×
سیاسی
شناسه خبر : 187277
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1403/06/14 ساعت 12:10
پزشکیان در جوار شاه خراسان/ نخستین سفر استانی رئیس‌جمهور چگونه گذشت؟

پزشکیان در جوار شاه خراسان/ نخستین سفر استانی رئیس‌جمهور چگونه گذشت؟

خراسان رضوی در سالروز شهادت امام رضا (ع) میزبان رئیس‌جمهور بود و مسعود پزشکیان سفرهای استانی خود را از حرم رضوی آغاز کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: رئیس جمهور در نخستین ساعات صبح سه‌شنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۳ و در آستانه شهادت امام رضا (ع) وارد شهر مشهد مقدس شد و مورد استقبال مقامات استان قرار گرفت. پزشکیان در یکی از مسیرهای منتهی به حرم مطهر حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) با زائران پیاده این حضرت همراه شد. زائرانی که برای حضور در آیین‌های سوگواری سالروز شهادت امام رئوف، با پای پیاده در مسیر نیشابور به مشهد، عازم حرم مطهر رضوی بودند. تصاویر و فیلم‌های منتشر شده از این پیاده‌روی و دیدار و گفت‌وگوی صمیمانه میان رئیس‌جمهور و مردم بازتاب زیادی در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها یافت.

حضور در عزای رضای آل‌الله

رئیس جمهور با استقبال محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در محل جامعه‌الحسین رزمندگان اسلام مشهدالرضا حضور یافت و همراه با عزاداران هیات آل‌یاسین در مراسم سوگواری و عزاداری حضرت علی ابن موسی‌الرضا (ع) شرکت کرد. پزشکیان همچنین بدون اعلام قبلی در جمع عزاداران هیأت موسی بن جعفر(ع) تبریزی‌های مشهد، حضور یافت و همراه آنان به اقامه عزای امام هشتم شیعیان (ع)‌ و خاندان اهل بیت عصمت و طهارت پرداخت.

رئیس‌جمهور همچنین در روز شهادت امام رضا (ع) در محل موکب حضرت نجمه خاتون که به همت جمعی از دختران دهه هشتادی اداره می‌شود، حضور یافت. وی ضمن آشنایی با فعالیت‌های این دختران با زنان و دختران زائری که به منظور شرکت در مراسم عزاداری سالروز شهادت امام رضا (ع) به این شهر سفر کرده و در این محل اقامت داشتند، دیدار و گفت وگو کرد.

پزشکیان
برای غلبه بر مشکلات باید دست در دست هم دهیم

در ادامه برنامه‌های سفر به مشهدالرضا (ع)، رئیس‌جمهو با جمعی از فعالان سیاسی استان خراسان رضوی، دیدار کرد. پزشکیان در این نشست با بیان اینکه به دنبال اصلاح برای احقاق حق و اقامه عدالت هستم و با همه وجود باور دارم که تبعیض، ظلم و بی‌عدالتی باید از بین برود، تاکید کرد: فقط در صورتی که همه دست در دست هم دهیم می‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم.

پزشکیان
 

پزشکیان با اشاره به اینکه تغییر ساختارها آسان، اما تغییر ذهنیت‌ها و رفتارها سخت و زمان‌بر است، خاطرنشان کرد: اگر چه عادلانه و بر اساس قانون رفتار کردن با همه سخت و پیچیده است، اما باید همه دست به دست هم دهیم و با باور عمیق به این عقیده عمل کنیم، چرا که برای ساختن کشور و رفع مشکلات راه دیگری نداریم؛ اگر باور داریم که ایران برای همه ایرانیان است، باید همه دست به دست هم دهیم و آن را برای همه ایرانیان بسازیم.

اجازه نمی‌دهیم اقشار آسیب پذیر زیر چرخ توسعه له شوند

نخستین برنامه رئیس‌جمهور در جمع فعالان اقتصادی استان خراسان رضوی بود. در این نشست پزشکیان با بیان اینکه با بیان اینکه رضایت مردم اصل است، گفت: باید مردم را آگاه کنیم که چه مداخلاتی باید در عرصه اقتصادی صورت گیرد و طبیعتا نیاز به چه جراحی‌هایی هست که کشور از این وضعیت خارج شود.

