×
اجتماعی
شناسه خبر : 187450
تاریخ انتشار : جمعه 1403/06/16 ساعت 09:40
ترافیک سنگین در جاده های کشور / اعمال محدودیت‌ در جاده‌های شمالی

ترافیک سنگین در جاده های کشور / اعمال محدودیت‌ در جاده‌های شمالی

جانشین پلیس راه کشور از وجود ترافیک سنگین در محورهای مواصلاتی استان‌های سراسر کشور مخصوصا استان‌های زیارتی و سیاحتی خبر داد و گفت: تا این لحظه در هیچ کدام از محورهای مواصلاتی حتی محورهای پرتردد و محورهای شمالی کشور گره ترافیکی وجود ندارد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ محبی با بیان اینکه امروز ترافیک در اکثر محورهای مواصلاتی استان‌های سراسر کشور مخصوصا استان‌های زیارتی و سیاحتی، خراسان رضوی، استان‌های شمالی کشور، گلستان، مازندران، گیلان، محورهای منتهی به تهران و سایر کلان شهرها از ترافیک بسیار پرحجم برخوردار است، گفت: جهت تسهیل در تردد وسایل نقلیه برای بازگشت مسافرین محدودیت‌هایی پیش‌بینی شده است.

او با بیان اینکه در محور چالوس و آزادراه تهران شمال از ساعت ۶ صبح امروز، در استان گیلان آزادراه رودبار منجیل از ساعت ۱۷ روز گذشته، شمال به جنوب این محورها مسیر به جهت تخلیه بار ترافیکی یک طرفه شده است، افزود: این محدودیت‌ها تا تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه خواهد داشت.

جانشین پلیس راه کشور با بیان اینکه محور هراز هم به صورت مقطعی و از شمال به جنوب مسیر یک طرفه خواهد شد، ادامه داد: توصیه می‌کنیم مسافرین و هموطنان برای بازگشت سفر عجله و شتاب نکنند و دو تا سه برابر زمان عادی وقت در نظر بگیرند.

محبی با بیان اینکه همه همکاران در تمام محورهای مواصلاتی حضور دارند و تلاش می‌کنند تا مسافران سفری ایمن داشته باشند و صحیح و سالم به مقصد برسند، گفت: رعایت دقیق قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را در دستور کار قرار دهند، از ارتکاب تخلفات حادثه‌ساز رانندگی مخصوصا سرعت و سبقت غیرمجاز و انحراف به چپ که از مهمترین علل وقوع تصادفات مرگبار در جاده‌های کشور است، جدا پرهیز کنند، استراحت‌های به موقع در طول سفر (هر دو ساعت رانندگی ۱۵ دقیقه استراحت کنند) داشته باشند تا ان‌شاءالله صحیح و سالم به مقصد برسند.

او با بیان اینکه مردم و مسافرین نباید سفر و بازگشت خود را به روز آخر تعطیلات موکول می‌کردند، افزود: تا این لحظه در هیچ کدام از محورهای مواصلاتی حتی محورهای پرتردد و محورهای شمالی کشور گره ترافیکی وجود ندارد.

محبی ادامه داد: به دلیل اینکه جاده چالوس گنجایش حجم ترافیک سنگین ندارد، باعث می‌شود در خروجی مرزن آباد که تک لاین است و مسیر را دو طرفه کرده‌ایم، مسافران پشت ترافیک بمانند و در مجموع هیچ گره ترافیکی وجود ندارد.

در همین راستا سرهنگ احمد شیرانی  درباره آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی گفت: تردد از آزادراه تهران – شمال و محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) تا اطلاع بعدی ممنوع است.

