×
بین الملل
شناسه خبر : 188102
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/06/21 ساعت 14:09
نایاک: تعمیق روابط نظامی ایران و روسیه نتیجه سیاست‌های آمریکاست

تحلیل نیوزویک از روابط نظامی ایران و روسیه

نایاک: تعمیق روابط نظامی ایران و روسیه نتیجه سیاست‌های آمریکاست

تحریم‌های بیشتر برای تعمیق روابط نظامی روسیه و ایران، هیچ یک از کشورها را به طور جدی مجازات نخواهد کرد، زیرا هر کشوری در حال حاضر عمیقاً تحریم شده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: برندال کول در تارنمای نیوزویک نوشت: شورای ملی ایرانیان آمریکا (نایاک)، یک گروه مدافع و طرفدار ایران اعلام کرد، تعمیق روابط نظامی بین ایران و روسیه نتیجه سیاست شکست خورده واشنگتن در قبال تهران در دو دولت اخیر ایالات متحده (ترامپ و بایدن) است. روز جمعه، روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از مقامات اروپایی و آمریکایی ناشناس مدعی شد که تهران صدها موشک بالستیک کوتاه برد نامشخص را با محموله های آینده به مسکو ارسال کرده است.

ایران ارائه تسلیحات به هر یک از طرفین درگیری که توسط ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه آغاز شده را رد کرده است. با این حال، در طول جنگ، هواپیماهای بدون سرنشین ایرانی، مانند پهپادهای شاهد-131/ 136، در سراسر اوکراین ویرانی به بار آورده اند.

در واکنش به این گزارش، شورای ملی ایرانیان آمریکا، یک سازمان غیرانتفاعی که روابط بین ایالات متحده و ایران را ترویج می‌کند و به عنوان حامی‌طرفدار ایران نیز توصیف شده است، ارائه ادعایی موشک‌های بالستیک توسط تهران برای حمله روسیه به اوکراین را محکوم کرد و آن را «گامی مستقیم علیه منافع صلح و ثبات» خواند.

رایان کاستلو، مدیر سیاست شورای ملی ایرانیان آمریکایی (نایاک  (NIAC، در بیانیه‌ای به نیوزویک گفت که روابط نظامی نزدیک‌تر بین روسیه و ایران « یک پیامد ناگوار و قابل پیش‌بینی برگرفته از تصمیم دولت ترامپ برای بازگشت پذیری و اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران و خنثی کردن اقدامات و تلاش‌های سخت برای بهبود روابط غرب با جمهوری اسلامی ایران است.» او همچنین از «شکست دولت بایدن در بازگرداندن و احیای توافق» انتقاد کرد.

نیوزویک برای اظهار نظر با کاخ سفید، تیم ترامپ و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و روسیه تماس گرفته است. دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا، ایالات متحده را از برنامه جامع اقدام مشترک، توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ که واشنگتن با ایران و قدرت‌های جهانی امضا کرده بود، خارج کرد. زمانی که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در سال ۲۰۲۱ روی کار آمد، قصد خود را برای پیوستن مجدد به توافق با ایران اعلام کرد، اما این امر محقق نشده است.

کاستلو گفت: «تحریم‌های بیشتر برای تعمیق روابط نظامی روسیه و ایران، هیچ یک از کشورها را به طور جدی مجازات نخواهد کرد، زیرا هر کشوری در حال حاضر عمیقاً تحریم شده است.» آمریکا و اروپا باید از سیاست‌های بی ثمر تشدید تنش و انزوا فاصله بگیرند و راهی برای کاهش تنش در سراسر جهان با ایران بیابند.

دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد پیشتر به نیوزویک گفته بود که تهران به هیچ یک از طرفین درگیری در اوکراین سلاح ارائه نکرده است و "کمک نظامی به طرف‌های درگیر در درگیری" "غیرانسانی" خواهد بود. رویترز در ماه ژوئیه مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران در سال گذشته حداقل دو سایت صنعتی دفاعی خود را در زمینه تولید پهپاد و موشک در خارج از تهران گسترش داده است که برخی از آن موشک‌ها و پهپادها عازم روسیه هستند.

