×
ورزشی
شناسه خبر : 187923
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/06/20 ساعت 08:28
در انتظار برد زیبای یوزها

تیم ملی امروز به مصاف امارات می‌رود

در انتظار برد زیبای یوزها

ایران از ساعت 19:30 امروز در دومین دیدار خود در گروه A مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی 2026، در ورزشگاه هزاع بن زاید العین به مصاف امارات می رود.

نورنیوز- گروه ورزشی: امارات و ایران در شرایطی برابر هم قرار می گیرند که میزبان در مسابقه اول خود توانست به پیروزی غیرمنتظره ای دست پیدا کند و در دوحه با نتیجه سه بر یک از سد قطر قهرمان جام ملت های آسیا 2023 بگذرد تا به سه امتیاز ارزشمند دست پیدا کند و در صدر جدول رده بندی گروه برسند. این نشان می دهد که شاگردان پائولو بنتو پرتغالی در وضعیت مطلوبی به سر می برند و همین موضوع تقابل با امارات را در خاک این کشور حساس تر کرده است.

این در حالی است که شاگردان امیر قلعه نویی در حالی اولین مسابقه خود را در اصفهان، با نتیجه خفیف یک بر صفر مقابل قرقیزستان به پیروزی رسیدند تا با سه امتیاز در رتبه دوم قرار بگیرند. در این بین انتقادهایی از نمایش تیم ملی از روی سکوها شد که حاشیه هایی را هم در پی داشت. موضوعی که باعث شد تا قلعه نویی به این اعتراف کند تیمش باید بهتر از این بازی می کرد و حالا انتظار می رود یوزها علاوه بر کسب نتیجه در خانه امارات، به فکر فوتبال زیبا و هجومی هم باشند.

این در شرایطی است که آمار و ارقام رویارویی تیم ملی با این تیم عربی همسایه به طور یک طرفه‌ای به سمت یوزهای ایرانی سنگینی می‌کند. از 19 بازی برگزار شده بین دو تیم، تیم ملی 15 بار برنده بوده، سه بار این مسابقه به تساوی انجامیده و فقط یک بار امارات موفق به برد شده است؛ بردی که ۲۷ سال از تاریخ آن می‌گذرد. همچنین تیم ملی هر شش بازی اخیر خود برابر امارات را که در ۱۵ سال اخیر برگزار شده، همواره پیروز میدان بوده تا آخرین باری که این رقیب عربی موفق به متوقف کردن تیم ملی شد، به سال ۲۰۰۸ برگردد؛ مسابقه‌ای که در چارچوب انتخابی جام جهانی برگزار شد. ضمن اینکه امارات در بحث گلزنی هم مقابل تیم ملی ناموفق بوده و آن‌ها در شش دیدار اخیر فقط یک بار موفق به باز کردن دروازه ایران شده‌اند که این اتفاق چند ماه پیش در جام ملت‌های آسیا رخ داد که یحیی الغسانی توانست دروازه علیرضا بیرانوند را باز کند؛ مسابقه‌ای که تیم ملی با نتیجه دو بر یک برنده شد. در مجموع تقابل های این دو تیم مجموعا ۳۳ گل زده شده‌ که سهم تیم ایران ۲۸ گل و سهم تیم امارات پنج گل است.

آمار سرمربیان هم به نفع ایرانی‌هاست. قلعه‌نویی در سه تقابلی که با امارات داشته، همواره مرد فاتح میدان بوده و در تنها تقابل با بنتو هم او را شکست داده است. در سمت مقابل سرمربی پرتغالی امارات، از چهار دیدار با ایران به یک برد، دو تساوی و یک شکست رسیده است.

رویارویی های اخیر ایران با امارات، نکات جالب دیگری هم دارد. در سه دیدار اخیر تیم ملی با امارات، این فقط مهدی طارمی بوده که برای کشورمان گلزنی کرده است. در واقع طارمی در این سه دیدار، چهار بار دروازه حریف را گشوده تا چهره ویژه دیدارهای دو تیم و گلزن‌ترین بازیکن تاریخ رویارویی‌های دو تیم باشد.

