×
ورزشی
شناسه خبر : 187513
تاریخ انتشار : جمعه 1403/06/16 ساعت 19:22
فوتبال ایران 48 سال در آرزوی المپیک/600 نفر در آزادی کار می‌کنند

خبر بروزرسانی می شود....

فوتبال ایران 48 سال در آرزوی المپیک/600 نفر در آزادی کار می‌کنند

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه متاسفانه 48 سال است که فوتبال ما به المپیک راه نیافته است، گفت: خیلی از کشور هایی که فوتبال‌شان ضعیف است در المپیک حضور دارند.

نورنیوز-گروه ورزشی: احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان که از روز گذشته در پاریس و محل برگزاری مسابقات پارالمپیک حضور دارد  اظهار داشت: ما یکی از کشورهایی هستیم که صاحب سبک در پارالمپیک هستیم‌ و سابقه ما خیلی طولانی است و افتخاراتی زیادی در ادوار قبلی پارالمپیک به دست آورده‌ایم.

وی افزود: تلاش و برنامه ما این است که در پارالمپیک ۲۰۲۸ آمریکا سهم بیشتری داشته باشیم و رشته‌های خودمان را بیشتر کنیم. ورزشکاری که سهمیه می‌گیرد با یک آرزو و امید پا به عرصه می‌گذارد و باید اجازه بدهیم که ورزشکارانی که سهمیه می‌گیرند در مسابقات حضور پیدا کنند و باید فضا را برای ورزشکاران پارا بازتر کنیم.

 دنیامالی خاطرنشان کرد: خوشبختانه کمیته جهانی المپیک و پارالمپیک به این نتیجه رسیده‌اند که از سال ۲۰۳۲ احتمالا مسابقات المپیک و پارالمپیک در یک زمان برگزار شود و باعث جذابیت مسابقات می‌شود و هزینه‌ها را کمتر می‌کند.

وی افزود: در کشورهای توسعه یافته که مشکلات اقتصادی هم ندارند پرداخت پاداش به ورزشکاران رسم است. ورزشکاران پارالمپیکی با توجه به شرایط جسمانی که دارند باید بیشتر مورد توجه باشند و دیده شوند و در حوزه مدیریتی باید حساسیت بیشتری برای این ورزشکاران لحاظ شود. به لحاظ زیرساختی نیز باید فضا را برای ورزشکاران پارالمپیکی مهیا کنیم.

وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: باید در بخش ورزش پارالمپیک تعداد رشته ها را بیشتر کنیم. در این حوزه برنامه و پیاده‌سازی آن حرف اول را می‌زند، باید از امکانات از جمله هوش مصنوعی استفاده کنیم که بتوانیم با دیگر کشورها رقابت کنیم.

 دنیامالی با اشاره به فعال‌سازی ستاد بازی‌ها در وزارت ورزش گفت: ستاد بازی‌ها را فعال کردیم که ابتدا بازی‌های آسیایی را در پیش داریم. به دنبال این هستیم که جایگاه خودمان را در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ژاپن ارتقا دهیم و رتبه ما بالاتر بیاید و طبیعتا در المپیک لس‌آنجلس نیز تاثیرگذار خواهد بود. اگر کار همه جانبه انجام دهیم و برنامه‌ریزی داشته باشیم این اتفاق افتادنی است.

وی با اشاره به عدم راهیابی تیم ملی امید به المپیک افزود: اختلافی بین فدراسیون فوتبال و کمیته ملی المپیک بوده است که برای برطرف کردن این اختلاف تلاش کردیم و فدراسیون فوتبال مسئول رسیدگی به تیم ملی امید است. خیلی از کشورهایی که در رده‌بندی فیفا نیز از ما پایین‌تر هستند هم در المپیک سهمیه می‌گیرند و این برای ما خوب نیست که چندین دوره است که سهمیه نگرفته‌ایم. باید در رشته‌های تیمی وقت بیشتری بگذاریم که بتوانیم در مسابقات آینده کسب سهیمه کنیم.

وی گفت: والیبال نشسته ما چندین دوره است که بسیار خوش درخشیده‌اند و باید بقیه رشته‌های تیمی ما نیز برای کسب موفقیت تلاش کنند. رشته‌های توپی و تیمی مخاطب پذیرتر هستند و باید به فکر مخاطبان رشته‌های ورزشی نیز باشیم.

وی خاطرنشان کرد: ورزش همگانی پایه موفقیت ورزش قهرمانی است. اگر به ورزش حوزه مدیریت شهری پرداخته شود می‌تواند هم در بحث توسعه سلامت جامعه و هم پر کردن اوقات فراغت جوانان تاثیرگذدار باشد. المپیاد دانش‌آموزی را از سال آینده در راستای استعدادیابی با هماهنگی که با آموزش و پرورش داشته‌ایم برگزار خواهد شد.

 احمد دنیامالی ادامه داد: چوگان و رشته‌های زورخانه‌ای ورزش‌های ملی ما هستند و باید به آن بیشتر پرداخته شود. ورزش را باید به سمت پهلوانی ببریم و ورزشکاری که خود ساخته باشد و به سرود و پرچم‌اش تعلق داشته باشد می‌تواند در رویدادهای مهم افتخارآفرینی بیشتری کند.

وزیر ورزش و جوانان بیان کرد: ما مشکل اعتبار نداریم و یکی از کارهایی که در دستور کار داریم استانداردسازی ورزشگاه براساس قوانینی است که نهادهای جهانی برای ما می‌گذارند. باید یک هماهنگی بین بخشی ایجاد کنیم که با مشکل مواجه نشویم. باید شفافیت را خرج دهیم که مردم نیز شاهد این شفافیت باشند.

