×
ورزشی
شناسه خبر : 187649
تاریخ انتشار : شنبه 1403/06/17 ساعت 21:38
نخستین طلای ایران در کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان

نخستین طلای ایران در کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان

علی خرمدل نماینده وزن 65 کیلوگرم کشتی آزاد جوانان، نخستین طلای ایران در کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان را کسب کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی: نماینده وزن ۶۵ کیلوگرم کشتی آزاد جوانان کشورمان در دیدار فینال رقابت‌های قهرمانی جهان توانست با شکست حریفی از ژاپن به نشان طلا برسد.

 مسابقات رده‌بندی و فینال پنج وزن اول کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان از ساعت ۱۹:۳۰ دقیقه امشب در شهر پونته ودرا کشور اسپانیا در حال برگزاری است.

در وزن ۶۵ کیلوگرم علی خرمدل پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۱۲ بر ۱۱ مقابل عبداله توپراک از ترکیه به پیروزی رسید و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله مقابل آیخان عبدالازاد از جمهوری آذربایجان با نتیجه ۹ بر ۶ به برتری دست یافت و به مرحله نیمه نهایی رفت. خرمدل در این مرحله با نتیجه ۶ بر ۴ از سد آدام آرخیف از روسیه گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار پایانی با نتیجه ۱۰ بر ۲ ماکوتو هوسوکاوا از ژاپن را شکست داد و به مدال طلا دست یافت.

همچنین در وزن ۷۰ کیلوگرم علی کرم‌پور در دور نخست با نتیجه ۱۵ بر ۴ الکساندر گایدارلی از مولداوی را مغلوب کرد. وی در دور با نتیجه ۱۲ بر ۲ گئورگیوس یواکیمیدیس از یونان را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله در مصاف با بوهدان اولینیک از اوکراین با نتیجه ۱۰ بر صفر به برتری رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. کرم‌پور در این مرحله با نتیجه ۱۳ بر ۲ مغلوب ریویا یاماشیتا از ژاپن شد و به دیدار رده بندی رفت. وی در این دیدار با نتیجه ۹ بر ۴ برابر گوگا اوتیناشویلی از گرجستان پیروزی شد و به مدال برنز دست یافت.

در وزن ۷۹ کیلوگرم مهدی یوسفی در دور نخست با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب آلپ ارسلان بنگنجوف از ترکمنستان شد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال، یوسفی به گروه بازنده‌ها رفت. وی در این گروه با نتیجه ۱۰ بر صفر مقابل الکساندر مامروش از اوکراین به پیروزی رسید. وی در دور بعد با نتیجه ۱۱ بر صفر دیمیتری لوکاشیوک از بلاروس را مغلوب کرد و به دیدار رده بندی راه یافت. یوسفی در این دیدار مقابل آمیت از هند با نتیجه ۱۳ بر ۲ به برتری دست یافت و به مدال برنز رسید.

در وزن ۵۷ کیلوگرم میلاد والی زاده پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با با نتیجه ۱۱ بر صفر بکر کسر از ترکیه را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه ۱۰ بر صفر مغلوب هایکو گاسپاریان از ارمنستان شد و با توجه به شکست این کشتی‌گیر مقابل حریف آمریکایی، والی زاده از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در وزن ۹۷ کیلوگرم ابوالفضل بابالو پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه ۱۲ بر ۱ مغلوب رضابک آیتموخان قهرمان وزن ۹۲ کیلوگرم بزرگسالان جهان از قزاقستان شد و با توجه به راه یابی این کشتی‌گیر به دیدار فینال، بابالو به گروه بازنده‌ها رفت. وی در این گروه با نتیجه ۴ بر ۴ و ضربه فنی مقابل نیکولائوس کاراوانوس از یونان مغلوب شد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
خواننده معروف مازندرانی پای چوبه دار نجات یافت؛ ماجرای توقف حکم قصاص
ستاره آرسنال جام جهانی را از دست داد
ایتالیا تحقیق درباره رفتار بن‌گویر با کاروان امدادی غزه را آغاز کرد
پایان مشارکت هلند در طرح آموزش نیروهای اوکراینی تحت رهبری انگلیس
پرداخت مطالبات ناشران نمایشگاه کتاب
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد