×
اجتماعی
شناسه خبر : 188219
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/06/22 ساعت 10:44
ممنوعیت تردد کامیون‌ها در معابر پایتخت تا 15 مهر

ممنوعیت تردد کامیون‌ها در معابر پایتخت تا 15 مهر

مدیرکل حمل و نقل عمومی شهرداری تهران با اشاره به ممنوعیت ورود ناوگان بار و کالا در معابر پایتخت در دو هفته ابتدایی مهرماه قبل از ساعت 10 صبح، از تهیه لایحه‌ای برای تغییر مصوبه شناورسازی ساعات کار ادارات در مهرماه خبر داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مهدی گلشنی با اشاره به برگزاری جلسه شورای ترافیک تهران و مصوبات این جلسه در مورد اتخاذ تمهیدات کنترل ترافیک مهرماه و رایگان شدن حمل و نقل عمومی در هفته اول مهرماه برای دانش آموزان و دانشجویان، افزود: این تصمیم مصوبه شورای شهر تهران را دارد، اما به دنبال افزایش این زمان بودیم که در این راستا در شورای ترافیک تهران این پیشنهاد که خطوط بی.آر.تی و مترو برای دو هفته برای دانش آموزان و دانشجویان رایگان باشد، مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد این لایحه به شورای شهر ارسال شود؛ لذا باید این لایحه را آماده کنیم تا به شورای شهر تهران ارسال و در صورت تصویب، اجرایی شود.

وی با بیان اینکه در این جلسه در مورد الزام اجرای مصوبه هیات دولت در مورد شناورسازی ساعت کار ادارات نیز تأکید شد، گفت: در این جلسه همچنین بر شناورسازی ساعت کار ادارات تاکید کردیم، چراکه برخی از دستگاه‌ها همچون اصناف و دانشگاه‌ها و برخی از کارکنان از این مصوبه تبعیت نکردند که این مهم نظارت و دقت بیشتر را می‌طلبد و قرار شد تا وزارت کشور نظارت بیشتری در اجرای این مهم داشته باشد.

مدیرکل حمل و نقل عمومی شهرداری تهران  گفت:  در این جلسه قرار شد جلسه فوری در هفته آینده تشکیل شود تا پیشنهاداتی در مورد شناورسازی ساعات کار ادارات مطرح شود و لایحه آن برای بررسی به هیأت وزیران داده شود که در حال انجام بررسی های کارشناسی هستیم و در صورت تصویب اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان را خواهیم داشت.

گلشنی بیان کرد: در مورد عدم برگزاری نمایشگاه ها در مهرماه نیز تصمیم گیری شد، چرا که یکی از گرفتاری های ما برگزاری نمایشگاه در زمان مهرماه است که شبکه ترافیکی را مختل می‌کند که البته این مهم نیازمند همکاری نمایشگاه بین المللی است.

وی گفت: همچنین در مورد بحث جلوگیری از ورود ناوگان بار و کالا در دو هفته ابتدایی مهرماه قبل از ساعت ۱۰ صبح تصمیم گیری شد که تردد این کامیون‌ها تا قبل از ساعت ۱۰ صبح ممنوع اعلام شد تا توزیع جریان ترافیکی بهتر باشد.

مدیرکل حمل و نقل عمومی شهرداری تهران  افزود: به مناسبت روز جهانی بدون خودرو برای ۳۱ شهریور که میلاد حضرت رسول(ص) است مقرر شد تا یک یا دو محور به صورت نمادین در ساعت خاص بر روی خودرو بسته شوند تا مردم از وسایل نقلیه پاک همچون دوچرخه، اسکوتر و.... استفاده کنند.

گلشنی با بیان اینکه پیشنهاد دیگری در جلسه شورای ترافیک تهران ارائه شد و مقرر شد کار کارشناسی بیشتری برای این پیشنهاد انجام شود افزود: پیشنهاد دادیم ۲۰ روز رایگان بودن تردد در فصل پاییز در طرح ترافیک برای مهرماه لغو شود به عبارت دیگر این تردد رایگان به ماه آبان و آذر موکول شود که البته تصویب نشد و قرار شد گزارش توجبهی و کارشناسی بیشتر شود.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
تحلیل مذاکرات ژنو
پادکست | قصه های فراتر از زمان
دیپلماسی زیر سایه ناوها
اسرائیل همچنان مانع ورود کمک‌های انسانی به غزه می‌شود
اندیشکده آمریکایی هشدار داد : ترامپ در مسیر فروپاشی نظم جهانی
واتساپ قابلیت «تاریخچه پیام‌های گروه» را معرفی کرد؛ پایان سردرگمی اعضای جدید
جزئیات خسارت زلزله بامداد امروز در گیلان
معاملات واحدهای کم‌متراژ افزایش یافت
گرمای هوا تا چه زمانی ادامه دارد؟
نرخ‌های جدید اتوبوس برون‌شهری اعمال شد + جزئیات افزایش قیمت
چرا 46 درصد سفرهای نوروزی به 6 استان محدود می‌شود؟
ساخت بزرگ‌ترین استادیوم جهان در ویتنام
انصارالله: لشکرکشی جدید دشمنان نشانه زنده و پویا بودن محور مقاومت است
قیمت گوشت قرمز امروز 2 اسفند 1404 + جدول
مسکو: جنگ اوکراین به مراحل پایانی نزدیک شده است
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 2 اسفند 1404+ جدول ؛ جهش میلیاردی خودروی جدید سایپا
تخلیه برج‌ها و مراکز مهم پاریس در پی تهدید بمب‌گذاری
جنگ بی فرجام؛ تله مشترک نتانیاهو و دموکراتها برای ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 2 اسفند + وضعیت استانها
چرا دموکرات‌ها دوست دارند جنگ با ایران به نام ترامپ تمام شود؟
عراقچی: اگر تردید دارید با مدرک صحبت کنید
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 2 اسفند 1404
ماه رمضان چگونه تغذیه کنیم؟
7 گام ساده برای کنترل دیابت نوع 2
ذهن‌خوانی هوش مصنوعی؛ افکار مستقیماً به متن تبدیل می‌شوند
درمان جدید و راحت سیاتیک
سلامت ماجرای فراموش شده در مردها
نگرانی از پیری، روند سلولی آن را در زنان تندتر می‌کند
فناوری پوشیدنی برای تبدیل حرکات خاموش گلو به گفتار روان
آمریکا: چتر هسته‌ای ما همچنان بر فراز اروپاست
کاهش حضور دیپلماتیک آمریکا در عراق و منطقه
آسمان کره جنوبی، صحنه رژه جنگنده‌های آمریکا و چین
سرکوب اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل شدت گرفت
تشنج در زاپوریژیا با گلوله‌باران نیروهای اوکراینی
زلزله مهیب افغانستان را لرزاند
ترکی الفیصل: اختلافات عربستان و امارات پایان می یابد
نوآوری ژنتیکی برای حذف ژن‌های مقاومتی
تأکید ناتو بر تداوم مأموریت در عراق
تشدید تنش میان عربستان و سعد حریری
نفوذ «حنظله» به سامانه محرمانه بحران اسرائیل و انتشار فهرست مخاطبان
سامانه «فواد 128» چیست و چرا راه اندازی شد؟
توجه ویژه وزیر ارشاد به صنعت گیم در ایران
اوسمار: اولتیماتوم نگرفته‌ام
نامه میدری به وزیر اسبق کار آمریکا
خیز عربستان برای غنی سازی اورانیوم
بریتانیا بر دیپلماسی هسته‌ای با ایران تأکید کرد
هشدار صرفه جویی آب در ایام خانه تکانی
ساپینتو رسما اخراج شد
قدرت موشک‌های ناوکُش ایران به روایت محسن رضایی
کاخ سفید زمان سفر ترامپ به چین را اعلام کرد