×
اجتماعی
شناسه خبر : 188219
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/06/22 ساعت 10:44
ممنوعیت تردد کامیون‌ها در معابر پایتخت تا 15 مهر

ممنوعیت تردد کامیون‌ها در معابر پایتخت تا 15 مهر

مدیرکل حمل و نقل عمومی شهرداری تهران با اشاره به ممنوعیت ورود ناوگان بار و کالا در معابر پایتخت در دو هفته ابتدایی مهرماه قبل از ساعت 10 صبح، از تهیه لایحه‌ای برای تغییر مصوبه شناورسازی ساعات کار ادارات در مهرماه خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مهدی گلشنی با اشاره به برگزاری جلسه شورای ترافیک تهران و مصوبات این جلسه در مورد اتخاذ تمهیدات کنترل ترافیک مهرماه و رایگان شدن حمل و نقل عمومی در هفته اول مهرماه برای دانش آموزان و دانشجویان، افزود: این تصمیم مصوبه شورای شهر تهران را دارد، اما به دنبال افزایش این زمان بودیم که در این راستا در شورای ترافیک تهران این پیشنهاد که خطوط بی.آر.تی و مترو برای دو هفته برای دانش آموزان و دانشجویان رایگان باشد، مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد این لایحه به شورای شهر ارسال شود؛ لذا باید این لایحه را آماده کنیم تا به شورای شهر تهران ارسال و در صورت تصویب، اجرایی شود.

وی با بیان اینکه در این جلسه در مورد الزام اجرای مصوبه هیات دولت در مورد شناورسازی ساعت کار ادارات نیز تأکید شد، گفت: در این جلسه همچنین بر شناورسازی ساعت کار ادارات تاکید کردیم، چراکه برخی از دستگاه‌ها همچون اصناف و دانشگاه‌ها و برخی از کارکنان از این مصوبه تبعیت نکردند که این مهم نظارت و دقت بیشتر را می‌طلبد و قرار شد تا وزارت کشور نظارت بیشتری در اجرای این مهم داشته باشد.

مدیرکل حمل و نقل عمومی شهرداری تهران  گفت:  در این جلسه قرار شد جلسه فوری در هفته آینده تشکیل شود تا پیشنهاداتی در مورد شناورسازی ساعات کار ادارات مطرح شود و لایحه آن برای بررسی به هیأت وزیران داده شود که در حال انجام بررسی های کارشناسی هستیم و در صورت تصویب اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان را خواهیم داشت.

گلشنی بیان کرد: در مورد عدم برگزاری نمایشگاه ها در مهرماه نیز تصمیم گیری شد، چرا که یکی از گرفتاری های ما برگزاری نمایشگاه در زمان مهرماه است که شبکه ترافیکی را مختل می‌کند که البته این مهم نیازمند همکاری نمایشگاه بین المللی است.

وی گفت: همچنین در مورد بحث جلوگیری از ورود ناوگان بار و کالا در دو هفته ابتدایی مهرماه قبل از ساعت ۱۰ صبح تصمیم گیری شد که تردد این کامیون‌ها تا قبل از ساعت ۱۰ صبح ممنوع اعلام شد تا توزیع جریان ترافیکی بهتر باشد.

مدیرکل حمل و نقل عمومی شهرداری تهران  افزود: به مناسبت روز جهانی بدون خودرو برای ۳۱ شهریور که میلاد حضرت رسول(ص) است مقرر شد تا یک یا دو محور به صورت نمادین در ساعت خاص بر روی خودرو بسته شوند تا مردم از وسایل نقلیه پاک همچون دوچرخه، اسکوتر و.... استفاده کنند.

گلشنی با بیان اینکه پیشنهاد دیگری در جلسه شورای ترافیک تهران ارائه شد و مقرر شد کار کارشناسی بیشتری برای این پیشنهاد انجام شود افزود: پیشنهاد دادیم ۲۰ روز رایگان بودن تردد در فصل پاییز در طرح ترافیک برای مهرماه لغو شود به عبارت دیگر این تردد رایگان به ماه آبان و آذر موکول شود که البته تصویب نشد و قرار شد گزارش توجبهی و کارشناسی بیشتر شود.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
X
آگهی تبلیغاتی