وی با اشاره به انتقادات درخصوص وضعیت ورزشگاه فولاشهر در میزبانی بازی تیم ملی فوتبال مقابل قرقیزستان افزود: ابتدای کار هستیم و شاید برخی مشکلات را بپذیریم ولی در ادامه اینطور نخواهد بود و باید مشکلات را از جمله در بحث var برطرف کنیم. همچنین در بحث ورزشگاه‌ها در دست اقدام داریم که فضاهای در اختیار را براساس شرایط روز مهیا کنیم.

وی گفت: نمی‌توانم بگویم که تازه آمده‌ام و مشکلات را نمی‌پذیرم و باید تلاش کنیم که مشکلات ورزشگاه‌ها از جمله ورزشگاه آزادی که یک سرمایه ملی است را برطرف کنیم و برای مسابقات ملی آماده شود.

دنیامالی ادامه داد: انتظار داریم که ورزشکاران ما مشی پهلوانی را در همه رشته‌ها رعایت کنند. ورزش حوزه پهلوانی و اخلاق است و باید کار فرهنگی بیشتری انجام دهیم.

وی در پایان گفت: از صداوسیما تشکر می‌کنم به خاطر اینکه مسابقات المپیک و پارالمپیک را به شکل خوبی پوشش دادند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کشف تازه دانشمندان؛ استرس می‌تواند ساختار خون را تغییر دهد
توصیه تازه پژوهشگران به مادران؛ پیش از بارداری به قلبتان اهمیت دهید
رسانه صهیونیستی: اسرائیل پایگاه آمریکا می شود
رئیس‌جمهور اسلوونی: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران اشتباهی بزرگ بود
نتایج نهایی آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد
تمجید سخنگوی وزارت خارجه از عملکرد تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی
رسانه عبری به تقویت توان دفاعی ایران اعتراف کرد
محمود نعمتی مسافر بازی‌های آسیایی شد
کامبک تماشایی ژاپن؛ فرانسه در نبرد پنج‌سته شکست خورد
تجاوز دوباره ارتش رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وال‌استریت ژورنال: مذاکرات ایران-آمریکا لغو شده/نیویورک تایمز: لغو نشده!
ورود هیأت‌های خارجی به ایران برای مراسم تشییع رهبر شهید از جمعه
واکنش نتانیاهو به اظهارات اردوغان
نزاع خانوادگی دو کشته بر جای گذاشت+ جزئیات حادثه
وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدای حملات اسرائیل به 4247 نفر رسید
مهار آتش در میانکاله؛ پایان یک بحران زیست‌محیطی
انگلیس: اجرای توافق ایران و آمریکا برای امنیت منطقه ضروری است
سقوط مرگبار هواپیما در فرانسه+ جزئیات حادثه
انتشار جزئیات جدید از توافق چارچوب میان لبنان و اسرائیل
سرمربی کره‌جنوبی پس از ناکامی در جام جهانی استعفا کرد
بستری رایگان کودکان زیر 7 سال ادامه دارد
آغاز پیش‌فروش بلیت حمل و نقل عمومی برای مراسم تشییع رهبر شهید
حمله دوباره اسرائیل به لبنان؛ تشدید تنش در مرزهای جنوبی
سالروز بمباران شیمیایی سردشت؛ تأکید وزارت خارجه بر پیگیری عاملان جنایت
پلیس راه یزد خودروی راننده 13 ساله را متوقف کرد
انتخابات نیویورک از تغییر نگاه آمریکا به اسرائیل خبر می‌دهد
ابراز نگرانی مشترک پاکستان و عربستان از تشدید تنش‌های منطقه
انتظاری که از خبرگان داریم...
ورود 958 میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های طلا در یک روز
نتانیاهو برای حفظ کنترل حزب لیکود وارد نبردی سرنوشت‌ساز شد
ترافیک سنگین در محورهای کندوان و هراز؛ رانندگان با احتیاط تردد کنند
سفیر آمریکا: احتمال اقدام علیه زیرساخت‌های ایران در تنگه هرمز وجود دارد!
ایتالیا خواستار خویشتنداری ایران و آمریکا شد
گزارش تصویری | زلزله ویرانگر در ونزوئلا
تجمع مخالفان توافق لبنان و رژیم صهیونیستی مقابل کاخ ریاست‌جمهوری
قدردانی وزیر ورزش از ملی‌پوشان؛ شما دل ملت ایران را شاد کردید
واکنش تند اسرائیل به ترکیه پس از به رسمیت شناختن نسل‌کشی ارامنه
نورنما | سردشت در غبار خردل ; تسلیت به مظلومیت یک شهر
نماینده پارلمان لبنان: توافق، ادامه اهداف دشمن در خارج از میدان نبرد است
مسیرهای دسترسی به مراسم وداع و تشییع امام شهید اعلام شد
اختلال خدمات کارت‌محور بانک ملی برطرف شد
واکنش متفاوت یک نویسنده فرانسوی به حذف ایران از جام جهانی
پوتین: غرب به‌دنبال بی‌ثبات‌سازی روسیه است
هند محدودیت تردد کشتی‌های خود در تنگه هرمز را لغو کرد
تأکید رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک
این مارک از پودر لاغری و چاقی غیرمجاز است
آغاز پروازهای تهران-دبی از فردا
واکنش مشاور رهبر انقلاب به فشارها علیه حزب‌الله لبنان
تردد کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز افزایش یافت
سرمربی اتریش ادعای تبانی مقابل الجزایر را رد کرد