×
فرهنگی
شناسه خبر : 187833
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/19 ساعت 11:17
بازگشت علیرضا عصار روی صحنه پس از 839 روز دوری

بازگشت علیرضا عصار روی صحنه پس از 839 روز دوری

«علیرضا عصار» قرار است پس از 839 روز دوری از صحنه، از 19 مهرماه به اجرای برنامه بپردازد. یک خبر خوب برای هواداران این خواننده تا یکی از تاثیرگذارترین خوانندگان نسل طلایی دهه 70 کشور را با رپرتواری متفاوت و ارکستری قدرتمند، دوباره روی سن اجرا مشاهده کنند.

نورنیوز-گروه فرهنگی:  از ۳ تیر ۱۴۰۱ که آخرین کنسرت علیرضا عصار در تهران به روی صحنه رفت تا ۱۹ آبان ۱۴۰۳ که جدیدترین دور کنسرت‌های این خواننده آغاز می‌شود، ۸۳۹ روز می‌گذرد. در این مدت، عصار چندین تک‌آهنگ منتشر کرد و در تجربه‌ای متفاوت، اجرای برنامه کنسرتینو را بر عهده گرفت که در ۶ قسمتی که تاکنون منتشر شده، توانسته با اقبال بالایی مواجه شود.

برگزاری کنسرت علیرضا عصار طی ۲ شب، خبر بسیارخوبی است که در میان هیاهوی خوانندگان پاپ که طی ۱۰ ماه سال، ده‌ها سانس کنسرت را تجربه می‌کنند، یک اتفاق مهم به حساب می‌آید.

مهم از این نظر که عصار تقریبا به تنها خواننده دهه ۷۰ تبدیل شده که حضور فعالی در مارکت این سال‌های موسیقی کشور دارد. هم می‌خواند، هم برنامه اجرا می‌کند و هم با ارکستر بزرگ خود به روی صحنه می‌رود. در کنسرت پیش‌رو نیز عصار قصد دارد تا تور کنسرت‌های خود را از تهران کلید بزند و به شهرهای دیگر برود. طرفداران این خواننده به خاطر دارند که عصار همواره عرق ویژه‌ای نسبت به کنسرت‌های پائیزه خود داشته و این‌بار نیز با مرتفع شدن مشکلات، تور کنسرت‌های جدید خود را از اول پائیز و از تهران کلید می‌زند.

تور کنسرتی که با رپرتواری متفاوت به‌نسبت دیگر کنسرت‌های این خواننده برگزار خواهد شد و نوازندگان نیز مانند همیشه و طبق وسواس خوب عصار، از برترین‌های حوزه خود خواهند بود.

[بازگشت خواننده صاحب‌سبک؛ علیرضا عصار کنسرت می‌دهد]

اینکه نماینده نسل طلایی موسیقی پاپ پس از انقلاب کشور، اکنون درصدد تمرین برای دور جدیدی از فعالیت‌های خود است، فارغ از آن‌که یک خبر خوب محسوب می‌شود بلکه خاطرات خوشایند دیگری را نیز برای ما زنده می‌کند. اولین آلبوم رسمی عصار یعنی کوچ عاشقانه با استقبال خیره‌کننده مخاطبان مواجه شد و بیش از ۱ میلیون نسخه فروخت. آماری که عصار را به‌عنوان پرطرفدارترین خواننده نیمه دوم دهه ۷۰ مطرح کرد.

در سال ۸۲، عصار، بزرگ‌ترین اتفاق در حوزه کنسرت موسیقی پاپ تاریخ کشور را رقم زد. برگزاری ۲۴ سانس کنسرت طی ۱۲ شب متوالی در برج میلاد. طی این کنسرت، ۱۱۰ نفر در قالب ارکستراسیون به روی صحنه رفتند و توانستند جمعیت قابل‌توجهی از مخاطب را به برج میلاد بکشانند. رکورد خیره‌کننده‌ای که تا امروز، هیچ خواننده‌ حوزه پاپ نتوانست به حوالی آن نزدیک شود.

البته که عصار، کلکسیونی از نخستین‌ها است. او، نخستین خواننده پاپ داخل کشور است که در اجراهایش، میکروفن را به سمت مردم گرفت تا آنها، بخش‌هایی از کار را بخوانند. او نخستین خواننده پاپ داخل کشور بود که از همان ابتدا، راجع به مسائل روز کشور، با مردم صادقانه سخن گفت و هیچ‌گاه تحت‌تاثیر هیجان صحنه قرار نگرفت، او نخستین خواننده موسیقی پاپ داخل کشور است که در همان دهه ۷۰ برایش دعوتنامه آمد تا به آمریکا برود و فعالیت‌هایش را در آنجا دنبال کند و...

هنوز بلیت‌فروشی جدیدترین کنسرت این خواننده آغاز نشده است اما قدرمسلم آن‌که عصار در این سال‌ها توانسته با انتشار آهنگ و حضور در برنامه‌هایی چون بندبازی و کنسرتینو، هنرش را برای نسل‌های جدیدی که آشنایی چندانی با موسیقی پاپ دهه ۷۰ ندارند، معرفی کرده و آثارش را به آنها بشناساند. بنابراین باید منتظر یک استقبال خوب از دور جدید کنسرت‌های او باشیم؛ دور جدیدی که قطعا مخاطبانی از نسل‌های مختلف را به خود خواهد دید و این یعنی آن‌که خواننده صاحب‌سبک موسیقی پاپ پس از انقلاب، همچنان در دور فعالیت حرفه‌ای و مارکت رقابتی روز باقی خواهد ماند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
رشد مخاطبان سینما؛ ثبت 245 هزار تماشاگر در یک هفته
روزهای تاریک لیورپول با شکست مقابل استون ویلا ادامه دارد
سقوط صنعت گردشگری امارات در سایه جنگ
نورنما | هجوم نظامیان صهیونیست به مدرسه ای در جنوب جنین
کتاب حافظه زنده تاریخ و تمدن بشری است
مترو و اتوبوس تا فردا رایگان است
افراد در آستانه بازنشستگی بخوانند
طرح بیمه ای ترامپ در تنگه هرمز ناکام ماند
چه خبر از تعمیر واحدهای آسیب‌دیده جنگ رمضان؟
جهش قیمت نفت در بازارهای جهانی
آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از اول خرداد
همه مردم یارانه کتاب می گیرند
پوتین به چین سفر می کند
بن بست ترامپ در قبال ایران
اظهارات ترامپ تنش امریکا و تایوان را شعله ور کرد
کافو: نیمار می‌تواند تاریخ ساز شود
پکن موضع خود درباره تهران را تغییر نمی دهد
واکنش تند سفیر ایران به اظهارات مرتس
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 26 اردیبهشت 1405/ اونس با 110 دلار ریزش بسته شد
قیمت گوشت قرمز امروز 26 اردیبهشت 1405 + جدول
وضعیت کالابرگ فردا در مجلس پیگیری می شود
اسرائیل به دنبال جذب 15هزار نیروی جدید
80 کشته با شیوع ابولا در کنگو
هشدار نارنجی هواشناسی برای 12 استان کشور ؛ طوفان در راه است
مقاومت لبنان: میدان تعیین‌کننده آتش‌بس است
افتتاح 1000 اتاق بهداشت در مدارس کشور
ترامپ از پکن ناامید شد
متولدین 1387 سرباز می شوند
هالیوود در جستجوی جیمز باند بعدی
فهرست نهایی جایزه اورول 2026 اعلام شد
کشف 26 تن گوشت کوسه ماهی در تبریز
ترافیک صبحگاهی چند بزرگراه تهران در اولین‌ روز هفته
بازار نفت به دیدار واشنگتن و پکن واکنش داد
واکنش‌ها به انتشار ویدئوی روز نکبت توسط شهردار نیویورک
عملیات خنثی‌سازی مهمات در شیراز طی سه روز
آغاز به کار هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران
النصر- گامبا اوزاکا | رونالدو در آستانه اولین قهرمانی آسیایی با النصر
شکست انتخاباتی کارگرها و آغاز سناریوی کنار رفتن استارمر
تقدیر رئیس‌جمهور از مواضع پاپ درباره ایران
اعلام آمادگی کوبا برای مقابله با تهدیدهای آمریکا
رئیس جمهور فنلاند: آمریکا از ناتو خارج نمی شود
هوای تهران امروز در وضعیت قابل قبول قرار گرفت
پاکستان: روز نکبت یادآور درد تاریخی فلسطینیان است
آسیب دیدگی بیش از 10 هزار موتورسیکلت و 144 تاکسی‌ در جنگ
حملات پهپادی و موشکی حزب‌الله به تجمع نظامیان صهیونیستی
بیش از 100 سفارت آمریکا بدون سفیر ماند
اظهارات جنجالی ترامپ درباره ونزوئلا، چین و تایوان
آیا هنوز رگ حیات اقتصادهای بزرگ به نفت وابسته است؟
واکنش سناتورهای دموکرات به هزینه‌های جنگ آمریکا علیه ایران
ایران در راهبرد چین و امریکا