×
سیاسی
شناسه خبر : 187277
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/06/14 ساعت 12:10
پزشکیان در جوار شاه خراسان/ نخستین سفر استانی رئیس‌جمهور چگونه گذشت؟

پزشکیان در جوار شاه خراسان/ نخستین سفر استانی رئیس‌جمهور چگونه گذشت؟

خراسان رضوی در سالروز شهادت امام رضا (ع) میزبان رئیس‌جمهور بود و مسعود پزشکیان سفرهای استانی خود را از حرم رضوی آغاز کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس جمهور در نخستین ساعات صبح سه‌شنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۳ و در آستانه شهادت امام رضا (ع) وارد شهر مشهد مقدس شد و مورد استقبال مقامات استان قرار گرفت. پزشکیان در یکی از مسیرهای منتهی به حرم مطهر حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) با زائران پیاده این حضرت همراه شد. زائرانی که برای حضور در آیین‌های سوگواری سالروز شهادت امام رئوف، با پای پیاده در مسیر نیشابور به مشهد، عازم حرم مطهر رضوی بودند. تصاویر و فیلم‌های منتشر شده از این پیاده‌روی و دیدار و گفت‌وگوی صمیمانه میان رئیس‌جمهور و مردم بازتاب زیادی در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها یافت.

حضور در عزای رضای آل‌الله

رئیس جمهور با استقبال محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در محل جامعه‌الحسین رزمندگان اسلام مشهدالرضا حضور یافت و همراه با عزاداران هیات آل‌یاسین در مراسم سوگواری و عزاداری حضرت علی ابن موسی‌الرضا (ع) شرکت کرد. پزشکیان همچنین بدون اعلام قبلی در جمع عزاداران هیأت موسی بن جعفر(ع) تبریزی‌های مشهد، حضور یافت و همراه آنان به اقامه عزای امام هشتم شیعیان (ع)‌ و خاندان اهل بیت عصمت و طهارت پرداخت.

رئیس‌جمهور همچنین در روز شهادت امام رضا (ع) در محل موکب حضرت نجمه خاتون که به همت جمعی از دختران دهه هشتادی اداره می‌شود، حضور یافت. وی ضمن آشنایی با فعالیت‌های این دختران با زنان و دختران زائری که به منظور شرکت در مراسم عزاداری سالروز شهادت امام رضا (ع) به این شهر سفر کرده و در این محل اقامت داشتند، دیدار و گفت وگو کرد.

پزشکیان
برای غلبه بر مشکلات باید دست در دست هم دهیم

در ادامه برنامه‌های سفر به مشهدالرضا (ع)، رئیس‌جمهو با جمعی از فعالان سیاسی استان خراسان رضوی، دیدار کرد. پزشکیان در این نشست با بیان اینکه به دنبال اصلاح برای احقاق حق و اقامه عدالت هستم و با همه وجود باور دارم که تبعیض، ظلم و بی‌عدالتی باید از بین برود، تاکید کرد: فقط در صورتی که همه دست در دست هم دهیم می‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم.

پزشکیان
 

پزشکیان با اشاره به اینکه تغییر ساختارها آسان، اما تغییر ذهنیت‌ها و رفتارها سخت و زمان‌بر است، خاطرنشان کرد: اگر چه عادلانه و بر اساس قانون رفتار کردن با همه سخت و پیچیده است، اما باید همه دست به دست هم دهیم و با باور عمیق به این عقیده عمل کنیم، چرا که برای ساختن کشور و رفع مشکلات راه دیگری نداریم؛ اگر باور داریم که ایران برای همه ایرانیان است، باید همه دست به دست هم دهیم و آن را برای همه ایرانیان بسازیم.

اجازه نمی‌دهیم اقشار آسیب پذیر زیر چرخ توسعه له شوند

نخستین برنامه رئیس‌جمهور در جمع فعالان اقتصادی استان خراسان رضوی بود. در این نشست پزشکیان با بیان اینکه با بیان اینکه رضایت مردم اصل است، گفت: باید مردم را آگاه کنیم که چه مداخلاتی باید در عرصه اقتصادی صورت گیرد و طبیعتا نیاز به چه جراحی‌هایی هست که کشور از این وضعیت خارج شود.

پزشکیاندر این نشست رئیس‌جمهور تصریح کرد که بنای دولتش حل مشکلات بر سر راه صنعت و تجارت است و یکی از پیش‌نیازهای آن را دادن اختیارات لازم به استانداران دانست، آماده کردن بستر برای بازرگانان و تجار، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و توزیع عادلانه منابع از مهمترین وعده‌های رئیس‌جمهور به فعالان اقتصادی بود.

