×
اجتماعی
شناسه خبر : 187767
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/06/18 ساعت 17:37
اعلام میانگین نمرات امتحان نهایی/ دختران بهتر بودند

اعلام میانگین نمرات امتحان نهایی/ دختران بهتر بودند

رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه نمرات دختران در امتحانات نهایی بهتر از پسران بوده است میانگین نمرات نهایی را اعلام کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به میانگین نمرات ۱۰.۹۸ دانش‌آموزان در امتحانات نهایی امسال گفت: عملکرد دانش‌آموزان دختر بهتر از پسران است.
 محسن زارعی؛ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش امروز در نشست خبری با رسانه‌ها اظهار کرد: 400 طراح سؤال 72 ساعت در قرنطینه بودند تا کار طراحی سؤالات را انجام دهند و هنگام سقوط بالگرد رئیس جمهور شهید از طراحان خواستم تا 12 روز در قرنطینه بمانند تا بتوانیم از سؤالات طراحی شده آنها استفاده کنیم و 36 نفر برای امتحانات اول و دوم به مدت 12 روز در قرنطینه ماندند.

وی افزود: 60 میلیون پاسخنامه توسط مصححان طراحی شد و 50 هزار دبیر تخصصی مشارکت داشتند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش گفت: 138 هزار عوامل اجرایی در برگزاری امتحانات نهایی خرداد 1403 مشارکت داشتند و نمره کل برای یک میلیون و 500 هزار داوطلب محاسبه شد.

امتحان+نهایی
 

زارعی ادامه داد: نتایج آزمون در پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم در رشته علوم تجربی بدین شرح است، در پایه دهم میانگین نمرات 12.64، یازدهم 11.52و پایه دوازدهم، 12 است. در رشته ریاضی پایه دهم، 12.69، پایه یازدهم 11.26 و پایه دوازدهم 11.82 است.

معدل 10.98 در پایه دوازدهم

وی افزود: در رشته علوم انسانی پایه دهم میانگین نمرات 9.44، پایه یازدهم 9.07 و پایه دوازدهم 9.13 است، در مجموع نمرات پایه دهم در سه رشته 11.59، پایه یازدهم 10.62 و پایه دوازدهم 10.98 است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه عملکرد پایه دهم بهتر از سایر پایه‌ها است و منتقدان می‌گفتند با تسری آزمون‌ها به پایه‌های پایین کار برای دانش‌آموزان دشوارتر شده است، افزود: وضعیت نمرات نشان داد عملکرد آنها نسبت به سایر پایه‌ها بهتر بود.

افزایش نیم نمره‌ای نمرات نسبت به سال گذشته

زارعی با اشاره به اینکه عملکرد دانش‌آموزان نسبت به سال گذشته بهتر بود، متذکر شد: در رشته علوم تجربی میانگین نمرات از 11.23 به 12 رسید. در رشته علوم ریاضی میانگین نمرات از 10.79 به 11.82 و در رشته انسانی از 8.75 به 9.13 رسید و در مجموع نمرات دانش‌آموزان از 10.26 به 10.98 رسیده است.

وی ادامه داد: در مجموع در رشته انسانی 0.38، تجربی 0.77 و ریاضی 1.03 افزایش میانگین نمرات را نسبت به سال گذشته داشتیم و در مجموع سه رشته نیم نمره نمرات افزایش داشت.

نمرات بهتر دانش‌آموزان دختر

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش مطرح کرد: عملکرد دانش‌آموزان دختر بهتر از پسران است، در رشته ریاضی میانگین نمرات دختران 12.97 و پسران 11.24، در رشته تجربی دختران 12.44 و پسران 11.27 و در رشته انسانی، دختران 10.17 و پسران 7.73 است.

نمرات بالاتر دولتی‌ها اما با احتساب سمپاد

زارعی با اشاره به اینکه مجموع نمرات دانش‌آموزان مدارس دولتی در رشته ریاضی 11.94 و مدارس غیردولتی 11.62 بود، در رشته تجربی مدارس دولتی 12.28 و غیردولتی 11.16 در رشته انسانی میانگین نمرات مدارس دولتی 9.25 و غیردولتی 8.71 است.

وی بیان کرد: میانگین نمرات دروس در اکثر دروس جز درس زبان انگلیسی در رشته علوم تجربی رشد داشت. در رشته ریاضی به جز درس عربی، زبان و قرآن در مابقی دروس نمرات نسبت به سال گذشته ارتقا داشته است. در رشته انسانی در بسیاری از دروس نمرات بهتر بود اما در برخی دروس همچون زبان انگلیسی، سلامت و بهداشت، عربی زبان قرآن و تاریخ کاهش نمرات را داشتیم.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش متذکر شد: بیشترین افزایش نمرات نزدیک به یک نمره افزایش معدل برای استان یزد است و پس از آن استان‌های سمنان، مازندران و تهران با افزایش نیم نمره بیشترین افزایش نمره را نسبت به سال گذشته داشتند و در تمام استان‌ها نیم نمره ارتقای نمرات را شاهد بودیم.

