×
بین الملل
شناسه خبر : 187296
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/06/14 ساعت 16:31
حملات حزب‌الله لبنان به مواضع رژیم اسرائیل

حملات حزب‌الله لبنان به مواضع رژیم اسرائیل

مقاومت اسلامی لبنان امروز (چهارشنبه) با صدور بیانیه ای از هدف قرار دادن مواضع متعلق به ارتش رژیم صهیونیستی در شمال سرزمین های اشغالی خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، در راستای حمایت از ملت فلسطین در نوار غزه و پشتیبانی از مقاومت قهرمانانه و شرافتمندانه آنها و در پاسخ به تجاوزارت دشمن صهیونیستی به روستاهای جنوبی و منازل به ویژه در شهرک‌های «عیتا الشعب» و «الخیام»، مجاهدان مقاومت اسلامی امروز مقر فرماندهی گردان «السهل» در پادگان «بیت هلل» و  محل توپخانه‌های دشمن در شهرک «دیشون» را با موشک کاتیوشا مستقیما هدف قرار دادند.

خبرنگار شبکه خبری المیادین گزارش داد که آژیرهای هشدار در شهرک‌های «شتولا» و «نتوعا» در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمده است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز از حمله موشکی از جنوب لبنان به مناطقی در شمال فلسطین اشغالی از جمله الجلیل گزارش دادند.

روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نیز نوشت صدای ده‌ها انفجار در داخل کریات شمونه در پی حملات راکتی از جنوب لبنان به گوش رسیده است.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز از وقوع آتش‌سوزی در بیت هلل در شمال اراضی اشغالی در نتیجه اصابت موشک‌های حزب‌الله خبر داد.

شبکه ۱۲ رژیم اشغالگر گزارش داد که چندین راکت به منطقه کریات شمونه در الجلیل علیا اصابت کرده است.

رسانه‌های عبری اگزارش دادند که تیم‌های آتش‌نشانی در حال تلاش برای اطفای حریق در پی اصابت موشک‌ها به الجلیل علیا هستند.

پیشتر ارتش رژیم صهیونیستی از شلیک ۶۰ راکت از لبنان به سمت مناطق شمالی خبر داده بود.

خبرنگار المیادین در جنوب همچنین گزارش داد پادگان زرعیت نیز هدف حملات از لبنان قرار گرفت. المیادین همچنین اعلام کرد نیروهای مقاومت اسلامی لبنان پایگاه «السماقه» متعلق به رژیم صهیونیستی در مزارع «شبعا» را نیز هدف قرار دادند.

حزب‌الله لبنان هم‌چنین با صدور بیانیه‌ای دیگر اعلام کرد که مجاهدان مقاومت اسلامی در راستای حمایت از مردم ثابت قدم فلسطین در نوار غزه و در حمایت از مقاومت دلیرانه و شرافتمندانه آنها، ساعت ۱۵:۰۰ امروز پایگاه «رویسات العلم»‌ در تپه‌های کفرشوبا را با تسلیحات موشکی و مستقیما هدف قرار دادند.

در همین حال خبرنگار المنار بامداد امروز گزارش داد دشمن صهیونیستی حومه شرقی شهر «عیتا الشعب» را هدف حملات پهپادی خود قرار داده است.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد: به ساختمان‌های نظامی حزب‌الله در منطقه خیام و عیتا الشعب در جنوب لبنان حمله کردیم.

در همین راستا، وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد: در نتیجه حمله رژیم صهیونیستی به شهرک خیام در جنوب این کشور ۲ تن زخمی شدند.

از زمان آغاز جنگ غزه مرزهای لبنان و اراضی اشغالی نیز شاهد تبادل آتش میان حزب‌الله لبنان و ارتش رژیم صهیونیستی است. حزب‌الله لبنان بر توقف جنگ غزه به‌عنوان شرط خود برای توقف حملاتش علیه رژیم صهیونیستی تاکید کرده است.

حملات حزب‌الله لبنان که در حمایت از مقاومت غزه و پاسخ به حملات رژیم اشغالگر به غیرنظامیان در جنوب لبنان انجام می‌شود، به ویژه پس از ترور «فواد شکر» فرمانده جهادی ارشد این جنبش به کابوسی برای شهرک‌نشینان صهیونیست تبدیل شده است که چند ماهی است از ترس، از مناطق شمال اراضی اشغالی فرار کرده‌اند.

