×
بین الملل
شناسه خبر : 187811
تاریخ انتشار : دوشنبه 1403/06/19 ساعت 09:12
سی‌ان‌ان گزارش داد: پیشتازی هریس نسبت به ترامپ

سی‌ان‌ان گزارش داد: پیشتازی هریس نسبت به ترامپ

خبرگزاری سی‌ان‌ان گزارش داد که به طور متوسط 49 درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی‌های انجام شده از تاریخ 23 آگوست تا ششم سپتامبر (2 تا 16 شهریور) حمایت خود را از هریس اعلام کرده‌اند در حالی که به طور متوسط 47 درصد از آنها حمایت از ترامپ را ترجیح داده‌اند که حکایت از برتری 2 درصدی نامزد حزب دموکرات دارد

نورنیوز-گروه بین الملل: در گزارش سی‌ان‌ان آمده است: جمع‌بندی این خبرگزاری حاصل بررسی نتایج چهار نظرسنجی ملی اخیر ایالات متحده است که میانگین نظرات رأی‌دهندگان ثبت‌نام شده یا رأی‌دهندگان احتمالی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ این کشور را بر اساس نتایج حاصل از آن نظرسنجی‌ها، اندازه‌گیری کرده است.

بر اساس نتایج این جمع‌بندی، به طور متوسط ۴۹ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی‌های انجام شده از تاریخ ۲۳ آگوست تا ششم سپتامبر (۲ تا ۱۶ شهریور) حمایت خود را از هریس اعلام کرده‌اند در حالی که به طور متوسط ۴۷ درصد از آنها حمایت از ترامپ را ترجیح داده‌اند که حکایت از برتری ۲ درصدی نامزد حزب دموکرات دارد، در حالی که پیش از این و بر اساس نظرسنجی مشترک خبرگزاری رویترز و موسسه ایپسوس، هریس با ۴ درصد اختلاف از ترامپ پیش افتاده بود.

در این میان بر اساس نتایج نظرسنجی نیویورک تایمز و کالج سینا که از سوم تا ششم سپتامبر (۱۳ تا ۱۶ شهریور) برگزار شد، مشخص شد که ترامپ حتی با یک درصد اختلاف از هریس پیش افتاده است چرا که ۴۸ درصد از شرکت‌کنندگان در آن نظرسنجی از نامزد جمهوری‌خواهان و ۴۷ درصد از آنها از نامزد دموکرات‌ها حمایت کرده بودند.

از سوی دیگر نظرسنجی انجام شده توسط روزنامه تایمز و موسسه سینا مشخص کرد سهم قابل توجهی از رأی‌دهندگان احتمالی هنوز به اطلاعات بیشتری در مورد هریس نیاز دارند به طوری‌ که ۲۸ درصد از آنها می‌گویند که باید در مورد او اطلاعات بیشتری بدست آورند در حالی که تنها ۹ درصد از رأی دهندگان احتمالی همین اعتقاد را در مورد ترامپ دارند.

نتایج جمع‌بندی سی‌ان‌ان همچنین حاکی از وجود شکاف جنسیتی گسترده در میان رای‌دهندگان احتمالی است، به طوری که هریس در میان زنان رأی‌دهنده با ۱۱ درصد اختلاف (۵۳ درصد به ۴۲ درصد) از نامزد جمهوری‌خواهان جلوتر است در حالی که ترامپ در میان مردان رأی‌دهنده با ۱۷ درصد اختلاف (۵۶ درصد به ۳۹ درصد) از نامزد دموکرات‌ها جلوتر است.

این جمع‌بندی همچنین حکایت از وجود شکاف سنی گسترده‌ در میان رأی‌دهندگان احتمالی دارد، به طوری که نامزد حزب دموکرات در میان رای‌دهندگان احتمالی با سن کمتر از ۳۰ سال با ۸ درصد اختلاف از رقیب جمهوری‌خواه خود جلوتر است (۵۱ درصد از هریس و ۴۳ درصد از ترامپ حمایت می‌کنند) در حالی که نامزد حزب جمهوری‌خواه در میان رأی‌دهندگان احتمالی با ۶۵ سال سن یا بیشتر از آن، دست برتر را دارد.

بر اساس جمع‌بندی سی‌ان‌ان، هریس در میان رای‌دهندگان احتمالی مستقل نیز با ۴ درصد اختلاف از رقیب جمهوری‌خواه خود جلوتر است (۴۸ درصد در مقابل ۴۴ درصد)، در حالی که ترامپ در میان رأی‌دهندگان احتمالی که می‌گویند در انتخابات سال ۲۰۲۰ رأی ندادند با ۹ درصد اختلاف از رقیب دموکرات خود جلوتر است (۴۹ درصد در مقابل ۴۰ درصد).

