×
اجتماعی
شناسه خبر : 187450
تاریخ انتشار : جمعه 1403/06/16 ساعت 09:40

ترافیک سنگین در جاده های کشور / اعمال محدودیت‌ در جاده‌های شمالی

جانشین پلیس راه کشور از وجود ترافیک سنگین در محورهای مواصلاتی استان‌های سراسر کشور مخصوصا استان‌های زیارتی و سیاحتی خبر داد و گفت: تا این لحظه در هیچ کدام از محورهای مواصلاتی حتی محورهای پرتردد و محورهای شمالی کشور گره ترافیکی وجود ندارد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ محبی با بیان اینکه امروز ترافیک در اکثر محورهای مواصلاتی استان‌های سراسر کشور مخصوصا استان‌های زیارتی و سیاحتی، خراسان رضوی، استان‌های شمالی کشور، گلستان، مازندران، گیلان، محورهای منتهی به تهران و سایر کلان شهرها از ترافیک بسیار پرحجم برخوردار است، گفت: جهت تسهیل در تردد وسایل نقلیه برای بازگشت مسافرین محدودیت‌هایی پیش‌بینی شده است.

او با بیان اینکه در محور چالوس و آزادراه تهران شمال از ساعت ۶ صبح امروز، در استان گیلان آزادراه رودبار منجیل از ساعت ۱۷ روز گذشته، شمال به جنوب این محورها مسیر به جهت تخلیه بار ترافیکی یک طرفه شده است، افزود: این محدودیت‌ها تا تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه خواهد داشت.

جانشین پلیس راه کشور با بیان اینکه محور هراز هم به صورت مقطعی و از شمال به جنوب مسیر یک طرفه خواهد شد، ادامه داد: توصیه می‌کنیم مسافرین و هموطنان برای بازگشت سفر عجله و شتاب نکنند و دو تا سه برابر زمان عادی وقت در نظر بگیرند.

محبی با بیان اینکه همه همکاران در تمام محورهای مواصلاتی حضور دارند و تلاش می‌کنند تا مسافران سفری ایمن داشته باشند و صحیح و سالم به مقصد برسند، گفت: رعایت دقیق قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را در دستور کار قرار دهند، از ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز رانندگی مخصوصا سرعت و سبقت غیرمجاز و انحراف به چپ که از مهمترین علل وقوع تصادفات مرگبار در جاده‌های کشور است، جدا پرهیز کنند، استراحت‌های به موقع در طول سفر (هر دو ساعت رانندگی ۱۵ دقیقه استراحت کنند) داشته باشند تا ان‌شاءالله صحیح و سالم به مقصد برسند.

او با بیان اینکه مردم و مسافرین نباید سفر و بازگشت خود را به روز آخر تعطیلات موکول می‌کردند، افزود: تا این لحظه در هیچ کدام از محورهای مواصلاتی حتی محورهای پرتردد و محورهای شمالی کشور گره ترافیکی وجود ندارد.

محبی ادامه داد: به دلیل اینکه جاده چالوس گنجایش حجم ترافیک سنگین ندارد، باعث می‌شود در خروجی مرزن آباد که تک لاین است و مسیر را دو طرفه کرده‌ایم، مسافران پشت ترافیک بمانند و در مجموع هیچ گره ترافیکی وجود ندارد.

در همین راستا سرهنگ احمد شیرانی  درباره آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی گفت: تردد از آزادراه تهران – شمال و محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع است.

او با بیان اینکه ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل دوآب تا میانک و محدوده های مکارود ، هزارچم و هریجان وجود دارد، افزود: در محور هراز مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل گزنک تا شاهاندشت و ترافیک سنگین در مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل نارنجستان تا سه راهی چلاو ، محمدآباد تا بایجان و وانا تا گزنک ترافیک سنگین است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با بیان اینکه ترافیک سنگین در محور فیروزکوه مسیر (شمال به جنوب) محدوده‌های زیرآب و پل سفید وجود دارد، ادامه داد: در آزادراه رشت – قزوین حدفاصل پایانه بار رشت تا امامزاده هاشم و دولت آباد تا رودبار و در آزادراه قزوین – رشت محدوده پارک جنگلی سراوان نیز ترافیک سنگین است.

شیرانی گفت: ضمنا محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی می باشند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
سقف وام خرید خودرو جانبازان تعیین شد
ثبت‌نام نکردن در سامانه املاک مساوی است با قبض برق نجومی
نظام نوین جهانی در حال ظهور است
باشگاه استقلال همچنان درگیر مطالبات سنگین بازیکنان و مربیان پیشین
طرح صلح احتمالی واشنگتن برای پایان جنگ روسیه و اوکراین
حملات اسرائیل به غزه/ شهادت 21 نفر دیگر/تخریب کامل برج مسکونی «السوسی»
کنسرت قربانی باز هم تمدید شد
شمار قربانیان زلزله افغانستان به 3 هزار نفر افزایش یافت
سن سکته قلبی در ایران 10 سال پایین‌تر از اروپا
کاراته‌کاها 6 مدال در چین درو کردند
پزشکیان: با منابع موجود، چه، کجا و چگونه بکاریم، اولویت اول جهاد کشاورزی است
حکم قطعی قصاص برای قاتل خبرنگار ایرنا صادر شد
قیمت مرغ در بازار به زودی کاهش می‌یابد
رشد 19 هزار واحدی شاخص کل بورس تهران در آغاز هفته
مراکش اولین تیم آفریقایی صعودکننده به جام جهانی 2026 شد
آغاز مانور چندملیتی بریکس با مشارکت ایران و اندونزی
اژه‌ای در دیدار با عمار حکیم: ملت ایران بیش از هر زمان دیگری متحد است
دیدار لاریجانی و عمار حکیم با محوریت همکاری‌های ایران و عراق
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 15 شهریور 1404 + جدول
سخنگوی آموزش و پرورش: در سال تحصیلی جدید کمبود معلم نداریم/آموزش مجازی فقط در شرایط اضطرار
کاهش خاموشی‌ها تا آخر شهریور ماه
قیمت دلار امروز شنبه 15 شهریور 1404
هشدار رئیس سابق موساد علیه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی
دومین خرید لالیگایی تراکتور کیست؟
سقف وام‌های بانکی افزایش یافت
2700 نفر در تصادفات شهریور ماه جان باختند/ثبت 166 میلیون سفر تابستانی در کشور
عبور مصرف روزانه بنزین از مرز 140 میلیون لیتر
تخت‌جمشید امروز میزبان ارکستر ارمنستان است
وحدت کلید پیروزی جهان اسلام
عارف به دیدار معاون اول‌های دولت‌های قبل رفت
استقلال در آستانه جذب یک مهاجم خارجی از بین دو گزینه
نورنما | اجرای زیبای آهنگ باران می‌بارد امشب، با فلوت توسط جنگلبان
رونمایی از ربات‌های هوشمند دو طبقه پست در کشور
پوتین: روسیه پیشتاز تولید موتورهای هوایی و موشکی است
شناسایی و دستگیری قاتل مشهدی پس از 14 سال فرار
صندوق بازنشستگی فولاد و صندوق بازنشستگی کشوری تجمیع می شوند
ام‌باپه دومین گلزن تاریخ فرانسه شد
قیمت خودرو امروز شنبه 15 شهریورماه 1404 + جدول
سازمان بازرسی به ناترازی انرژی ورود کرد
پوستر نوستالژیک مس رفسنجان برای دیدار دوستانه با پرسپولیس
X
آگهی تبلیغاتی