×
ورزشی
شناسه خبر : 187322
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/06/14 ساعت 20:28
ساخت ورزشگاه بزرگ تهران چه شد؟

ساخت ورزشگاه بزرگ تهران چه شد؟

در حالی که کمبود ورزشگاه های مدرن و استاندارد، این روزها به یک معضل در فوتبال ایران تبدیل شده، از ورزشگاهی که قول ساخت آن در پایتخت داده شده بود، خبری نیست!

نورنیوز- گروه ورزشی: بیستم شهریور ماه سال گذشته، شهید آیت الله رئیسی رئیس جمهور سابق کشورمان در مراسم تقدیر از قهرمانان و مدال آوران ورزش ایران گفت:" با ایجاد یک ورزشگاه جامع و آبرومند در تهران که در شان قهرمانان ما و میزبانی بین المللی باشد علی رغم هزینه های بالا کاملا موافقم."

مرحوم رئیسی اعلام کرد این مخارج، هزینه نیست و سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود و ساخت آن ضرورت دارد. من ماموریت آن را به وزارت ورزش و آقای هاشمی می سپارم. اینکار باید در کنار تکمیل پروژه‌های نیمه تمام پیگیری شود.

بر همین اساس و در تاریخ ۱۶ آبان ۱۴۰۲، تفاهم‌نامه‌ای برای مشاوره طراحی و ساخت این مجموعه بین شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و یک شرکت چینی امضا شد و نمایندگان شرکت چینی از محل ساخت ورزشگاه بازدید کردند.

سپس در چهارم دی ماه همان سال، جلسه‌ای با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و دیگر مسئولان در نهاد ریاست جمهوری برای امضای تفاهم‌نامه ساخت ورزشگاه جدید در تهران برگزار شد.

مهیار عسگریان، سرپرست شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، اعلام کرد که این پروژه در زمینی به مساحت ۳۷۰ هکتار و در دو فاز اجرا خواهد شد و قابلیت برگزاری تمامی رویدادهای ورزشی بین‌المللی را دارد. او همچنین بیان کرد که در صورت ساخت این مجموعه، امکان میزبانی از رویدادهای بزرگ جهانی و برگزاری بازی‌های الکترونیک، ورزش‌های توپی و یخی فراهم خواهد شد.

عسگریان ادامه داد که پس از اتمام فاز مطالعاتی، پیش‌بینی می‌شود فاز اول پروژه ۲۴ ماه زمان ببرد و هزینه آن پس از تعامل با چینی‌ها تعیین خواهد شد و از ظرفیت‌ها و توان داخلی در ساخت این پروژه استفاده خواهد شد.

در ادامه تیم‌هایی از وزارت ورزش برای جانمایی این استادیوم، مناطق مختلفی را مورد بررسی قرار دادند که ظاهرا روی شهر آفتاب و زمینی که قبلا صحبتش بود استقلال در آن استادیوم می‌سازد (بنا بر ادعای مصطفی آجورلو) برای این کار در نظر گرفته شد.

با این حال، پس از حادثه ناگواری که منجر به شهادت رئیس جمهور و تیم همراه شد، به نظر می رسد که پروژه عظیم ساخت ورزشگاه بزرگ پایتخت هم به دست فراموشی سپرده شده یا حداقل از اولویت های دولت خارج شده است.

این در حالی است که پس از پایان لیگ برتر، مرمت و بازسازی ورزشگاه آزادی دوباره در دستور کار قرار گرفت و استقلال و پرسپولیس مجبور شدند تا در اراک و قزوین از حریفان شان میزبانی کنند. در این شرایط، تیم ملی هم مجبور به ترک تهران شد و باید امروز در ورزشگاه فولادشهر اصفهان با قرقیزستان دیدار کند.

این در حالی است که سرخابی ها لیگ نخبگان آسیا را هم در پیش دارند ولی هنوز مشخص نیست کجا باید با حریفان شان مسابقه بدهند؟ آیا مجوز بازی شان در مشهد صادر می شود یا باید در ورزشگاه شهر قدس که حضور کریستیانو رونالدو در این استادیوم به سوژه ای طنز در فضای مجازی تبدیل شده، بازی کنند؟

