×
سیاسی
شناسه خبر : 188397
تاریخ انتشار : جمعه 1403/06/23 ساعت 21:10
دیپلمات آمریکایی: همکاری ایران و روسیه تهدیدی برای جهان است

دیپلمات آمریکایی: همکاری ایران و روسیه تهدیدی برای جهان است

معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل ادعاهای ضد ایرانی درباره جنگ اوکراین و روسیه را تکرار کرد و همکاری ایران و روسیه را تهدیدی برای اوکراین و امنیت اروپا و همکاری چین با روسیه را نیز موجب ادامه جنگ اوکراین دانست.

نورنیوز-گروه سیاسی: رابرت وود معاون سفیر آمریکا در سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی به اعضای ۱۵ عضوی شورای امنیت سازمان ملل با تکرار ادعاهای ضد ایرانی واشنگتن گفت: «در اواخر سال ۲۰۲۳، ایران و روسیه قراردادی را جهت تامین صدها موشک مورد نیاز روسیه برای ادامه تجاوزات مسکو به اوکراین امضا کردند.»

این دیپلمات آمریکایی در ادامه ادعاهای ضد ایرانی اش اضافه کرد: «تابستان گذشته، نیروهای ایرانی به نیروهای نظامی روسیه برای استفاده از موشک‌های بالستیک پروژه ۳۶۰ با برد نزدیک آموزش دادند. روسیه در ماه جاری اولین محموله شامل صدها فروند از این موشک را از ایران دریافت کرد. حداکثر برد این موشک‌ها ۷۵ مایل است و استقرار آنها، روسیه را قادر می‌سازد تا قابلیت‌های دوربرد خود را برای استفاده در سراسر اوکراین حفظ کند، زرادخانه روسیه را گسترش داده و به روسیه این توانایی را می‌دهد تا پیش از زمستان بیشتر زیرساخت‌های اوکراین را نابود کند.»

معاون سفیر آمریکا مدعی شد: «انتقال این تسلیحات از سوی ایران نشان دهنده تشدید شدید و توسعه بسیار بی ثبات کننده است. تحولی که احتمالاً رنج مردم اوکراین را افزایش می دهد. این انتقال موشکی علاوه بر هزاران پهپاد ارسالی ایران از سال ۲۰۲۲ به روسیه است که نیروهای روس از آنها با اثرات مخربی علیه غیرنظامیان و زیرساخت های غیرنظامی اوکراینی استفاده کرده اند.»

او با ابراز هراس واشنگتن از همکاری میان روسیه و ایران گفت: همکاری روسیه و ایران نه تنها تهدیدی برای اوکراین و امنیت اروپا است، بلکه مستقیماً فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران در خاورمیانه و سراسر جهان را ممکن می‌سازد.

معاون سفیر آمریکا در سازمان ملل ادامه داد: در پاسخ به حمایت نظامی مداوم ایران از روسیه، از جمله تحویل اخیر موشک های بالستیک برای استفاده علیه اوکراین، وزارت خزانه داری آمریکا افراد و شش نهاد مستقر در ایران و روسیه را تحریم و چهار کشتی را به عنوان اموال مسدود شده شناسایی کرده است.

رابرت وود ادامه داد: از زمانی که کرملین تهاجم خود به اوکراین را آغاز کرد، روسیه همچنین ده‌ها موشک بالستیک و بیش از ۱۸ هزار کانتینر مهمات و مواد مرتبط با مهمات را از کره شمالی وارد کرده است، که این موضوع نقض قطعنامه‌های شورای امنیت است که روسیه تنها چند سال پیش از آن حمایت می کرد. روسیه حمایت خود را از اصول عدم اشاعه تسلیحات هسته ای کنار گذاشته و از قدرت خود در شورای امنیت برای محافظت از کره شمالی در برابر نظارت سازمان ملل در مورد برنامه های غیرقانونی توسعه موشک های هسته ای و بالستیک استفاده کرده است.

این دیپلمات ارشد آمریکایی در سازمان ملل تصریح کرد: نیاز فوری به کمک به اوکراین برای دفاع از خود در برابر حملات موشکی وجود دارد. حملاتی که اصول منشور ملل متحد را تضعیف می کند و صلح و امنیت بین المللی امنیت غذایی را تهدید می کند. روز گذشته روسیه یک کشتی باری گندم غیرنظامی را در دریای سیاه که عازم مصر بود، هدف قرار داد.

او گفت: ایجاد یک قابلیت دفاع هوایی یکپارچه برای اوکراین برای ما و دیگران یک اولویت است و از این حملات مشخص است که ما نمی‌توانیم این هدف را رها کنیم. ما با اوکراین همکاری خواهیم کرد تا اطمینان حاصل کنیم که آنها توانایی های لازم برای دفاع از خود در برابر حملات موشکی و پهپادی روسیه را دارند.

