×
ورزشی
شناسه خبر : 187322
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/06/14 ساعت 20:28
ساخت ورزشگاه بزرگ تهران چه شد؟

ساخت ورزشگاه بزرگ تهران چه شد؟

در حالی که کمبود ورزشگاه های مدرن و استاندارد، این روزها به یک معضل در فوتبال ایران تبدیل شده، از ورزشگاهی که قول ساخت آن در پایتخت داده شده بود، خبری نیست!

نورنیوز- گروه ورزشی: بیستم شهریور ماه سال گذشته، شهید آیت الله رئیسی رئیس جمهور سابق کشورمان در مراسم تقدیر از قهرمانان و مدال آوران ورزش ایران گفت:" با ایجاد یک ورزشگاه جامع و آبرومند در تهران که در شان قهرمانان ما و میزبانی بین المللی باشد علی رغم هزینه های بالا کاملا موافقم."

مرحوم رئیسی اعلام کرد این مخارج، هزینه نیست و سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود و ساخت آن ضرورت دارد. من ماموریت آن را به وزارت ورزش و آقای هاشمی می سپارم. اینکار باید در کنار تکمیل پروژه‌های نیمه تمام پیگیری شود.

بر همین اساس و در تاریخ ۱۶ آبان ۱۴۰۲، تفاهم‌نامه‌ای برای مشاوره طراحی و ساخت این مجموعه بین شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی و یک شرکت چینی امضا شد و نمایندگان شرکت چینی از محل ساخت ورزشگاه بازدید کردند.

سپس در چهارم دی ماه همان سال، جلسه‌ای با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و دیگر مسئولان در نهاد ریاست جمهوری برای امضای تفاهم‌نامه ساخت ورزشگاه جدید در تهران برگزار شد.

مهیار عسگریان، سرپرست شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی، اعلام کرد که این پروژه در زمینی به مساحت ۳۷۰ هکتار و در دو فاز اجرا خواهد شد و قابلیت برگزاری تمامی رویدادهای ورزشی بین‌المللی را دارد. او همچنین بیان کرد که در صورت ساخت این مجموعه، امکان میزبانی از رویدادهای بزرگ جهانی و برگزاری بازی‌های الکترونیک، ورزش‌های توپی و یخی فراهم خواهد شد.

عسگریان ادامه داد که پس از اتمام فاز مطالعاتی، پیش‌بینی می‌شود فاز اول پروژه ۲۴ ماه زمان ببرد و هزینه آن پس از تعامل با چینی‌ها تعیین خواهد شد و از ظرفیت‌ها و توان داخلی در ساخت این پروژه استفاده خواهد شد.

در ادامه تیم‌هایی از وزارت ورزش برای جانمایی این استادیوم، مناطق مختلفی را مورد بررسی قرار دادند که ظاهرا روی شهر آفتاب و زمینی که قبلا صحبتش بود استقلال در آن استادیوم می‌سازد (بنا بر ادعای مصطفی آجورلو) برای این کار در نظر گرفته شد.

با این حال، پس از حادثه ناگواری که منجر به شهادت رئیس جمهور و تیم همراه شد، به نظر می رسد که پروژه عظیم ساخت ورزشگاه بزرگ پایتخت هم به دست فراموشی سپرده شده یا حداقل از اولویت های دولت خارج شده است.

این در حالی است که پس از پایان لیگ برتر، مرمت و بازسازی ورزشگاه آزادی دوباره در دستور کار قرار گرفت و استقلال و پرسپولیس مجبور شدند تا در اراک و قزوین از حریفان شان میزبانی کنند. در این شرایط، تیم ملی هم مجبور به ترک تهران شد و باید امروز در ورزشگاه فولادشهر اصفهان با قرقیزستان دیدار کند.

این در حالی است که سرخابی ها لیگ نخبگان آسیا را هم در پیش دارند ولی هنوز مشخص نیست کجا باید با حریفان شان مسابقه بدهند؟ آیا مجوز بازی شان در مشهد صادر می شود یا باید در ورزشگاه شهر قدس که حضور کریستیانو رونالدو در این استادیوم به سوژه ای طنز در فضای مجازی تبدیل شده، بازی کنند؟

در هر صورت، از دولت چهاردهم، به خصوص احمد دنیامالی که به عنوان وزیر ورزش و جوانان انتخاب شده، انتظار می رود که پیگیری ساخت ورزشگاه بزرگ تهران را پیگیری کنند که این یک مطالبه عمومی توسط علاقه مندان به ورزش است و باید هر چه زودتر، احداث آن آغاز شود.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خرسندی ترامپ از بازنشستگی پلوسی
رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم
رونالدو: جنون قهرمانی در جام‌جهانی ندارم
نماینده حزب‌الله: رژیم صهیونیستی تعهدی به توقف عملیات‌های خصمانه ندارد
واکنش قالیباف به انتخاب شهردار نیویورک
راه‌های جایگزین برای تردد در روز جمعه در اطراف میدان انقلاب
پول زائرانی که زمینی از عربستان بازگشتند، پس داده شد
ترکیه اس-400 را رها نمی‌کند و بر سر اف-16 چانه می‌زند
وزیر اقتصاد: گمرکات به بخش خصوصی واگذار می شود
جدول لیگ برتر ایران در پایان دیدارهای امروز
موافقت «نیروهای پشتیبانی سریع» با آتش بس در سودان
سینمای ایران در جاده موفقیت اوراسیا
قیمت‌ ارز ترجیحی تغییری نکرده است
گونه جدید کرونا با «گلودرد تیغی» در حال گسترش است+فیلم
حماس: اقدام بن‌گویر در النقب، تجلی آشکار تروریسم سازمان‌یافته است
پزشکیان: تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
آبفا: ذخیره سدهای تهران به 5 درصد رسید
نبیه بری: مذاکره مستقیم با اسرائیل در کار نیست
یک پالایشگاه نفت در جنوب غرب روسیه هدف قرار گرفت
حسن یزدانی رسما به استقلال پیوست +فیلم
هند، رئیس‌ دوره‌ای گروه بریکس در سال 2026 می شود
امیدوارم مبادلات بین ایران ‌و پاکستان به 10 میلیارد دلار برسد
آغاز حملات گسترده رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان + فیلم
نامه 51 نماینده مجلس، درباره تبعات حذف نرخ ارز 28500 تومانی
مدودف به ترامپ هشدار داد
عذرخواهی شمسایی پس از توقف مقابل افغانستان: چک خوردیم!
امسال 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از ابتدای هفته آینده
قدرت و حجم آتش ایران در جنگ 12 روزه قدرت اسلام و امت اسلامی بود
دستور مقتدی صدر برای لغو هرگونه تجمع اعتراضی تا پایان انتخابات
منشور حقوق بشر کوروش، جهانی شد
آزمون وکالت 1404 با رقابت 98 هزار داوطلب برگزار شد
کردستان با پتانسیل‌های فراوان می‌تواند موتور محرکه تحول در کشور باشد
اوسمار: از بازگشت به ایران خوشحالم
تصویر شگفت انگیز از نابرابری هزینه خانوار در ایران
توقیف 2467 خودرو شوتی در طرح ضربتی پلیس
سرقت میلیاردی در مترو به بهانه کمک به سالمندان
ترافیک سنگین در محورهای شمالی تهران و آزادراه‌ها
تاکتیک‌های جدید روسیه در شرق اوکراین
فوتسال ایران در دومین دیدار خود برابر افغانستان متوقف شد + گل ها
نورنما | یگان سگهای رباتیک
بازگشت سامانه‌های پاتریوت به کره‌جنوبی
سد کرج تا 15 روز دیگر آب دارد
استقرار نظامیان آمریکایی درپایگاه هوایی جدید در سوریه
تفسیر آزمایش‌ پزشکی توسط هوش مصنوعی جان بیمار را به خطر می اندازد
واکنش آموزش و پرورش به کامیون حمل‌ونقل دانش‌آموزان
قطع مستمری بازنشستگان فعال در تاکسی‌های اینترنتی تکذیب شد
برتری پاویون وزارت دفاع در نمایشگاه دریانوردی کراچی
طرح جدید رژیم صهیونیستی برای جذب مهاجران یهودی
X
آگهی تبلیغاتی