×
بین الملل
شناسه خبر : 187811
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/19 ساعت 09:12
سی‌ان‌ان گزارش داد: پیشتازی هریس نسبت به ترامپ

سی‌ان‌ان گزارش داد: پیشتازی هریس نسبت به ترامپ

خبرگزاری سی‌ان‌ان گزارش داد که به طور متوسط 49 درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی‌های انجام شده از تاریخ 23 آگوست تا ششم سپتامبر (2 تا 16 شهریور) حمایت خود را از هریس اعلام کرده‌اند در حالی که به طور متوسط 47 درصد از آنها حمایت از ترامپ را ترجیح داده‌اند که حکایت از برتری 2 درصدی نامزد حزب دموکرات دارد

نورنیوز-گروه بین الملل: در گزارش سی‌ان‌ان آمده است: جمع‌بندی این خبرگزاری حاصل بررسی نتایج چهار نظرسنجی ملی اخیر ایالات متحده است که میانگین نظرات رأی‌دهندگان ثبت‌نام شده یا رأی‌دهندگان احتمالی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور را بر اساس نتایج حاصل از آن نظرسنجی‌ها، اندازه‌گیری کرده است.

بر اساس نتایج این جمع‌بندی، به طور متوسط ۴۹ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی‌های انجام شده از تاریخ ۲۳ آگوست تا ششم سپتامبر (۲ تا ۱۶ شهریور) حمایت خود را از هریس اعلام کرده‌اند در حالی که به طور متوسط ۴۷ درصد از آنها حمایت از ترامپ را ترجیح داده‌اند که حکایت از برتری ۲ درصدی نامزد حزب دموکرات دارد، در حالی که پیش از این و بر اساس نظرسنجی مشترک خبرگزاری رویترز و موسسه ایپسوس، هریس با ۴ درصد اختلاف از ترامپ پیش افتاده بود.

در این میان بر اساس نتایج نظرسنجی نیویورک تایمز و کالج سینا که از سوم تا ششم سپتامبر (۱۳ تا ۱۶ شهریور) برگزار شد، مشخص شد که ترامپ حتی با یک درصد اختلاف از هریس پیش افتاده است چرا که ۴۸ درصد از شرکت‌کنندگان در آن نظرسنجی از نامزد جمهوری‌خواهان و ۴۷ درصد از آنها از نامزد دموکرات‌ها حمایت کرده بودند.

از سوی دیگر نظرسنجی انجام شده توسط روزنامه تایمز و موسسه سینا مشخص کرد سهم قابل توجهی از رأی‌دهندگان احتمالی هنوز به اطلاعات بیشتری در مورد هریس نیاز دارند به طوری‌ که ۲۸ درصد از آنها می‌گویند که باید در مورد او اطلاعات بیشتری بدست آورند در حالی که تنها ۹ درصد از رأی دهندگان احتمالی همین اعتقاد را در مورد ترامپ دارند.

نتایج جمع‌بندی سی‌ان‌ان همچنین حاکی از وجود شکاف جنسیتی گسترده در میان رای‌دهندگان احتمالی است، به طوری که هریس در میان زنان رأی‌دهنده با ۱۱ درصد اختلاف (۵۳ درصد به ۴۲ درصد) از نامزد جمهوری‌خواهان جلوتر است در حالی که ترامپ در میان مردان رأی‌دهنده با ۱۷ درصد اختلاف (۵۶ درصد به ۳۹ درصد) از نامزد دموکرات‌ها جلوتر است.

این جمع‌بندی همچنین حکایت از وجود شکاف سنی گسترده‌ در میان رأی‌دهندگان احتمالی دارد، به طوری که نامزد حزب دموکرات در میان رای‌دهندگان احتمالی با سن کمتر از ۳۰ سال با ۸ درصد اختلاف از رقیب جمهوری‌خواه خود جلوتر است (۵۱ درصد از هریس و ۴۳ درصد از ترامپ حمایت می‌کنند) در حالی که نامزد حزب جمهوری‌خواه در میان رأی‌دهندگان احتمالی با ۶۵ سال سن یا بیشتر از آن، دست برتر را دارد.

بر اساس جمع‌بندی سی‌ان‌ان، هریس در میان رای‌دهندگان احتمالی مستقل نیز با ۴ درصد اختلاف از رقیب جمهوری‌خواه خود جلوتر است (۴۸ درصد در مقابل ۴۴ درصد)، در حالی که ترامپ در میان رأی‌دهندگان احتمالی که می‌گویند در انتخابات سال ۲۰۲۰ رأی ندادند با ۹ درصد اختلاف از رقیب دموکرات خود جلوتر است (۴۹ درصد در مقابل ۴۰ درصد).