در هر صورت، از دولت چهاردهم، به خصوص احمد دنیامالی که به عنوان وزیر ورزش و جوانان انتخاب شده، انتظار می رود که پیگیری ساخت ورزشگاه بزرگ تهران را پیگیری کنند که این یک مطالبه عمومی توسط علاقه مندان به ورزش است و باید هر چه زودتر، احداث آن آغاز شود.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
چرا زمین‌لرزه پایتخت را باید جدی گرفت؟
انتخابات 2028 آمریکا؛ پیشتازی کورتس و روبیو در نظرسنجی ها
ابلاغ سیاست جدید برای ثبت‌نام در مدارس هیئت‌امنایی
28 نقطه شمال تهران مورد اصابت موشکی قرارگرفت
فردا جلسه رای گیری پارلمان عراق برای رأی اعتماد به کابینه الزیدی
قیمت گوشی موبایل امروز چهارشنبه 23 اردیبهشت 1405 + جدول
قلعه‌نویی برای لیست نهایی جام جهانی در ترکیه تصمیم می گیرد
هشدار وزارت گردشگری درباره تورهای غیرمجاز اینستاگرامی
اظهارات جنجالی رضا پهلوی درباره تحولات ایران
قیمت گوشت قرمز امروز 23 اردیبهشت 1405 / بازار ثابت است + جدول
بن‌بست در مذاکرات روسیه و اوکراین؛ امیدها به دیپلماسی آمریکا کمرنگ شد
«گنبد طلایی» ترامپ؛ پروژه‌ای 1.2 تریلیون دلاری که شاید ناکارآمد باشد
لاپید: کنست از کار افتاده است
کشف 3 بمب انفجاری در عملیات‌ مرزبانی فراجا
ادعالی جنجالی نماینده کنگره آمریکا: در جنگ علیه ایران 39 هواپیما از دست دادیم
سخنگوی کمیسیون انرژی: ایران محاصره‌ناپذیر است
رئیس‌جمهور کوبا: از تهدیدهای آمریکا نمی‌ترسیم
مصرف آب تهران با ورود کولرهای آبی افزایش یافت
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 23 اردیبهشت 1405+جدول
ساعت کاری جدید بانک‌ها در سراسر اعلام شد
تماس تلفنی وزرای خارجه ایران و آذربایجان با محوریت روابط دوجانبه
بروجردی: ایران دستاورد تنگه هرمز را از دست نمی‌دهد
هشدار آتش‌نشانی درباره خطر نماهای کامپوزیت در ساختمان‌ها
مجوز خدمات محدود به برخی کودکستان‌ها برای والدین شاغل
اختلاف در کنگره آمریکا بر سر نحوه تأمین بودجه پنتاگون
وزیر نفت: اصلاحات غیرقیمتی مصرف بنزین در اولویت است
بانک مرکزی شیوه جدید تأمین ارز خرد را ابلاغ کرد
نخستین اجرای سال 1405 ارکستر سمفونیک تهران در تالار وحدت
صالحی: در حوزه فرهنگ و هنر کودک و نوجوان با عدالت آموزشی فاصله داریم
دانشگاه علوم پزشکی تهران: هانتا ویروس همه‌گیر نیست
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه23 اردیبهشت ؛ ادامه کاهش قیمت طلا+ جدول
مادرید اجازه استفاده آمریکا از پایگاه‌های اسپانیا علیه ایران را نمی دهد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 23 ادیبهشت1405/ قیمت دلار منجمد شد
ادامه تجاوزهای اسرائیل به جنوب سوریه
تبریک جنجالی مدودف پس از آزمایش موشک قاره پیما به کشورهای غربی
میزان مناسب مصرف روزانه شکلات تلخ چقدر است؟
چین بار دیگر به واشنگتن درباره تایوان هشدار داد
پیش‌بینی‌های وزارت بهداشت برای جلوگیری از شیوع ویروس هانتا
آمریکا اهرم فشار خود را بر چین از دست داده است
جزییات افزایش حقوق بازنشستگان ؛ اردیبهشت بدون افزایش، امیدها به حقوق خرداد
سارق مسلح طلافروشی‌های تهران به دام افتاد
آیا زمین‌لرزه‌های پایتخت با طوفان و انفجار ارتباطی دارند؟
هشدار سپاه: اجازه نمی‌دهیم حتی یک لیتر نفت از تنگه هرمز بدون اجازه ایران عبور کند
ترفند عجیب باند وام فوری؛ پول وام قبل از رسیدن به دست صاحبش ناپدید می‌شد!
جزئیات کارشکنی آمریکا در صدور ویزای بازیکنان تیم فوتبال عراق
راز جنایت کهنه چگونه فاش شد؟ / مشاور قاتل پای چوبه دار
سخنگوی هلال احمر: همه زائران حج در سلامت هستند
از نگرانی‌های تورمی تا کمبود گاز
تشکیل ستاد بازسازی جنگ به ریاست محمدرضا عارف
نوراینفو | بخشی از جنایات آمریکا و اسرائیل در جنگ 40 روزه در ایران