جالب اینکه حالا سردار آزمون زوج طارمی در خط حمله ایران، در شباب الاهلی و در لیگ امارات توپ می زند و یکی از بهترین گلزنان این تیم به شمار می رود و تقابل او با اماراتی ها دیدنی خواهد بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
آماده‌سازی نهایی فضانوردان آرتمیس2 برای سفر تاریخی به ماه
رونمایی از هدفون‌های پیشرفته با مواد نانویی در نمایشگاه CES 2026
دانشمندان یک رایانه قدرتمند را درون«نخ» جا دادند!
آیا نوشیدن چای برای سلامتی مفید است؟
«جایزه ملی گردشگری ایران» برگزار می‌شود
کنسرسیوم اروپایی مواد دوبعدی را با لیزر وارد دنیای صنعتی نیمه‌هادی‌ کرد
بیانیه 11 کشور در محکومیت تخریب مقر «آنروا» توسط رژیم صهیونیستی
هشدار نجباء به ترامپ: تعرض به مرجعیت به منزله صدور فتوای جهاد است
اعلام آمادگی حماس برای واگذاری اداره غزه به کمیته تکنوکرات فلسطینی
شهادت یک فلسطینی به دست نظامیان اسرائیلی در جنوب قدس
انجام آزمایشی کاپوتاژ خودروهای زائران از مرز خسروی
انتصاب «حمیدرضا بخشی» به عنوان رئیس دانشگاه شاهد
دادستان کل ونزوئلا: بازداشت مادورو نقض بی‌سابقه حقوق بین‌الملل است
پورمحمدی: همبستگی ملت رکن اصلی اقتدار ملی در شرایط کنونی است
ابلاغیه کمیته انضباطی برای سرمربی شمس آذر و بازیکن ذوب آهن
واکنش تازه اوباما به سرکوب مردم آمریکا در مینه‌سوتا
مردم عراق در حمایت از حاکمیت کشورشان تظاهرات کردند
جنگ بین‌قاره‌ای شاگردان پیاتز
اسامی و مشخصات تمام جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد
معرفی نامزدهای جشنواره شعر فجر
سفر رئیس امارات به روسیه با محوریت تحولات منطقه
امیدیان سرمربی ذوب آهن شد
حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران
تاکید مصر، قطر و عمان بر از سرگیری مذاکرات میان ایران و آمریکا
سرویس اینترنت کاربران در زمان قطعی اینترنت جبران می‌شود؟
26 کشور به «شورای صلح» پیوستند
هشدار چین به آمریکا: ماجراجویی نکن!/حمله به ایران منطقه را جهنم خواهد کرد
روبیو: 40 هزار سرباز آمریکایی در تیررس موشک‌ها و پهپادهای ایران‌اند
صدور 210 هزار دادخواست علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا
آیا طارمی به لیگ برتر انگلیس می‌رود؟
آتش سوزی مرگبار در مشیریه تهران
تلفن و اینترنت در مازندران قطع شد؛ علت چیست؟
دستگیری 16 لیدر اغتشاشات در نکا
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همۀ سناریوهایتان برنامه داریم
آنکارا: صلح و ثبات ایران برای امنیت منطقه حیاتی است
اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران
هشدار زرد بارش و افت دما در سمنان تا پایان هفته
واکنش عراقچی به تهدید ترامپ: نیروهای مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند
تسهیلات دولت برای دانش بنیان های متضرر از قطعی اینترنت
پلیس: به آذربایجان شرقی سفر نکنید
شمخانی:ضربه محدود وجود ندارد؛ پاسخ ایران فوری و همه‌جانبه خواهد بود
اوسمار: بیشتر از باخت ناراحت شیوه بازی تیم هستم
آمریکا رهبران ونزوئلا را تهدید کرد؛ از نیروی نظامی استفاده خواهیم کرد
اعلام زمان انتشار جدول نمایش فیلم‌های فجر
ورود سامانه بارشی به کهگیلویه و بویراحمد از امشب
اعلام نظر کرملین درخصوص تحویل بشار اسد
قلدری ترامپ علیه شهردار مینیاپولیس
وقوع زمین لرزه در هرمزگان
حزب دعوت اسلامی مداخله خارجی در امور عراق را محکوم کرد
رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند