×
اجتماعی
شناسه خبر : 187450
تاریخ انتشار :

ترافیک سنگین در جاده های کشور / اعمال محدودیت‌ در جاده‌های شمالی

جانشین پلیس راه کشور از وجود ترافیک سنگین در محورهای مواصلاتی استان‌های سراسر کشور مخصوصا استان‌های زیارتی و سیاحتی خبر داد و گفت: تا این لحظه در هیچ کدام از محورهای مواصلاتی حتی محورهای پرتردد و محورهای شمالی کشور گره ترافیکی وجود ندارد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ محبی با بیان اینکه امروز ترافیک در اکثر محورهای مواصلاتی استان‌های سراسر کشور مخصوصا استان‌های زیارتی و سیاحتی، خراسان رضوی، استان‌های شمالی کشور، گلستان، مازندران، گیلان، محورهای منتهی به تهران و سایر کلان شهرها از ترافیک بسیار پرحجم برخوردار است، گفت: جهت تسهیل در تردد وسایل نقلیه برای بازگشت مسافرین محدودیت‌هایی پیش‌بینی شده است.

او با بیان اینکه در محور چالوس و آزادراه تهران شمال از ساعت ۶ صبح امروز، در استان گیلان آزادراه رودبار منجیل از ساعت ۱۷ روز گذشته، شمال به جنوب این محورها مسیر به جهت تخلیه بار ترافیکی یک طرفه شده است، افزود: این محدودیت‌ها تا تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه خواهد داشت.

جانشین پلیس راه کشور با بیان اینکه محور هراز هم به صورت مقطعی و از شمال به جنوب مسیر یک طرفه خواهد شد، ادامه داد: توصیه می‌کنیم مسافرین و هموطنان برای بازگشت سفر عجله و شتاب نکنند و دو تا سه برابر زمان عادی وقت در نظر بگیرند.

محبی با بیان اینکه همه همکاران در تمام محورهای مواصلاتی حضور دارند و تلاش می‌کنند تا مسافران سفری ایمن داشته باشند و صحیح و سالم به مقصد برسند، گفت: رعایت دقیق قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را در دستور کار قرار دهند، از ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز رانندگی مخصوصا سرعت و سبقت غیرمجاز و انحراف به چپ که از مهمترین علل وقوع تصادفات مرگبار در جاده‌های کشور است، جدا پرهیز کنند، استراحت‌های به موقع در طول سفر (هر دو ساعت رانندگی ۱۵ دقیقه استراحت کنند) داشته باشند تا ان‌شاءالله صحیح و سالم به مقصد برسند.

او با بیان اینکه مردم و مسافرین نباید سفر و بازگشت خود را به روز آخر تعطیلات موکول می‌کردند، افزود: تا این لحظه در هیچ کدام از محورهای مواصلاتی حتی محورهای پرتردد و محورهای شمالی کشور گره ترافیکی وجود ندارد.

محبی ادامه داد: به دلیل اینکه جاده چالوس گنجایش حجم ترافیک سنگین ندارد، باعث می‌شود در خروجی مرزن آباد که تک لاین است و مسیر را دو طرفه کرده‌ایم، مسافران پشت ترافیک بمانند و در مجموع هیچ گره ترافیکی وجود ندارد.

در همین راستا سرهنگ احمد شیرانی  درباره آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی گفت: تردد از آزادراه تهران – شمال و محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع است.

او با بیان اینکه ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل دوآب تا میانک و محدوده های مکارود ، هزارچم و هریجان وجود دارد، افزود: در محور هراز مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل گزنک تا شاهاندشت و ترافیک سنگین در مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل نارنجستان تا سه راهی چلاو ، محمدآباد تا بایجان و وانا تا گزنک ترافیک سنگین است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با بیان اینکه ترافیک سنگین در محور فیروزکوه مسیر (شمال به جنوب) محدوده‌های زیرآب و پل سفید وجود دارد، ادامه داد: در آزادراه رشت – قزوین حدفاصل پایانه بار رشت تا امامزاده هاشم و دولت آباد تا رودبار و در آزادراه قزوین – رشت محدوده پارک جنگلی سراوان نیز ترافیک سنگین است.