زارعی با اشاره به اینکه مدارس نمونه دولتی در سال 1401 هیچ سهمی را از رتبه‌های برتر کنکور نداشتند، اما امسال دو نفر در میان نفرات برتر حضور داشتند، گفت: همچنین مدارس عادی دولتی در سال 1401 هیچ سهمی از نفرات برتر کنکور نداشتند و امسال یک نفر در میان نفرات برتر حضور دارند همچنین سهم مدارس غیردولتی از 7 نفر به 5 نفر و سهم مدارس سمپاد از 23 نفر به 22 نفر کاهش داشت.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نقش هورمون‌ها در شدت آنفولانزا؛ استروژن سپر دفاعی زنان در برابر سرماخوردگی
هشدار روان‌پزشکان؛ چت‌بات‌ها جای درمانگران واقعی را نمی‌گیرند
جهش علمی در ذخیره‌سازی اعضا؛ امیدی برای کاهش صف‌های طولانی پیوند عضو
نوراینفو| 11 راهکاری که قدرت نه گفتن را در شما تقویت می‌کند
تولید 7 هزار تن محصولات گلخانه‌ای؛ جهش کشاورزی نوین در ارومیه
ثبت رسمی سندرم استفراغ ناشی از ماری‌جوانا در فهرست بیماری‌ سازمان جهانی بهداشت
فرصت‌های فراموش‌شده حکمرانی آب؛ راه نجات کلان‌شهرها از بحران آب
حمله توپخانه‌ای ارتش اسرائیل به جنوب سوریه
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در رسانه‌های انگلیسی‌زبان
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری
سنایی‌راد: دشمن در محاسبات خود نقش ویژه رهبری را در نظر نگرفته بود
انهدام باند قاچاق سوخت در شهرستان نور
پرسپولیس از استقلال به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت کرد
هشدار شدید روسیه درباره استقرار موشک‌های ژاپنی در نزدیکی تایوان
توافق تازه صنعت کشاورزی ایران و روسیه در مسکو
وزیر دفاع: تهدیدها را رصد می‌کنیم و آماده پاسخگویی هستیم +فیلم
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
الجولانی: بحث نظام فدرالی در سوریه ناشی از جهل سیاسی باعث تضعیف وحدت ملی می‌شود
مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن جان سه قربانی را در تربت گرفت
شکست تیم ملی هندبال زنان ایران در گام نخست قهرمانی جهان
یونیفل: اسرائیل بیش از 10 هزار بار آتش‌بس لبنان را نقض کرده است
گسترش ویروس آنفولانزا با سرعت بالا
معاون ارتباطات دفتر رئیس‌جمهوری: پزشکیان خود را نماینده همه ملت ایران می‌داند
زمین‌لرزه 3.7 ریشتری حوالی حسینیه خوزستان را لرزاند
لغو مجوز 6 شرکت بزرگ هواپیمایی توسط ونزوئلا
نورنما | نماد قدرت امپراطوری روم
پرونده معوقات سایپا همچنان باز است؛ موج نارضایتی مشتریان سایپا +فیلم
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
محکومیت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری توسط 4 کشور اروپایی
گزارش تصویری| سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به مردم ایران
دستور روبیو برای محدود کردن مهاجرت مسلمانان به آمریکا
‌رهبر معظم انقلاب: در جنگ 12 روزه برنامه‌ریزی 20 ساله دشمن شکست خورد
قائم‌پناه: قیمت بنزین ابتدا از خودروهای دولتی افزایش می‌یابد
الیاس حضرتی درگذشت ناصر مسعودی را تسلیت گفت
چین، روسیه، ایران و کره‌شمالی در حال گسترش همکاری‌های راهبردی هستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: 300 طرح فرهنگی نیمه تمام در کشور وجود دارد
درخشش ایرانی‌ها در جام فجر؛ قهرمانی دو وزنه‌بردار در روز نخست رقابت‌ها
تاکید ایران و ترکیه بر افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور همسایه
عراقچی:ما هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را خالی نکردیم ولی مذاکره قواعد خود را دارد
ابلاغ امیدنامه و اساسنامه فعالیت صندوق‌های ارزی در هفته آینده
گروسی نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
پیروزی قاطع ایران برابر عراق در آغاز انتخابی جام جهانی 2027
نورنما | 7 آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سالروز عملیات مروارید گرامی‌باد
معاون وزیر بهداشت: وضعیت آلودگی هوا دیگر نیاز به اندازه‌گیری و محاسبه ندارد
شمار شهدای جنگ علیه غزه به 69799 نفر رسید
جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید
لاریجانی: توسعه برنامه هسته‌ای مسالمت آمیز خود را به صورت جدی ادامه خواهیم داد
X
آگهی تبلیغاتی