پزشکیاندر این نشست رئیس‌جمهور تصریح کرد که بنای دولتش حل مشکلات بر سر راه صنعت و تجارت است و یکی از پیش‌نیازهای آن را دادن اختیارات لازم به استانداران دانست، آماده کردن بستر برای بازرگانان و تجار، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر و توزیع عادلانه منابع از مهمترین وعده‌های رئیس‌جمهور به فعالان اقتصادی بود.

وحدت کلید حل مشکلات است

رئیس جمهور اسلامی در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه وحدت کلید حل مشکلات است، گفت: تمام تلاش دولت عمل در راستای رضایتمندی هرچه بیشتر مردم نسبت به نظام، انقلاب و حکومت است. پزشکیان با اشاره به اهمیت شایسته گزینی در انتصابات اظهار کرد: نگاه اسلامی در انتصابات یعنی افراد شایسته بر سر کار بیایند، مبنای دولت تلاش در انتخاب و انتصاب افراد بر شایستگی است.

پزشکیان
 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ایران در آستانه بحران آبی بی‌سابقه
قیمت نهایی محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول قیمت ها
گزارش تصویری | دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیادهای علمی جهانی با رهبر انقلاب
رتبه‌بندی بیش از 100 هزار معلم جدیدالاستخدام
حمله هوایی شدید اسرائیل به جنوب لبنان
اردوغان فردا عازم کشورهای حوزه خلیج فارس می‌شود
کاهش قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه27 مهر + جدول
اژه ای: اقدام پدر امیرمحمدخالقی درس آموز بود
تراکتور به دنبال اولین پیروزی آسیایی مقابل شارجه
ریزش 31 هزار واحدی شاخص بورس
رئیس دانشگاه شریف معرفی شد
رهبر انقلاب: مدال‌آوری شما در جنگ نرم، ارزش مضاعف دارد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(105) « بَنَک»
قیمت دلار و سایرارزها امروز دوشنبه 28 مهر 1404
دکتر تجریشی، رئیس دانشگاه شریف شد
جزئیات جدید سرقت بزرگ از موزه لوور
آغاز دور جدید عرضه خودروهای وارداتی
پاسخ به هر خطایی بسیار متفاوت از قبل خواهد بود
تعطیلی مدارس و دورکاری ادارات در هویزه
الاعرجی وارد تهران شد
شورای نگهبان با حذف 4 صفر از پول ملی موافقت کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 28 مهر1404+ جدول
مهاجرانی: یارانه دهک‌های یک تا سه واریز شد
پشت پرده سفر ونس به اسراییل
دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی
نورنما | تصادف وحشتناک در مهرشهر بیرجند
افتتاح سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب دوشنبه با حضور ایران
17 همت پول خارجی در بازار تهران
ترامپ در تیررس «شکارچیان»
اسرائیل سقوط پهپاد ارتش اسرائیلی را در نوار غزه تأیید کرد
علیرضا رشیدیان رئیس سازمان حج و زیارت شد
ترامپ: آتش‌بس غزه به قوت خود باقی است
نشانه‌ای از فوران قریب‌الوقوع تفتان وجود ندارد
مرگ دلخراش 4 نفر در تصادف جنوب کرمان
مراکش قهرمان جام جهانی فوتبال جوانان شد
صابر کاظمی به ایران منتقل می‌شود
شرط دریافت وام 5 میلیاردی اشتغال اعلام شد
غول ماریجوانای دیترویت، نماینده ویژه ترامپ در عراق شد
یک کشته در تصادف صبحگاهی محور رشت – فومن
مجلس نحوه پرداخت کالابرگ الکترونیک را بررسی می‌کند
دیپلمات های روسی در حال آماده سازی برای دیدار پوتین و ترامپ هستند
ورود رئیس جمهور به موضوع تحریم دانشگاه شریف
زمان پیش‌فروش محصولات سایپا اعلام شد+ جدول قیمت و زمان تحویل
تماس‌میان ایران و طرف‌های مقابل از طریق واسطه‌ها، به معنای آغاز مذاکرات رسمی با امریکانیست
این پروژه کار صهیونیست هاست
میانجیگری آمریکا برای پایان جنگ روسیه-اوکراین ادامه دارد
موج استعفا در شهرداری تهران برای انتخابات شورای شهر
2 کشته در سقوط هواپیمای باری در دریا
ضرورت تغییر پارادایم در برنامه‌ریزی و توسعه اقتصادی ایران
مقام نظامی عراق: حمایت ها و پشتیبانی های ایران را فراموش نخواهیم کرد
X
آگهی تبلیغاتی