×
اجتماعی
شناسه خبر : 187767
تاریخ انتشار : یکشنبه 1403/06/18 ساعت 17:37
اعلام میانگین نمرات امتحان نهایی/ دختران بهتر بودند

اعلام میانگین نمرات امتحان نهایی/ دختران بهتر بودند

رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه نمرات دختران در امتحانات نهایی بهتر از پسران بوده است میانگین نمرات نهایی را اعلام کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به میانگین نمرات ۱۰.۹۸ دانش‌آموزان در امتحانات نهایی امسال گفت: عملکرد دانش‌آموزان دختر بهتر از پسران است.
 محسن زارعی؛ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش امروز در نشست خبری با رسانه‌ها اظهار کرد: 400 طراح سؤال 72 ساعت در قرنطینه بودند تا کار طراحی سؤالات را انجام دهند و هنگام سقوط بالگرد رئیس جمهور شهید از طراحان خواستم تا 12 روز در قرنطینه بمانند تا بتوانیم از سؤالات طراحی شده آنها استفاده کنیم و 36 نفر برای امتحانات اول و دوم به مدت 12 روز در قرنطینه ماندند.

وی افزود: 60 میلیون پاسخنامه توسط مصححان طراحی شد و 50 هزار دبیر تخصصی مشارکت داشتند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش گفت: 138 هزار عوامل اجرایی در برگزاری امتحانات نهایی خرداد 1403 مشارکت داشتند و نمره کل برای یک میلیون و 500 هزار داوطلب محاسبه شد.

امتحان+نهایی
 

زارعی ادامه داد: نتایج آزمون در پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم در رشته علوم تجربی بدین شرح است، در پایه دهم میانگین نمرات 12.64، یازدهم 11.52و پایه دوازدهم، 12 است. در رشته ریاضی پایه دهم، 12.69، پایه یازدهم 11.26 و پایه دوازدهم 11.82 است.

معدل 10.98 در پایه دوازدهم

وی افزود: در رشته علوم انسانی پایه دهم میانگین نمرات 9.44، پایه یازدهم 9.07 و پایه دوازدهم 9.13 است، در مجموع نمرات پایه دهم در سه رشته 11.59، پایه یازدهم 10.62 و پایه دوازدهم 10.98 است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه عملکرد پایه دهم بهتر از سایر پایه‌ها است و منتقدان می‌گفتند با تسری آزمون‌ها به پایه‌های پایین کار برای دانش‌آموزان دشوارتر شده است، افزود: وضعیت نمرات نشان داد عملکرد آنها نسبت به سایر پایه‌ها بهتر بود.

افزایش نیم نمره‌ای نمرات نسبت به سال گذشته

زارعی با اشاره به اینکه عملکرد دانش‌آموزان نسبت به سال گذشته بهتر بود، متذکر شد: در رشته علوم تجربی میانگین نمرات از 11.23 به 12 رسید. در رشته علوم ریاضی میانگین نمرات از 10.79 به 11.82 و در رشته انسانی از 8.75 به 9.13 رسید و در مجموع نمرات دانش‌آموزان از 10.26 به 10.98 رسیده است.

وی ادامه داد: در مجموع در رشته انسانی 0.38، تجربی 0.77 و ریاضی 1.03 افزایش میانگین نمرات را نسبت به سال گذشته داشتیم و در مجموع سه رشته نیم نمره نمرات افزایش داشت.

نمرات بهتر دانش‌آموزان دختر

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش مطرح کرد: عملکرد دانش‌آموزان دختر بهتر از پسران است، در رشته ریاضی میانگین نمرات دختران 12.97 و پسران 11.24، در رشته تجربی دختران 12.44 و پسران 11.27 و در رشته انسانی، دختران 10.17 و پسران 7.73 است.

نمرات بالاتر دولتی‌ها اما با احتساب سمپاد

زارعی با اشاره به اینکه مجموع نمرات دانش‌آموزان مدارس دولتی در رشته ریاضی 11.94 و مدارس غیردولتی 11.62 بود، در رشته تجربی مدارس دولتی 12.28 و غیردولتی 11.16 در رشته انسانی میانگین نمرات مدارس دولتی 9.25 و غیردولتی 8.71 است.

وی بیان کرد: میانگین نمرات دروس در اکثر دروس جز درس زبان انگلیسی در رشته علوم تجربی رشد داشت. در رشته ریاضی به جز درس عربی، زبان و قرآن در مابقی دروس نمرات نسبت به سال گذشته ارتقا داشته است. در رشته انسانی در بسیاری از دروس نمرات بهتر بود اما در برخی دروس همچون زبان انگلیسی، سلامت و بهداشت، عربی زبان قرآن و تاریخ کاهش نمرات را داشتیم.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش متذکر شد: بیشترین افزایش نمرات نزدیک به یک نمره افزایش معدل برای استان یزد است و پس از آن استان‌های سمنان، مازندران و تهران با افزایش نیم نمره بیشترین افزایش نمره را نسبت به سال گذشته داشتند و در تمام استان‌ها نیم نمره ارتقای نمرات را شاهد بودیم.

