×
سیاسی
شناسه خبر : 187880
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/19 ساعت 17:14
شورای اقتصاد باید به جایگاه اصلی خود برگردد/تشکر از وزیر جهاد برای تعیین قیمت گندم

عارف:

شورای اقتصاد باید به جایگاه اصلی خود برگردد/تشکر از وزیر جهاد برای تعیین قیمت گندم

معاون اول رئیس‌جمهور با تشکر از وزیر جهاد کشاورزی گفت: شورای اقتصاد به عنوان مهمترین مرجع و نهاد سیاستگذاری اقتصاد کشور باید به جایگاه اصلی خود در تعیین خط مشی ها و سیاست های اقتصادی و تعیین هدف های کلی برنامه های عمرانی و توسعه ای کشور بازگردد، ‌

 نورنیوز-گروه سیاسی: معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید دوباره بر ضرورت پیوست عدالت اجتماعی در تصویب طرح‌های کلان کشور، از تلاش‌های وزیر جهاد کشاورزی و کشاورزان در تعیین قیمت خرید تضمینی گندم برای سال آینده تقدیر کرد.

محمدرضا عارف صبح دوشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۳ در نخستین جلسه شورای اقتصاد با حضور وزرای دولت چهاردهم، با تاکید بر اینکه شورای اقتصاد به عنوان مهمترین مرجع و نهاد سیاستگذاری اقتصاد کشور باید به جایگاه اصلی خود در تعیین خط مشی ها و سیاست های اقتصادی و تعیین هدف های کلی برنامه های عمرانی و توسعه ای کشور بازگردد، ‌ تصریح کرد: شورای اقتصاد صرفاً‌ جایگاهی برای تصویب طرح ها نباشد و ضرورت دارد وارد مباحث کارشناسی در حوزه طرح های توسعه ای و اقتصادی کشور شود.

وی با اشاره به تاکیدات دکتر پزشکیان درباره ضرورت پیوست عدالت اجتماعی در تصویب طرح های کلان کشور افزود: در کنار بحث عدالت اجتماعی باید آمایش سرزمینی و مباحث محیط زیستی نیز دیده شود.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطر نشان کرد: کمیسیون های تخصصی در دبیرخانه شورای اقتصادی بیش از گذشته فعال شود و دستگاه و وزارتخانه ها ملزم هستند معاونین شاخص و رده بالای خود را به این کمیسیون های تخصصی معرفی کنند و همچنین پس از تصویب طرح ها در شورای اقتصاد باید گزارشی از عملکرد و روند اجرای طرح و ارزیابی طرح ها در طول برگزاری جلسات ارائه و بررسی شود.

عارف همچنین با اشاره به برگزاری جلسه موفقیت آمیز شورای قیمت گذاری گندم، از تلاش های وزیر جهاد کشاورزی و کشاورزان در تعیین قیمت خرید تضمینی گندم برای سال آینده تاکید کرد: کشاورزان زحمت کش نقش مهمی در خودکفایی گندم و امنیت غذایی کشور دارند و همکاری این قشر از کشور با وزارت جهاد کشاورزی در تعیین قیمت گندم در سال آینده بسیار مهم است و نشانگر ظرفیت و توانمندی وزیر جدید جهاد کشاورزی در اولین گام ها و ماموریت های مهم این وزارتخانه است.

در این جلسه که وزرای اقتصاد، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صنعت، معدن و تجارت، نیرو، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، روسای بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه، دبیر هیئت دولت، سخنگوی دولت، مسئولان دستگاه های دولتی و اجرایی و دیگر اعضای شورای اقتصاد حضور داشتند، طرح های «توسعه و بهره برداری میادین نفتی سومار، سامان و دلاوران»، «توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان»، «مطالعه و اجرای طرح های تعادل بخشی تغذیه مصنوعی و پخش سیلاب در محدوده استان ها» و «جایگزینی واحدهای فرسوده نیروگاه مشهد با یک بلوک سیکل ترکیبی» بررسی و تصویب شد.

در طرح توسعه و بهره برداری میادین نفتی سومار، سامان و دلاوران با هدف تولید نفت خام تجمعی به میزان ۴۰,۴ میلیون بشکه طی بیست سال آینده با سرمایه گذاری در سقف ۵۲۸ میلیون دلار براساس ساز و کار ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور تصویب شد.

همچنین با انتقال تضامین تسهیلات مالی خارجی طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه آبادان از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران به شرکت پالایشگاه آبادان موافقت شد.

در ادامه طرح مطالعه و اجرای تعادل بخشی تغذیه مصنوعی و پخش سیلاب در محدوده استان ها با ۹ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری از محل منابع داخلی شرکت مادر تخصصی منابع آب ایران به تصویب شورای اقتصاد رسید.

