×
سیاسی
شناسه خبر : 187877
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/19 ساعت 17:06
برخورد ما با مردم و مشتری به تحریم‌ها ربط ندارد/ آموزش تئوری صرف نیست

پزشکیان:

برخورد ما با مردم و مشتری به تحریم‌ها ربط ندارد/ آموزش تئوری صرف نیست

رئیس جمهور گفت: برخورد ما با مردم و مشتری به آمریکا و تحریم‌ها ربط دارد؟ اگر به آن کسی که به من رجوع می‌کند که خدمات مختلف بهداشتی و درمانی و آموزشی و دیگر موارد را به او بدهم اما من درست رفتار نکنم، این به تحریم‌ها مربوط است؟

نورنیوز-گروه سیاسی: پزشکیان با تاکید بر اینکه ما بر رفتار انسانی در مدیریت‌ها کم‌توجه هستیم، گفت: آدم‌هایی ترتیب می‌کنیم پرادعا که می‌گویند ما نخبه هستیم اما حاضر نیستند با دو نفر کنار هم کار کنند؛ چشم دیدن رقیب خود را ندارند.

مسعود پزشکیان در جشنواره تعاونی‌های برتر کشور، اظهار کرد: اینکه ۲۰ سال است حرف زدیم ولی به جایی نرسیدیم مشکل چیست؟ چرا در مواردی خوب و در مواردی بد هستیم؟ چطور می‌توانیم این تجربه را منتقل کنیم؟

وی افزود: من رئیس دانشگاه بودم و فکر می‌کردم مدیر کسی است که پول بیاورد و خرج کند. به مدیران بالادست گفتم به ما پول دهند و گفتند ۴۰ یا ۶۰ میلیون می‌دهیم که بعد از چند ماه تلاش ۴ میلیون پول دادند و خیلی به من برخورد و فکر کردم از آنان چشم‌پوشی کنم و کار را خودم و با مشارکت مردم پیش ببرم که به ساخت ۶۰۰ خانه بهداشت رسید.

پزشکیان اظهار کرد: ما اگر بتوانیم وحدت کنیم و مشارکت مردم را جلب کنیم موفق می‌شویم. جنگ با پول دولت و لشکر و ارتش به جایی می‌رسید؟ مردم بودند که اداره کردند و با رفتن همین مردم عادی به جبهه‌ها توانستیم از وجب به وجب خاک این کشور دفاع کنیم. امروز در آب و برق و گاز مشکل داریم اما دائم مشکل را به گردن دیگری می‌اندازیم.

رئیس‌جمهوری یادآور شد: اگر یک جامعه تقوا داشته باشد، بی‌آب و بی‌کشت نمی‌ماند. مشکل ما از اختلافات است که باید آن‌ها را حل کنیم. اگر ستایش می‌کنیم غیر از خدا کسی را ستایش نکنیم و اگر قرار است نقد کنیم خودمان را نقد کنیم. مشکل خود ما هستیم نه کسی دیگر.

وی گفت: برخورد ما با مردم و مشتری به آمریکا و تحریم‌ها ربط دارد؟ اگر به آن کسی که به من رجوع می‌کند که خدمات مختلف بهداشتی و درمانی و آموزشی و دیگر موارد را به او بدهم اما من درست رفتار نکنم، این به تحریم‌ها مربوط است؟

پزشکیان ادامه داد: کسانی که سر کار می‌گذاریم و به آنان پست می‌دهیم بر اساس توازن و عدالت و شایستگی است؟ اگر به نخبگان و کارشناسان احترام بگذاریم آیا به اینجا که امروز هستیم می‌رسیدیم؟ نه. به یکی گفتیم تو از خارج آمدی به دیگری گفتیم با فلانی دوست هستی و هر کسی را با یک بهانه کنار گذاشتیم تا خودمان رئیس بشویم.

رئیس‌جمهوری تصریح کرد: آموزش تئوری صرف نیست. در خارج از کشور صرفاً به نمره کاری ندارند بلکه کافی است که یک توصیه انسانی درباره او وجود داشته باشد و یا یک گزارش از رفتار غیرانسانی وی وجود داشته باشد. دیگر در هیچکدام از سازمان‌ها امکان حضور ندارد.

پزشکیان با تاکید بر اینکه ما بر رفتار انسانی در مدیریت‌ها کم‌توجه هستیم، تصریح کرد: آدم‌هایی ترتیب می‌کنیم پرادعا که می‌گویند ما نخبه هستیم اما حاضر نیستند با دو نفر کنار هم کار کنند؛ چشم دیدن رقیب خود را ندارند.

وی افزود: کارها تیمی باید انجام شود. ما آماده‌ایم به کسانی که حاضرند با یک باور در مسیر تعاونی‌ها عمل کنند کمک کنیم و مجوز دهیم. ما بعد از اینکه عمل کردیم گزارش می‌دهیم که در بخش تعاونی چه اقداماتی انجام دادیم و اگر هم در زمینه اداری و مجوزها مشکلی برای فعالان این بخش وجود داشته باشد، آن را حل می‌کنیم.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قطع برق گسترده سانفرانسیسکوِ آمریکا را در تاریکی فرو برد
وضعیت هوای تهران نارنجی و آلوده است
پایان واریز حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی تا عصر امروز +جزییات
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی کشور
10 کشته و 10 زخمی در تیراندازی مرگبار در حومه ژوهانسبورگ
ورود دادستانی تهران به تخلفات مربوط به بازار لبنیات
سردار وحیدی: تهدیدات رژیم اسرائیل نشانه آشفتگی است
موج بعدی بارش‌ها چند روز دیگر ازراه می‌رسد/افزایش شمارجانباختگان به7نفر/ انسداد 24 محور
پادکست | چگونه در زمستان خانه ای گرم و بهینه داشته باشیم ؟
مداردیپلماسی | چرا تهران و مسکو به شراکت راهبردی تکیه کرده‌اند؟
درگیری‌ها و آینده منطقه
تست تصادف خودرو باید قانون شود
انقراض اجتماعی قدرت سیاسی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 30 آذر 1404+ جدول
پایان گروگان‌گیری مرگبار در گچساران +فیلم
سه خبر در قاب یک برداشت!
ونزوئلا و آینده خاورمیانه!
حشیش و اکستازی ابزار جدید اسرائیل برای نابودی غزه
بهترین‌های جشن حافظ مشخص شدند
هشدار قالیباف به دولت درباره افزایش قیمت ارز و کالاها
ونزوئلا: دزدی دریایی آمریکا بی پاسخ نخواهد ماند
یلدا، پیشنهادی ایرانی برای پیروزی بر تاریکی و ناامیدی
آمریکا دومین کشتی را در نزدیکی آب های ونزوئلا توقیف کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 30 آذر 1404+ وضعیت استانها
سرامیک شفاف هوشمند؛ انقلاب در فناوری
فیلتری از آشپزخانه؛ تفاله قهوه تا 98 درصد سرب آب را جذب می‌کند
مراقبت افراطی؛ تهدیدی پنهان برای پوست نوجوانان
تغییر الگوی بیماری‌ها و مرگ سالمندان در ایران
احیای بینایی در چشم‌های دچار تنبلی امکان‌پذیر شد
شناسایی هپاتیت C در 15 دقیقه
تاجیکستان خواستار گسترش همکاری‌های هوانوردی غیرنظامی با ایران شد
تخم‌مرغ؛ راز پوست و موی سالم
ارزش غذایی خوراکی‌های شب یلدا چیست؟
طالبان: افغانستان برای گسترش اعتماد با ایران تلاش می‌کند
گوترش: فلسطینی‌ها به امیدی برای زندگی بهتر نیاز دارند
ابلاغ ضوابط کشت فراسرزمینی از سوی وزارت جهاد کشاورزی
اوکراین: 2 جنگنده روسیه در حمله به فرودگاه نظامی منهدم شدند
کدام مدارس یکشنبه 30 آذرماه تعطیل هستند؟
سه فرد مدعی نفوذ در دستگاه قضایی مازندران بازداشت شدند
مدیرعامل راه‌آهن: ایران به شبکه ریلی چین وصل می‌شود
بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه
اعلام پرفروش‌ترین‌ پیراهن‌های فوتبالیست ها در سال 2025
وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد
پارلمان الجزایر طرح جرم‌انگاری استعمار فرانسه را بررسی کرد
کره شمالی: باید در برابر زورگویی آمریکا ایستاد
تداوم حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان
آغاز مسدودسازی کارت‌های بازرگانی فاقد اعتبار
استقرار 91 هزار نیروی عملیاتی در قالب طرح زمستانی پلیس راه
اعطای اقامت به اتباع خارجی متناسب با میزان سرمایه‌گذاری
X
آگهی تبلیغاتی