×
سیاسی
شناسه خبر : 188161
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/06/21 ساعت 19:16
نشست فعالان اقتصادی در عراق با پزشکیان؛ تاکید بر رابطه متقابل ارتقای امنیت و رونق اقتصادی

نشست فعالان اقتصادی در عراق با پزشکیان؛ تاکید بر رابطه متقابل ارتقای امنیت و رونق اقتصادی

رئیس جمهور یکی از اهداف اصلی سفر خود به عراق را تسهیل مسیر فعالیت بازرگانان و تولیدکنندگان ایرانی برشمرد و گفت: در دیدارها و رایزنی‌های صورت گرفته با مقامات ارشد عراق، توافق کردیم که یک کارگروه تخصصی برای تدوین برنامه راهبردی جامع بلندمدت توسعه روابط میان دو کشور تشکیل شود.

 نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز چهارشنبه در ادامه برنامه‌های سفر به عراق، در نشستی با بازرگانان و فعالان اقتصادی در این کشور، یکی از اهداف اصلی سفر خود به عراق را تسهیل مسیر فعالیت بازرگانان و تولیدکنندگان ایرانی برشمرد و تصریح کرد: در دیدارها و رایزنی‌های صورت گرفته با مقامات ارشد عراق، توافق کردیم که یک کارگروه تخصصی برای تدوین برنامه جامع راهبردی بلندمدت میان دو کشور تشکیل شود.

رئیس جمهور از تجار و فعالان اقتصادی حاضر در جلسه خواست که همه مشکلاتی را که احساس می‌کنند در مسیر فعالیت آنها اخلال ایجاد می‌کند، از جمله مسائل مطرح شده در این جلسه را به کارگروه مذکور ارائه کنند و افزود: رونق فعالیت شما هم به نفع ایران است و هم عراق؛ حتما با کارگروهی که برای تدوین این برنامه راهبردی تشکیل خواهد شد، تعامل داشته باشید تا بهترین برنامه ممکن برای گسترش هر چه بیشتر تعاملات اقتصادی میان دو کشور تدوین شود.

دکتر پزشکیان گسترش و رونق تعاملات اقتصادی و ارتقای امنیت و ثبات اقتصادی را دارای رابطه متقابل دانست و اظهار داشت: رونق فعالیت‌های اقتصادی و تبادلات تجاری نیازمند صلح، ثبات و امنیت است و هر چه این تعاملات گسترش یابد، باعث ارتقا و پایداری بیشتر ثبات و امنیت خواهد شد.

پزشکیان: رژیم صهیونیستی به ادعای دفاع از خود، مردم غزه را به خاک و خون می کشد

رییس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به جنایت های هولناکی که در غزه رخ می دهد گفت که رژیم صهیونیستی به ادعای دفاع از خود، مردم غزه را به خاک و خون می کشد.

 دکتر «مسعود پزشکیان» روز چهارشنبه در دیدار با ایرانیان مقیم عراق در محل رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد، افزود: «وقتی اتفاق کوچکی در کشور ما رخ می دهد همه رسانه های جهان به کار می افتند و به سرعت حقوق بشر را در ایران زیر سوال می برند در حالی که امروز در برابر این همه جنایتی که در غزه اتفاق می افتد و رژیم صهیونیستی با بمب و موشک زن و بچه و پیر و جوان فلسطینی را به خاک و خون می کشد اما جهان مدعی حقوق بشر، چشم و گوش خود را به روی این همه جنایت بسته است.

به گفته وی، دنیا نه تنها در برابر توقف این جنایت ها کمکی نمی کند بلکه ارتکاب این جنایت ها را توسط رژیم صهیونیستی دفاع از خود می نامد.

دکتر پزشکیان تاکید کرد که روندی را که دنیا در قبال جنایات در غزه در پیش گرفته، جوانمردی و مردانگی را قربانی می کند.

وی یکی از اسباب جنایت پیشگی رژیم صهیونیستی نبود وحدت و انسجام در میان جهان اسلام دانست و گفت: اگر رژیم صهیونیستی امروز جرات می کند تا یک میلیون و نیم انسان مسلمان را در غزه به خاک و خون بکشد برای این است که کشورهای مسلمان فقط نظاره گر هستند.

