×
اقتصادی
شناسه خبر : 187301
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/06/14 ساعت 17:21
ساخت 3300 واحد 25 متری کلنگ زنی شد/ مدیرکل راه و شهرسازی البرز: مجوز داده نشده است

ساخت 3300 واحد 25 متری کلنگ زنی شد/ مدیرکل راه و شهرسازی البرز: مجوز داده نشده است

درحالی که شنبه گذشته 10 شهریور 1403 در ماهدشت کرج، طی مراسمی کلنگ ساخت 3300 واحد 25 متری به زمین زده شد اما مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز به این اقدام واکنش نشان داد و تاکید کرد: مجوزی در این باره صارد نشده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: محمدرضا صابری گفت: اخباری مبنی بر اجرای طرح ساخت خانه‌های کوچک با متراژ 25 متر مربع که پیش از این نیز چندین بار مطرح شده به گوش می‌رسد که وزارت راه و شهرسازی و اداره‌کل مستقر در استان در این خصوص شفاف اظهار نظر کرده است.

صابری با یادآور این‌که مخالفت شدید وزارتخانه و اداره‌کل راه و شهرسازی استان البرز پیش از این نیز قاطع مطرح شده است، افزود: هیچ گونه مجوزی از سوی این وزارتخانه و اداره کل راه و شهرسازی برای ساخت مسکن‌هایی با متراژ 25 مترمربع در هیچ برهه زمانی صادر نشده و از این پس نیز صادر نخواهد شد.

او با بیان این‌که تعریف چنین پروژه‌ای خارج از ضوابط و چارچوب قانون و اهداف وزارت راه و شهرسازی است،‌اضافه کرد: در ساخت مسکن حفظ کرامت انسانی مردم به‌صورت ویژه مدنظر قرار دارد و تحت هیچ شرایطی از این رویکرد عقب نشینی نخواهیم کرد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان البرز بیان کرد:  تعریف پروژه‌های مسکن سازی طبق ضوابط و استانداردهای تعریف شده و وزارت راه و شهرسازی است که در این میان حفظ کرامت و شأنیت افراد لحاظ می‌شود. از این رو هیچگونه مجوزی برای احداث واحدهای مسکونی 25 مترمربعی طبق قانون صادر نخواهد شد.

تکذیب وزارت راه و شهرسازی

مردادماه سال گذشته و پس از مطرح شدن چندباره مسکن 25 متری وزارت راه و شهرسازی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:وزارت راه و شهرسازی نه تنها چنین طرحی را ارائه نکرده است بلکه طرح‌های خارج از دولت در خصوص خانه‌های 25 متری را تایید هم نمی‌کند.

نظرات، طرح‌ها و پیشنهادات مدیران و مسئولان وزارت راه‌وشهرسازی در خصوص مسکن به طور روزانه در پایگاه خبری این وزارتخانه منتشر می‌شود و قابل استفاده برای اصحاب رسانه و عموم شهروندان است لذا هرگونه نظر و طرح خارج از این مسیر، مورد تایید این وزارتخانه نیست.

 دولت همواره موضوع مسکن را در اولویت برنامه‌های اجرایی و پروژه‌های در حال انجام خود دارد و طرح و پیشنهادات خود را بعد از طی مراحل کارشناسی و فنی از مجاری معتبر و رسمی اعلام می‌کند.

در ادامه شهریور ماه 1402 نیز عضو سابق کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر این‌که ساخت مسکن 25 متری مورد تایید نیست، گفته بود: شهرداری و وزارت راه و شهرسازی ایده مسکن 25 متری را تایید نمی‌کنند و این طرح اجرا نمی‌شود.

شاکری با بیان این‌که هیچ مرجع رسمی در کشور با ساخت واحدهای 25 متری موافق نیست، اظهار کرد: به هیچ عنوان ساخت منزل مسکونی برای سکونت دائمی با متراژی کمتر از 75 را صحیح نمی دانیم. چرا که ساخت مسکن با متراژی کمتر از این میزان در حقیقت آسیب به مبنای خانواده است.

او با اشاره به اینکه طرح ساخت مسکن های 25 متری صرفا یک ایده از سمت بخش خصوصی بوده است، ادامه داد: برای اقامت های کوتاه مدت، هتل آپارتمان ها و سایر واحدهای رفاهی و مسکونی کوتاه مدت در تهران وجود دارد.

