×
اقتصادی
شناسه خبر : 187375
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1403/06/15 ساعت 11:53

هشدار درباره نفت 60 دلاری

بانک سیتی هشدار داد اگر اوپک کاهش تولید نفت را در دستور کار قرار ندهد نفت برنت به کانال 60 دلار سقوط می کند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: بانک سیتی هشدار داد اگر اوپک پلاس، تولید خود را به میزان بیشتری کاهش ندهد، میانگین قیمت نفت در سال ۲۰۲۵ ممکن است به ۶۰ دلار کاهش یابد.

 تحلیلگران سیتی اعلام کردند هر چند احتمال بهبود تکنیکال قیمت نفت وجود دارد اما اگر اوپک پلاس، تولیدش را به میزان بیشتری کاهش ندهد، بازار اعتماد خود را به دفاع این گروه از سطح قیمت ۷۰ دلار در هر بشکه، از دست می دهد.

به گفته تحلیلگران سیتی، اگر قیمت نفت برنت به کانال ۶۰ دلار سقوط کند، جریانهای مالی ممکن است قیمت آن را به سطوح پایینتر و احتمالا به ۵۰ دلار در هر بشکه برساند.

در ابتدا پیش‌بینی  می شد که تنشهای ژئوپلیتیکی، قیمت نفت را بالاتر ببرند اما هر بهبودی که قیمت نفت از اکتبر ۲۰۲۳ داشت، موقتی از آب درآمد. بازار اکنون به این باور رسیده که تنشهای ژئوپلیتیکی لزوما به تولید کمتر یا مشکلات ترانزیت، منجر نمی شوند و از این رو، هر بار که قیمتها صعود می کند، به منزله فرصتی برای فروش و سودگیری است.

ازسرگیری تولید نفت لیبی و این انتظارات که اختلال در تولید این کشور با عدم ادامه خصومتها، موقتی خواهد بود، بعضی از فعالان بازار را به ازسرگیری فروش نفت ترغیب کرده است.

سیتی با اشاره به عوامل پویای اخیر بازار، به سرمایه گذاران پیشنهاد کرد هر بار که نفت برنت به محدوده ۸۰ دلار نزدیک شد، به فروش اقدام کنند.

بانک سرمایه گذاری گلدمن ساکس هفته گذشته به دورنمای تغییر یافته واکنش نشان داد و دورنمای قیمت نفت برنت در سال ۲۰۲۵ را با اشاره به کندی تقاضای چین، پنج دلار در هر بشکه کاهش داد.

اما موسسه مالی یو بی اس انتظار دارد که قیمت نفت در ماههای آینده، به بالای ۸۰ دلار در هر بشکه صعود خواهد کرد زیرا بازار نفت با وجود تقاضای کمتر چین، دچار محدودیت عرضه است و تقاضای کشورهای دیگر برای نفت قوی مانده است.

بانک سیتی اعلام کرد پس از کاهش قیمت نفت در هفته گذشته، بازار ممکن است بهبود موقتی را مشاهده کند که قیمتها را به محدوده ۸۰ دلار در هر بشکه نزدیک کند. با این حال، تقاضای تابستانی برای مصرف نفت در مید ایست و فصل رانندگی به پایان رسیده و بازار وضعیت ضعیفتری را پیش روی خود می بیند.

