×
اجتماعی
شناسه خبر : 188009
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/06/20 ساعت 17:07
واکنش قوه قضائیه به مرگ سارا دلدار

واکنش قوه قضائیه به مرگ سارا دلدار

قوه قضائیه در اطلاعیه ای اعلام کرد که سارا دلدار هنگام ورود به زندان و آزادی هیچگونه بیماری یا آسیب جسمی نداشته است

نورنیوز-گروه اجتماعی:  قوه قضائیه اعلام کرد: سارا دلدار نه تنها در زمان ورود و خروج از زندان هیچ‌گونه مشکل پزشکی و جسمی نداشته، بلکه در طول دوران محکومیت نیز حتی یک بار به بهداری مستقر در زندان مراجعه نکرده بود، وی متاسفانه به دلیل مشکلات کبدی و ۸ ماه بعد از آزادی از زندان از دنیا رفته است.  

رسانه‌های معاند طی روزهای اخیر با ایجاد خط خبری گسترده در مورد فردی به نام سارا دلدار سعی خود را برای ورود وی به فهرست بلند بالای کشته‌سازی‌ها به کار بسته‌اند. در این تلاش گسترده که با امکانات رسانه‌ای در حال انجام است ادعا شده خانم دلدار در جریان آشوب‌های سال ۱۴۰۱ مورد اصابت ساچمه قرار گرفته و اخیرا در نتیجه عفونت‌های ناشی از جراحت ساچمه فوت کرده است.

استفاده از سیاست کشته‌سازی در میان معاندان روش‌های متفاوتی دارد که یکی از این شیوه‌ها شناسایی افرادی است که سابقه محکومیت قضایی، حضور در زندان یا بازداشتگاه و حتی بازداشت برای مدت محدودی داشته‌اند.

این افراد همواره سوژه خوبی برای پیشبرد اهداف معاندان بوده‌اند مخصوصا اگر فرد بعد از مدتی از اتمام محکومیت یا بازداشت بنا به هر دلیل پزشکی فوت کند یا دچار بیماری و مشکلی شود.

این روش اخیرا نیز در مورد فردی به نام سارا دلدار که برای مدتی در زندان لاکان رشت دوران محکومیت خود را گذرانده اتفاق افتاده است.

مرحومه دلدار در مرداد سال ۱۴۰۲ و حدود یک سال بعد از اتفاقات سال ۱۴۰۱، برای گذران دوران مجازات خود وارد زندان لاکان رشت می‌شود و اتفاقا پس از مدتی با استفاده از ارفاقات قانونی از زندان آزاد می‌شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهد، وقتی خانم دلدار برای گذران دوران محکومیت خود به زندان لاکان رشت معرفی می‌شود. مطابق پروتکل همیشگی سازمان زندان‌ها برای ورود به زندان مورد معاینه دقیق بدنی قرار گرفته و برای او در بدو ورود پرونده پزشکی تشکیل شده است.

طبق صورتجلسه موجود در اداره کل زندان‌های استان گیلان خانم دلدار هنگام ورود به زندان لاکان رشت هیچگونه آسیب بدنی، جراحت و یا جای زخم‌های ساچمه روی بدن نداشته است و این مهم در صورتجلسه رسمی ثبت و ضبط شده است.

همچنین در هنگام ورود مرحومه دلدار به زندان لاکان رشت وی به هیچ سابقه بیماری و یا مصرف دارویی اشاره نمی‌کند.

دلدار در طول ۵ ماه حضور در زندان حتی یک بار هم به بهداری مراجعه نکرده بود

مرحومه دلدار در تمام مدت حضور ۵ ماهه خود در زندان لاکان هم هیچگونه مراجعه به بهداری و یا اعزام پزشکی به خارج از زندان نداشته است و در پرونده پزشکی وی هیچ موردی از نیاز او به رسیدگی پزشکی، چه بنا به درخواست خودش یا با نظر پزشک مقیم زندان ثبت نشده است

پس از اینکه دلدار شامل ارفاقات قانونی شده و موعد آزادی او فرا می‌رسد، اداره کل سازمان زندان‌های استان باز هم برای آزادی او از زندان صورتجلسه‌ای را تنظیم و ثبت می‌کند که در آن عنوان شده خانم دلدار بدون هیچ مشکل جسمانی و پزشکی زندان را ترک کرده است.

بررسی جزئیات ثبت شده در زمان ورود، حضور و آزادی مرحومه دلدار از زندان لاکان رشت در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد او در سلامت کامل جسمی به زندان وارد و از آن خارج شده است.

اما طی روزهای اخیر ضد انقلاب و معاندان در رسانه‌های خود مدعی شده‌اند خانم دلدار در نتیجه عفونت زخم‌های ناشی از اصابت ساچمه در آشوب‌های سال ۱۴۰۱ جان خود را از دست داده است!

نتیجه پیگیری‌های دقیق از مراجع مختلف، اما نشان می‌دهد مرحومه دلدار طی ماه‌های اخیر دچار بیماری کبدی شده بود و در استان‌های رشت و تهران درمان خود را انجام می‌داده است.

یکی از نزدیکان مرحومه دلدار عنوان کرده وی در مدت اخیر دچار بیماری کبدی شده و حتی پزشکان به وی پیشنهاد اعزام به شیراز و پیگیری درمان در این شهر را داده بودند که با پیشرفت بیماری متاسفانه او فرصت حضور در شیراز برای ادامه روند درمان را پیدا نکرد.

بررسی پرونده مرحومه سارا دلدار حاکی از آن است یک بار دیگر برنامه‌ریزی کشته‌سازی معاندان برای ایجاد فضای ملتهب در جامعه با شکست مواجه شد تا این جریان باز هم مجبور باشد برای سوژه بعدی خود وقت گذاشته و نفر دیگری را برای ایجاد جو خبری جستجو کند.

خانم دلدار و کشته‌سازی از او اولین مورد نبوده و قطعا آخرین مورد هم نخواهد بود، اما اعتبار و کارکرد این پروژه تمام شده است.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند
مدیوم شات | جشنواره فیلم فجر، راوی امید و رؤیای ملی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 9 بهمن
جزئیات اقدامات حمایتی دولت برای جبران خسارت مشاغل دیجیتال
جزئیات نامه ایران به سازمان ملل در واکنش به جنگ‌طلبی ترامپ
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 9 بهمن+ وضعیت استان ها
رمزگشایی از هشدار کم سابقه شمخانی؛ آن‌چه گفته نشد، مهم‌تر از آن‌چه نوشته شد!
این خرچنگ دریایی یک دستیار شخصی هوش مصنوعی است!
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی