×
اقتصادی
شناسه خبر : 187420
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/06/15 ساعت 18:08
تازه‌ترین تحولات در کارگروه رسیدگی به اینترنت

تازه‌ترین تحولات در کارگروه رسیدگی به اینترنت

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: به محض تشکیل کارگروه، تیم های فنی و بخش‌های شبکه و هسته فعال شدند، گزارش ها و نشانگرهای شبکه در زمستان بیانگر بهبود شرایط بود اما به هر حال شبکه نوسان دارد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: اینترنت به عنوان یکی از بزرگترین اختراعات در زمینه فناوری و دنیای مدرن نقش حیاتی و اساسی در زمدگی انسان ایفا می کند. این شبکه جهانی به کاربران این امکان را می دهد که با افراد و منایع اطلاعاتی حتی در سراسر جهان بتوانند ارتباط برقرار کنند و حتی این اطلاعات را به اشتراک بگذارند.

اوایل تابستان سال گذشته بود که به دنبال گلایه مردم در سفرهای استانی از کندی اینترنت دستوری مبنی بر حل این موضوع در جلسه شورای عالی فضای مجازی از سوی شهید سید ابراهیم رئیسی صادر شد. در واقع با این دستور کارگروهی متشکل از مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مأمور پیگیری این مسئله شدند تا یک بعد نتیجه راهکارهای حل این دغدغه مردم اعلام شود.

 بنابراین به دنبال پیگیری این موضوع نمایندگانی از وزارت ارتباطات به مرکز ملی فضای مجازی معرفی شدند تا مشکلاتی که خارج از اراده وزارت ارتباطات بود را برطرف کند.  درباره درباره ساز و کار کارگروه  مذکور و چگونگی بررسی وضعیت اینترنت توسط آن توضیح داده شد که ساز و کار بررسی در همان کمیته مشخص خواهد شد. احتمالاً به صورت نظر سنجی‌های مستقیم و غیر مستقیم از کسب‌وکارها و از عموم مردم، گزارش‌های فنی از مراکز مرتبط در کشور در اپراتورها و وزارت ارتباطات و از طریقی که این کار گروه تشخیص دهد، قطعاً این گزارش‌ها تهیه می‌شود.

البته در آن زمان تأکید شد که زمان مشخصی در مصوبه وجود ندارد اما این کارگروه در حداقل زمان ممکن این گزارش‌ها را تهیه خواهد کرد و به محض تهیه شدن در دستور شورای عالی فضای مجازی قرار می‌گیرد.

در این راستا چندی پیش سید محمد امین آقامیری- رئیس مرکز ملی فضای مجازی- درباره کار گروه بررسی علت کندی اینترنت اظهار کرد: به محض تشکیل کارگروه، تیم های فنی و بخش های شبکه، هسته و… فعال شدند و ما در بازه ای علت را شناسایی کردیم و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مسئول پیاده سازی و ما مسئول نظارت هستیم که گزارش ها و نشانگرهای شبکه در زمستان بیانگر بهبود شرایط بود اما به هر حال شبکه نوسان دارد که امیدوارم با حضور دکتر هاشمی در وزارت ارتباطات شرایط بهبود آن ایجاد شده و حرکت جهشی را در آن شاهد باشیم.