در این بین، منابع آگاه خبر دادند اوپک پلاس که قصد داشت از اکتبر، افزایش تدریجی تولید را آغاز کند، در واکنش به ریزش قیمت نفت در روزهای اخیر، گفت و گو برای به تاخیر انداختن این برنامه را شروع کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، قیمت نفت در معاملات روز پنج شنبه بازار آسیا، افزایش یافت. بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در نوامبر، با ۱۵ سنت معادل ۰.۱ درصد افزایش، به ۷۲ دلار و ۸۵ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت روز گذشته، ۱.۴ درصد سقوط کرده و به پایینترین حد خود از ۲۷ ژوئیه ۲۰۲۳ رسیده بود. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در اکتبر با ۱۵ سنت معادل ۰.۲۲ درصد افزایش، به ۶۹ دلار و ۳۵ سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا روز چهارشنبه، ۱.۶ درصد نزول کرده و به پایینترین حد خود از ۱۱ دسامبر رسیده بود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سازمان ملل هشدار داد: قتل خبرنگاران فلسطینی نقض جدی قوانین بین‌المللی است
شناسنامه‌دار کردن کالاها، راه نجات اقتصاد از قاچاق و احتکار
استرداد کلاهبردار 167 هزار دلاری به کشور
نبرد ستاره‌های تازه‌نفس در سوپرجام 1404/تراکتور 0 - استقلال 1 + فیلم
حمله مرگبار به چهره سیاسی کلمبیا؛/نامزد احتمالی انتخابات کشته شد
سومین مدرسه تابستانه چین؛ پل علمی و راهبردی برای تعمیق روابط ایران و چین
معجزه در کرج؛ نوزاد 23 روزه دوباره به زندگی بازگشت
وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛ برنج احتکاری با نرخ مصوب توزیع می‌شود
کیفیت هوای تهران قرمز شد /ناسالم برای تمام گروه های سنی
سایت فاقد مجوز فروش بلیت هواپیما مسدود شد
مقصد غیرمنتظره بعدی جهانبخش کجاست؟
عارف: ستاد تنظیم بازار نقش کلیدی در مدیریت اقتصادی کشور دارد
نابودی اعتماد عمومی نسبت به ترامپ
هوشمندسازی پارک ملی گلستان با دستور ویژه رئیس جمهور
بانک‌های تخصصی به‌زودی راه‌اندازی می‌شوند
اظهارات عراقچی درباره واگذاری پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی
حزب‌الله : ترور خبرنگاران در غزه جنایت جنگی کامل است
نیمی از زائران اربعین به کشوربازگشتند
ترفندهای جدید کلاهبرداران برای کلاهبرداری از زائران اربعین
سفری تعیین‌کننده با دستور کار تأمین امنیت منطقه‌ای
دفتر موسیقی وزارت فرهنگ: افزایش قیمت بلیت کنسرت‌ها پذیرفتنی نیست
تمدید مهلت ثبت نام داوطلبان آزمون پروانه مشاوره قوه قضاییه
بورس باز قرمز شد/ شاخص کل بورس اینبار چقدر کاهش یافت؟
سینماها روزهای آخر هفته تعطیل است
ادارات کدام استان ها چهارشنبه تعطیل است؟ + اسامی استان‌ها
دیدار علی لاریجانی با رئیس‌جمهور عراق/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق
پوستر باشگاه استقلال و تراکتور برای دیدار سوپرجام امشب منتشر شد
صدها خلبان صهیونیست علیه گسترش جنگ در غزه تظاهرات می‌کنند
تئاترهای عمومی در ایام اربعین تعطیل شد
نیمه شهریور بعد از 7 سال در ایران ماه‌گرفتگی رخ می‌دهد
برنامه دولت برای 3 میلیون تبعه غیرمجاز باقی‌مانده چیست؟
چالش تصمیم‌گیری را در مذاکره با مردم حل کنید
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 20 مرداد 1404 +جدول
درباره اظهارات رئیس‌جمهور در دیدار با مدیران رسانه‌ها
تعداد زندانیان غیرعمد کشور به 18 هزار نفر رسید
هر گونه تلاش برای خدشه‌دار کردن روابط دوستانه ایران و ارمنستان غیرقابل قبول است
نایب‌رئیس اتحادیه طلا: بعضی پلتفرم‌ها به مردم طلای آب‌شده قلابی می‌فروشند!
قیمت خودرو امروز دوشنبه 20 مرداد 1404 +جدول
وزیر کشور: جمعیت ایران تا 36 سال دیگر به زیر 40 میلیون نفر می‌رسد!
راه‌اندازی رفاه کارت دانشجویان از ابتدای سال تحصیلی 1404
ابلاغ سه قانون جدید مجلس درباره معاضدت حقوقی و انتقال محکومان توسط رئیس‌جمهور
موشه یعلون: «نتانیاهو فاقد شجاعت تصمیم‌گیری است»
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 19 مرداد 1404
دولت استرالیا فلسطین را به رسمیت شناخت
سهم مصرف برق خانگی، صنعتی و کشاورزی در سال جاری چقدر است؟
کاهش 85 درصدی هزینه‌های درمان با اجرای طرح پزشک خانواده
برنامه کامل بازی‌های تیم نوجوانان ایران در مقدماتی جام ملت‌های زیر 17 سال آسیا 2025
افزایش 60 درصدی قیمت کتاب‌های درسی در سال آینده!
مداردیپلماسی | کریدور زنگزور؛ مسیر تازه یا دام ژئوپلیتیکی برای ایران؟
اربعین در معارف اسلامی و فرهنگ ایرانی
X
آگهی تبلیغاتی