×
سیاسی
شناسه خبر : 187168
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1403/06/13 ساعت 12:10
پزشکیان: مردم را باید از برنامه‌های اقتصادی آگاه کنیم

در نشست با فعالان اقتصادی خراسان رضوی؛

پزشکیان: مردم را باید از برنامه‌های اقتصادی آگاه کنیم

رئیس جمهور در نخستین سفر خود، به منظور شرکت در اجتماع عزاداران رضوی و نیز دیدار با فعالان اقتصادی خراسان رضوی، وارد مشهدالرضا (ع) شد. او بعد از حضور در بین زائران رضوی در در نشست با فعالان اقتصادی خراسان رضوی شرکت کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: مسعود پزشکیان امروز(سه‌شنبه) در جمع فعالان اقتصادی استان خراسان رضوی با اشاره به مطالبی که از سوی فعالان اقتصادی بیان شد، گفت: مشکلاتی که گفتید، ما بی تقصیر هستیم و وارث این اوضاع شده‌ایم، ما نهایت با کمک شما و مشارکت مردم پیش خواهیم رفت.

وی با بیان اینکه رضایت مردم اصل است، اظهار کرد: باید با مردم صحبت کرد و اگر مردم بدانند که مصلحت در چیست، قطعا خواهند پذیرفت.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: باید مردم را آگاه کنیم که چه مداخلاتی باید در عرصه اقتصادی صورت گیرد و طبیعتا نیاز به چه جراحی‌هایی هست که کشور از این وضعیت خارج شود. قدم اول ما رضایت مردم است، وقتی خدمت درست ارائه دهیم و مردم این احساس را داشته باشند که حرفشان را می‌شنویم و دغدغه آنها را داریم، رضایت خواهند داشت.

پزشکیان افزود: هر مداخله‌ای که انجام می‌دهیم با مردم گفتگو می‌کنیم و مردم را با خود همراه خواهیم کرد و بعد آن را انجام می‌دهیم.

بنای ما حل مشکلات بر سر راه صنعت و تجارت است

وی با بیان اینکه اگر قرار است من دولت بمانم ابتدا باید تجارت و صنعت من رونق داشته باشد در غیراینصور ماندن من بی معناست، تاکید کرد: وظیفه دولت‌ها این است که بستر را آماده کنند که تجار و تولیدکنندگان و صنعتگران بتوانند در امنیت کار خود را انجام دهند.

رئیس‌جمهور اضافه کرد:  در مجلس یازدهم با برخی بزرگان روحانیون جلسه‌ای داشتیم که از من پرسیدند نظرت درباره حکومت پارلمانی چیست؟ گفتم چرا حکومت اسلامی درست نمی‌کنید؟ حکومت پارلمانی که ساختارش چیز دیگری است و اگر راست می‌گویید حکومت اسلامی درست کنید. یک عده تعجب کردند؛ گفتم اگر راست می‌گویید طبق نامه امام علی(ع) به مالک اشتر عمل کنید. استانداری که امام علی(ع) انتخاب می‌کرد، اختیار دارد قاضی القضات، فرمانده لشکر، فرماندار که تعیین می‌کند، اختیارات دارند. افراد را استخدام می‌کنند، درآمد کسب می کنند و به دولت مرکزی پول می‌دهند.

به استانداران اختیارات لازم داده شود

پزشکیان خاطر نشان کرد: در گذشته هم اینگونه بود که دولت های محلی و استانداری‌ها به بالادستی‌ها پول می‌دادند، حالا همه پول می‌خواهند. خُب قاعده را عوض کنیم؛ نمی‌گویم دقیقا همان کار شود ولی باید از آن تمرکزگرایی که عده‌ای آن بالا نشسته اند و فکر می‌کنند عقل کل هستند و پایین دستی ها هیچی درک نمی‌کنند، دست برداریم. من تا دیروز نماینده مجلس یک شهر بودم و خیلی وقت‌ها حرفم را هم گوش نمی دادند. در شهر خودمان گفتیم یک گوشه را بدهید برایتان درست کنیم، می گفتند نه اول ایده و دستورالعمل بدهید!

وی گفت: می‌گفتم می خواهم در یک منطقه محروم برای مردم کار کنم ولی قبول نمی کردند. در یک شهر یک کارمند اجازه نمی‌داد من کار کنم، حالا شده‌ایم رئیس‌جمهور آیا من عوض شده‌ام؟ نه من همان آدم هستم. در همه شهرها آدم‌های قدرتمندی که می‌توانند جای من بنشینند، وجود دارد اما باید اختیار دهیم تا خودشان را نشان دهند، اگر این اتفاق بیفتد کشور درست می‌شود.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: البته اختیار باید بر اساس قانون برنامه، چشم انداز و سیاست های کلی باشد. اختیار بدون نقشه یعنی هرج و مرج؛ اول بدانیم قرار است چه جیزی را بسازیم، سپس به کسی که می‌خواهد مسئولیت بگیرد، اختیارات بدهیم.