گفتنی است؛ اوایل سال جاری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم درباره وضعیت این کارگروه توضیح داده داده بود: وضعیت این کارگروه را می‌توان از دبیر شورای عالی فضای مجازی پیگیری کرد اما باید گفت در آن کارگروه، راهکارهای کوتاه، میان و بلند مدت را برای بهبود شبکه پیشنهاد کردیم که بخشی از این راهکارها پیاده‌سازی شده است و داشبوردهای جهانی روند بهبود را نشان می‌دهد که البته با آن چیزی که هدف ماست، هنوز فاصله زیادی داریم و ان‌شاءالله وضعیت بهتر می‌شود.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
مراسم وداع امام شهید در ایران نمایش مقاومت در برابر آمریکا است
تسهیلات ویژه سوخت‌رسانی در ایام تشییع رهبر شهید
افزایش آلودگی هوا در خوزستان
حمله دوباره اوکراین به پایانه نفتی سن‌پترزبورگ
شهباز شریف: تأثیر رهبر شهید ایران برای نسل‌ها ماندگار است
انصارالله: امام خامنه‌ای نماد ایستادگی در دل‌های آزادگان است
فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه منصوب شد
راه‌اندازی سامانه‌های تلفنی برای راهنمایی زائران مراسم وداع
بلیت پروازهای تهران - مشهد و تهران - نجف چند؟
فرودگاه صنعا؛ آوردگاه جدید؟!
صلاح: وقت لذت بردن از صعود تاریخی مصر است
وزیر نفت: عرضه سوخت در سراسر کشور پایدار است
دستگیری 6 نفر در پردیس به اتهام ارتباط با شبکه‌های معاند
کیفرخواست پرونده رضا پهلوی به دادگاه ارسال شد
رونمایی از هم‌نگاره «وقت بوییدن گل» در سینما سپیده تهران
پروازهای مهرآباد طبق روال ادامه دارد؛ مسیرها باز است
تقدیر مقام یمنی از نقش منطقه‌ای و تاریخی رهبر شهید ایران
افزایش 40 درصدی تردد خودروها به سمت تهران
سرمربی کیپ‌ورد: با افتخار جام جهانی را ترک می‌کنیم
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 13 تیر 1405+جدول قیمت ها
حماسه حضور در روز وداع؛ روایت بدرقه ای که تاریخ به یاد خواهد سپرد+ فیلم اختصاصی
مسی: جنگیدیم و در نهایت پیروز شدیم
آمادگی متروی کرج برای فعالیت 24 ساعته در روزهای مراسم رهبر شهید
عراقچی: سازمان‌های منطقه‌ای در مقابله با یکجانبه‌گرایی آمریکا نقش مهمی دارند
قیمت دلار امروز شنبه 13 تیر 1405 / قیمت‌سازی تلگرامی در بازار تعطیل ارز
درخواست استاندار برای استفاده از حمل‌ونقل عمومی
شگفتی جام جهانی 2026؛ هوادار انگلیس 10 روز گم شد!
فرمانده نیروی دریایی سپاه: انتقام الهی از آمریکا و اسرائیل نزدیک است
توفان «گل‌به‌خودی‌ها» در جام جهانی 2026؛ رکورد روسیه شکست
نبرد در ایستگاه پایانی؛ برنامه کامل مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی 2026
آماده‌باش کامل مرز مهران برای تردد زائران مراسم تشییع رهبر شهید
برنامه بازی‌های جام جهانی شنبه 13 تیر و بامداد یکشنبه
افزایش تولید نفت اوپک پس از بازگشایی تنگه هرمز
موج گرما در البرز ؛ افزایش دما تا 41 درجه
اعلام محدودیت‌های ترافیکی در مسیرهای دماوند
وزارت اطلاعات: انتقام خون رهبر شهید و شهدای مظلوم گرفته خواهد شد
پایان تلخ معمای ناپدید شدن زن 35 ساله در مشهد
صعود تاریخی فراعنه در شب حذف آخرین نماینده آسیا
اعتراف کی‌روش پس از حذف غنا: کلمبیا بهتر بود
دعوت ویژه رونالدو از کودک زلزله‌زده ونزوئلایی
کلمبیا آخرین مسافر یک‌هشتم نهایی شد؛ پایان راه غنا با کی‌روش
آماده‌سازی 950 بوستان تهران برای اسکان زائران
جزئیات بازنگری در کسورات حقوق نیروهای مسلح
وقتی سپیده، با نام او طلوع کرد
پیام سرمربی مصر برای فلسطین پس از تاریخ‌سازی در جام جهانی
ادامه آلودگی هوا در مشهد برای سومین روز متوالی
آمادگی پارکینگ‌های ورودی تهران برای خودروهای زائران مراسم رهبر شهید
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 13 تیر 1405
شوک به هواداران؛ پرونده اسکوچیچ در پرسپولیس بسته شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 13 تیر 1405+ جدول قیمت ها