×
اجتماعی
شناسه خبر : 187986
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/06/20 ساعت 15:39

جهانگیر مطرح کرد؛

تخلف در ساخت هتل 30 طبقه ولنجک/احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش

نشست خبری اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه ظهر امروز سه شنبه 20 شهریور ماه 1403 با حضور خبرنگاران برگزار شد و او درباره ماجرای تخلف در ساخت هتل 30 طبقه در ولنجک تهران، پرونده بابک زنجانی و بازداشت مالک سابق باشگاه نساجی همچنین پرونده چای دبش توضیحاتی ارائه داد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: جهانگیر در ابتدای این نشست بیان کرد: فرارسیدن ماه ربیع الاول را خدمت ملت بزرگ ایران تبریک عرض می‌کنم. همچنین فرارسیدن میلاد با سعادت پیامبر گرامی اسلامی حضرت محمد مصطفی را در این ماه داریم که جهان را به وجودشان مفتخر ساختند. پیامبر گرامی ما آمد تا انسان را با خدای خود آشنا کند که حاضر و ناظر بر اعمال ما در همه نقاط است. پیامبر گرامی آمد تا انسان را از نژادپرستی، سنگدلی و بی رحمی نسبت به هم‌زیستان نجات دهد و مبارزه جانانه ای را با تقدس گرانه جاهلانه آغاز کرد.

وی بیان داشت: اگر امروز دشمن خونخوار مسلمانان توانسته در کشورهای مختلف مثل فلسطین و یمن و لبنان و… به اراضی مسلمانان دست درازی کند شاید به دلیل عدم عنایت لازم به پیام پیامبر (ص) که وحدت بین مسلمان بوده، است و ما باید به این وحدت برگردیم تا در مقابله با استکبار بتوانیم به وظیفه انسانی خودمان عمل کنیم. در داخل هم همین طور است و وحدت کلید پیروزی در همه امور است.

وحدت بین دولت و ملت در سایه ولایت

وی تاکید کرد: وحدت بین دولت و ملت در سایه ولایت امر می‌تواند پیروزی بخش باشد.

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی در خصوص هتل ٣٠ طبقه در ولنجک تهران گفت: در خصوص بحث هتل با اعلام شکایت سازمان بازرسی کل کشور در چند محور از منظر اداری تخلفاتی صورت گرفته بود لذا مراتب با دو ویژگی تقاضای ابطال پروانه و دوم برای ابطال مصوبه کمیسیون پنج بود توسط دیوان انجام شد و پرونده در حال رسیدگی است. لذا تعقیب کیفری افراد متخلف در پرونده در حال انجام است و ساخت این ساختمان تا تعیین تکلیف متوقف باقی مانده است.

افزایش حق تحریری دفاتر اسناد رسمی

جهانگیر در پاسخ به سوالی در خصوص افزایش حق تحریری دفاتر اسناد رسمی گفت: طبق ماده ۵۴ قانون دفاتر اسناد رسمی مقرر شده که در تعرفه‌ها هر چهار سال یکبار امکان بازنگری وجود دارد و اقدام لازم به عمل آید. آخرین بار سال ٩٩ بود که تغییرات ایجاد شده بود لذا سازمان ثبت اقدام به تعدیل تعرفه‌ها متناسب با تعرفه‌ها کرده است.

سرانجام پرونده بابک زنجانی

وی در پاسخ به سوالی درباره پرونده بابک زنجانی گفت: در این خصوص پس از همکاری‌های که از طرف ایشان صورت گرفت حکم اعدام تبدیل به ٢٠سال حبس شد بخشی را تحمل کرده و ما بقیه را نیز در حال سپری کردن است اگر قرار باشد اقدامات اتفاقی دیگر رخ دهد اعلام خواهد شد.

ماجرای پلمب یک مرکز آموزشی وابسته به کشور آلمان در تهران

جهانگیر در پاسخ به سوالی درباره پلمب یک مرکز آموزشی وابسته به کشور آلمان در تهران گفت: با توجه به گزارشات ارسال شده مبنی بر اقدامات مراکزی در آلمان، تحقیقات در حال انجام است برخی از این مراکز پلمب و حساب‌ها مسدود شده و سایر اتفاقات اطلاع رسانی خواهد شد.

سرانجام پرونده هواپیمای اوکراینی

جهانگیر در پاسخ به سوال خبرنگار مهر، در خصوص سرانجام پرونده هواپیمای اوکراینی گفت: درباره هواپیما اوکراینی همه تلاش سازمان نیروهای مسلح این بوده که تمامی جوانب عادلانه مطرح شود.

