×
ورزشی
شناسه خبر : 187641
تاریخ انتشار : شنبه 1403/06/17 ساعت 19:18
استقلال در کانون بحران

گزینه های جانشینی نکونام به خط شدند

استقلال در کانون بحران

استقلال این روزها در وضعیتی قرار گرفته که تا چند هفته پیش، بدبین ترین هوادار این تیم هم پیش بینی آن را نمی کرد ولی حالا بسیاری از اهالی فوتبال را متعجب ساخته است.

نورنیوز – گروه ورزشی: هفته سوم لیگ برتر فوتبال در حالی به پایان رسیده که تیم ها منتظر پایان بازی های تیم ملی در مرحله مقدماتی جام جهانی 2026 هستند تا بازی های خود در لیگ بیست و چهارم را از سر بگیرند. این در حالی است که استقلال و پرسپولیس هم باید خود را آماده حضور در لیگ نخبگان آسیا کنند که با توجه به حریفان تا دندان مسلح، مسابقاتی بسیار دشوار به نظر می رسد.
در این شرایط، هواداران استقلال هم امیدوار بودند تا این تیم هم با مربیگری جواد نکونام، آماده دیدار سخت با الغرافه شود اما شکست آبی پوشان پایتخت برابر استقلال خوزستان در هفته سوم لیگ برتر، مسئولان هلدینگ خلیج فارس را به صرافت این انداخت که نیمکت تیم خود را تغییر دهند و بر همین اساس خبرهایی مبنی بر مذاکره مالک باشگاه استقلال با فرهاد مجیدی به گوش رسید اما این چهره محبوب آبی ها، گویا به این پیشنهاد پاسخ منفی داد تا احتمال ماندن نکونام تقویت شود.
اما سرمربی استقلال که در این شرایط، در مصاحبه ای اعلام کرد که قول قهرمانی می دهد، در مصاحبه ای دیگر از خرید زیلیکیچ بازیکن کروات انتقاد و حضور او را در تمرین این تیم منع کرد. بازیکنی که با نظر هلدینگ و پیش از قرارداد مجدد نکونام با استقلال در ابتدای فصل بسته شده بود تا به این ترتیب، نکونام که موقعیت خود روی نیمکت استقلال را از دست رفته می دید، شمشیر را برای مالکان این باشگاه از رو ببنند!
در این میان، امروز خبر رسید ایوایلو پتوف سرمربی 48 ساله و بلغارستانی که رزومه چندان قدرتمندی هم در مربیگری ندارد، به یکی از گزینه های اصلی نیمکت استقلال تبدیل شده است. موضوعی که اعتراض شدید هواداران آبی را در پی داشت و گروه زیادی از آنها با هشتک هایی به مخالفت با تصمیمات هلدینگ پرداخته و گروه دیگری هم با تجمع برابر ساختمان باشگاه استقلال به حمایت از نکونام پرداختند.