پزشکیان یادآور شد: اوایل انقلاب می‌گفتیم حالا که رئیس شده‌ایم اجازه دهید هر کاری دلمان می‌خواهد انجام دهیم بعدا متوجه شدیم، به من اختیار نداده بودند که حاکمیت دانشگاه را بردارم و آن را تخریب کنم، بلکه رئیس دانشگاه شده بودم که آن را از نظر علمی و بهداشتی ارتقا دهم.

وی گفت: شما هیچ مدیری را برای کارخانه‌تان استخدام نمی کنید که به او اجازه دهید هر کاری خواست انجام دهد.

آماده کردن بستر برای بازرگانان و تجار را وظیفه خود می‌دانیم

رئیس‌جمهور با بیان اینکه آماده کردن بستر برای بازرگانان و تجار را وظیفه خود می‌دانیم، افزود: به وزارت خارجه و تجار کشورمان اعلام کردم که برنامه‌ای آماده کنند تا درباره آن ددر سفر به کشورهای خارجی صحبت کنیم.  با توجه به مرزهایی که داریم، اگر بتوانیم به درستی از این بسترها استفاده کنیم، می‌توانیم رونق اقتصادی و اشتغال ایجاد کرده و بسیاری از مشکلاتمان را حل کنیم.

پزشکیان تصریح کرد: من باید به‌عنوان رئیس‌جمهور در سفر به کشورهای مختلف، بستر را برای کار تجار آماده کنم؛ اگر بتوانم این کار را کنم، از سفرم نتیجه گرفته‌ام.

وی گفت: نتیجه دادن سفرها هم بدون همکاری دولت، مجلس، قوه قضائیه و نیروهای نظامی و امنیتی و همچنین نداشتن چشم‌انداز، میسر نیست؛ همه باید دید مشترکی درباره نوع تجارت، اقتصاد و صنعت داشته باشیم.

اجازه نمی‌دهیم اقشار آسیب پذیر زیر چرخ توسعه له شوند

رئیس جمهور با تاکید براینکه هر مداخله ای که می خواهیم کنیم باید حتما اقشار آسیب پذیر را ببینیم و اجازه ندهیم زیر چرخ‌های توسعه له شوند، افزود: به هر شکلی که شده اجازه ندهیم مداخلات ما مردم را با بحران مواجه کند، این چیزی است که حتما مراعات خواهیم کرد. تلاش می کنیم به هر قیمتی، هر کاری را انجام ندهیم. کاری را خواهیم کرد که عزت و اعتبار انسان‌ها با کمک شما فعالان اقتصادی، مردم و نمایندگان مجلس در آن حفظ شود.

پزشکیان تاکید کرد: معتقدیم که وحدت و همدلی می‌تواند ما را به جایی برساند؛ اگر با هم باشیم، مشکلاتمان حل می شود. باور کنید دلمان می خواهد مشکلات شما را حل کنیم. از صمیم قلب می خواهیم این اتفاق بیفتد؛ به علم، کارشناسی، نخبگان و تولیدکنندگان و سرمایه داران معتقدیم و می‌گوییم اگر آنها وارد صحنه شوند، مشکلات حل می شود.

وی ضمن تشکر از از مجلس برای رای اعتماد به وزرای پیشنهادی، تصریح کرد: با همدلی می‌توان این مسیر را طی کرد. سیاست اصل قضیه است و باید به وسیله آن کشور را اداره کرد اما سیاسی بازی نکنیم. ان‌شاءالله با کمک شما فعالان اقتصادی و مردم مشکلات را حل می‌کنیم. ما باید نگاهمان را اصلاح کنیم تا بتوانیم روند را در مسیر عدالت و انصاف قرار بدهیم.

رئیس جمهور اظهار کرد: مردم در شرق و غرب کشور در فقر زندگی می‌کنند، درحالی که همه منابع در آنجا وجود دارد. باید حق را در جامعه پیاده کنیم و با احترام به نخبگان، صنعتگران و تولیدکنندگان، دست به دست هم دهیم و موانع را از سر راه برداریم. قصد و اراده ما برداشتن موانع است؛ هرجا دستمان باز باشد و در اختیار ما باشد، مطمئن باشید این کار را خواهیم کرد و اختیارات را در استان تا جایی که ممکن باشد، واگذار خواهیم کرد.

سفر به مشهدالرضا

دکتر مسعود پزشکیان صبح امروز شنبه با استقبال استاندار و جمعی از مقامات محلی وارد مشهدالرضا (ع) شد تا در اجتماع عزاداران رضوی شرکت کند. 

رئیس‌جمهور قرار است در یکی از مسیرهای منتهی به حرم مطهر حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) با زائران پیاده این حضرت همراه شود.

دیدار با فعالان اقتصادی خراسان رضوی و حضور در آئین های سوگواری دهه پایانی صفر به مناسبت شهادت حضرت رضا(ع) از دیگر برنامه های سفر پزشکیان به مشهد است.

این نخستین سفر پزشکیان به عنوان رئیس جمهور اسلامی ایران است.

در این سفر محمد جواد ظریف و سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه وی را همراهی می کنند.

حضور در میان زاتران رضوی

رئیس‌جمهور که به مشهدالرضا(ع) سفر کرده است، در بدو ورود، در مسیر نیشابور به مشهد و در میان زائرانی که برای حضور در مراسم شهادت امام هشتم شیعیان عازم حرم مطهر ایشان هستند، حضور یافت. 

رئیس‌جمهور ضمن دیدار و گفت‌وگو با زائران، در بخشی از مسیر نیز با ایشان همراهی کرد.

پزشکیان
پزشکیان+در+مشهد
 


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فاجعه در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس
ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود هیات کانادایی به کرانه باختری
رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است
صحن حضرت زهرا (س) در نجف امروز افتتاح می‌شود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه26 آذر 1404+ جدول
جزئیات شروط ورود معلمان به مدارس غیردولتی
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
هدیه بزرگ شکیل اونیل برای 600 کودک
فروش فوری و پیش‌فروش 12 محصول ایران‌خودرو + اختلاف قیمت کارخانه تا بازار چقدراست؟
عراقچی و لاوروف دیدار کردند
پادکست | نشانه هایی از بیماری خودایمنی
افزایش قیمت دلار عامل اصلی افزایش قیمت آجیل
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز 6 هزار واحد رشد کرد
تاکید چین بر ایفای نقش محوری فلسطین در آینده غزه
بارش یک متری برف در شهرستان رابر تکذیب شد
بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون درگذشت
توزیع مرغ منجمد تنظیم بازاری با قیمت کمتر از 100 هزار تومان
کالابرگ الکترونیکی دهک‌های دیگر تا هفته آینده پرداخت می‌شود
پاسخ معاون وزیر به چالش رسانه‌ها؛ کاغذ، اقتصاد و اینترنت خبرنگاران
3 هزار لیتر بنزین دپو شده قاچاق در قلعه‌گنج کشف شد
اذعان ترامپ به آزادی همه اسیران زنده و کشته‌شده رژیم صهیونیستی
اقدام نظامی آمریکا در صورت نقض آتش‌بس اوکراین
بارش‌های نرمال در راه، اما بحران آب کشور همچنان ادامه دارد
آیا اجماع‌سازی ترامپ نشانه قدرت است یا بحران؟
مدارس چهارمحال و بختیاری در نوبت بعدازظهر غیرحضوری شد
اولین جلسه هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس و خبرگان برگزار شد
برف، برخی از مدارس استان همدان را در نوبت بعدازظهر به تعطیلی کشاند
عرضه بلیت‌های 60 دلاری به فدراسیون‌ها برای جام جهانی 2026
تحویل اولین رام قطار چینی برای ورود به متروی تهران
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(139) «جلفا»
«هنر قانع‌کردن مردم» در گفت‌وگو با دکتر محمد خدادی
لاوروف: آمریکا پذیرفت سرزمین‌های قدیمی باید دوباره به روسیه بازگردند
نشست دوحه برای تشکیل نیروی بین المللی در غزه برگزار شد
برتری مصر مقابل نیجریه؛ حریف ایران با دست پر به جام جهانی می‌آید
تعلیق 6 ماهه فعالیت شاخه نظامی جریان صدر در دو شهر عراق
ایران سردتر می‌شود
6 پرواز ورودی و خروجی فرودگاه اهواز دچار اخلال شد
کاهش تلفات تصادفات اولویت اصلی طرح ترافیکی زمستانی 1403 است
تغییر ساعت کاری قوه قضاییه تا 15 فروردین 1405
انحراف اتوبوس در جاده کرمان به رفسنجان 15 مجروح برجای گذاشت
یارانه کودکان دارای سوءتغذیه واریز شد
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید
425 هزار نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال 1405 ثبت نام کردند
یک سرباز صهیونیست دیگر به دلیل «مشکلات روانی» خودکشی کرد
پزشکیان: ظرفیت جابه‌جایی در استان تهران به 160 میلیون نفر سفر می‌رسد
توضیح وزیر رفاه درباره اجرای طرح «کارت امید مادر»
مسابقه تسلیحاتی در قاره‌ای که صلح را فراموش کرده است
کپسول زیستی جدید ایران در صف پرتاب
رسانه عبری: حماس، 3 هزار نیروی تازه نفس جذب کرده است
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 26 آذر 1404+ جدول
X
آگهی تبلیغاتی