×
بین الملل
شناسه خبر : 188102
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/06/21 ساعت 14:09
نایاک: تعمیق روابط نظامی ایران و روسیه نتیجه سیاست‌های آمریکاست

تحلیل نیوزویک از روابط نظامی ایران و روسیه

نایاک: تعمیق روابط نظامی ایران و روسیه نتیجه سیاست‌های آمریکاست

تحریم‌های بیشتر برای تعمیق روابط نظامی روسیه و ایران، هیچ یک از کشورها را به طور جدی مجازات نخواهد کرد، زیرا هر کشوری در حال حاضر عمیقاً تحریم شده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: برندال کول در تارنمای نیوزویک نوشت: شورای ملی ایرانیان آمریکا (نایاک)، یک گروه مدافع و طرفدار ایران اعلام کرد، تعمیق روابط نظامی بین ایران و روسیه نتیجه سیاست شکست خورده واشنگتن در قبال تهران در دو دولت اخیر ایالات متحده (ترامپ و بایدن) است. روز جمعه، روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از مقامات اروپایی و آمریکایی ناشناس مدعی شد که تهران صدها موشک بالستیک کوتاه برد نامشخص را با محموله های آینده به مسکو ارسال کرده است.

ایران ارائه تسلیحات به هر یک از طرفین درگیری که توسط ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه آغاز شده را رد کرده است. با این حال، در طول جنگ، هواپیماهای بدون سرنشین ایرانی، مانند پهپادهای شاهد-131/ 136، در سراسر اوکراین ویرانی به بار آورده اند.

در واکنش به این گزارش، شورای ملی ایرانیان آمریکا، یک سازمان غیرانتفاعی که روابط بین ایالات متحده و ایران را ترویج می‌کند و به عنوان حامی‌طرفدار ایران نیز توصیف شده است، ارائه ادعایی موشک‌های بالستیک توسط تهران برای حمله روسیه به اوکراین را محکوم کرد و آن را «گامی مستقیم علیه منافع صلح و ثبات» خواند.

رایان کاستلو، مدیر سیاست شورای ملی ایرانیان آمریکایی (نایاک  (NIAC، در بیانیه‌ای به نیوزویک گفت که روابط نظامی نزدیک‌تر بین روسیه و ایران « یک پیامد ناگوار و قابل پیش‌بینی برگرفته از تصمیم دولت ترامپ برای بازگشت پذیری و اعمال مجدد تحریم‌ها علیه ایران و خنثی کردن اقدامات و تلاش‌های سخت برای بهبود روابط غرب با جمهوری اسلامی ایران است.» او همچنین از «شکست دولت بایدن در بازگرداندن و احیای توافق» انتقاد کرد.

نیوزویک برای اظهار نظر با کاخ سفید، تیم ترامپ و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و روسیه تماس گرفته است. دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا، ایالات متحده را از برنامه جامع اقدام مشترک، توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ که واشنگتن با ایران و قدرت‌های جهانی امضا کرده بود، خارج کرد. زمانی که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در سال ۲۰۲۱ روی کار آمد، قصد خود را برای پیوستن مجدد به توافق با ایران اعلام کرد، اما این امر محقق نشده است.

کاستلو گفت: «تحریم‌های بیشتر برای تعمیق روابط نظامی روسیه و ایران، هیچ یک از کشورها را به طور جدی مجازات نخواهد کرد، زیرا هر کشوری در حال حاضر عمیقاً تحریم شده است.» آمریکا و اروپا باید از سیاست‌های بی ثمر تشدید تنش و انزوا فاصله بگیرند و راهی برای کاهش تنش در سراسر جهان با ایران بیابند.

دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد پیشتر به نیوزویک گفته بود که تهران به هیچ یک از طرفین درگیری در اوکراین سلاح ارائه نکرده است و "کمک نظامی به طرف‌های درگیر در درگیری" "غیرانسانی" خواهد بود. رویترز در ماه ژوئیه مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران در سال گذشته حداقل دو سایت صنعتی دفاعی خود را در زمینه تولید پهپاد و موشک در خارج از تهران گسترش داده است که برخی از آن موشک‌ها و پهپادها عازم روسیه هستند.

مؤسسه مطالعات جنگ (ISW) نیز ادعا کرد که روسیه احتمالاً از موشک‌های بالستیک ارائه شده توسط جمهوری اسلامی ایران برای هدف قرار دادن زیرساخت‌های انرژی، نظامی و غیرنظامی اوکراین در پاییز و زمستان آینده استفاده خواهد کرد که بخشی از " تعمیق همکاری استراتژیک بین ایران و روسیه " است. مؤسسه مطالعات جنگ مدعی شد که طی دیدار با سرگئی شویگو، دبیر شورای امنیت روسیه در ماه گذشته در تهران، ایران به مسکو برای تحویل جت‌های جنگنده سوخو-35 فشار آورده است که این امر باعث افزایش قدرت هوایی جمهوری اسلامی می‌شود. این مؤسسه در ادامه بیان داشت که تهران همچنین از روسیه برای ارتقای قابلیت‌های سایبری و برنامه‌های موشکی و فضایی‌اش درخواست کرده است که ایالات متحده آمریکا و برخی کشورهای اروپایی را به آماده‌سازی پاسخ تحریم‌ها سوق داده است.


نیوزویک
نظرات

آخرین اخبار
چرا باتری‌های مخابراتی حریف قطعی‌های دو ساعته برق نمی‌شوند؟
نوراینفو | 5 اشتباه مهلکی که پاوربانک شما را به آتش می‌کشد
رونمایی از نقشه راه جدید دولت برای مدیریت هوشمند آب و فاضلاب
نورنما | ابتکار زیبای مردم اسپانیا برای نشان دادن حمایت خود از فلسطین
ستیز اسپانیا با اسراییل، از میدان سیاست تا زمین فوتبال
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1 مرداد+ وضعیت استان ها
وزارت راه ضوابط فروش بلیت پروازهای اربعین 1405 را ابلاغ کرد
در سوگ شیرمحمد اسپندار، راوی فرهنگ موسیقایی اصیل سیستان و بلوچستان
حمله به شناورهای امدادی ناجی در آب‌های هرمزگان
بازگشت اجساد 4 نظامی آمریکایی به واشنگتن؛ نمایش ترامپ برای کاهش فشارها و انتقادات
قرعه مرگ برای امیدهای ایران؛ همگروهی با غول‌های شرق و غرب در ناگویا
آخرین وضعیت راه‌های کشور؛ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز
130 آتش نشان کشور در خدمت زائران اربعین
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از پل B1 کرج
کشف 45 کیلوگرم طلا از معاون بازداشتی وزیر نفت عراق
انفجارهای دزفول کنترل شده است؛مردم نگران نباشند
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
ظرفیت نخستین پارکینگ اصلی قصرشیرین تکمیل شد
پیام مهم سپاه به مردم کویت؛ آمریکاست که تمامیت ارضی و سیادت شما را هتک کرده است نه ما
ترامپ به دنبال حمله به کشور مالی
واکنش تند دیپلمات روس به همراهی نخست‌وزیر جدید انگلیس با امریکا
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
انصراف 9 کشتی برای عبور از باب‌المندب
پنجمین هشدار آمریکا برای سفر شهروندان خود به خاورمیانه
عربستان حمله به نفتکش خود در دریای سرخ را تأیید کرد
قیمت نفت به 96 دلار رسید
پیام تبریک حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
تولید نسل جدید داروی هدفمند درمان سرطان در ایران
دیدار رؤسای موساد و سیا پیش از شروع دوباره تجاوز به ایران
تردد 180 هزار زائر از مرز مهران در هفته نخست ماه صفر
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»