×
ورزشی
شناسه خبر : 187512
تاریخ انتشار : جمعه 1403/06/16 ساعت 19:03
خوب و بد تیم ملی در بازی با قرقیزستان

سهم لیگ برتری ها و لژیونرها چقدر بود؟

خوب و بد تیم ملی در بازی با قرقیزستان

تیم ملی فوتبال کشورمان در حالی برابر قرقیزستان به برتری رسید که پیروزی 1-0 در این بازی چندان مورد قبول علاقه مندان به فوتبال قرار نگرفته و به روندی که تیم ملی طی کرده اعتراض دارند.

نورنیوز– گروه ورزشی: فهرست نفرات دعوت شده به اردوی تیم ملی جهت بازی با قرقیزستان و بازی بعدی با امارات که روز بیستم شهریور ماه در شهر العین امارات برگزار خواهد شد نشان می داد که 14 بازیکن لیگ برتری و 12 لژیونر از سوی امیر قلعه نویی به این اردو دعوت شده اند تا شاهد توجه بیشتر کادرفنی تیم ملی به بازیکنان داخلی باشیم.

در دیدار برابر قرقیزستان هم علیرضا بیرانوند، میلاد محمدی، شجاع خلیل زاده، امین حزباوی، آریا یوسفی، امید نورافکن، مهدی قایدی، سامان قدوس، علی قلی‌زاده، مهدی طارمی و سردار آزمون نفراتی بودند که در ترکیب اصلی قرار گرفته بودند که شش بازیکن از آنها لیگ برتری و پنج بازیکن لژیونر بودند. در نیمه دوم این دیدار هم، علیرضا جهانبخش، مهدی ترابی، سعید عزت اللهی، شهریار مغانلو و صالح حردانی به میدان آمدند که سه نفر از آنها لیگ برتری و دو بازیکن لژیونر بودند.

گلی هم که در دقیقه 34 این مسابقه به ثمر رسید، حاصل همکاری دو بازیکن داخلی و لژیونر بود. به این ترتیب که شوت از راه دور  امید نورافکن بازیکن ملوان که در این بازی به عنوان هافیک دفاعی بازی می کرد را دروازه بان قرقیزستان به طور ناقص دفع کرد و در ریباند، طارمی مهاجم اینتر هم که در روزهای خوب خود به لحاظ فنی به سر می برد، با یک بغل پا دروازه حریف را باز کرد.
با این حال، نکاتی درباره بازیکنان حاضر در اردوی تیم ملی وجود دارد که سوال برانگیز است.

اینکه لژیونرهایی مانند جهانبخش و قدوس در شرایطی برای ایران به میدان رفتند که تیم باشگاهی ندارند ولی محمدجواد حسین‌نژاد و سعید سحرخیزان با وجود درخشش در تیم‌های خود در روسیه، جایی در اردوی تیم ملی نداشتند. ابوالفضل جلالی که مدت‌ها مصدوم بود و تنها 30 دقیقه در بازی آخر استقلال بازی کرد، به تیم ملی دعوت شد یا علی نعمتی که در سه فصل بازی برای پرسپولیس رنگ تیم ملی را ندید ولی با سه هفته پوشیدن پیراهن فولاد، ملی‌پوش شده است.

این در حالی است که احمد نوراللهی در الوحده همچنان با گل و پاس گل می‌درخشد اما همچنان مغضوب کادرفنی تیم ملی است و قلعه‌نویی در شرایطی از شیب ملایم جوانگرایی در تیم ملی حرف می‌زند که رامین رضاییان که یکی از آماده‌ترین بازیکنان فوتبال ایران به شمار می‌رود، مدتی است جایی در تیم ملی ندارد.

همچنین نگاهی به برترین بازیکنان این فصل لیگ برتر نشان می دهد که نورافکن به عنوان بازیکنی که با دو پاس گل در صدر بهترین پاسورهای لیگ قرار دارد، دعوت شده یا علیرضا بیرانوند که دو کلین شیت در لیگ انجام داده، درون دروازه تیم ملی بود و با سیوهای خود مانع از باز شدن دروازه تیم ملی شد اما در بخش بهترین گلزنان نامی از امیرحسین حسین زاده و رضا غندی پور دو بازیکن تراکتور و ملوان که هر دو سه گل در لیگ بیست و چهارم زده اند، دیده نمی شود. 

البته لیست تیم ملی همیشه با دیدگاه های مختلفی مواجه است و این حق سرمربی تیم ملی است که درباره بازیکنان مد نظرش تصمیم بگیرد اما خروجی این تصمیمات، موضوع دیگری است که منجر به تمجید یا انتقاد از تیم ملی می شود و قلعه نویی باید درباره آنها پاسخگو باشد.

