×
ورزشی
شناسه خبر : 188235
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/06/22 ساعت 14:53
وقتی قانون گذار، قانون شکن می شود!

سقف بودجه ای که هیچ وقت اجرایی نشد

وقتی قانون گذار، قانون شکن می شود!

فدارسیون فوتبال درباره قانون سقف بودجه، شرایطی را به وجود آورده که با نقض آن، خود تبدیل به قانون شکن شده است.

نور نیوز- گروه ورزشی: در فرهنگ عامه، مثلی وجود دارد مبنی بر اینکه "قانون بد بهتر از بی قانونی است." 

این مثالی بود که بسیاری از اهالی و کارشناسان فوتبال ایران، امیدوار بودند با وجود مشکلات فراوانی که در قسمت های مختلف فوتبال وجود دارد، اجرا شود اما حالا در موضوع قانون سقف بودجه که از فصل گذشته توسط فدراسیون فوتبال، بنا نهاده شده، شرایطی به وجود آمده که به نظر می‌رسد خود قانون گذار، تبدیل به قانون شکن شده و قانون بد خود را هم زیر پا گذاشته است.

سقف بودجه این فصل باشگاه‌های لیگ برتری، ۳۲۵ میلیارد تومان اعلام شده ولی برای تیم‌هایی که در لیگ نخبگان آسیا هستند تا ۴۲۵ میلیارد تومان افزایش داشته است. ضمن اینکه تبصره‌ای اعلام شد که باشگاه‌های آسیایی اجازه دارند از پاداش حضور در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا برای افزایش سقف بودجه خود استفاده کنند که این سقف برای استقلال و پرسپولیس که در لیگ نخبگان هستند حداقل تا سقف ۸۰۰ هزار دلار قابل افزایش و برای سپاهان و تراکتور که در لیگ قهرمانان آسیا هستند حداقل تا ۳۰۰ هزار دلار قابل افزایش خواهد بود.

اتفاقی که در این میان رخ داد، این بود که تیم هایی مانند سپاهان و استقلال، به دلیل اینکه بیشتر از سقف مورد نظر هزینه کرده بودند، نتوانسته بودند قرارداد تعدادی از بازیکنان مورد نظرشان را ثبت کنند.
در این شرایط خبر رسید که تعدادی از تیم ها خواهان افزایش سقف بودجه هستند اما پرسپولیس مخالف این موضوع بود و رضا درویش مدیرعامل این باشگاه هم دلیلش این بود که اگر قرار بوده افزایشی اتفاق بیفتد، باید قبل از شروع فصل و شروع نقل و انتقالات انجام می شده است. در این بین، هیات رئیسه فدراسیون فوتبال هم دو بار با این افزایش مخالفت کرد.

با این حال، در آستانه حضور تیم های ایرانی در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا،  اعلام شده که مبلغ یک میلیون و ۳۰۰ هزار دلار به سقف نمایندگان ایران در لیگ نخبگان و یک میلیون دلار  به سقف نمایندگان لیگ قهرمانان آسیا اضافه شود.

در این شرایط، سپاهان توانست قرارداد تعدادی از بازیکنان بیرون مانده خود از جمله استیون انزونزی، ابوبکر بوکارا و مهدی لیموچی را به ثبت برساند و مشکل ثبت قرارداد مربیان استقلال و تعدادی از بازیکنان این تیم هم که به خاطر سقف بودجه، قراردادشان فسخ شده بود، حل می شود!

به غیر از پرسپولیس که اعتراض زیادی به این موضوع داشته و با توجه اینکه بازیکنان مورد نظرش را از دست داده و نقل و انتقالاتش به پایان رسیده، اعتراضش به حق به نظر می رسد، سوالی که مطرح می شود این است که آیا فدارسیون نمی دانست تیم ها در آسیا بازی دارند و چه بودجه ای نیاز دارند؟ آیا تیم های دیگر که در آسیا نیستند، حقی درباره افزایش بودجه ندارند؟

فدارسیون هم سال گذشته و هم این فصل به طور کامل نشان داد که توانایی اجرای قانون سقف بودجه را ندارد و شرایطی را به وجود آورده که باعث هرج و مرج بیشتر در فوتبال شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
بازار بورس چه زمانی بازگشایی می‌شود؟
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله
انرژی پاک چگونه به سلاح برتری اقتصادی کشورها بدل شد
قلعه‌نویی: ایران شاید ابرقدرت نباشد، اما ابرملت جهان است
نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد
ماجرای حشرات ریز چیتگر چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 +رشد 10 میلیون تومانی سکه
انهدام پایگاه جاسوسی در پایتخت
روند ابتلا به آنفلوآنزا در هفته پنجم سال کاهشی شد
تابستان زودرس و سدهای خالی؛ زنگ خطر آب به صدا درآمد
جنجال بزرگ در فوتبال ایتالیا؛ سقوط اینتر در راه است؟
چگونه با گوش دادن به موسیقی اضطراب را کنترل کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 8 اردبهشت 1405 / دلار 5 هزار تومان رشد کرد
چین: آمریکا عامل وضعیت کنونی تنگه هرمز است
سیل شدید در جنوب چین؛ تخلیه بیش از 200 نفر
گزارش هلال‌احمر: انجام 6003 عملیات در جنگ 40 روزه
مقام وزارت خارجه: تنگه هرمز بخشی از ابزار بازدارندگی ایران است
قیمت جهانی نفت دوباره اوج گرفت
کردستان دروازه ورود بیش از 3 هزار تن کالای اساسی به کشور
جایزه صلح فیفا را از ترامپ پس بگیرید
«چت‌جی‌پی‌تی»، مشاور قاتل دانشجویان فلوریدا
دیپلماسی تنها راهکار حل بحران خاورمیانه
تلاش مذبوحانه ترامپ برای حذف ایران از جام جهانی
اعتراف واشنگتن به ضعف دفاعی آمریکا در برابر موشک‌های پیشرفته