 با وجود این‌که طی سال‌های اخیر بارها و بارها طرح مسکن 25 متری از سوی سازمان و ارگان‌های ذی‌ربط تکذیب شده،‌ اما هراز چند گاهی اخباری در خصوص این برنامه و ساخت و ساز آن به گوش می‌رسد. یکی از نگرانی‌ها در رابطه با برنامه‌ مذکور تکرار اتفاقات مربوط به کلاهبرداری در پروژه‌های ساختمانی است که نمونه‌های متعددی از آن باعث ضرر و زیان هنگفت هموطنان شده است.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
دانشمندان کره‌ای تفاله قهوه را در 90 ثانیه به سوخت پاک تبدیل کردند
متا در راه عرضه عینک هوشمند ارزان‌تر با برند اختصاصی خود
جرد کوشنر میلیاردر شد؛ جهش ثروت داماد ترامپ در دوره دوم ریاست‌جمهوری
بقائی : هیات حاکمه آمریکا هیچ‌گاه در رفتارش نسبت به ملت ایران صداقت نشان نداده است
حمایت‌ها از ترامپ رو به کاهش است
مسی تولدش را با رکورد تاریخی در جام جهانی جشن گرفت
برتری بوسنی مقابل قطر در نیمه نخست
سوئیس و کانادا با تساوی به رختکن رفتند
مخالفت با حمایت از اسرائیل به رکوردی بی‌سابقه رسید
ایران خواستار اجرای عدالت در قبال عاملان جنایت مدرسه میناب شد
هندبال ساحلی ایران به مرحله دوم قهرمانی جهان رسید
شب عاشورای حسینی در جوار محل عروج قائد شهید انقلاب
نظامیان اسرائیل بار دیگر وارد جنوب سوریه شدند
چرخش ترامپ در قبال ایران؛ مقام سابق کنگره دلیل آن را فاش کرد
شوک به ملی‌پوشان در بدو ورود/ آمریکا باز هم برای تیم ملی ایران مزاحمت ایجاد کرد
رییس جمهور: امروز ایران را در منطقه به عنوان یک قدرت می‌بینند
لیست نهایی تیم ملی بسکتبال مشخص شد + اسامی
تنش در واشنگتن؛ مذاکرات صلح لبنان به بن‌بست رسید
«عاشورا» و ایران؛ تاملی در نسبتِ امر ملی و امر دینی
برگزاری مراسم معارفه گل‌محمدی در دهوک عراق
تکلیف عالیشاه با پرسپولیس مشخص شد
احتمال فاصله گرفتن ترامپ از تفاهم میان ایران و آمریکا
روبیو: دور جدید نشست کارشناسی ایران و آمریکا در راه است
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
آغاز غافلگیرکننده لیگ ملت‌های والیبال؛ شکست عجیب برزیل و ایتالیا
مخالفان ایتالیا خواستار پاسخگویی درباره مشارکت در جنگ علیه ایران شدند
شاپور رحیمی درگذشت
حریدی‌ها از «تغییر رژیم» به نتانیاهو هشدار دادند
حماس: نماینده شورای صلح ترامپ از اسرائیل حمایت می کند
هوای تهران خنک‌تر می‌شود
سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت جراحات را کمتر از واقعیت اعلام کرد
آمریکا سفارت خود در کویت را باز کرد
تالاب قره‌قشلاق پس از 15 سال دوباره احیا شد
بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران ارشد داعش در سوریه شد
کلاهبرداری به نام جام جهانی؛ مراقب سایت‌های شرط‌بندی باشید
تأکید ایران و عربستان بر تداوم رایزنی‌ها برای حفظ ثبات منطقه
بن‌گویر: تخریب منازل فلسطینیان متوقف نمی‌شود!
نتانیاهو: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نخواهیم داد!
حمله روسیه به تفسیر وارونه غرب از قوانین بین‌الملل
حماس برای واگذاری کامل اداره غزه اعلام آمادگی کرد
نورنما | به یاد عاشورا ، روزی که خورشید بر میدان کربلا سرخ شد
بانک صادرات از رفع کامل اختلال خدمات کارت‌محور خبر داد
فراخوان انصارالله برای راهپیمایی سالروز شهادت امام حسین (ع) در صنعا
اهدای جام قهرمانی با حضور رئیس‌جمهور آمریکا
دو شهید در حمله اسرائیل به جنوب لبنان+ جزئیات حادثه
گزارش تصویری| عزاداری تاسوعای حسینی در سراسر کشور
استعفای فرمانده ارشد ارتش آمریکا پس از اختلاف با وزیر دفاع
دبیرکل ناتو از نقش ایتالیا در عملیات آمریکا علیه ایران پرده برداشت
نیویورک تایمز، «تسلیم آمریکا» را تیتر کرد