او با بیان اینکه ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل دوآب تا میانک و محدوده های مکارود ، هزارچم و هریجان وجود دارد، افزود: در محور هراز مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل گزنک تا شاهاندشت و ترافیک سنگین در مسیر (شمال به جنوب) حدفاصل نارنجستان تا سه راهی چلاو ، محمدآباد تا بایجان و وانا تا گزنک ترافیک سنگین است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با بیان اینکه ترافیک سنگین در محور فیروزکوه مسیر (شمال به جنوب) محدوده‌های زیرآب و پل سفید وجود دارد، ادامه داد: در آزادراه رشت – قزوین حدفاصل پایانه بار رشت تا امامزاده هاشم و دولت آباد تا رودبار و در آزادراه قزوین – رشت محدوده پارک جنگلی سراوان نیز ترافیک سنگین است.

شیرانی گفت: ضمنا محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی می باشند.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه انگلیس درباره تحولات منطقه
تهران؛ رکورددار قصور پزشکی
کاخ سفید: ترامپ خواهان توافق با ایران است، اما پاسخ به حملات ادامه دارد
هشدار مقام ارشد امنیتی درباره هرگونه حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل
الزامات خاطره‌سازی برای مغز
هشدار دبیر شورای امنیت ملی درباره پیامدهای ادامه محاصره دریایی آمریکا
هلاکت و دستگیری عاملان شهادت سه مأمور فراجا در شادگان
علائم افشای سرّ درون
الجزیره؛ تنگه هرمز مهم‌ترین اهرم راهبردی ایران
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد
نشست تخصصی ایران و چین؛ تأکید بر اجرای سند 25 ساله و تقویت همکاری‌های اقتصادی
زمان پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول
کامالا هریس؛ جنگ ترامپ با ایران بدون چشم‌انداز پایانی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 10 مرداد+ جدول
قطر از پذیرش نقشه راه توسط حماس استقبال کرد
گوترش: چنگ باید در تمامی جبهه‌‎ها متوقف شود
واکنش جوزف عون به تجاوزات رژیم صهیونیستی
دستور آماده‌باش کامل به حشد الشعبی
فولاد، استقلال را در دیدار دوستانه شکست داد
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 10 مرداد
جزئیات برنامه راه‌آهن برای اربعین؛ افزایش ظرفیت، امنیت و خدمات به زائران
لینک ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 10 مرداد
اظهارات جدید نخست وزیر پاکستان درباره صلح غزه
چرا حقوق بازنشستگان دولت کاهش یافت؟
مرگ تلخ بازیکن مراکشی در مسیر مهاجرت به اسپانیا؛ فاطن العزیزی جان باخت
یمن، چگونه عربستان را در بن‌بست تاریخی قرار داد؟
کایا کالاس: راستی‌آزمایی پایبندی حماس به توافق غزه چالش اصلی است
استراتژی تعلیق اسپانیا از سوی ایتالیا کلید خورد
قتل هولناک مرد 70 ساله تهرانی به دست همسر دوم و پسرش
خشم ترامپ از روش مذاکره ایرانی‌ها
تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
برخورد جدی با آفرودسواری غیرمجاز در عرصه‌های طبیعی کردستان
هشدار صریح العامری به عربستان
اظهارات تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها و دارایی‌های ایران
بیانیه ارتش کویت درباره حمله پهپادی به زیرساخت‌های حیاتی
تسهیل واردات خودرو در قشم
ترامپ ادعای نقش ایران در حمله سایبری آمریکا را زیر سؤال برد
سریال دیده‌نشده «ماه عسل» با بازی زنده‌یاد اکبر عبدی
تهدید به تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن
محور کندوان یک‌طرفه شد+جزئیات
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و هند چه نکاتی داشت؟
انفجارهای مهیب در کویت
آمار جدید تردد زائران اربعین از مرز باشماق
اذعان «مارین ترافیک» به تغییر الگوی تردد از تنگه هرمز
تغییر موازنه حمله و دفاع به نفع توان موشکی ایران
افزایش آمار قربانیان مهاجرت غیرقانونی به اسپانیا
اظهارات تازه ترامپ درباره ایران همزمان با تنش‌های منطقه‌ای
عاقبت ناگوار بی‌توجهی به تابلوی «شنا ممنوع»