زارعی با اشاره به اینکه مدارس نمونه دولتی در سال 1401 هیچ سهمی را از رتبه‌های برتر کنکور نداشتند، اما امسال دو نفر در میان نفرات برتر حضور داشتند، گفت: همچنین مدارس عادی دولتی در سال 1401 هیچ سهمی از نفرات برتر کنکور نداشتند و امسال یک نفر در میان نفرات برتر حضور دارند همچنین سهم مدارس غیردولتی از 7 نفر به 5 نفر و سهم مدارس سمپاد از 23 نفر به 22 نفر کاهش داشت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
باند پزشکی هوشمندی که در حضور باکتری ها آنتی بیوتیک آزاد می کند
ربات‌های باهوش در برابر احساسات انسان کم آوردند
کشف عجیب تاریخی؛ باستان‌شناسان به ردپای یک جامعه مادرتبار رسیدند
دانشمندان هندی پلاستیک را به گرافن ارزشمند تبدیل کردند
وزیرخارجه لبنان: ما نمی پذیریم ایران به جای ما مذاکره کند!
تیراندازی در کارولینای جنوبی / زخمی شدن چندین نفر در مرکز خرید هیوود
انتقاد وزیر ارشاد از مواضع تفرقه‌افکنانه
ارتش اسرائیلی آماده توقف تجاوزات زمینی در لبنان شد
تحرکات تازه واشنگتن در یمن؛ نیروهای آمریکایی وارد حضرموت شدند
نیروگاه برق دیمونا در فلسطین اشغالی طعمه حریق شد
حمله سایبری محدود به چهار بانک؛ عدم افشای اطلاعات مشتریان+بیانیه
بقایی: دشمن با حمله به ایران سرافکنده شد
نخست‌وزیر بریتانیا از توافق احتمالی ایران و آمریکا استقبال کرد
کانادا و ایرلند: آتش‌بس لبنان باید بخشی از توافق احتمالی ایران و آمریکا باشد
پایان محاصره دریایی ایران با بازگشایی تنگه هرمز
غریب‌آبادی: ایران پیروز نبرد یک‌ساله با متجاوزان است
حمله پهپادی حزب الله به مرکز فرماندهی ارتش اسرائیل
تاریخ‌سازی یوکی ایشیکاوا / سامورایی‌ها در صدر امتیازآوران جهان
گام جدید در شفافیت اقتصادی؛ سامانه «صورا» آغاز به کار کرد
معادل جدید کلمه «هدفون» تصویب شد
احتمال تغییر در برنامه امتحانات نهایی
عکس های منتخب ایران، شنبه 23 خرداد 1405
تصادف زنجیره‌ای در اشرفی اصفهانی تهران چند مصدوم داشت
جدال تاریخی ایران و نیوزیلند برای نخستین‌بار در جام جهانی
ضربه امنیتی به داعش در الانبار؛ حامی مالی داعش دستگیر شد
ادعای ترامپ: فردا با ایران توافق می‌کنیم / تنگه هرمز باز می‌شود
ابرنفتکش از محاصره آمریکا گذشت
اورژانس ایران در لیست 10 کشور برتر جهان
آزادراه شهید شوشتری در تهران پس از 18 سال افتتاح شد
نجات نوزاد یک‌ماهه در زاهدان با راهنمایی تلفنی اورژانس 115
تبانی در کاخ سفید؟ / هدیه ویژه وزارت دادگستری به شرکت‌های ترامپ
بحران انرژی در سایه جنگ منطقه‌ای؛ کشاورزان آمریکا زیر فشار اقتصادی
عملیات گسترده الحشد الشعبی برای تعقیب هسته‌های داعش
نظامیان مست آمریکایی در چنگ پلیس ژاپن/ اوکیناوا علیه واشینگتن برخاست
امتحانات نهایی 1405 چگونه برگزار می‌شود؟
اسلام‌آباد؛ میزبان مراسم امضای توافق ایران و آمریکا از طریق ویدئو کنفرانس
نقض آتش بس در لبنان ادامه دارد
توقیف تاکسی سمند با 21 میلیون تومان خلافی در خراسان شمالی
بقائی: برنامه‌ای برای سفر به ژنو یا جایی دیگر ظرف یکی دو روز آینده نداریم
ورزشگاه آزادی مسقف خواهد شد
«من زنده‌ام»؛ روایت مردی که از دل آوار برخاست و تا آخرین نفس برای ایران ماند+ عکس و فیلم
پرواز ناتمام در شرق هند؛ 5 پرسنل نظامی در سقوط هواپیما جان باختند
ترامپ پیام «شریف» درباره نزدیک بودن توافق با ایران را بازنشر کرد
طباطبایی: کسی فریب وحدت‌شکنان را نمی‌خورد
پزشکیان:دولت در سخت‌ترین شرایط لحظه‌ای از پیگیری مشکلات مردم غفلت نکرد
سرلشکر عبداللهی: شهید شادمانی نماد ابتکار و اقتدار در مسئولیت‌های نظامی بود
«دیار مادری» در راه شبکه یک/ بازگشت زیبا بروفه پس از غیبتی طولانی
نهایی شدن اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/پرداخت بدهی از سوی دولت
شکاف 45 درصدی قیمت خودرو از کارخانه تا بازار آزاد
وزیر کشور: اقتدار و اتحاد ملی بال‌های پرواز جامعه به سمت ثبات است