حال باید دید با توجه به شرایطی که تیم ملی در بازی با قرقیزستان داشته و همچنین پیروزی 3-1 امارات حریف بعدی ما برابر قطر که نشان داده حریف سرسختی است، قلعه نویی تغییراتی را در اسکواد تیم ملی اعمال می کند یا با همین نفرات به مصاف امارات می رود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است
ترامپ عقب‌نشینی کرد: تغییر رژیم ایران هدف امریکا نبود
سقوط جنگنده F-35 آمریکا در نوادا
تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی
حزب‌الله: رهبر انقلاب پیامی به شیخ نعیم قاسم ارسال کردند
روایت قالیباف از خواب شوم آمریکایی‌ها که «هرگز» تعبیر نخواهد شد!
وزیر فرهنگ: بیش از 80 درصد مردم به هویت ایرانی خود افتخار می‌کنند
ایروانی: تهدید آمریکا علیه زیرساخت‌های حیاتی ایران نقض فاحش حقوق بین‌الملل است
65 عناصر وابسته به اسرائیل در استان مرکزی دستگیر شدند
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به7 شهر/حمله دوباره به فولاد مبارکه
مقام اتحادیه اروپا: قیمت نفت و گاز به این زودی‌ به حالات عادی برنخواهد گشت
دستگیری 123 عامل مرتبط با شبکه‌های معاند در اسلامشهر، گلستان و بابلسر
سی‌ویکمین موج تجمعات شبانه مردمی ایران/پزشکیان و عراقچی در جمع مردم+فیلم
خدمات رایگان طراحی و نظارت برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده
نگراتی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی صهیونیستی
حزب‌الله: قانون اعدام اسرای فلسطینی نشانه تداوم سیاست‌های سرکوبگرانه و خطرناک است
پاپ خواستار پایان جنگ ایران پیش از عید پاک شد
بیانیه ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به مناسبت روز جمهوری اسلامی
دستگیری 65مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و عوامل گروهک‌های تروریستی
اعلام ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار بعد از تعطیلات عید
پدرو سانچز: جنگ علیه ایران بزرگ‌ترین فاجعه ژئوپلیتیکی جهان از زمان جنگ ویتنام است
بازتاب گسترده اقدام تیم ملی فوتبال ایران در رسانه‌های جهانی
عراقچی شعار «اول آمریکا» را به سخره گرفت
سفارت ایران اقدام اتحادیه اروپا را «ریاکاری» خواند
درآمد نفتی ایران دو برابر شد
نورنما| 12 فروردین روز جمهوری اسلامی گرامی باد
حمله هوایی به یک خودرو در جنوب لبنان
چه میزان تسهیلات تکلیفی اشتغال پرداخت شد؟
هرگونه اقدام علیه زیرساخت‌های ایران، پاسخ متقابل خواهد داشت
صدها هزار غیرنظامی در لبنان در معرض خطر هستند
هفت شهید و زخمی در حمله هوایی به نیروهای حشدالشعبی
بقائی: حمله آمریکا و اسرائیل به کارخانه‌های داروسازی جنایت ضد بشریت است
کشف سلاح و مهمات در دلیجان
عراقچی: آنچه در جریان است مذاکره نیست/شروط ایران برای «توقف کامل جنگ
جزئیات سی و دومین روز عملیات وعده صادق 4
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
اهمیت تنگه‌ هرمز و احتمال عملیات نظامی آمریکا
خداقوت سردار موسوی به بچه‌های پای لانچر/ حمله به محل اقامت خلبانان و کادر پروازی امریکا
اعلام آمادگی روسیه برای کاهش تنش و یافتن راه‌حل درخصوص ایران
نیروی دریایی سپاه: جلسه فرماندهان ناوگان پنجم آمریکا مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
اعلام آخرین وضعیت جاده چالوس؛ هراز زیر بار ترافیک نیمه‌سنگین
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
اتحادیه اروپا بر لزوم توقف درگیری‌ها در لبنان تاکید کرد
آتلانتیک: جنگ علیه ایران آمریکا را تبدیل به یک قدرت منفور در جهان کرد
آیت‌الله جوادی آملی: مردم در صحنه جزو فرشتگان زمینی‌اند +فیلم
استیو بنن خواستار اخراج پسر نتانیاهو را از آمریکا شد
جنگ علیه ایران شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزای آلمان زمینگیر کرد
امیریل ارجمند: من خاک می‌خورم اما خاک نمی‌دهم
پیکر مطهر دریابان شهید علیرضا تنگسیری در آبادان به خاک سپرده می‌شود
حمایت مفتی عمان از محور مقاومت به رهبری ایران