وی افزود: این پرونده پس از رسیدگی‌ها با نقص تحقیقاتی رو به رو شد که تحقیقات آغاز شده و پس از رفع نقص اطلاع رسانی‌های لازم انجام خواهد شد.

آخرین وضعیت شرکت فرحان دیزل

وی در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت شرکت فرحان دیزل گفت: بر اساس گزارشات موجود این پرونده در اسلامشهر تشکیل شد در ابتدا سه نفر شاکی مطرح بود و متهم یک خانم بود و موضوع کلاهبرداری مال نامشروع بود و متهمه بازداشت و سپس آزاد شد.

جهانگیر گفت: آمار شکات پرونده ۴٠ نفر است این خانم مجدداً احضار شده ولی این فرد متواری شده و مأمورین به دنبال شناسایی و دستگیری آن هستند. محل شرکت پلمب شده و پرونده در حال بررسی است.

بازداشت مالک سابق باشگاه نساجی

جهانگیر در پاسخ به پرونده بازداشت مالک باشگاه نساجی گفت: موضوع برخورد با جاعلین چه در دستگاه قضائی و چه محیط‌های دولتی از خطوط قرمز دستگاه قضائی است و برخوردهای جدی را در دستورکار قرار داده ایم. این افراد از ارفاقات قانونی بهره نخواهند برد، همچنین تحقیقات در این رابطه ادامه دارد.

بیش از ٢١۴ بستر فساد شناسایی شد

وی در پاسخ به پرونده مشترک دولت و قوه در راستای مبارزه با فساد گفت: در این راستا دستگاه قضائی همکاری تنگاتنگی در راستای مبارزه فساد داشته است. شناسایی گلوگاه‌های فساد صورت گرفته که بیش از ٢١۴ بستر فساد شناسایی شد و به دولت سیزدهم ارائه شد و پیگیری‌های لازم صورت گرفت.

سخنگوی قوه قضائیه بیان داشت: ١٢ گلوگاه بسته شده و امکان سو استفاده آنها دیگر وجود ندارد. در دولت جدید نیز شاهد خواهیم بود که بیش از گذشته در این بحث کار را جلو خواهیم برد. برای همه بخش‌های کشور یک بسته آسیب شناسانه بسترهای فساد آماده شده و برای عالی‌ترین مقامات دستگاه‌ها ارسال شده و تا نتیجه گیری نهایی در حال پیگیری است. اولویت اقدامات پیشگیرانه از جمله کارهای مشترکی است که بین دولت و قوه قضائیه تشکیل شده و یا در حال تشکیل در راستای مبارزه با فساد است.

آخرین وضعیت پرونده چای دبش

جهانگیر در پاسخ به آخرین وضعیت پرونده چای دبش گفت: همانطور که ریاست قوه اعلام کرده به ویژه در پرونده‌های خاص ورود دستگاه قضائی به صورت جدی انجام خواهد شد و در این مورد نیز عملیاتی شد. افرادی مانند فاطمی امین وزیر سابق صمت احضار شد و تحقیقات انجام شده که در حال حاضر با تودیع وثیقه دو نفر آزاد هستند.

برای فرمانده نیروی انتظامی لاهیجان پرونده کیفری تشکیل و احضار شد

وی در پاسخ به سوالی درباره فوت جوان لاهیجانی بر اثر ضرب و جرح او توسط پلیس، گفت: پس از اطلاع از موضوع، آقای صادقی نیارکی رئیس دادگستری استان شخصاً ورود کرد و با پیگیری به موقع ۵ نفر از کسانی در قضیه دخیل بودند دستگیر شده و در بازداشتند.

وی گفت: برای فرمانده نیروی انتظامی لاهیجان پرونده کیفری تشکیل و احضار شده و تحقیقات در حال انجام است. هم دستگاه قضائی و هم فرماندهی نیروی انتظامی اهتمام لازم دارند که حقوق مردم در همه عرصه‌ها رعایت شود تا خدایی نکرده انجام وظیفه آنها منجر به نقض حقوق شهروندی نشود.

جهانگیر افزود: ضمن اینکه نسبت به این واقعه اظهار تأسف داریم و پیگیری‌ها انجام می‌شود عملاً همکاری صادقانه و مجدانه نیروی انتظامی در پیگیری این موضوع کمک می‌کند که این همکاری تا الان کامل بوده است تا ما شاهد موارد مشابه در آینده نباشیم. باید مراقبت کنیم که نیروی انتظامی و حافظان امنیت کشور که وظیفه سنگینی دارند اگر خدایی نکرده قصور برخی از مأموران آنها رخ می‌دهد و برخورد قانونی با آنها می‌شود، این برخورد قانونی نباید به نحوی انعکاس داده شود که عملکرد پلیس را خدشه دار کند.