دکتر پزشکیان با اشاره به وجود تحریم های ظالمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران و وجود مشکلات در داخل گفت که با وحدت و انسجام و همدلی و عمل کردن به آموزه های دینی می توانیم از مشکلات عبور کنیم.

سفیر ایران در عراق نیز در این مراسم در سخنانی اظهار داشت: ایرانیان مقیم عراق بیشترین وفاداری را به جمهوری اسلامی ایران دارند و در تمامی عرصه های سیاسی کشور بویژه در انتخابات حضوری فعال دارند.

آل صادق در ادامه به ظرفیت مناسبات دو کشور ایران و عراق اشاره کرد و افزود: حدود سی درصد جمعیت عراق در نزدیکی مرزهای ایران ساکن هستند که میتواند ظرفیت خوبی برای توسعه روابط دو ملت مفید باشد.

وی در خصوص موضع عراق در مساله غزه نیز یادآورشد که موضع دولت، تشکل های سیاسی، احزاب و گروههای مقاومت در دفاع از ملت فلسطین بویژه غزه ستودنی است.

در این مراسم یکی از بانوان ایرانی به نمایندگی از بانوان ایرانی مقیم عراق که با همسران عراقی ازدواج کرده اند به برخی از مشکلات زنان ایرانی مقیم عراق اشاره و خواهان حل آنها شد که رییس جمهوری قول مساعد برای حل مشکلات آنها را داد.

این بانوی ایرانی تعداد کل زنان ایرانی مقیم عراق را 17 هزار نفر عنوان کرد که هفت هزار نفر در مناطق مرکز و جنوب عراق و 10 هزار نفر نیز در اقلیم کردستان عراق اقامت دارند.

دکتر پزشکیان در این مراسم نیز هدیه ای ویژه به یکی از بانوان ایرانی که فرزند مجاهد خود را در جنگ با گروه تروریستی داعش از دست داده بود تقدیم کرد و همزمان این بانوی ایرانی نیز هدیه از ترکمنان تلعفر را تقدیم رییس جمهوری اسلامی ایران کرد.

هدیه ترکمنان تلعفر یک تابلو ترسیم شده از چهره رییس جمهوری اسلامی ایران بود که با استقبال و تقدیر دکتر پزشکیان مواجه شد.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
مستندسازی تجاوز رژیم صهیونیستی برای تاریخ و دادگاه‌ها ضروری است
اولین طلای رویینگ ایران در قهرمانی آسیا 2025
کشته شدن 8 بازیکن ملی‌پوش کریکت در اثر حمله هوایی پاکستان
کواکبیان به 14 ماه حبس محکوم شد
برکناری رئیس کل بانک مرکزی تکذیب شد
چالش کمبود پرستار و کاهش تقاضا برای ورود به خدمت
یک نماینده سابق و یک نماینده فعلی مجلس به حبس محکوم شدند
افت رمزارزها، صعود بورس؛ تلاقی سرد و گرم بازارها
باند بین‌المللی قاچاق سیگار نقره‌داغ شد
رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی شد
بیانیه سفارت ایران در تایلند برای انقضای قطعنامه 2231
یورش گسترده نیروهای اشغالگر اسرائیلی به کرانه باختری
جزییات جدید از واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بالای 20 میلیون تومان
ادعای دوباره ترامپ: زمان پایان جنگ اوکراین و توافق رسیده است
نتانیاهو به دنبال جلو انداختن تاریخ انتخابات است
باند زورگیری در غرب تهران منهدم شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه 26 مهر 1404+ ساعت بازی پرسپولیس
دستگیری ضارب روحانی امام‌زاده یحیی+فیلم
علت کمای ملی پوش والیبال مشخص شد
افسانه‌ای بر بام جهان ؛ اولین زن ایرانی در باشگاه 8000 متری‌ها
آتشفشان تفتان بیدار شد؟
معمای جنگ و صلح در غزه
X
آگهی تبلیغاتی