طرح جایگزینی واحدهای فرسوده نیروگاه مشهد با یک بلوک سیکل ترکیبی راندمان بالا به ظرفیت ۳۳۰ مگاوات نیز در این جلسه با هدف افزایش راندمان نیروگاه به ۵۵ درصد براساس ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور با سرمایه گذاری ۲۵۰ میلیون یورویی مصوب شد.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
مقام سابق آمریکایی: میهن‌پرستی دور نگه داشتن کشور از جنگ‌های احمقانه است
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به دانشگاه شریف و شهر قم و تهران
شهادت 6 کودک در حملات آمریکایی ـ صهیونیستی به استان تهران
یک عنصر دشمن در اغتشاشات دی‌ماه 1404 به دار مجازات آویخته شد
تامین داروی ایرانی و وارداتی بیماران تالاسمی
ریزش بازارهای آمریکا؛ بلای جان دولت ترامپ
14 استان پربارش شده‌اند
واکنش عضو سابق مجلس آمریکا: تهدیدات ترامپ علیه ایران شر است
شلیک 3 موج موشک به سمت سرزمین‌های اشغالی در 20 دقیقه
اصابت موشک‌های ایرانی به مناطقی در تل‌آویو
دستگیری 2 عامل همکاری با شبکه جاسوسی و ارسال اطلاعات به دشمن در محلات
سبحانی‌نیا: کمبودی در تأمین نیازهای عمومی نیست/ تاب‌آوری مردم مثال‌زدنی است
قیمت نفت برنت با 2 دلار افزایش به 111 دلار رسید
حملات هوایی شدید به جنوب و شرق لبنان
حزب ‌الله از انجام 31 عملیات علیه مواضع رژیم صهیونیستی خبر داد
حمله به پایگاه نیروهای آمریکایی در امارات
طعنه روزنامه نگار آمریکایی به ترامپ: عملیات شکست حماسی آمریکا
تلاش بحرین برای وادار کردن شورای امنیت به اقدام علیه ایران
ترامپ گزینه‌های محدودی در برابر ایران دارد
شوک جنگ علیه ایران به سفره انگلیسی‌ها؛ تقلای استارمر برای مهار نگرانی افکار عمومی
حمله اسرائیل به جنوب بیروت، هفت شهید و 54 زخمی برجای گذاشت
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه
بقائی: شیطان بر آنها مسلط شده است
انهدام مقرهای گروه‌های تجزیه‌طلب در «سلیمانیه»
ادعای گروسی درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران
ترامپ در صورت قرارگرفتن اقتصاد جهان بر لبه پرتگاه عقب نشینی می‌کند
حزب‌الله عراق: امنیت یا برای همه خواهد بود یا برای هیچکس
جلسه کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی درباره ایران
تحلیلگر اماراتی: تعلیق همکاری‌های نظامی با غرب، بازتعریف قواعد بازی است
قالیباف پیام رهبر انقلاب درباره تنگه هرمز را بازنشر کرد
رهبر دموکرات‌های سنا: ترامپ ، دیوانه ای که یاوه‌گویی می‌کند
ابراز انزجار عفو بین‌الملل نسبت به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
افزایش حقوق کارکنان دولت به صورت پلکانی از 30درصد
موج 97 عملیات وعده صادق 4/حمله به مرکز فرماندهان آمریکایی/انهدام هواگردهای آمریکا+فیلم
اوپک‌پلاس با افزایش تولید نفت خود موافقت کرد
هشدار تند جنبش نجبای عراق به آمریکا/ حمله پهپادی به پایگاه اشغالگران در «حریر» اربیل
نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز هرگز به روال سابق باز نخواهد گشت
درخواست نماینده پارلمان بریتانیا برای لغو سفر پادشاه این کشور به آمریکا
حمله به پایگاه ویکتوریا آمریکا در بغداد
پیام مادورو به‌مناسبت عید پاک/حقیقت پیروز می شود
اعتراف ایهود باراک به شکست جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران
موسیقی تشییع رهبر شهید منتشر شد+ موسیقی
بازگشت به وضعیت عادی سوخت زمان‌تر است/ برخی کشورها در حال احتکار انرژی هستند
رضا صادقی «موهای خاکی» را برای شهدای میناب منتشر کرد+فیلم
افزایش فشارها بر ترامپ برای پایان دادن به جنگ علیه ایران
احسان علیخانی: هموطن! سکوت نکن
ای‌بی‌سی نیوز: نه فقط یکی، بلکه چهار بالگرد آمریکایی منهدم شده‌اند
پژوهشگر فرانسوی: هدف اسرائیل، سر بریدن کل دانش ایران است
تصویب افزایش نمادین سهمیه تولید نفت برای ماه آینده توسط اوپک پلاس
تاکید عراقچی بر ضرورت اقدام عاجل شورای امنیت درباره حملات به مراکز هسته‌ای ایران