همچنین جمع‌بندی این خبرگزاری مشخص کرد که هریس در میان رأی‌دهندگان احتمالی سیاهپوست و لاتین‌تبار آمریکایی با اختلاف زیادی از ترامپ جلوتر است و از این لحاظ از مزایای گسترده‌ای برخوردار است.

آمریکایی‌ها روز سه‌شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهور بعدی آمریکا به پای صندوق‌های رای می‌روند. برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
ممنوعیت فعالیت اقتصادی نروژیها در شهرک‌سازی‌ اسرائیل
گزارش فایننشال تایمز از بازگشت سبزپوشی به بورس ایران
تمام تعهدات و بندهای تفاهم‌نامه ایران و آمریکا رصد می شود
اتحادیه اروپا به دنبال ایجاد کانال دیپلماتیک مستقیم با روسیه
خروج 20 میلیون بشکه نفت ایران از بندر چابهار
مجلس: شروط رهبری در تفاهم اسلام‌آباد باید کامل اجرا شود
شروط جدید فرانسه برای موافقت با لغو تحریم‌های ایران!
مکرون: وضعیت کرانه باختری «غیرقابل‌قبول» است
یامال: مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است
هشدار تداوم گرما در استان تهران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت یازدهم
پویش ملی «طلوع ماه» برای ثبت رویداد وداع با رهبر شهید
حمله ترامپ به آلمان؛ جنگ بر سر قیمت داروهای نوآورانه
ترس در قلب سامبا؛ چرا برزیلی‌ها از لباس پوشاندن به مجسمه راکی می‌لرزند؟
رایزنی وزرای خارجه ایران و پاکستان درباره اجرای تفاهم‌نامه پایان جنگ
جنگ دیپلماتیک در قلب جام جهانی؛ ایران از آمریکا در فیفا شکایت کرد!
فعال شدن آژیر خطر در شهرک «زرعیت» بر اثر حمله پهپادی
چگونه خودروهای داخلی گران می‌شوند؟
جاده چالوس یکطرفه است
طرح سنای آمریکا برای استفاده از دارایی‌های روسیه به نفع اوکراین
شیخ نعیم قاسم: مخالفت با ظلم را بخشی از مسیر پیروزی است
طلسم بوکس ایران با بازی علی حبیبی‌نژاد شکست
طلایی‌های پنج وزن دوم جام تختی مشخص شدند
حمیدرضا اتحاد، خواننده مازندرانی درگذشت
آخرین کشتی اتباع ژاپنی از تنگه هرمز خارج شد
نقض آتش‌بس ادعایی میان حزب‌الله واسرائیل/16 حمله جدید به جنوب لبنان و 47 شهید
بازگشت نفتکش‌های ایرانی به خلیج فارس برای بارگیری مجدد
بانک مرکزی درباره اختلال در چهار بانک اطلاعیه صادر کرد
چرا قیمت محصولات اپل افزایش می‌یابد؟
ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان رهبری، آماده‌ایم از امنیت و منافع ملت حراست کنیم
یورش نخست‌وزیر سابق به دیپلماسی نتانیاهو
خوشحالی حسن یزدانی از اعزام دوباره به مسابقات جهانی
اعلام دلیل تعویق مذاکرات روز جمعه در سوئیس از زبان بقایی/تکذیب بازدید از تاسیسات هسته ای
پرسپولیس مدافع چپ فولاد را می خواهد
روسیه متهم کرد: آمریکا می‌خواهد ما را از بازار جهانی حذف کند
حماس: مقاومت لبنان حماسه‌ای بزرگ در برابر اشغالگران صهیونیست آفرید
هشدار کرملین: فاجعه در کمین خط مقدم اوکراین
از ونیز تا مونیخ؛ چرا جهان دوباره شیفته «باشو، غریبه کوچک» شد؟
هشدار تند شورای امنیت نسبت به فاجعه انسانی در غزه
مرگ در سایه لغو واکسن؛ ارتش آمریکا در تله آنفلوآنزا افتاد!
صدور هشدار زرد دریایی برای سواحل هرمزگان و بوشهر
تجلیل سخنگوی القسام از مقاومت رزمندگان حزب‌الله در جنوب لبنان
ترامپ: از سر ناچاری و استیصال با ایران مذاکره نکردیم!
واکنش تند عراقچی به اظهارات وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی
نبی: تیم ملی با تمام قدرت به مصاف بلژیک می‌رود
رؤیای ایرانی در قلب لهستان؛ صیادمنش برای فتح اروپا به لخ پوزنان رفت
گزارش تصویری| مراسم شیرخوارگان حسینی در تهران
هشدار تهران درباره پیامدهای جنگ لبنان
اظهارات جنجالی تل‌آویو درباره دمشق
هافبک تیم ملی هلند ضربه مغزی شد