جواد+نکونام

البته شنیده ها حاکی از این است که پتوف تنها گزینه آبی ها نیست و مربیانی مانند آندره آ استراماچونی، خامیه پاچکو پرتغالی و حتی ریکاردو ساپینتو هموطن او از گزینه های دیگر سرمربیگری استقلال هستند. این در حالی است که ساپینتو در دوره قبلی مربیگری اش در استقلال، با محرومیتی چهار ماهه از سوی کمیته انضباطی مواجه شده و همین موضوع، گزینه شدن او را عجیب می نماید.
با این حال، نکونام امروز با وجود خبرهای پر حاشیه و ضد و نقیضی که درباره نیمکت مربیگری استقلال به گوش می رسید، در تمرینات این تیم شرکت کرد تا نشان دهد به قرارداد خود با این تیم تا رسمی شدن همه خبرها پایبند است. جالب اینکه باشگاه استقلال دیروز، تولد نکونام را به او تبریک گفت ولی از طرف دیگر به دنبال خاتمه دادن همکاری با اوست!
آنچه مشخص است، این است که در شرایط فعلی استقلال به کانون بحران تبدیل شده و این اصلا به سود این تیم پرطرفدار فوتبال ایران که باید روز 26 شهریور با حریف قطری اش دیدار کند، نیست و باید دید در نهایت چه سرنوشتی در انتظار این تیم خواهد بود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
شب کابوس‌وار جود بلینگام؛ از پس گردنی به مدافع آرژانتین تا حذف انگلیس
قراردادی 82 میلیون دلاری ارسال لوله‌های توپ انگلیسی به اوکراین
چرا دیوان کیفری لاهه به دشمن شماره یک واشنگتن تبدیل شد؟
زمان اعلام نتایج کنکور ارشد مشخص شد
چرا پشت چراغ قرمز بی‌قراریم؟ کشف ریشه‌های یک رفتار همگانی
رویای واشنگتن؛ تغییر موازنه پس از جنگ
چراغ سبزِ نهادهای امنیتی برای برگزاری «کنکور سراسری» + زمان برگزاری کنکور
آغاز ماراتن آزمون کارشناسی ارشد 1405 از صبح امروز + راهنمای کامل
تجاوز آمریکا و پاسخ بی‌سابقه ایران؛ نبرد چندساعته تا طلوع آفتاب
کالابرگ الکترونیکی امروز برای این گروه شارژ شد + جزئیات خرید
دیدارهای رده‌بندی و فینال جام جهانی 2026+ روز و زمان مسابقات
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 25 تیر+ وضعیت استان ها
جنگ سرد در زمین فوتبال؛ بنر جنجالی آرژانتینی‌ها علیه اشغالگری انگلیس
ورود اوپن‌ای‌آی به بازار گجت‌ها؛ رونمایی از بلندگوی هوشمند قابل حمل
حکم بازداشت بین‌المللی نتانیاهو در استانبول صادر شد
هند صادرکننده رسمی «مغزها»؛ وقتی فرار از وطن، استراتژی ملی می‌شود!
برنامه مسابقات ورزشی امروز 25 تیر 1405+ جدول پخش
شکست پروژه آسمان امن؛ چرا پروازها در جنوب عربستان فلج شد؟
شکاف در کاخ سفید؛ ترامپ در محاصره بن‌بست ایران و تهدید کوبا
آلزایمر در مسیر انفجار آماری؛ مبتلایان تا 2050 به 152 میلیون نفر می‌رسند
تضعیف سد دفاعی روده با کاهش یک پروتئین
روسیه: نیروهای غربی در صورت ورود به خاک اوکراین اهداف مشروع نظامی محسوب می‌شوند
صندلی داغ؛ قیمت نجومی بلیت فینال جام جهانی
رابط مغز و رایانه یادگیری حرکتی را تقویت می‌کند
نیویورک تایمز: محاصره دریایی دوباره ایران به قیمت نفت آسیب بیشتری وارد می‌کند
چاقی عامل اصلی سندرم قلبی، کلیوی و متابولیک
موافقت آمریکا با فروش 2 میلیارد دلار تسلیحات موشکی به عربستان
پیش‌دیابت؛ زنگ خطر خاموشی که می‌تواند به دیابت نوع 2 ختم شود
انگلیس به‌دنبال محدودیت شبانه شبکه‌های اجتماعی برای نوجوانان
کامبک رؤیایی آرژانتین برابر انگلیس؛ مسی و یارانش فینالیست جام جهانی 2026 شدند
هوش مصنوعی زیر ذره‌بین؛ متا با شکایت جدید کارکنان روبه‌رو شد
شهادت 35 نفر در پی حملات تیرماه به کشورمان/ بیشترین آسیب‌ها برای 3 استان
ادعای ترامپ درباره سوریه؛ الشرع با حزب‌الله دقیق‌تر از اسرائیل برخورد می‌کند
دستور فوری وزیر ورزش برای رسیدگی به وضعیت قهرمان جوان ژیمناستیک
پارکینگ بزرگ اربعین شلمچه آماده میزبانی از زائران شد
تأکید معاون اول رئیس‌جمهور بر تقویت همکاری‌های راهبردی با چین
ادامه تعطیلی سه فرودگاه عربستان پس از هشدارهای ارتش یمن
مدیرعامل چادرملو: AFC درخواست فدراسیون را رد کرده؛ تاج باید پاسخگو باشد
ادعای ونس: نیروی زمینی برای تغییر حکومت ایران اعزام نخواهیم کرد
نورویدئو | مرگ در گرمای اروپا ؛ حقیقتی فراتر از تغییرات اقلیمی
ترامپ ادعا کرد: دوست ندارم درباره ایران ضرب الاجل تعیین کنم
تصمیم نهایی AFC؛ سهمیه آسیایی به گل‌گهر رسید
طوفان در قلب پایگاه‌های آمریکا؛ پاسخ موشکی ایران به آمریکا در منطقه؛ از اردن تا کویت
احضار مجدد سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه
روسیه خواستار بازگشت فوری ایران و آمریکا به میز مذاکره شد
تشییع باشکوه شهدای گتوند؛ سه رزمنده شهید در گلزار شهدا آرام گرفتند
یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران به حبس محکوم شد
برگ برنده جدید چین در تجارت دریایی رونمایی می شود
هشدار آمریکا به شهروندان خود برای سفر به 23 کشور
پروازهای دبی–شیراز پس از 5 ماه از سر گرفته شد