقامت من رسیدند. 45 دقیقه پس از ترور، تماس تلفنی از طرف رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، برای تسلیت را دریافت کردیم. همچنین سازمان اطلاعات مصر و جبریل الرجوب، دبیر کمیته مرکزی جنبش فتح و چند شخصیت دیگر با ما تماس گرفتند.

بلافاصله بعد از ترور، ارتباطی با برادرانی که در ایران با پدرم بودند، نداشتم تا بدانم چه اتفاقی افتاده است. توافق شد که از ترکیه به دوحه برویم، جایی که مقر اقامت موقت پدرم از سال 2019 بود و قرار بود در آنجا دفن شود.

بلافاصله پس از آن، همراه برادرم همام به تهران سفر کردم؛ مستقیما به مراسم تشییع جنازه رسیدیم و در مراسم باشکوه تشییع شرکت کردیم.

-در نماز تشییع جنازه، با آیت الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران دیدار داشتید. چه گفت؟

آیت الله خامنه‌ای و تمام رهبران ایرانی از این اتفاق بسیار متأثر بودند و به ما تسلیت گفتند. غم و اندوه در چهره‌هایشان نشان می‌داد که اتفاقی بسیار بزرگ علیه ایران و مهمانشان رخ داده است. اما در آن لحظات هیچ جزئیاتی در مورد ترور ارائه نکردند، چون هنوز تحقیقات در مراحل اولیه بود.

- با توجه به اطلاعاتی که به شما رسیده، ترور چگونه اتفاق افتاد و تحقیقات ایرانی‌ها به کجا رسید؟

ایرانی‌ها به ما گفتند که ترور با استفاده از موشکی که کلاهک انفجاری به وزن 7.5 کیلوگرم داشت، انجام شده است.

برادرانی که همراه پدرم بودند و همچنین ایرانی‌ها، معتقدند که عاملان ترور با ردیابی تلفن همراه پدرم، محل اقامت او را با دقت شناسایی کردند. پدرم همیشه بعد از اتمام کارهایش در طول روز، شب‌ها قبل از خواب تلفن همراهش را بررسی می‌کرد و به پیام‌های دریافتی پاسخ می‌داد. همچنین پدرم یک شخصیت سیاسی شناخته شده بود که در مراسم تحلیف مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، شرکت کرده بود و در ساختمانی معروف متعلق به سپاه پاسداران ایران حضور داشت.

موشک با دقت بسیار زیادی محل اقامت پدرم را در اتاق هدف قرار داد، به طوری که مستقیماً از دیوار پشت تختخواب عبور کرد. بر اثر شدت انفجار، «وسیم ابو شعبان»، همراه پدرم، که در آن لحظه خارج از اتاق بود، بر اثر اصابت ترکش‌ها، به شهادت رسید.

جنبش حماس پرونده ترور را به همراه ایرانی‌ها پیگیری می‌کند. آن‌ها تلاش می‌کنند تا محل شلیک موشک را شناسایی کنند و اینکه آیا از پهپاد، هواپیمای جنگنده یا وسیله دیگری استفاده شده است.

همچنین تحقیقات ایران، ادعای ترور با استفاده از بمب دست‌ساخته‌ای که در اتاق یا زیر تخت پدرم کار گذاشته شده بود را رد می‌کند و شواهد موجود در محل نیز این ادعا را تأیید نمی‌کنند.

- به نظر شما، آیا پاسخ ایران دیر شده است؟ و اگر اتفاق بیفتد، به چه شکل خواهد بود؟

ما به عنوان خانواده شهید، معتقدیم که دستی که برای کشتن مردم فلسطین، کودکان، زنان و پدرمان دراز شده است، باید قطع شود. جامعه جهانی باید مسئولیت پایان دادن به جنگ نابودی که بنیامین نتانیاهو علیه مردم ما راه انداخته است، را بر عهده بگیرد.اما ماهیت پاسخ به این ترور، به سیاستمداران و ایران واگذار شده است. به نظر من، توقف تجاوزات اسرائیل علیه مردم ما و عقب نشینی کامل از نوار غزه، بهترین پاسخ به ترور شهید اسماعیل هنیه است.


العالم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(4) - ارمنستان (0) | نبرد سرنوشت‌ساز در انتخابی جام جهانی 2026
انگلیس(1) - آندورا(0) | تیم هری کین آماده دیدار با آندورا در مقدماتی جام جهانی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
X
آگهی تبلیغاتی