به گزارش رسانه‌های عبری ده‌ها شهرک در شمال اراضی اشغالی به دلیل حملات حزب‌الله تخلیه شده و این مناطق شبیه شهر ارواح شده است. ساکنان شهرک‌های شمالی می‌گویند کابینه نتانیاهو آن‌ها را به حال خودشان رها کرده است و فکری برای حل بحران مناطق شمالی نمی‌کند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
اثربخشی بیشتر داروها با فناوری نانویی
ضرورت توجه به علائم هشداردهنده آب سیاه مادرزادی
کاهش شدید تردد در تنگه هرمز؛ مسیر حیاتی نفت همچنان محدود است
روش جدید اندازه‌گیری کلسترول بدون نیاز به آزمایش خون
هشدار زرد دریایی مازندران؛ شنا و فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع
جزئیات حمله موشکی سنگین یمن به بندر المخاء
استقلال خوزستان صفر - آلومینیوم اراک 2؛ شروع رویایی پیروز قربانی
ابومحمد جولانی، بمب ساعتی یا متحد ناخواسته اسرائیل است؟
برنامه قطعی برق کرمان شنبه 24 مرداد + لینک
خروج نیروهای خارجی؛ شرط تحویل سلاح گروه‌های مقاومت عراق
جدول لیگ برتر فوتبال بعد از هفته اول / استقلال بالاتر از تراکتور و سپاهان
صالحی: قدردانی شیخ نعیم قاسم از نقش ایران، نشان‌دهنده هماهنگی دیپلماسی و مقاومت است
تبریک انصارالله یمن به مناسبت بیستمین سالگرد پیروزی جنگ 33 روزه
پزشکیان: دختران وزنه‌بردار ایران یک «اولین» ارزشمند را به نام خود ثبت کردند
گل‌گهر 1 - نساجی صفر؛ شروع شیرین رحمتی در سیرجان
حضور فعال ایران در نشست مجازی وزرای ورزش بریکس 2026
سپاهان 2 - چادرملو صفر؛ استارت سه‌امتیازی طلایی‌پوشان در لیگ+ فیلم خلاصه بازی
درآوردن موفقیت‌آمیز سوزن از روده کودک 10 ساله در رشت
افشای پیوند ترامپ و علوم غریبه!
استقلال 4 - 0 مس شهر بابک/ شروع طوفانی و صدرنشینی آبی ها در لیگ برتر+ فیلم خلاصه بازی
خیبر 1 - فجرسپاسی 1؛ فرار خرم‌آبادی‌ها از شکست
تراکتور 2 - پیکان صفر؛ شروع کم‌نقص با درخشش مغانلو + فیلم گل های تراکتور
فرانسه خواستار توقف اشغالگری و پیگرد شهرک‌نشینان متجاوز صهیونیستی شد
حمله موشکی یمن به مواضع مزدوران عربستان در بندر المخا + فیلم
درخشش بنیامین فرجی در مسابقات جوانان؛ شکست قاطع نماینده فرانسه
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 24 مرداد ماه اعلام شد
یک خبر مهم برای پیشکسوتان پرسپولیس
عکس های برتر سال 2026 با موضوع اقیانوس ها
جزئیات سفر کوشنر و ملادنوف به اسرائیل و مصر درباره غزه
ضربه‌ پلیس به قاچاق دارو؛ دستگیری 2 راننده متهم
عملیات خنثی‌سازی مهمات در کنارک
قالیباف: بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب هیچ فرقی نیست؛ حکم، حکم ولایت است
«نه» حزب‌الله به دیکته‌های اسرائیلی مورد پذیرش دولت لبنان
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
پرواز قشم به تهران، مشهد و اصفهان چه زمانی برقرار می‌شود؟
تحول در مدیریت ترافیک تهران؛ از رفع تأخیر جرائم تا ساماندهی موتورسیکلت‌ها
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و پیکان امروز جمعه 23 مرداد در لیگ برتر ایران+ فیلم
پخش زنده بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
نتانیاهو در آستانه انتخابات؛ «بی‌بی» باید کنار برود!
ترکیب استقلال مقابل مس شهر بابک اعلام شد؛ بازگشت آبی‌ها به شهر قدس پس از 168 روز
وزیر خارجه طالبان: نیازی به مذاکره با مخالفان سیاسی و مسلح نیست
نقشه ترامپ برای تعلیق ممنوعیت ساخت سالن رقص در کاخ سفید
آخرین وضعیت آلودگی نفتی در سواحل قشم
بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها
جنبش نجباء: اجازه شعله‌ور شدن درگیری داخلی در عراق را نمی‌دهیم
اقامه دعوی دانشجویان فلسطینی علیه دانشگاه کلمبیا
اولین واکنش رسمی پکن به رزمایش تایوان
واکنش رسانه‌های انگلیسی به اظهارات نتانیاهو
نابودی یک‌چهارم ناوگان پهپادی «ریپر» آمریکا
گزارش تکان‌دهنده سازمان جهانی بهداشت؛ افزایش بی‌سابقه حملات به مراکز درمانی