مؤسسه مطالعات جنگ (ISW) نیز ادعا کرد که روسیه احتمالاً از موشک‌های بالستیک ارائه شده توسط جمهوری اسلامی ایران برای هدف قرار دادن زیرساخت‌های انرژی، نظامی و غیرنظامی اوکراین در پاییز و زمستان آینده استفاده خواهد کرد که بخشی از " تعمیق همکاری استراتژیک بین ایران و روسیه " است. مؤسسه مطالعات جنگ مدعی شد که طی دیدار با سرگئی شویگو، دبیر شورای امنیت روسیه در ماه گذشته در تهران، ایران به مسکو برای تحویل جت‌های جنگنده سوخو-35 فشار آورده است که این امر باعث افزایش قدرت هوایی جمهوری اسلامی می‌شود. این مؤسسه در ادامه بیان داشت که تهران همچنین از روسیه برای ارتقای قابلیت‌های سایبری و برنامه‌های موشکی و فضایی‌اش درخواست کرده است که ایالات متحده آمریکا و برخی کشورهای اروپایی را به آماده‌سازی پاسخ تحریم‌ها سوق داده است.


نیوزویک
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
حلب صحنه درگیری شدید قسد و نیروهای جولانی
تراکتور (0)- الدحیل(0)
توسعه سامانه هوش مصنوعی بومی صنعت نفت با همکاری همراه اول
رکوردشکنی قیمت پلاتین و پالادیم در بازار نیویورک
حمله سایبری به سازمان پست ملی فرانسه
زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد
مدارس ابتدایی تهران سه شنبه 2 دی غیر حضوری شد/ زوج و فرد از درب منزل
احضار 300 نفر به دلیل عدم ایفای تعهدات ارزی
مدارس آذربایجان‌غربی فردا سه‌شنبه 2 دی ماه تعطیل است
محاصره ونزوئلا، اقتصاد کوبا را به سمت فروپاشی می‌برد
تیم زورخانه‌ای ایران به عنوان قهرمانی جام جهانی هند رسید
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال 1405
ردپای چت‌جی‌پی‌تی در یک پرونده قتل و خودکشی
سعید اسماعیلی قدرتمندترین فرنگی‌کار جهان شد
موج دستگیری‌های بدون اتهام در سوریه
عارف: نظام در فرایند گزیر بانک آینده، اقتدار خود را در برخورد با متخلفین نشان داد
باران چهارشنبه به تهران می رسد/ پایداری آلودگی هوا
احضار سفیر آمریکا توسط دانمارک/ اختلاف بر سر چیست؟
روایت شگفت انگیز بی‌بی‌سی از موج فقر در انگلیس
حمله رژیم صهیونیستی به صیدا و شهادت 3 شهروند لبنانی
شهردار جدید اهواز انتخاب شد
مالکیت رجا به راه‌آهن بازگشت
درخواست‌ اعاده دادرسی محکومین پرونده چای دبش رد شد
ایرلند ضعیف‌ترین حلقه امنیتی اروپا در برابر تهاجم احتمالی روسیه
عنایت بخشی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد
صورت‌حساب کاغذی به صورت رسمی حذف شد
اعلام جزئیات رأی‌گیری و تخصیص کرسی‌ها در انتخابات 1405
پادکست | چرا از عکس های خودمون خوشمون نمیاد؟
نورنما | افتتاح بزرگترین پارک یخی و برقی جهان در چین
رئیس جمهور الزامات تحقق دولت الکترونیک را اعلام کرد
ترامپ و مجازات جمعی میلیون‌ها نفر با معیار بی‌اساس
ایران در رتبه بیستم فیفا/ صدرنشینی اسپانیا
توافق بر سر نامزد نخست‌وزیری عراق
روند کاهشی مهاجرت کادر درمان از کشور
انهدام شبکه سازمان‌یافته سقط غیرقانونی جنین در سمنان
برخط شدن صدور معافیت تحصیلی برای مشمولان
ادعای گروسی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران
تدوین دستورالعمل 17 بندی برای کنترل بازار ارز
حراج سکه‌های ضرب 1404 چهارشنبه برگزار می‌شود
دادستان کل کشور : برخی از املاک بانک آینده، از خارج از کشور هم مشتری دارند
انفجار در فرودگاه ابوظهور ادلب یک کشته برجای گذاشت
ضوابط جدید تسهیلات مسکن اعلام شد
بازار ارز تثبیت خواهد شد
مهلت ثبت نام بازنشستگان برای انصراف از بیمه تکمیلی اعلام شد
پرتغال حریف تدارکاتی ایران در مسیر جام جهانی 2026
برخورد قانونی با مالکان تالارهای متخلف در حوزه حجاب و عفاف
فرمانده کل ارتش:به هر شرارت دشمن با قاطعیت پاسخ می‌دهیم
عارف: مطمئن هستم مشکلات اقتصادی حل می‌شود
پروجا قهرمان والیبال باشگاه‌های جهان شد
405 نفر از زمان آتش بس غزه به شهادت رسیده‌اند
X
آگهی تبلیغاتی