شیرانی گفت: ضمنا محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی می باشند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
وزیر نفت: امکان قاطی شدن آب و بنزین در جایگاه‌ها وجود ندارد
سخنگوی دولت: تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دست بررسی است
پیاتزا 25 والیبالیست را به اردوی تیم ملی دعوت کرد
انتقاد بازیگر «بازی تاج‌وتخت» از سکوت هالیوود در برابر کشتار در غزه
167 کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله معامله شد
استاندار تهران: تعویض کاهنده‌ها با هزینه بسیار محدود در اختیار شهروندان قرار می گیرد
کمک‌های هوایی به غزه یا مهندسی گرسنگی؟
آلودگی در مرز قرمز؛ هوای تهران برای همه ناسالم شد
بقایی حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «حنظله» را محکوم کرد
پزشکیان:اگر مسئولی اشتباهی کرد کمک کنیم آن را رفع کند و پرونده‌سازی نکنیم
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت برنج داخلی به‌زودی متعادل می‌شود
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: امنیت کشور در شرایط خوبی قرار دارد
فاجعه در بزرگراه پاکستان؛ واژگونی مرگبار اتوبوس در پنجاب
فداکاری در دل شب؛ ناجی‌ای که برای نجات 6 نفر جان باخت
کمبود نیروی کار ماهر؛ مهم‌ترین چالش صنعت کشور از نگاه کارفرمایان
نتانیاهو: اجازه ورود کامل کمک به غزه را نمی‌دهیم
انتقال پایتخت به سواحل جنوبی مخاطرات امنیتی ندارد
خروج ایران از NPT در واکنش به فعال‌سازی مکانیسم ماشه
برنامه کامل هفته‌های اول تا پانزدهم نیم‌فصل اول اعلام شد
خلافِ واقع!
استقلال و پرسپولیس مهرماه به ورزشگاه آزادی بازمی‌گردند
جهش فناوری در ایران؛ ساخت بازوی رباتیک فایبرکربنی برای صنعت خودرو
سودجویان در کمین‌اند؛ ارز و سیم‌کارت را فقط از مراکز مجاز تهیه کنید
رسانه ژاپنی: «زاهدی» کلید تقویت خط حمله «توکیو وردی» است
بارسلونا با پیروزی 3-1 گام نخست خود را محکم برداشت
ثبت احوال بدون مراجعه حضوری گواهی انحصار وراثت صادر می‌کند
راه اندازی مسیر دریایی خرمشهر-بصره برای زائران اربعین
دیلی تلگراف خبر داد: آتش‌بس در غزه تعارض آشکار دیدار ترامپ و استارمر
4 دلار میزان تخفیف نفتی ایران به چین
قانون‌گذاری برای سکوت یا مقابله با اخبار جعلی؟
نورویدئو | چهل روز گذشت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ارتباطات پایدار از ایران تا کربلا تامین می‌شود
حمله نظامیان صهیونیست به کشتی حنظله/حنظله چیست؟/جهاد اسلامی اقدام اسرائیل را محکوم کرد
محور هراز سه شب متوالی بسته می‌شود
قیمت خودرو امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 5 مرداد 1404
ناگفته‌های جنگ 12 روزه از زبان وزیر امور خارجه ایران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 5 مرداد 1404 +جدول
از عفو نظام تا بازگشت به ترور؛ بهروز احسانی اسلاملو که امروز اعدام شد کیست؟
آخرین وضعیت پرونده قتل الهه حسین‌نژاد؛ بررسی اتهامات و مراحل قانونی
خشونت در فروشگاه آمریکایی؛ 11 نفر قربانی چاقوکشی شدند
«ابرقویی‌نژاد» پرسپولیسی شد
بورسا در محاصره آتش
نورنما | الگوگیری دختر کوچولو از خانم سحر امامی
تاخیر در اعزام، به مرگ کودک عقرب گزیده منجر شد
ارتش: در خط مقدم دفاع از ملت ایستاده‌ایم
قول رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان درباره قطع دست گروهک جیش‌الظلم از منطقه +عکس و فیلم
ابهام استراتژیک در دیپلماسی هسته‌‌‌ای ایران
X
آگهی تبلیغاتی