همچنین جمع‌بندی این خبرگزاری مشخص کرد که هریس در میان رأی‌دهندگان احتمالی سیاهپوست و لاتین‌تبار آمریکایی با اختلاف زیادی از ترامپ جلوتر است و از این لحاظ از مزایای گسترده‌ای برخوردار است.

آمریکایی‌ها روز سه‌شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهور بعدی آمریکا به پای صندوق‌های رای می‌روند. برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
آبفا: ذخیره سدهای تهران به 5 درصد رسید
نبیه بری: مذاکره مستقیم با اسرائیل در کار نیست
یک پالایشگاه نفت در جنوب غرب روسیه هدف قرار گرفت
حسن یزدانی رسما به استقلال پیوست
هند، رئیس‌ دوره‌ای گروه بریکس در سال 2026 می شود
امیدوارم مبادلات بین ایران ‌و پاکستان به 10 میلیارد دلار برسد
آغاز حملات گسترده رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان + فیلم
نامه 51 نماینده مجلس، درباره تبعات حذف نرخ ارز 28500 تومانی
مدودف به ترامپ هشدار داد
عذرخواهی شمسایی پس از توقف مقابل افغانستان: چک خوردیم!
امسال 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از ابتدای هفته آینده
قدرت و حجم آتش ایران در جنگ 12 روزه قدرت اسلام و امت اسلامی بود
دستور مقتدی صدر برای لغو هرگونه تجمع اعتراضی تا پایان انتخابات
منشور حقوق بشر کوروش، جهانی شد
آزمون وکالت 1404 با رقابت 98 هزار داوطلب برگزار شد
کردستان با پتانسیل‌های فراوان می‌تواند موتور محرکه تحول در کشور باشد
اوسمار: از بازگشت به ایران خوشحالم
تصویر شگفت انگیز از نابرابری هزینه خانوار در ایران
توقیف 2467 خودرو شوتی در طرح ضربتی پلیس
سرقت میلیاردی در مترو به بهانه کمک به سالمندان
ترافیک سنگین در محورهای شمالی تهران و آزادراه‌ها
تاکتیک‌های جدید روسیه در شرق اوکراین
فوتسال ایران در دومین دیدار خود برابر افغانستان متوقف شد + گل ها
نورنما | یگان سگهای رباتیک
بازگشت سامانه‌های پاتریوت به کره‌جنوبی
سد کرج تا 15 روز دیگر آب دارد
استقرار نظامیان آمریکایی درپایگاه هوایی جدید در سوریه
تفسیر آزمایش‌ پزشکی توسط هوش مصنوعی جان بیمار را به خطر می اندازد
واکنش آموزش و پرورش به کامیون حمل‌ونقل دانش‌آموزان
قطع مستمری بازنشستگان فعال در تاکسی‌های اینترنتی تکذیب شد
برتری پاویون وزارت دفاع در نمایشگاه دریانوردی کراچی
طرح جدید رژیم صهیونیستی برای جذب مهاجران یهودی
نرخ دلار و سایر ارزهای خارجی در 15 آبان 1404
تحول در سیاست ملی روسیه / تأکید پوتین بر میهن‌پرستی
نبرد راهبردی اژدها و عقاب در جغرافیای پول
قتل خونین زن کرمانشاهی در سوند
پزشکیان درگذشت چهار پاکبان شهرداری را تسلیت گفت
اعلام وضعیت فوق العاده در فیلیپین پس از طوفان کالماگی+ تصاویر
هدیه هنری سردار ایاز صادق به قالیباف
حشد الشعبی عراق:در هر شرایطی در کنار مردم هستیم
تحول در نظام مالیاتی با تسهیل پرداخت‌ها
نامه مهم حزب الله به روسای سه گانه لبنان درباره مذاکره با رژیم صهیونیستی
تعیین تعرفه خودروهای وارداتی به صورت پلکانی و متناسب با حجم موتور + جدول تعرفه ها
وزیر ورزش و جوانان وارد ریاض شد
هدایای نفیس قالیباف به مقام پاکستانی + تصاویر
جنگ 12 روزه درس های بزرگی برای ما داشت/پرچم مذاکره و دیپلماسی را هیچ وقت زمین نگذاشته ایم
برادر کشی در ملایر/ قاتل دستگیر شد
تخلیه ساکنان می‌سی‌سی‌پی به دنبال انفجار و نشت آمونیاک
X
آگهی تبلیغاتی