سخنگوی قوه قضائیه در پایان گفت: رسانه‌ها قاضیان جامعه هستند که فعالیت‌های نهادها را قضاوت می‌کنند تا فرصت‌های بهتری برای خدمتگذاران فراهم می‌کنند


مهر
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اتفاق نادر در رسانه‌های اسرائیل/ خبرنگار وسط برنامه زنده پیراهنش را پاره کرد! + فیلم
نرخ جدید سرویس مدارس اعلام شد؛ افزایش 36 درصدی اعمال می‌شود؟
سلام نظامی چهره‌قانی پس از کسب طلای بوکس آسیا + فیلم
همایون اسعدیان به عنوان مدیرعامل جدید خانه سینما انتخاب شد
صالحی: معیشت خبرنگاران در شرایط ناامنی قرار دارد
6.1 ریشتر ترکیه را به لرزه درآورد
وزیر ارتباطات هم از وضعیت اینترنت ابراز نارضایتی کرد
مصوبه افزایش 30 درصدی قرارداد بازیکنان فوتبال لغو شد
دولت با حذف 4 صفر از پول ملی موافقت کرد
وزیر بهداشت: 6 هزار تخت جدید بیمارستانی در سال جاری افتتاح می شود
احتمال همگروهی استقلال و النصر در رقابت‌های آسیایی
فناوری تلفن همراه در ایران وارد 31مین سال شد
جسد پسربچه گمشده در رشت پیدا شد
سخنگوی دولت: تعطیلی شنبه در اختیار استانداران است + فیلم
عکس های منتخب جهان،10 آگوست 2025
5 شرط اصلی نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد
نوری قزلجه: ذخایر کالاهای اساسی در وضعیت مناسب هستند
پزشکیان : همراهی مردم، رمز پیروزی ایران در جنگ 12 روزه بود
جنجال بازنشر ویدئو توسط وزیر دفاع آمریکا: چه معنی دارد زنان رای بدهند؟
نورنما | غزه، 92 درصد نابودی
نگرانی دادستان ارشد اتحادیه اروپا از سطح فساد در کشورهای اروپایی
خاموشی طولانی؛ قطع جریان برق به 4 ساعت رسید
نگرانی و تردیدهای مردمی در ارمنستان نسبت به قرارداد جدید با باکو
پاسخ محسنی اژه‌ای به درخواست‌ آزادی زندانیان سیاسی
«قصه پری» از میلان جایزه گرفت
قیمت خودرو امروز 19 مرداد 1404
عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید
قیمت دلار امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو
طرح خلع سلاح؛ حلقه تکمیلی زنجیره اشغالگری و بی‌ثبات‌سازی
مقام حزب‌الله: توافق جدید به نفع اسرائیل است
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
تحکیم دیکتاتوری؛ مسیر حرکت ترامپ
اربعین؛ تداوم نهضت در میدان بیداری
کشف فعالیت غیرقانونی مزرعه رمزارز مخفی شده در استادیوم اهواز
ایران‌نما | معرفی جاذبه‌های گردشگری شهرهای ایران(67)؛ «بسطام»
خندانی: برگه سبز مالکیت خودرو «سند رسمی انتقال مالکیت» نیست
چه اتفاقی در زنگزور برای ایران افتاد؟
وزیر بهداشت ایران: در ایران حتی یک مورد فلج اطفال هم گزارش نشده است
عوامل ساختاری نفوذ
تسهیلات ویژه برای نصب پنل‌های خورشیدی در مسکن مهر
پزشکیان: آثار فرشچیان آینه‌ای تمام‌نما از عشق،‌ ایمان و شکوه فرهنگ ایران اسلامی بود
قدرتی برای تضعیف سلاح مقاومت وجود ندارد
دفاتر اسناد رسمی مجازی و سامانه جامع اجرای اسناد راه‌اندازی می‌شود
پوستر باشگاه استقلال برای بازی سوپرجام منتشر شد
آتش‌سوزی مهیب در موکب مرز مهران؛ یک زن جان باخت + فیلم
لبنان در آستانه یک جنگ ویرانگر داخلی
وزیر کار: یارانه 3 دهک حذف می‌شود +یارانه
بیانیه مشترک وزرای امور خارجه کشورهای غربی در مورد عملیات نظامی رژیم اسرائیل در غزه
از زنگزور تا جاده ترامپ؛ گره ژئوپلیتیکی جدید قفقاز
X
آگهی تبلیغاتی