وحدت کلید حل مشکلات است

رئیس جمهور اسلامی در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه وحدت کلید حل مشکلات است، گفت: تمام تلاش دولت عمل در راستای رضایتمندی هرچه بیشتر مردم نسبت به نظام، انقلاب و حکومت است. پزشکیان با اشاره به اهمیت شایسته گزینی در انتصابات اظهار کرد: نگاه اسلامی در انتصابات یعنی افراد شایسته بر سر کار بیایند، مبنای دولت تلاش در انتخاب و انتصاب افراد بر شایستگی است.

پزشکیان
 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ: 59 کشور برای حضور در ترکیب نیروی بین المللی غزه اعلام آمادگی کرده‌اند
کاهش 21 درصدی آلاینده‌ها با اجرای کامل معاینه فنی خودروها
تعطیلی بنادر مسافری حقانی و ذاکری به‌دلیل ناپایداری جوی
شاخص بورس کانال 3.8 میلیون واحد را فتح کرد
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان فلسطین با موضوع لبنان
سازمان لیگ: قرارداد اندونگ با استقلال فسخ نشده است
برگزاری بازی تراکتور - پرسپولیس در ورزشگاه یادگار امام
14 مجروح در واژگونی مینی‌بوس مدرسه در جاده نیشابور
دستگیری اعضای باند توزیع گوشت آلوده در اصفهان
آغاز ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال 1405
کانادا 4 مقام ایرانی را تحریم کرد
دولت صراحتا مخالف با اصلاح قانون مهریه بود
عراقچی مینسک را به مقصد مسکو ترک کرد
پیش‌فروش سکه از صبح امروز آغاز شد
کشف یک میلیون لیتر فرآورده نفتی قاچاق در ری و تهران
آخرین وضعیت حضور و طرد اتباع غیرمجاز در ایران
حمله آمریکا به سه قایق هشت کشته بر جای گذاشت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 25 آذر 1404+ جدول
آغاز دور جدید عرضه خودروهای وارداتی +جزییات وکالتی کردن حساب
شکایت ترامپ از بی‌بی‌سی و درخواست غرامت هنگفت
بازگشت پرواز تهران - کیش به مهرآباد به دلیل بدی آب و هوای مقصد
مشکل از فرستنده است یا گیرنده ؟!
آغاز بررسی درخواست ویزای شینگن در سفارت آلمان
کیفیت هوای تهران در شرایط قابل قبول قرار دارد
سیاست‌نامه | دعوای ثابتی و تسنیم دوقطبی‌سازی رادیکال
آنفلوآنزا تخت‌های مراکز کودکان را پُر کرد
خداداد و سروش، جریمه سنگین و محرومیت!
حمله به آمریکایی‌ها؛ چرا واشنگتن مقصر را پنهان کرد؟
لزوم رفع التهاب اجتماعی
کسری بودجه گاهنده ارزش پول ملی
نصیری پس از ترک آذربایجان: بخاطر وزیر و محسن شادی به ایران برگشتم
سیاست خارجی نامتوازن
باتلاق ونزوئلا
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری دیماه آغاز شد+ جزئیات
داعش مسئولیت حمله به نظامیان سوریه را برعهده گرفت
سکوت خطرناک تیم اقتصادی دولت در مسابقه قیمت‌ها
بقائی: جامعه جهانی برای مقابله با تهدید اسرائیل اقدام کند
جزئیات جدید از حادثه تروریستی فهرج؛ شهادت 3 نیروی پلیس و یک شهروند
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + فیلم حادثه
برنامه مسابقات ورزشی امروز 25 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 25 آذر 1404+ وضعیت استانها
چای سبز و لیمو؛ ترکیبی سالم با فواید بی‌نظیر
پاشنه‌بلند؛ زیبایی پرهزینه‌ای که شکل پا را تغییر می‌دهد
ربات‌ها با انسان امن‌تر و طبیعی‌تر تعامل می‌کنند
هدفون هوشمند، گفت‌وگو در محیط‌های پرسروصدا را ممکن می‌کند
راز ارتفاع کف اقیانوس برمودا فاش شد
دوستی دلفین‌ها به نفع آنهاست
کم‌تحرکی در تهران شایع است؛ داروهای لاغری محدودیت دارند
بحران انسانی در غزه پس از بارندگی‌های تازه افزایش یافت
دادگاه مطبوعات: ایرانیان نیوز مجرم شناخته شد
X
آگهی تبلیغاتی