معاون سفیر آمریکا در سازمان ملل افزود: سریع ترین راه برای رسیدن به صلح این است که روسیه نیروهای خود را از اوکراین خارج کند و این کشور حمله هوایی خود را متوقف کند. بدون وجود تمایل روسیه برای صلح، سریعترین راه بعدی برای رسیدن به صلح این است که جهان توانایی روسیه را برای ادامه حملات غیرقانونی خود قطع کند. ما باید گفتگوی واقعی درباره نقش چین در این درگیری داشته باشیم.

این مقام آمریکایی همچنین گفت: چین تجاوز روسیه را از طریق همکاری به اصطلاح «بدون محدودیت» و حمایت گسترده‌اش از پایگاه صنعتی دفاعی روسیه طولانی می‌کند، که همه اینها روسیه را قادر می‌سازد تا به جنگ با اوکراین ادامه دهد. انتقال کالا با کاربرد دوگانه از جمله اجزای سلاح، تجهیزات و مواد خام توسط چین به بخش دفاعی روسیه کمک می کند. این صادرات شامل نیتروسلولز، ماشین ابزار، میکروالکترونیک، اپتیک، پهپاد و فناوری موشک های کروز است که روسیه از آنها برای کشتن غیرنظامیان و تخریب زیرساخت های اوکراین استفاده می کند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گلبال ایران بر بام آسیا ایستاد
سخنگوی پنتاگون هم به مادر خبرنگار توهین کرد
زمان سفر بن‌سلمان به آمریکا مشخص شد
هشدار به بحران امنیت غذایی در افغانستان
اعلام تمهیدات ترافیکی برای فوتبال استقلال
ترامپ و معامله‌گرایی استراتژیک در قفقاز
پزشکیان: تسریع در اتصال شبکه ریلی ایران و عراق، پیوندهای اقتصادی منطقه را تحکیم می‌کند
کنسرت سیروان خسروی لغو شد
عارف: هدف دولت ارائه مسئولیت تصدی‌گری به بخش خصوصی است
آنچه باید از ماجرای امروز مترو تهران آموخت
حقوق مهرماه بازنشستگان کشوری و فولاد پرداخت شد
هاشمیان ماندنی شد؟
واگذاری زمین در تهران ممنوع شد
پزشکیان بیان کرد: کاهش تجارت ایران، هدف غربی‌ها از فعال‌سازی اسنپ‌بک
153 تُن بمب بر سر انسانیت
برنامه کوتاه‌مدت اقتصادی با تمرکز بر کالابرگ
جزئیات تازه از مرگ دانش‌آموز شیرازی/مدرسه هیچ اقدام تنبیهی انجام نداده است
مرگ دو عمانی ارتباطی با آب معدنی ایرانی ندارد
برد آسان پسران زیر 18 سال والیبال در بازی‌های آسیایی
دیدار پاپ با قربانیان سوءاستفاده جنسی کلیسای کاتولیک
چرا کشورها از اعزام نیروی حافظ صلح به غزه می‌ترسند؟
سپاهان(0) - الهلال (0)| نبردی جذاب در نقش جهان
آغاز صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
پیشنهادهای تازۀ ایران به یونسکو
معاون ترامپ وارد سرزمین‌های اشغالی شد
پاسخ منفی ژاپن به درخواست ترامپ برای قطع واردات نفت و گاز از روسیه
کرملین: هنوز تاریخ دیدار پوتین و ترامپ مشخص نشده است
قیمت گوشت های وارداتی اعلام شد+ جدول قیمت ها
دیدار نماینده ویژه پوتین با لاریجانی
دستگیری دو تبعه خارجی متهم به قتل در ایران
لهستان و بازی غیر شرافتمندانه ایران هراسی
قیمت سکه و طلا امروز 29 مهر 1404 +جدول قیمتها
ساپینتو: بازی فردا برای ما حکم فینال را دارد
تعارض در رفتار خودروسازان باید شفاف‌سازی شود
خبر مهم اژه ای در مورد وضعیت بانک آینده
جزئیات جدید سرقت بزرگ از موزه لوور+مالک تلگرام مشتری جدید طلاهای سرقتی
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 مهر 1404
امیر قطر: نوار غزه بخش جدایی‌ناپذیر فلسطین است
سایپا باز هم قیمت محصولاتش را افزایش می‌دهد
آغاز فعالیت دادگاه‌های خانواده با تعیین قضات مشاور زن
مهلت ثبت معافیت تحصیلی برای مشمولان کنکور 1403 تا پایان مهرماه
رژیم صهیونیستی مانع ورود کمک‌های انسانی به غزه می شود
سارکوزی برای اجرای حکم 5 سال زندان وارد پاریس شد
مهدیه اسفندیاری در کانال تبادل قرار گرفت
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(106) « بندرسیراف»
سازمان ملل خواستار احیای مذاکرات هسته‌ای ایران شد
کاهش تنش با تبادل پیام
دیدار پوتین و ترامپ در بوداپست به تعویق افتاد
بازندگان خاموش و برندگان طلایی اقتصاد ایران
جزئیات تازه از پرونده تجاوز و آدم‌ربایی بازیگر و فوتبالیست مشهور + اطلاعیه پلیس
X
آگهی تبلیغاتی